Патрончето с уиски - пръв приятел на Ники Кънчев
Журналистът винаги носи в раницата си шишенце с алкохол и четка за зъби
Патронче с уиски е най-ценното нещо в раницата на популярния телевизионер и радиоводещ Ники Кънчев и той никога не се разделя с него, твърди Lupa.bg.
Четката за зъби и конци за поддържане на орална хигиена са останалите ценни принадлежности в Топ 3 в чантата на журналиста. Колеги на водещия на „Биг Брадър” довериха пред медията, че той винаги е бил на „ти” със спиртните напитки.
С напредването на възрастта и заради страха от здравословни проблеми Ники Кънчев рязко намалил употребата на алкохол. С патрончето с уиски обаче не се разделял и то винаги стояло в раницата му. Преди важна среща и преди радио или телевизионен ефир журналистът винаги отпивал по няколко глътки от огнената течност най-вече за кураж и за да овладее страховата невроза преди живите предавания.
Вместо да гълта успокоителни Ники Кънчев предпочитал да пийне няколко глътки за отскок. Като маниак на тема чистота популярният водещ не се разделял никога и с четката си за зъби.
Той изплаквал устата си след всяко хранене, а когато нямал възможност да прави това използвал конците за зъби. Ники държи да има блестяща холивудска усмивка и когато е на екран да изглежда добре, коментират негови колеги.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
