×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Амбициозни и готови неуморно да работят за Бургас – ето кои са младежите от листата на БСП


16 Октомври 2019, Сряда, 16:46 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Вижте какво ги е мотивирало да участват в битката на 27 октомври и с какво могат да помогнат за развитието на общината

При представянето на листата си за Общинския съвет БСП-Бургас даде сериозна заявка за промяна на модела на ГЕРБ. Социалистите са уверени в себе си, тъй като участват във вота с професионалисти във всяка област. Прави впечатление, че в листата има силно присъствие и на млади хора. Седем от кандидатите са членове на местното младежко обединение – амбицирани и готови да работят за по-доброто бъдеще на съгражданите си. 

Ето кои са те и какво ги е мотивирало да участват в местния вот:

„Най-голямата мотивация да се кандидатирам за общински съветник бе семейството ми! Бих искал и занапред да живея и работя в Бургас и да осигуря по-светло бъдеще за другите поколения! За момента насочвам вниманието си върху опазването на околната среда и развиване на малкия и среден бизнес в града“, казва Тодор Недялков.  Той е на 26 години. Завършил е Търговската гимназия в Бургас, специалност „Предприемачество и мениджмънт“. Работи като мениджър на екип в частна фирма.

Тодор Недялков

„Ако бъда избрана за общински съветник, ще работя усилено за увеличаване на влиянието на БСП при определяне политиката на общината. Бих искала да допринеса за положителна промяна по отношение на достъпна работна среда, справедливо отношение към всички възрастови групи, както и за подобряване на жизнената среда за всички граждани на Бургас“, заявява Петя Илиева. Тя е на 27 г. Завършила е Loughborough University във Великобритания, специалност „Маркетинг и мениджмънт“, работи като администратор в частна фирма.

Петя Илиева

„На Христовата възраст съм, а тя не позволява да хвърляш на вятъра мисли, емоции и чувства. Влизам в предизборната схватка с ясната мисъл, че имам необходимата експертиза и мога да поема отговорността да защитавам интересите на хората, независимо от партийните им пристрастия, защото бургазлии заслужават гласовете им да бъдат чути“, посочва Георги Спасов. Той е на 33 години. Завършил е Технически университет София, специалност „Топлотехника“. Служител е в частна фирма. Георги Спасов е областен председател на Младежкото обединение в БСП Бургас и член на ИБ на БСП Бургас.

Георги Спасов

„Винаги съм имал активна гражданска позиция и съм отстоявал правата си. Преди повече от 5 години влязох в политиката от любопитство и воден от желанието, че мога да променя нещо. Аз не съм по-различен от всички Вас, аз съм един обикновен човек, който желае най-доброто за семейството, близките си и обществото, а това може да се постигне само и единствено с воля и действие“, подчертава Васил Иванов. Той е на 31 години. Завършил е Бургаски свободен университет, специалност „Комуникация и електронизация за възобновяеми енергийни източници“. Председател е на Младежкото обединение в БСП Бургас и член на ИБ на БСП Бургас.

Васил Иванов

„Аз съм на 24 години и не искам да емигрирам. Искам да съм със семейството си, близките ми и приятелите в моя роден град! Искам съгражданите ми да са усмихнати, да са доволни от живота си, да са спокойни за бъдещето си. Реших да се кандидатирам за този пост, защото сам не мога да постигна много за всичко това, но заедно -можем!“,  категоричен е Кирил Узунов - най-младият представител в листата. Кирил е завършил Аграрен университет - Пловдив, специалност „Аграрно инженерство“, служител е в частна фирма.

Кирил Узунов

„Обичам предизвикателствата. Обичам да съм полезна за другите. Това са главните причини, поради които реших да се кандидатирам за общински съветник. Със сигурност мога да кажа, че ще дам всичко от себе си в следващия Общински съвет, ако бъда част от него, водена от желанието си за по-добър живот и бъдеще на бургазлии“, посочва Мирослава Милушева. Тя е на 31 г. Завършила е Пловдивския университет, специалност „Бизнес администрация“. Член е на Оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП – Бургас.  

Мирослава Милушева

„Кандидатирах се за общински съветник, тъй като смятам, че с много усилия и труд бих спомогнал за създаване на по-добър живот на населението в общината. Вярвам, че с общи усилия Бургас може да стане доста по-привлекателен  и уютен град за живеене, който да привлича и задържа младите хора в него“, уверен е Владимир Димитров. Той е на 33 г. Завършил е Технически университет във Варна, специалност „Електротехника“. Работи като ел. монтьор-проектант в „Електроразпределение Юг“, EVN.
 

Владимир Димитров

 




България Всички новини
Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта"
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори