×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Царево се управлява еднолично и липсва прозрачност, ще променя тази система!


Община Царево се управлява еднолично и липсва прозрачност, ще променя тази система!
Емил Пейчев беше общински съветник в мандат 2015-2019, сега е кандидат за кмет от ПП „Движение Гергьовден”
10 Октомври 2019, Четвъртък, 13:46 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Не съм съгласен, че трябва да се разчита само на кредити и увеличаване на данъци и такси, за да се случва нещо в общината

Емил Пейчев роден на 19.10.1983г. в гр.Царево. Завършил е средното си образование в техникум по машиностроене и корабостроене в гр.Бургас, а висшето във ВСУ”Черноризец Храбър”, специалност „Публична администрация”. Занимава се с частен бизнес от десет години, с предмет на дейност внос, продажба и сервиз на бяла, климатична и хладилна техника. Фирмата му е член на Българската Стопанска Камара и е единствената в цяла Югоизточна България с европейски сертификат по ISO - за работа с парникови газове. Общински съветник от ПП „Движение Гергьовден” в Общински съвет-Царево в мандат 2015-2019. Семеен, с две дъщери на 4 г. и 8 г.

- Г-н Пейчев, каква е причината да се кандидатирате за кмет на Община Царево?

- Моделът на управление в последните години е като цяло неправилен. Не съм съгласен, че трябва да се разчита само на кредити и увеличаване на данъци и такси, за да се случва нещо в общината. Резултатите могат да бъдат доста по-добри ако се акцентира повече на Европейското финансиране и разумното харчене на приходите в общинската хазна. Разбира се, че и едноличното управление, което виждаме в момента също не отговаря на моите разбирания за съвременно управление. Прозрачността също липсва!

- Знае се, че имате успешен бизнес! Какво ще се случи с него, ако спечелите изборите?

- Бизнесът ми е успешен, наложил съм се добре в Бургаска област, единствения вносител съм на хладилна и климатична техника от Бургас на юг. Разполагам с обучен в годините екип на който мога да се доверя. Разчитам изцяло на съпругата ми, с която от самото начало заедно създадохме търговското дружество и е поела голяма част от бизнеса. Тя винаги ме е подкрепяла, стои до мен и в моите нови предизвикателства. За което съм й много благодарен!

- Подкрепата на голяма политическа партия нямаше ли да Ви даде по-голяма сигурност?

- Когато отиваш на избори ти искаш подкрепа от гражданите. Нека да е ясно, че в крайна сметка партиите са средство и инструмент за постигане на цели. И ако се замислим по-дълбоко, дали няма да осъзнаем, че зад „големите” партии се крият „малки” хора? За мен е доста по-важно, че успяхме да създадем екип от инициативни и дейни хора, които не чакат нещата да им се случват. Смятам, че с тези хора ще успеем да преобразим и надградим общината.

- Какви са основните Ви приоритети?

- Свидетели сме на всякакви обещания, програми по време на предизборна кампания, но малко от тези неща виждаме изпълнени. Аз и моят екип, сме си поставили много сериозна програма, която знаем как можем да изпълним. Някои от основните ангажименти са: работеща болница с допълване на екип от специалисти, с които в момента не разполагаме; реконструкция на пристанище Царево, изграждане на защитни буни в Царево и Ахтопол; реновиране на площадното пространство в гр. Ахтопол, съобразено с историческия облик на града и археологическите изисквания; изграждане на пречиствателни станции във Варвара, Ахтопол и Синеморец; иновации в образованието чрез модерни методи; чувствителна промяна в социалната политика, както и в спорта.

- Какво ще е първото нещо, което ще направите, ако спечелите изборите?

- Първо ще подсиля екипа, занимаващ се с европрограмите. Проектите, които сме планували, ще бъдат изградени основно чрез европейско финансиране. Ще създадем и отдел, който да консултира желаещите да кандидатстват по някоя от европейските програми. Ще въведа строг контрол при разходване на общинските средства. Смея да твърдя, че е напълно възможно да намалим и данъчната тежест за граждани и фирми. Такса смет спокойно може да бъде намалена, без това да се отрази на качеството на услугата. Политиката, която ще водим, ще бъде абсолютно прозрачна и достъпна за гражданите. Ще бъдат създадени граждански съвети, с които ще бъдем в непрекъснат контакт.

- Екипно управление – това ли е Вашата формула, от която ще се ръководите?

- Да, точно така! Всичко, което до момента съм постигнал е плод на екипна работа. Така ще бъде и в общината. Със силен екип винаги се раждат високи постижения. За мен човешкият ресурс е много важен и мисля, че той е в основата за постигане на успехи и добри резултати. Царево разполага с достатъчно много подготвени хора и кадри, на които можем да се опрем. В администрацията също има немалко специалисти. Според мен не е нужен чак толкова ремонт на автомобила, колкото имаме нужда от смяна на водача и посоката!

- Защо не издигнахте кандидатура за кмет в с. Лозенец?

- Проблемите на общината няма да се решат чрез механична смяна на кметове на кметства. Особено, ако този кмет е успял да спечели уважението на съгражданите си. Проблемът не е и във всеки отделен служител в администрацията. Нашата цел е да сменим едноличния модел на управление, а ключът за това е скрит в кметския кабинет на общината и в залата на Общински съвет-Царево! -

-Възнамерявате ли да направите нещо за ромското население, което беше изместено от кв. Мандрата в м. Граничар?

- Да, разбира се! Имам решение на този въпрос. За мен всеки жител на тази община заслужава да живее в нормални условия. Ще урегулирам терена, където са в момента. Разговарям с неправителствени организации, които са готови да подадат ръка за изграждане на нормални условия за живот, тъй като в момента тези хора и техните поколения не живеят в човешки условия. Чуват се слухове, че ще ги върна в кв.Мандрата. Относно този квартал той вече е урегулиран и там има парцели за жилищно застрояване. Както всичко в нашата политика и тази ще бъде подчинена на прозрачността. Всеки ще има право да участва в публичен търг за закопуване на имот, без значение от неговия етнос или политическа ориентация! Уважаваме и ще се грижим за всеки един жител на нашата община.

- Как преминава предизборната кампания, получавате ли атаки от жълтата преса и черния пиар?

- Тези измислени сценарии не са спирали така или иначе, продължават и в момента. Виждаме, че с приближаване на изборния ден те се засилват. Това единствено може да ни направи по-силни и мотивирани, макар да не виждаме смисъл от негативната им кампания. Никой няма да спечели дивиденти от този цирк. Хората очакват решения, а не игра на думи!

- Какви са Вашите думи в заключение?

- Жителите на Община Царево заслужават едно добро управление. За мен е важно хората да живеят в добре подредена и сигурна община, в която са доволни от доходите си, от условията за живот и получават възможности за развитие, използващи предимствата на това благодатно природно място, в същото време живеещи с удобствата на съвременния свят. Това ще задържи младите хора и семейства, така няма да им се налага да напускат родното място и да търсят препитание в други населени места и в чужбина.


В категории: Местни избори


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
119
Коментара по темата
119.
гражданин
16.10.2019 19:21:08
1
13
С кредит се гради бързо и лесно, голямо градене прави Лапчев. Ама тези хора от ГЕРБ наистина много са си повярват. Явно им е хубаво да летят из облаците. От опит на кмет по два мандата, че на третия става страшно и после трудно се оправя батака. Като дойде нов и амбициран първият мандат е добре втория започват компроматите и се виждат нещата, а на третия се самозабравя "ато за последно "......
118.
До Пейчев
16.10.2019 13:40:58
0
13
момче вкарай по вече съветника в общински съвет че тези започнаха да ми лазят по нервите
117.
баницата
16.10.2019 13:31:20
0
9
О, да баницата герберите добре си я разпределят, как спят спокойно и могат да говорят глупости. Заравали са я здраво и сега усещат, че губят и се опитват да промият мозъците на хората, но уви нещо не им се получава. Смях в залата .
116.
*********
16.10.2019 13:00:27
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
115.
До 113 и 114
16.10.2019 12:45:51
0
5
Кампанията на Пейчев не е да оплюва и зослови, както ВИЕ твърдите. Човекът си води мирна кампания друг е въпроса , че вместо да си засрамете защото фактите говорят ТОЧНО ВИЕ през цялото време плюете и зословите. Фактите говорят и ние гражданите не се сляпи за някой наплавени скъпи проекни, но сме на ясно с начина за реализирането им да, който не сме доволни. Нека хората сами да решат. Харесва ми коментара за баницата значи ИМА такава, но ВИЕ си я разделихте между ВАС и само вашите фирми работят. На никой от опозицията не сте подсигурили работа, на никоя фирма от града също.
114.
Жител
15.10.2019 22:45:09
13
6
Докато Пейчев оплюва и плаща за очернящи статии,Лапчев си мълчи и не спира да гради!!!
Слаб дебют,да тръгнеш като на война,да си конфликтен и да незачиташ труда на настоящото управление при видими резултати говори достатъчно за личността на човек,за неговите ценности,обективност и същност! Изложи си програмата,идеите,екипа мирно и интелигентно,не е нужно да петниш другите,да се самоизтъкваш колко велик бизнесмен си,(все едно само ти имаш бизнес), да градиш имидж на гърба на дядо си и татко си,при положение,че градът е малък и всички знаят и спестените автобиографични данни...А тези на Пейчев пък са силно преувеличени,което някак не върви в малкия ни град,защото се знаем и всяко преиначаване на истината буди насмешка!!! Както казах,слаб дебют!
113.
ДС-Наследник до 112
15.10.2019 21:22:09
4
4
Ти не си спал/а да може да напишеш коментара. Пейчев е от 4 години в Гергьовден. Преди това цялото му семейство симпатизираше на други. Същите на които служеха и останалите от листата. Същите които му осигуряваха и работа. Може би, не им е било достатъчно голямо парчето баничка, говоря за челната четворка в листата и затова, за по голямо парче са решили да лапат наред, всичко. Затова е тази, меко казано нереалистична програма, както казах за балами. А с 2 статии за 4 години, не е спал а е бил в летаргия,от която сега се събуждат всички и заспиват след 27.10.19. Следващо събуждане на 27.10.23
112.
До наследник
15.10.2019 07:14:06
4
7
Нека Пейчев да стане кмет, а пък да видим всичките глупости, които написахте дали ще се случат. Определено той, като съветник доказа, че е против и не беше съгласен с нито една от далаверите на герберите.Така като гледам явно ВИ се губят последните четири години на досегашното управление. Ако се бяхте запознали малко по- вече с обстановката нямаше сега да се излагате по този не компетентен начин.
111.
ДС-Наследник до 110
14.10.2019 20:58:41
7
3
Ние знаем, че Пейчев и кликата са запознати с далаверките, нали са работили в/ или Общината. Да не забравяме от къде произлизат политически. С много по ясна визия, за приватизирането ѝ. И с тази зарибяваща програма, ще му трябва да управлява, колкото Тодор Живков, може и да не му стигне. Жива партенка, за балами.
110.
До Димо
14.10.2019 18:39:36
2
10
Пейчев вече един мандат е общински съветник и е най- сериозната опозиция на управляващите за безумните им решения , които приемат . Ако и до сегашният кмет е запозват с обстановката и случващото се в града, колкото вас то положението е ТРАГИЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
109.
Димо
14.10.2019 12:17:20
9
7
Каквото и да си говорим,Лапчев е най-подготвен за кмет в Царево.води на другите с 8 години опит.Знае какво трябва да се направи и как да се направи.Сравнете Царево сега и преди 8 години и ще видите огромната разлика.Пейчев първо трябва да натрупа опит - да стане общински съветник,да изкара един мандат,пък после вече да се види може ли да му се повери града или не.
108.
Страничен
13.10.2019 13:10:35
0
15
Кучето е заровено в протокола от избирателната комисия. Искайте странични наблюдатели. Иначе само ще си играете на думи. В цялата страна председателите на избирателните комисии са притиснати да подменят протоколите.
107.
Царево
13.10.2019 11:19:23
1
15
Тука много тролове на ГЕРБ назначени на работа в Общината без да ходят и даже не знаят на каква длъжност са и за какво им дават пари.Вчера говорих с един от тях от горната махала Данчо и научих за още един, където жена му работи към телефоните оператори в центъра.Явно става ясно за какво са парите ЗА НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ!!!! Подкрепете Пейчев пък да видим тези Copy, Past глупости дали ще се случат.Всички интелигентни здраво мислещи не се връзваме.Ако остане Лапачев всичко ще продължи по старо му със същите фирми, същите хора които всички знаем.ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!!!
106.
приморско
13.10.2019 10:32:44
9
10
Емил Пейчев няма да е кмет и след 27.10. земята ще продължи да се върти...не се обиждайте едни други, цяло Царево сте роднини от селата наоколо.
105.
petko
13.10.2019 10:20:52
5
7
Най доброто управление в Царево може да изглежда така:

1. Емил Печев кмет
2. Васил Каридков зам.-кмет по строителство и обществени поръчки.
3. Петко Арнаудов зам.-кмет без портфейл - за общи въпроси, политики и въобще като старейшина.

Директор на музея: Ягода Арнаудова
Директор на училището: Дечо Градев
Директор на Пристанището: Георги Пейчев
Директор Чистота: Крум Крумов

Шеф на РПУ Кънчо Крумов прокурора.

Група в Общински съвет:

1. Данаил Балабанов - председател, защото е лидер и не му пука от глупости.
2. Станислав Добрев, шеф на групата на Гегрьовден.

Всички софийски фирми за проекти и строителство се заменят с местни фирми и фирми от района - ямбол и хасково.

Ти да видиш тогава Спасовден...
104.
Учител
13.10.2019 10:05:05
4
11
сем . Пейчеви са винаги отзивчиви и помагат много от години на нашата ДГ " Ален Мак " гр. Царево . Дариха нов климатик в една от групите , сложиха нов балатум в друга група и подновиха част от техниката в градината . За което евала не искат да се афишират пред другите родители . Все още ни помагат и винаги отреагират бързо , котато се обадим на тяхната фирма в интерес на нашите деца . Услугите са безвъзмездни и това никой не може да го отриче . Разчитаме на тях и съжалявам , че такива млади семейства с които се работи приятно и с възпитаване им толерантни деца не може да продължим съвместната си работа . Грозно е да бъдат хулени по този начин . Убедена съм , че и моите колежки ще се съгласят и не могат да го отрекат . Уважавайте се като хора , личности съжителстващи в един град !
103.
към СТИЛИСТ
13.10.2019 09:45:01
2
14
От листата на ГЕРБ в Царево освен Янчева , която винаги е семпла и много стилна и Калин всички други са за СТИЛИСТ . ЧУДЯ СЕ И ДВАМАТА КАКВО ПРАВЯТ В ТАЗИ ЛИСНТА ! Това , че преди да отидете в управлението ходехте цяла година с един марков анцуг и не го сваляха не ви прави стилни . адв. Янчева може да ви научи на СТИЛ , ПОДБИРАНЕ И СЪЧЕТАВАНЕ НА ОБУВКИ И ЧАНТИ С ТЪНКАТА ЛЕКО ЗАГАТНАТА НИШКА ОТ НЮАНСИТЕ В ДРЕХИТЕ . Възползвайте се поне ще е безплатно и не е необходимо да плащате на СТИЛИСТ ! Вярно не е важно количеството , а качеството , но при вас и двете липсват !
102.
Познат
13.10.2019 09:12:50
1
14
Явно не познавате Пейчеви! Много мили , добронамерени и узивчиви хора са. Може да се разчита на тях , винаги помагат, ако се наложи да съдействат. Прекалено принципни са и това води до негативното настроение на общинския съвет към Емо. Той не води кампания не от днес , а още от както стана съветник не успя да се съгласи с начина по , който се осъществяват направените проекти в общината. Прекалено принципните хора , като него никога не са удобни. Широко скроени, интелигентни и със спокоен тон . Пътуват много и определено са над нещата с широки възгледи и отворени към новото . Единствения недостатък им е , че са толкова вглабени в работата си , ангажирани с дълъг работен ден , че не им остава време да ЖИВЕЯТ!
101.
Тони
12.10.2019 21:18:34
15
4
След изборите Пейчев като тупне на земята и се осъзнае ще си даде сметка колко е изложил не само себе си,а цялото родословно дърво с болните си амбиции и грешната си самооценка!!!
100.
жител на царево
12.10.2019 21:09:55
5
16
герберите усещат че са пътници започнаха да се изнервят и изпускат нервите много ниско паднаха не им прави чест
99.
Нела
12.10.2019 20:31:30
4
11
Когато се подигравате на някой не са ли Ви учили дами и господа, че може да ВИ се върне. "Присмял се ърбел на щърбел". Това, че Пейчеви знаят две и двестта и не притендират и не са надменни е достойно за уважение! Много нисък стил, много ниска класа показахте гербери! Добре, че хората са над нещата и не им ПУКА! Стела Кюмюрджиева и още няколко около нея много хубаво ги нареждат.
98.
Дс
12.10.2019 20:30:18
5
3
За ДС може много да се говори, не само Георги Пейчев е бил от ДС. На Балабанчето дядо му нали знаете кой е...
Ама това не е най важното.
97.
ДС-Наследник до 95
12.10.2019 20:23:49
4
4
На никой не му е удобна истината, затова трият. Нека се знае, защото до сега беше под закрилата на кака и батко. Сега къде ще се скрие?
96.
Той
12.10.2019 20:07:54
1
11
Той Лапчев освен да се надува и да гледа само за себе си да забогатее на гърба на всички нас друго почти не прави! Достатъчно е само до го чуеш как се прави на интелигенция каквато не и ти става ясно какъв капацитет е. Достатъчно осем години се прави на велик. И сега говори в града, че ако не бил кмет той нямало да има работа. Нека кмета да е Живко или Емо да видите всички колко много работа ще има. Лапчев И Ангел стига са злобяли към всички и всичко. Слезте на земята.....
95.
do 94
12.10.2019 20:07:23
4
4
сега ще те изтрият, тук и дума не дават да се обели за пейчев...много го пазят.
94.
*********
12.10.2019 20:04:09
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
93.
do stilist
12.10.2019 20:01:45
10
3
Не ми пречи че са дебели както казваш ти, пречи ми, че не е ясен екипа му...старата администрация на Лапчев, добра, лоша знаем я. Кой ще управлява с Емил? Кой ще му е адвокат, геодезист? Кой ще му е за финанси? На никой не е ясно...
92.
георги
12.10.2019 20:00:23
5
7
Пейчев баща е много конфликтен вярно е
91.
Стилист
12.10.2019 19:53:54
11
9
Да отидат на дебелариум,че лятото “бъдещият кмет” седна заедно с “бъдещата кметица” на джета и той взе,че потъна. Имат доста да работят по външния си вид,а за стил на обличане да не говорим,сериозно обучение трябва първо от там ( да се чуди човек откъде да ги подхване )! И не няма да избираме манекени,а кмет вярно е,но малко от малко поне вид да имат,то така или иначе друго няма насреща....
П.С Един съвет ризата не я съчетавай с маратонките за излет в гората или с тези,с които монтираш климатиците,личи си,че си чувал за спортно-елегантния стил,но има доста по-подходящи модели...
90.
*********
12.10.2019 19:28:51
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
89.
*********
12.10.2019 19:03:36
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
88.
*********
12.10.2019 19:02:29
8
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
87.
Дара
12.10.2019 18:44:12
3
5
Ангел, Лапчев, Яни Янев и Петко Арнаудов! Ако ги подкрепим само стойте и гледайте цирка.........
86.
Валя
12.10.2019 18:32:24
2
9
Яни Янев е БСП и ГЕРБ едновременно, също като Ангел.Същия тандем са Стела Кюмюрджиева и Румен Терзиев от листата на БСП.
85.
Жоро
12.10.2019 18:27:40
1
5
Яни Яни си е много и изцяло с ГЕРБ и БСП едновременно, от както не го издигнаха, като кандидат за кмет БСП се държи като ощипана мома.Румен Терзиев в листата на БСП, Стела Кюмюрджиева ГЕРБ същия тамдем са като Яни Янев и Ангел.
84.
*********
12.10.2019 18:19:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
83.
Избирател
12.10.2019 17:52:45
6
5
Имат ли набор от експерти Гергьовден, с които да влезнат и да управляват общината? За да се смени модела?
Кой ще е финансист? Кой архитект? Адвокат?по Спорта? Култура?
На мен това ми е важно, всичко друго са празни приказки и заяждане на агитките.
82.
яни янев
12.10.2019 17:45:32
3
6
Яни няма нищо общо с Арнаудов, даже го плюе в интернет. Още през 2011 Арнаудов разбра че Балабанов е истинския лидер на младежите и заложи на него и не сгреши. Хубаво е че има приемственост в листата на Гергьовден и ще има кой да им дава съвети и идеи. Арнаудов е капитал!
81.
Цецка
12.10.2019 17:17:59
2
6
Каскета и Тошев е време да се прибират към София, защото е времето на Лапчев и Арнаудов да разгърнат потенциала си съвместно в най -добрия тамдем, който сме виждали. Яни Янев под прикритие доносничи на Градев, ама той не е ли разбрал все още, че и той е ГЕРБ и няма смисъл да се крие. Ангел, Лапчев, Петко и Яни Янев са гювеча, който ще се сготви, ако пак герберите са на власт. Само стойте и гледайте цирка.
80.
Боби
12.10.2019 16:59:51
5
7
В Царево нямате угодия на нас софиянци ни вървят нещата, нашите фирми работят при вас. А на вас все нещо не ви изнася! Подкрепете ГЕРБ, за да може ние от София да сме добре! От морето парите се харчат добре в столицата.
79.
До Жоро
12.10.2019 16:53:03
3
15
Остави ги тези те си отиват, вече им се вижда края. Живко е човек с капацитет, добър и почтен човек! Той заслужава, кой беше Лапчев преди да отиде в СТАНИ БОГАТ и изгоря още на втория въпрос, никой не го познаваше.Такава беше и идеята покажи се по телевизията, за да те видят хората от града, че никой не те познава. Жеков е знатна фигури, както и Пейчев! Такива хора трябват познати лица!
78.
Жоро
12.10.2019 16:40:03
3
11
Аз искам пак Мона Лиза и кмета в сянка, защото много добре им се получава бързото забогатяване и се надявам да издадат тайната на УСПЕХА!!!! Искам и още едни пънчета чрез заменки и за мене и да стана велик дългогодишен бизнесмен от аристократичен род, като тях!
77.
Жител
12.10.2019 16:34:31
1
3
Ангел и Арнаудов бяха страхотен екип и сега Яни Янев е трамплина между тях за затопляне на отношенията.Понеже Ангел и Лапчев се изчерпаха, а Арнаудов блика с идеи те опитват чрез Яни да пият вода от извора. Ангел, Петко и Лапчев 3в1. Страхотен тамдем!
76.
*********
12.10.2019 14:29:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
75.
Бор
12.10.2019 12:01:01
5
8
Царевци са големи бляоци и пак ще изтърват момента да върнат институцията Петко Арнаудов на власт. Много е хубаво ако има млади политици на който да предаде опитът си. Емил Пейчев е бизнесмен но не разбира от политика а Петко Арнаудов е добър учител.
74.
Помните ли
12.10.2019 10:24:42
5
5
Едно време Ягода Арнаудова като отговаряше за културата помните ли каква програма уникална артистична програма имаше.
Да върнем тези хора в общината, те са богатство! Аз не харесвам Гергьовден, защото на национално ниво не ми допадат но ако това е залогът, да се даде шанс млади хора да бъдат съветвани от Арнаудов, съм за!!!
73.
Ахтопол
12.10.2019 10:16:29
4
8
Петко Арнаудов и Васил Каридков са добър тандем, да подкрепим техните момчета.
72.
История
12.10.2019 10:06:53
4
8
Семейство Арнаудови са аристократи в политиката, изчезващ вид, подготвени хора!!! Никой от БСП не го оцени и всички които се облагодетелстваха покрай тях накрая ги изоставиха и сега в БСП са в глупавата ситуация едва ли не да не издигат Петко Арнаудов за нищо. Колко трябва да си ограничен за да страниш от капитала си.

Радвам се че Арнаудов помага на тези млади хора. Той има опит, какъв екип имаше едно време, каква програма и идеи - музей, летище, пристанище.
71.
Rosen
12.10.2019 10:00:38
4
6
Петко Арнаудов и Емил Пейчев ще възродят общината!
70.
B
12.10.2019 09:55:36
3
5
Яни ревнува че Петко Арнаудов е близък с младите от Гергьовден? Нормално като вижда енергия и мисъл в тях да са му симпатични. Добре е и те да черпят от неговия опит. Арнаудов и Пейчев са добър вариант.
69.
Жеков
12.10.2019 09:53:12
4
5
Жеков е почтен човек, но няма потенциал. По-добре да бяха издигнали Кирил Елефтеров.
На мене ми харесва идеята за нова вълна млади политици като Емо, Станислав, Дидо, Васко Каридков заедно с опита на Петко. Те са чудесен екип!!!
68.
Георгиев
12.10.2019 09:49:51
4
4
Не се плашете от съюз Петко Арнаудов и младите от Гергьовден, даже и Каридков. БСП не използват най-големия си капитал Арнаудов, нормално е други да се възползват.
67.
Мислители
12.10.2019 09:23:51
1
11
Емил си казва идеите, Петко си подкрепя Живко и неговата листа.Изгледах интервюто и не разбирам как ги намесихте двамата при условие, че те говорят за различни неща и си личи, че репортажа е сглобен и те не са заедно. Ако Лапчев беше дал интервю и той ли щеше да е с Петко? Яни Янев какъв го играе БСП или ГЕРБ? Хем е с Ангел, хем е с Петко, хем е с този който е на власт! Такива фурнаджии от БСП подкрепени от ГЕРБ е хубаво да си тишат, че станаха за смях на целия град.
66.
Тони
12.10.2019 09:15:20
2
10
Тошев, Каскета стига толкова!!!!!!!! Време е нашите царевски бушони да си ходят!!!!!!!!!!
65.
*********
12.10.2019 09:10:56
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
64.
Аз, ти, той
12.10.2019 09:04:45
1
9
От какви бизнес семейства са Ангел и Джонката??? Не ставайте смешни гербери на Ангел баща му беше капитан, а Мара Атанасова директор на ТСУ отдела, работеше в Общината по времето на Арнаудов, чрез заменки взеха пънчетата. И каква бизнес дама е тя по вашата логика всеки служител в общината е бизнесмен. Стига толкова глупости станахте смешни!
63.
До Лапачев
12.10.2019 08:53:11
2
12
До Лапачев по коментар 47 много умния и интелигентен лисничей, който във всяко интервю по телевизията говори едно и също нещо завъртяно по различен начин и на края нищо съществено. Празни безсмислени приказки! Ангел, ако спре да фъфли и се върне в началното образование и по точно в първи клас съставяне на изречение няма да е зле. Време е да те сменим!Емил или Живко това са хората от бизнеса докоснали се до нас, достойни за КМЕТ на Царево! Успех момчета!
62.
*********
12.10.2019 08:19:11
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
61.
Некумпитентния
12.10.2019 00:03:01
1
2
В царевоима яки путета дето обичат кочана
60.
IT спец
11.10.2019 23:46:16
10
6
Ей много тролове на Петко и Емил пишат тука бе.А спрете се малко.Гледайте си филма на бесепарската телевизия и оставете хората сами да решат кое е добро за тях.
59.
Смях
11.10.2019 23:42:45
10
1
И кой щеше да каца на това летище?Да бъдем реалисти - Лапчев знае какво прави и как да го направи.Това с летището ми прилича на оня виц - ще ви направим мост.Ама нямаме река. Ще ви прекарам и река. Ще ви направя и детска градина.Ами нямаме деца.Ще ви направя и деца.Да не ставаме смешни.
58.
2011
11.10.2019 21:09:17
4
5
Петко ако си беше кмет щеше да построи летище гледах го по телевизията да го казва. 400 човека персонал, сега целия град щеше да работим в летището.
57.
57
11.10.2019 21:04:08
5
8
Харесвам идеята за съюз между младите и Петко Арнаудов. Оставете ги тия партии. Петко е институция, а младите просто са в Гергьовден защото закона е такъв.
Важен е екипа, тандема. Имат много добри общи идеи и могат да управляват заедно.
56.
petko
11.10.2019 21:01:54
8
11
Най доброто управление в Царево може да изглежда така:

1. Емил Печев кмет
2. Васил Каридков зам.-кмет по строителство и обществени поръчки.
3. Петко Арнаудов зам.-кмет без портфейл - за общи въпроси, политики и въобще като старейшина.

Директор на Пристанището: Георги Пейчев
Директор Чистота: Крум Крумов

Шеф на РПУ Кънчо Крумов прокурора.

Група в Общински съвет:

1. Данаил Балабанов - председател, защото е лидер и не му пука от глупости.
2. Станислав Добрев, шеф на групата на Гегрьовден.

Ти да видиш тогава Спасовден...
55.
до царево
11.10.2019 20:49:51
2
10
Царевци, сега е момента да изберете между това, което се е случило в последните 8 години и идеите на Арнаудов за летище, идеите на Васко Каридков и Наско Желязков за Ахтопол, идеите на Пейчев, Балабанов и техните колеги за Царево. Това е изборът, много точно трябва да се замислите и да решите...не се страхувайте.
54.
бял мите
11.10.2019 20:47:51
3
7
Каридков е политик от класа и ако са седнали да се разберат с Петко Арнаудов да работят заедно, това е много хубаво даже!
53.
sega
11.10.2019 20:45:18
6
6
На мен тандема Пейчев и Арнаудов ми харесва - младост и опит!

Петко Арнаудов е човек, който даде много на града и селата, има сила и енергия да продължи да помага с идеи.

Даже не ми харесва, че хора се дистанцират и срамуват от него все едно. Сакън да не е тандем Петко и младите от Гергьовден. Че какво лошо му има? Като БСП не стават за нищо и не им се водят битки, ще има нови хора, които да ги водят. Петко Арнаудов е емблема, хора като Пейчев е добре ако наистина работят с него.
52.
*********
11.10.2019 20:00:39
5
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
*********
11.10.2019 19:00:47
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
*********
11.10.2019 18:36:06
7
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
Кореняк
11.10.2019 17:57:36
11
4
Моят глас е за Жоро Лапчев!
48.
*********
11.10.2019 17:55:12
7
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
аз, ти, той
11.10.2019 17:51:56
10
8
Не мога да разбера хората от Царево, сякаш не виждат какво се случва последните години - градът придоби нов облик, стана по-красив, по-подреден, по-чист. Не прилича на "сръбска лафка" като съседните Китен и Приморско. Да, със сигурност има и проблеми, има и много недоволни, но все пак бъдете реалисти, в крайна сметка нещата не могат да се случат за един ден, нали? В лицето на досегашния кмет виждам амбиция, желание и страст да направи града желано място за живеене.
В обещанията на г-н Пейчев няма нищо лошо, но някак не ми харесва поредната заигравка с ромския електорат. Всички, чиито незаконни постройки бяха бутнати, отново си построиха такива, на имот предоставен от общината, нали - имат си и ток, и вода, за разлика от много други, които години наред се борят за същите "екстри" в собствените си имоти. Добре, ще урегулира терените, ще има прозрачни търгове, ами тези, които не могат да си купят терен какво ще ги прави ? - общински жилища ли ще им построи? Не че има нещо лошо, но да не забравя, че има много хора, чийто активен живот мина в чакане на прословутия ОУП и някак няма да е справедливо спрямо тях.
А вие, Уважаеми граждани на Царево си спомнете как беше по времето на Петко Арнаудов, как изглеждаше градът, какво направи той за него и тогава отричайте всичко, което е направил настоящия. И си изберете най-достойния, който ще милее за бъдещето на децата ви. Но бъдете честни пред самите себе си, помислете кой от всички има капацитета, волята и куража да се бори за да постигне всичко, което обещава, защото потърпевшите накрая ще сте самите Вие.
Пожелавам Ви успех
46.
Тодор
11.10.2019 17:45:57
6
6
Царево не е имало кмет като Ляпчев.Вярно е,че ГЕРБ подкрепят своите кметове,но само на тази кълка не се лежи.Трябва да си инициативен и да се бориш за общината си.Натрупа опит два мандата.Да бъдем реалисти.Той е човека.Иначе евалла на Емил за коректния тон.Казва си човека какво ще направи и не създава интриги.
45.
трият коментари
11.10.2019 17:00:23
4
7
Странно е, че триете обикновени коментари с въпроси и без обиди, а оставяте коментари и обвинения в престъпления.

Внушенията, че Ангел се е събудил вчера бизнесмен са внушения. Всички в града са наясно че той имаше заведения, бизнес със строителство и дърва още по времето на стария кмет Арнаудов, тоест преди 10 години. Същото се отнася и за Джонката и семейния им ресторант Пънчетата който е на 20 години сигурно. Както и да е...с това само се излагате.

Но виж, сега сигурно ще изтриете коментара ако припомня като по възрастен за хора като бившата финансистка на общината по Петково време която изведнъж се сдоби със сграда в стария град или с Крум шефа на пречиствателната.

Да не говорим че Балабанов точно преди да подкрепя Арнаудов чистеше улиците от снега и правеше улици в Изгрев...нищо, дребни суми са това.

Оставете ги тия неща.

Говорете за реални програми. Кой с какви проекти ще развие града. На гергьовден им личи че нямат никакъв опит и подкрепа - говорят само общи приказки за болница и за европероекти, без да знаят въобще какви са механизмите на общинското здравеопазване и на еврофинансирането.

Със злоба избори не се печелят.

П.С. И да, в интервюто си личат много от идеите на Петко Арнаудов, папример за гражданските съвети.
44.
Ротшилд
11.10.2019 16:39:44
7
8
Селяндури, ако всички българи са като Цигуларя, няма да имаме стигане! Да ама не..!!! Всички, които го познават и са имали отношения с него знаят за какво говоря, другото са празни приказки, комплекси и злоба!!!
43.
КурнелНинов
11.10.2019 16:33:15
5
6
Ейй няма оправия простия българин. Мине се не мине време и преди избори под някоя платена статия тука се пишат едни и същи глупости и интриги. И все едни и същи хора са обсъждани. Тоя се криел, онзи избягал, фирмите били на еди кой си?!? За Ангел и Георги Атанасов говоря, всички много добре знаят, че и двамата имат печеливши бизнеси много преди да си и помислят да влязат в политиката, не са като едни други с половин мандат да се събудят с по няколко апартамента на брега на морето. Дали са ГЕРБ или някоя друга партия в случая няма значение, защото в градове и общини като нашата хората гласуват за личности. Та тези личности при нас са сред хората, не се крият като едни други, които не можеш да ги видиш цяла година.
42.
ГЕРБ
11.10.2019 16:08:36
2
7
Защо досегашното управление започнаха да се ровят в личния живот на хората ние ще гласуваме за кандидатите не за децата им. И защо има наболели проблеми в Общината при условие, че два мандата Лапчев е кмет. Не виждам смисъл да се създава такава полемика под това хубаво интервю. Всеки си решава каква кампания да води не е необходимо да давате тон. Има факти, който се интересува може да провери. А кой ще бъде новия кмет и дали ще се случи от първия път ще стане ясно след изборния ден.
41.
Стела
11.10.2019 15:54:09
3
6
Във връзка с коментар 38 извинете рибния ресторанта в София е на Тошев както и всичките 15 фирми в които присъстват Ангел и Джонката нова може да се провери в Търговския регистър или и там за вас е лъжа не е факт при условие, че е документирано. Ангел и семейството му цяла зима се крият във с. Велика защото не смее да се покаже на вън от срам.Така ли да разбирам??? Парвеню са Ангел и Лапчев който помним от младите им години особено рошавия и скъсан Ангел, който в момента го раздава много тежко и се прави на интелигенция от класа която не му прилича. Явно за него имате предвид, че е ПАРВЕНЮ, много добре казано, че умеете и сте научили една интелигентна дума отговаряща за Ангел кмета в сянка. Това определение много ми хареса добре характеризирахте Ангел. Всички знаем, че Пейчев не се прави на това каквото не е и във всяка обстановка знае къде и как да се държи с хората, което е много важно за КМЕТ. Тази високомерност до никъде няма да ви доведе.
40.
Лелее
11.10.2019 15:48:15
6
7
Вариант Лапчев да не е кмет няма и той си го знае,хората имат очи,спрете с това ровене в личния живот на хората,кой какво купил,какво имал,голямо падение е това!
39.
*********
11.10.2019 15:35:14
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
38.
Грешка
11.10.2019 15:31:19
4
8
Цигуларя няма ресторант в София,грешна ви е информацията,ресторантът е на Джонката,който също въпреки успешния си бизнес и в София, живее в Царево и детето му тръгна в първи клас в родното училище,а не се суетеше около това колко цигани имало! Това е да си тежиш на мястото и да не бягаш от отговорност и проблеми!!! А Ангел живее със семейството си във Велика и лято и зима,той не пуска статии да бие камбани колко е успешен и кои са роднините му до девето коляно затова не сте го виждали! Семейството на Лапчев също е в Царево!!! Това са хората,които не се страхуват от наболели проблеми,стоят тук с децата си,семействата си и не се отказват като страхливци от поетите отговорности към общината и живущите в нея! А не им е било лесно засипвани с толкова злоба,лошотия и селяндурщина в лицето на едни и същи агнешки глави,първенюта. Попитайте Пейчев знае ли какво е първеню?
37.
Божидар
11.10.2019 14:46:25
4
5
Това ми хареса, че "черешката на тортата " в листата на ГЕРБ е, че Чайков е експерт по въртене на велосипедни педали. Ангел, ако остане в общинския съвет ще си върне ли семейството в Царево??? Не е лошо ГЕРБ да включат в компанията си и отговор на този въпрос!!! Той се мярка зимата от време на време в града, но жена му и детето не ги виждам. Явно е доста ангажиран с ресторанта, който държи в София.
36.
Мария
11.10.2019 14:35:13
5
11
В Царево ГЕРБ пак сложиха розавите очила и не виждат по далече от носа си.Емил Пейчев не казва в интервюто, че нищо не е направено от предходните управници, а че не му харесва начина по който е направено чрез кредитиране на общинската хазна при условие, че има и други варианти. Ако пак ни управляват досегашните Общината има вероятност да затъне в дългове и това означава пак вдигане на данъците, таксите и т.н.И без това сме общината с най - високи данъци.
35.
Кирил
11.10.2019 14:25:26
1
6
Джарето преди десет години слагаше мандарини в устата на Владо Андонов докъто тренираше, защото му е много задължен. Понеже той и неговите хора му отърваха кожата. Всички които ходихме във фитнеса на изкусителят сме го виждали! Определено има факти, които може да се проверят.
34.
*********
11.10.2019 14:01:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Чичо Манчо
11.10.2019 13:13:05
14
8
В Царево хората много добре виждат,че Лапчев е най-успешния кмет в новата история на града.Бай Петко не е направил и една десета през кметуването си.И сега при гласуването това ще се види още на първия тур.Но скромността му не я разбирам.Пусни една статия,припомни на хората какво си направил.Защото хубавото бързо се забравя.Гледах и това нещастно филмче на червената телевизията.Изсмукана от пръстите работа,затова и никой не му обръща внимание.
32.
:)
11.10.2019 11:10:28
9
12
Миналата седмица в статията Пейчев беше вечния студент последна година а в тазседмичната вече е завършил висше образование... Той от 18 години учи и все не може да научи ама нищо за кмет самочувствие трябва, образованието не е важно...
31.
Той
11.10.2019 10:49:10
7
8
Така е,достоен за уважение е онзи,който въпреки проблемите на обществото намира сили да остане и да се бори,а слабият избира лесния път да избяга от проблемите и да се изнесе. Съгласен съм с това...
30.
Жител
11.10.2019 10:01:34
8
12
Не е случайна поговорката,че скромността краси човека! Какво е това самохвалство,какъв е този парад на надпревара кой какво имал,какъв бил дядо му,татко му,чичо му,леля му,колко “проспериращ” бизнесмен бил! Жалко е,ниска топка е! Колко пъти четохте статия,в която Цигуларов описа, колко проспериращ бизнесмен е,колко работни места е осигурил и колко е заможен,а колко добрини е направил и на колко хора е помогнал!!! Как е възможно да хулите настоящия кмет,че нищо не е свършил,сякаш хората нямат очи и не виждат,че все едно живеем в друг град! Нали уж всички познават Пейчев и неговия “проспериращ” бизнес,защо е нужно тогава да занимава аудиторията с дядо си,татко си и тем подобни глупости,с цялото си родословно дърво! Нито семейството на Пейчев,нито на Добрев,нито на Балабанов живеят в Царево,напротив изнесоха се,защото имало много цигани!!!! Но сега пишат излияния колко ги боли за Царево и какви родолюбци са... Момчета не подценявайте хората! А Добрев защо напусна общината? Нали искаше да се отдаде на семейството си,всички знаем защо напусна и стана за смях на Царево! Той в утрешния ден пак ще сгафи и ще зареже общината да не го бият вкъщи!
29.
*********
11.10.2019 00:16:28
3
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
28.
kostadinov
10.10.2019 23:13:03
2
6
flagman vie kato durjite komentar 18 ste neshto kato sauchastnici v nabejdavane v prestuplenie...djarito ne e pravil katastrofa s postradali i t.n.
27.
Тони
10.10.2019 23:07:45
5
11
Въпроси, чийто отговор няма да видите, защото няма да бъдат зададени. Сайтът само за днес ги изтри няколко пъти като коментар, защото не отговаряли на темата.

1. Защо в листата на Емил Пейчев е включен Данаил Балабанов, кадър на БСП и прочул се като стриптизьор още през 2011 г.

2. Какво мисли кандидата Пейчев за принадлежността на граждани на Царево към службите на Държавна сигурност и на тайните служби след 1989 г., познава ли такива?

3. С какви европроекти ще замени кредитирането и собствените приходи за изграждане на инфраструктура - по кои конкретни мерки и програми, с кой екип ще ги разработва и усвоява? С Данаил Балабанов ли?

4. За какъв страх говори Станислав Добрев, чието семейство е монополист в геодезията в Царево от десетиелтия? Кога се е страхувал? Когато баща му беше в общината, когато той беше главен геодезист и заместник на кмета?

5. Стои ли Петко Арнаудов зад листата на Гегрьовден и той ли уреди интервюто по телевизията на БСП?

6. Основателни ли са опасенията на Яни Янев от БСП, изразени публично в интернет, че има симбиоза с цел власт между Арнаудов (готов да разбие БСП) и младите му любимци от 2011 г. Балабанов и Добрев? Пейчев наясно ли е с тази симбиоза? И съгласен ли е?
26.
Катя
10.10.2019 22:41:42
2
7
Момчето се опитва осем години да направи Царево полуострова на изкушението, но не му се получава.Доверен кадър е на досегашния кмет за това е в началото на листата.
25.
*********
10.10.2019 22:18:00
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
д-р Иванов до Георги Герджиков
10.10.2019 20:16:05
1
6
Дайте шанс на младите за идеи , дайте шанс на образованите ! Дайте шанс , повикайте ги , дори за съвети ! Направете младежки организации за развитие на общината . Потърсете го това момче ще ви бъде от полза !
23.
Коко
10.10.2019 16:54:33
2
3
Кои са другите лица в листата след Пейчев?
22.
Кирил
10.10.2019 16:50:51
2
12
Определено всички видяхме как преди изборите управляващите се сещат да направят в точния момент нещо за Общината, а по време на мандата правят много за повишаване на стандарта за живот на Ангел и Николов, които само обикалят улиците в което не виждам нищо лошо, но как им се получава да живеят така охолно.И аз така искам, ама няма! Ако някой знае как мога да стоя на кафето пред общината по цял ден и да живея добре, нека да пише. Добре, че има кандидат като Пейчев, за да си заслужава да отида да гласувам!
21.
Тони
10.10.2019 16:36:39
6
10
Петко Арнаудов да се върне и да направи летището, там ще работят 400 човека.
20.
Пеко
10.10.2019 16:35:21
5
3
Идеята за граждански съвети е на Петко Арнаудов от 2011 г.
19.
*********
10.10.2019 16:21:18
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Тони
10.10.2019 16:19:20
1
3
От сайта трият коментар, защото не отговарял на темата, а коментарът беше с няколко въпроса:
1. Защо стриптизьора пак е в листата?
2. Какво мисли Пейчев за ДС агентите и сътрудниците? И познава ли такива.
Как да не е по темата, много е по темата даже.

Не му правите услуга като триете.
17.
марин от изгрев
10.10.2019 16:16:04
4
3
нещо като парички на примиоция ,като паржoл кебапче на проиmoция защо още няма бе ,кво чакате бе,,,да загубите и тогава ли да обещаватe бе,без пари и подараци освен големия гол тукмак друго нема да видите бе керпедени ,в звездец малко търново и звездец вечe са на 5 раздаванея бе .,,и версиите по магазините опростиха каракачаните бе ,кво чакате ,нямате време,друг ще ве изпревари,,,,,
16.
Бат Сали.
10.10.2019 15:55:00
6
2
Не са слухове обеща да ни върнеш ако гласуваме за теб нал бях там.
15.
*********
10.10.2019 15:51:20
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
10.10.2019 14:29:56
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Хлистов
10.10.2019 14:00:46
3
20
Емиле, май някой хора усещат и много започнаха да се притесняват, че им е време да си ходят. Продължавайки да манипулират само не за интересованите нищо няма да постижнат. Времето им изтече! Наслушах се вече два мандата как само обещават и евтино преди изборите се сещат да направят някоя промяна в общината.Стига им толкова !
12.
Вълчан Войвода
10.10.2019 13:48:49
5
24
Каквото и да правите, както и да се мъчите....Новия кмет ще се казва ЕМИЛ ПЕЙЧЕВ! А след три месеца в Царево гербаджиите ще са само двама - георги и ангел. ЕМО, добре дошъл и не допускай да станеш като петко и георги!
11.
Диана
10.10.2019 13:46:39
4
19
Емил не те познавам, но те харесвам! Харесвам и кампанията която до момента водиш. Не разбирам само защо опонентите ти за които всички се досещаме от коя политическа партия са паднаха толкова ниско и водят такава негативна кампания субективно и единствено само към тебе и си мислят, че като на правят измислени лъжеподобни изказвания ще постигнат нещо? Определено вече мога да заявя категорично, че ще те подкрепя . В крайна сметка всеки, който има желание и идеи може да се кандидатира за така или иначе избираемия кметски стол.Явно някой хора много са си повярвали и с мислят, че са незаменими. Звезди на земята няма има само личности.Преди всичко човек трябва да запази достойнството си. Грозно ми е когато виждам млади хора от предходното управление, че показаха такъв нисък стил. Общината не е собственост на управляващите тя е на всички нас и трябва да работи за нас. Нормално е и за мене е много хубаво, когато има повече кандидати за кмет и листи, за да може всеки един от нас свободно да реши, кого да подкрепи. Винаги настъпва времето и момента в който всеки да направи своя избор и да реши по какъв начин иска да продължи управлението на нашата община. От години следя политическия живот в нашата страна.Много са малко кметовете спечели ли доверието на гражданите на които им се предоставя възможност да се задържат по-вече време на кметския стол. Мисля, че това което показаха, начина по който действат и по който направиха случилите се малко неща в общината, целейки хвърляне на прах в очите на хората, които не се интересуват от методите и начините за реализиране на някой проекти трябва да се смени. Дано по-вече млади и здраво мислещи хора се заинтересуват от случаите се през предходните мандати неща, как и по какъв начин са постигнати.Искрено се надявам по-вече от нас да си отворят очите и си направят сами за себе си вътрешна ретроспекция на управлението до сега. Не само за месната влас и самоуправление, а и на национално ниво.
10.
Ротшилд
10.10.2019 12:58:50
18
11
Човек като чете интервюто на г-н Пейчев има чувството, че в тази община за 8 години нищо не се е случило. Все едно не са се печелили европроекти, социалната политика е била на най-ниско ниво и не се е подобрявала инфраструктурата в общината или пък е нямало богата културна програма?!? Хайде стига, свалете очилата! Примерите са много има ли нужда да се изброява всеки един по отделно, всеки нормален и трезвомислещ човек ги вижда. Да винаги може и повече, но сегашния кмет и екипа му се справят чудесно. Ако намерят и финансиране за ново пристанище ще е "черешката на тортата" в тяхното управление.
9.
мандра
10.10.2019 12:42:10
3
21
Досега се двоумях за кой да гласувам, но като гледам колко лайкове събираш от служители и роднините им взех решение и аз да те подкрепя.
8.
Боби
10.10.2019 11:18:38
4
16
Емо ти си честно и достойно момче в което си се доказал.Убеден съм, че ще съдействаш с каквото можеш на житилите и фирмите в нашата община.Сигурен съм в тебе, че няма да допуснеш чужди фирми да обират каймака при условие, че има много местни на които може да се разчита и да си свършат работата както трябва. Ще те подкрепя!Успех в новото ти начинание!
7.
Мнение
10.10.2019 11:09:59
1
18
Преди години нашата болница работеше добре силно се надявям и сега да постигнеш това, което си планувал . Болно ми е, че тази база се унищожи и не се поддържа по същия начин.
6.
Жител
10.10.2019 11:03:47
4
17
Браво, Емил Пейчев! Много добра програма, определено това са наболелите проблеми в общината. На всички ще ни хареса, ако се освежи и се предложат още възможности в поликлиниката, за да не се налага да се ходи до Бургас. Има много Общини в България, които си направиха площадите и повечето промени по европейски програми, защо и нашата да не е една от тях.Такива програми има много всички знаем, че като се подготвят добре нещата в указания срок се случват. Убеден съм, че ще набереш добър екип с опит, който да подпомогне всичко това да се случи. Човешкият фактор е много важен и ти като човек от бизнеса са ги осъзнал. Ако работиш и ръководиш Общината, както и бизнеса си в което не се и съмнявам съм сигурен, че ще успееш да създадеш добри условия на гражданите.Борбени личности, като теб винаги успяват да оправдаят очакванията!
5.
др. Е
10.10.2019 10:10:13
8
9
Говори за празните обещания на опонентите а самия той е дал такова за местната болница. Като лекар ви казвам, че такива болници нямат бъдеще и няма как да имат. Те не могат да бъдат поддържани изкуствено, хората заслужават качествено здравеопазване, каквото общинското не е.
Не говорете глупости.
4.
*********
10.10.2019 10:06:41
7
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Гражданин
10.10.2019 09:21:05
5
22
Успех момче! Вярвам, че ще успееш. Усещам силен дух и лидерски качества, точно това трябва на нашата община.
2.
Иван Сивов
10.10.2019 09:13:57
5
10
Успех на Емо.
Не разбрах защо ГЕРГЬОВДЕН в Бургас нямат самостоятелна листа а Маринчев е в листата на ГЕРБ.
1.
царевец
10.10.2019 09:10:09
4
19
успех Емо в тебе ни е надеждата наистина общината има нужда от промяна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори