×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Димитров представи реализирани проекти и нови идеи на жителите на "Слънчев бряг"- запад


Николай Димитров представи реализирани проекти и нови идеи на жителите на "Слънчев бряг"- запад
Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината
14 Октомври 2019, Понеделник, 14:42 ч.

Николай Димитров подчерта, че за изминалия мандат чрез национално финансиране са осигурени близо 1 400 000 лева за „Повишаване на енергийната ефективност на бл. „Роза“ и бл. „Странджа“, к.к. „Слънчев бряг“

На срещата с жители на „Слънчев бряг” – запад, кандидатът за кмет на Несебър Николай Димитров представи нагледно чрез филм-ретроспекция, реализираните проекти в общината през последните години. Той обърна внимание на социално отговорната политика и добрите резултати в тази област, като обясни, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, детските градини, училищата, сектор здравеопазване и др. Темата за разпределяне на бюджета на общината също бе засегната в детайли.

Николай Димитров подчерта, че за изминалия мандат чрез национално финансиране са осигурени близо 1 400 000 лева за „Повишаване на енергийната ефективност на бл. „Роза“ и бл. „Странджа“, к.к. „Слънчев бряг“ в рамките на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. С реализиране на този важен за жителите на двата блока проект са подменени  дограми, поставена е топлоизолация по стените и пода и е извършен цялостен ремонт на покривите. По този начин значително е намалена изразходваната за отопление и охлаждане енергия на домакинствата, подобрени са микроклимата и условията за живот в сградите.

Той информира още, че документи с цел участие в „Национална програма за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради“ са подали в общинска администрация още 15 сдружения. Те имат сключени договори с Община Несебър за доверителство и документите им са входирани в „Българска банка за развитие“ за сключване на тристранен договор за финансиране. „Общинска администрация следи програмата и при осигуряване на финансов ресурс от държавата ще съдейства за реализирането на проектите за саниране на всички сдружения, подали документи и такива, които тепърва ще проявят интерес.”, заяви кандидат-кметът.

Друг реализиран проект, за който  Николай Димитров говори, бе изграждането на модерна многофункционална сграда в к.к „Слънчев бряг”- запад, която дава възможност за осъществяване на различни дейности и е в полза на живущите в района. В нея се помещават Клубът на пенсионера;  офиси на Общинска администрация - касов салон, където да се плащат местните данъци и такси, кабинет на ГРАО; кабинет за индивидуални срещи на гражданите с ръководствата на община Несебър и Общински съвет; залата за колективни срещи и мероприятия.

Кандидат-кметът обърна внимание на изграждането на улици и улично осветление през последните години в „Слънчев бряг”-запад, като заяви, че тази дейност ще продължи и занапред. „Всяка година ще инвестираме средства за изграждане на улици и осветление в този район на Несебър.”, бе категоричен Николай Димитров. Сред изпълнените вече обекти бяха споменати още модерната зрителска трибуна и помещения за отбори на стадиона, както и изграждането улично осветление на вилна зона „Зора”.

По време на срещата Николай Димитров информира, че Община Несебър вече е съсобственик  на главния път в к.к „Слънчев бряг”.  „Идеята ни е да направим улично осветление и тротоар от западната страна на улицата, както и подходящи подходи към хотелите.”, заяви кандидат-кметът.

Новите идеи за Слънчев бряг, които има Николай Димитров, са изграждане на: пристройка на ДГ „Слънце”, сграда с мултифункционална спортна зала,  подземни контейнери, улици и улично осветление; разширение на отсечката между главния път за Варна и светофарното кръстовището за Св. Влас срещу пътя за с. Кошарица. Освен това се предвижда разширяване на базата на  Професионалната гимназията по туризъм „Иван Вазов”, която да се превърне в колеж.

Николай Димитров разясни изчерпателно как стои въпросът с рекламата на общината и кой отговаря за броя на туристите на територията на Несебър в отговор на въпрос от присъстващите. Кандидат-кметът говори и за някои от проектите, които има в съставни населени места на общината.

На финала на срещата-разговор Николай Димитров благодари още веднъж на жителите на Слънчев бряг за вниманието и заяви готовност да работи за  развитието на общината, защото за успеха са важни целите.

Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината.

 


В категории: Несебър


Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
България Всички новини
Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори