×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Надежда Петкова – новото лице на ГЕРБ в местната власт


Надежда Петкова – новото лице на ГЕРБ в местната власт
Всеки ден виждам как запалваме огънчето в очите на хората. Виждам как се връща надеждата за Добрич, обърна се кандидатът за кмет към премиера Борисов
16 Октомври 2019, Сряда, 09:09 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Премиерът припомни, че Надежда Петкова работи по европейски програми и й пожела да довърши проекта за водния цикъл на Добрич

На грандиозно събитие в Арена Шумен бяха представени кандидатите на ГЕРБ за кметове на областните и общински центрове от Североизточна България. В препълнената зала беше лидерът на партията и министър-председател на България Бойко Борисов, заедно с вицепремиера Томислав Дончев и министъра на финансите Владислав Горанов.

Още в първите минути на партийния форум се открои присъствието на едно ново лице. Първа на сцената се качи Надежда Петкова, която се бори за първи мандат за кмет на Добрич.

„Аз съм Надежда Петкова. И съм кандидат за кмет на Добрич от местна коалиция ГЕРБ-СДС. Вярвам, че заедно можем да променим бъдещето на нашите градове. Всеки ден се срещам с много хора, общувам с тях, говорим си. Както за проблемите, така и за възможностите. Виждам как запалваме пламъчето в техните очи, защото те знаят, че, когато срещу тях стои човек – подготвен, експерт, професионалист, желаещ да направи всичко за хората, за града, за бизнеса. Когато има точните, верните приоритети, когато знае как да постигне добрите резултати, тогава ще се получи най-добрият резултат, за да живеем в по-добри, по-красиви, по-чисти, по-уютни, по-благоустроени градове. Но, аз съм смела и зная, че, заедно с моите колеги от Шумен, Търговище, Разград, Силистра, ще включа и Варна, защото са близко до Добрич, можем да направим така че не само градовете ни да са добре, а да издигнем региона на друго ниво. Защото, само тогава при нас ще идват нарочно, ще идват да правят бизнес, ще идват да създават работни места, да живеят при нас и ще се чувстват добре. Уважаеми г-н министър-председател, отборът на Добрич е готов. И зная, че с този силен, можещ, подготвен екип още на 27-и октомври ще вземем Добрич и Добрич отново ще бъде на ГЕРБ. Работим здраво, правим една чудесна, зареждаща, много модерна кампания. Всеки ден виждам как запалваме огънчето в очите на хората. Виждам как се връща надеждата за Добрич. Как хората откриват в лицето на ГЕРБ единствения възможен, верния партньор за по-добро бъдеще на нашите градове“.

Надеждите на добричлии са свързани с промяна в управлението на града

В Добрич, където кметът е от друга партия, четири години не може да приключи проектът за воден цикъл и градът е в разкопки. Напротив, направили сме всичко и за тях. Не могат да кажат, че понеже кметът на Добрич е от друга партия, правителството не е отпуснало парите. Напротив, отпуснахме ги, но водният цикъл зацикли, обясни премиерът.

„Със 115 милиона лева за водния цикъл Добрич трябваше да свети. Над 80 % от водата изтича от водопроводите. Дали сме парите преди 4 години“, заяви пред препълнената зала премиерът Борисов. И попита Надежда Петкова кога ще е готов водният цикъл в града. На сцената тя му отвърна, че това ще се случи, когато тя стане новия кмет на Добрич.

Премиерът припомни, че Надежда Петкова работи по европейски програми и й пожела да довърши проекта за водния цикъл. „Защото, всеки воден цикъл трябва и да свърши. Този продължи 4 години, на хората в Добрич до гуша им дойде“, каза Бойко Борисов.

Кампанията в Добрич се отличи още от самото й начало

Кампанията в Добрич се отличи още от самото й начало. Освен безспорните качества на кандидата на ГЕРБ за кмет на града и нейният професионализъм, донесъл на градове като Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе и др. европейско финансиране за над 300 млн. лв. за последните четири години, впечатление направи и стартът на кампанията. Най-мащабният флашмоб за последните години в България събра близо 100 гайдари, които тръгнаха от всички краища на града към символа му – часовниковата кула в Старият Добрич. Там пред множеството, изпълнило площада, Надежда Петкова обяви, че първото, което ще направи като кмет,е да пусне спрялото време в Добрич. Спрелият часовник на кулата в стария град се превърна в символ на застоя, обхванал града през последните четири години.

Надеждите на добричлии са свързани с промяна в управлението на града. Надежда Петкова среща  подкрепа за кандидатурата си както сред гражданите, така и сред бизнеса в града. Силна подкрепа тя получава както от съпартийците си в Добрич, така и от ръководството на партията и лично от премиера Бойко Борисов.

Надежда Петкова със семейството си - съпруга Георги, сина Илия и дъщеря Мария

 




В категории: Местни избори


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори