×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Силен Илиян Янчев със заявка за третия мандат: Малко Търново е моя кауза, дом и сърце, с кураж и хъс ще работя за Вас!


Силен Илиян Янчев със заявка за третия мандат: Малко Търново е моя кауза, дом и сърце, с кураж и хъс ще работя за Вас!
Готов съм да посрещна предизвикателството на следващите четири години! Ще се боря. Ще викам. Ще бъда непримирим, отсече Илиян Янчев пред препълнената зала
05 Октомври 2019, Събота, 14:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки и видео: Авторът

Пред препълнената зала в читалището той отчете свършеното през последните 8 години и обеща още много работа, работа, работа

„Малко Търново е моя кауза, мой дом и сърце! Затова останах тук и за секунда не съм спирал да се боря!“ С тези думи Илиян Янчев откри предизборната си кампания и уверено тръгна към третия мандат като кмет на Малко Търново от ГЕРБ. Пред препълнената зала в читалището той отчете свършеното през последните 8 години и обеща още много работа, работа, работа, за да стане красивата странджанска община още по-добро място за децата, за младите хора и техните възрастни родители. Официални гости на събитието бяха зам.-председателят на ГЕРБ и кандидат за четвърти мандат като кмет на Бургас Димитър Николов, кандидатът за втори мандат като управник на Камено Жельо Вардунски и депутатът Диана Саватева.

Зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Николов поздрави Илиян Янчев и екипа му за всеотдайността им в работата за развитието на Малко Търново. „Дойдох в Малко Търново специално заради Илиян Янчев – един наистина работлив човек. Аз лично съм бил свидетел как той се бори истински и от сърце за всеки лев, който може да привлече за своята община. Той непрекъснато търси възможности по всички канали, проекти и програми, за да подобри живота в Малко Търново. Янчев е такъв визионер, че може спокойно да управлява и Бургас“, каза Димитър Николов – човекът, който три мандата управлява областния град и в момента е кандидат за четвърти път.

„В следващия програмен период голяма част от средствата за общините в Бургаско няма да се управляват от Брюксел, а от самия областен център. Илиян Янчев бе един от първите, които се включиха в новата ни работна група, на която взехме решение приоритет да бъде изграждането на нови четирилентови пътища по направленията Бургас-Малко Търново и Бургас-Созопол-Царево. Това ще даде възможност освен да се увеличи трафикът към Турция, но и всичките хубави места в Югоизточна България да се посещават от хиляди хора и това да помогне значително за поминъка на Странджа“, обяви зам.-председателят на ГЕРБ и даде думата на Илиян Янчев, а залата бурно го аплодираше.

Официални гости на събитието бяха зам.-председателят на ГЕРБ и кандидат за четвърти мандат като кмет на Бургас Димитър Николов, кандидатът за втори мандат като управник на Камено Жельо Вардунски (на преден план) и депутатът Диана Саватева

„Заедно ще начертаем правилните пътища и ще съхраним нашия топъл и свиден край! Когато заставах за първи път, беше трудно. Знаех  кое е най-важното,  но нямах представа с какво разполагам, на колко врати ще трябва да почукам, с колко болка трябва да се срещна. Изпълних голяма част от поетите ангажименти и дадените предизборни обещания, които може би тогава са звучали като трудни и неизпълними задачи, както за вас, така и за мен самия“, започна речта си Илиян Янчев.

„Пътят не е лек, но ние вървим по него заедно. Моите опоненти вероятно ще ви дадат обещания, които не знаят, че няма да могат да изпълнят, но аз не мога да си го позволя. Вашата подкрепа за мен е лична отговорност. Ще се вслушвам в проблемите на всеки един човек и ще правя каквото е по силите ми. Кметът не стои над всички останали. Той застава редом до всички и защитава позициите и интересите на Малко Търново и неговите хора пред политици и държава“, каза Илиян Янчев.

Той изтъкна, че Малко Търново може да е малка община, но тя има неизмерими богатства. „Природа, културно-историческо наследство, паметници на културата, история, минало и най-важното – имаме бъдеще. Духът на това място е различен от всяко едно друго място в България. Този дух го носят хората, те го предават и съхраняват. Вие сте носителите и пазителите на Малко Търново. Може държавата да отвръща поглед от нас, но ние ще правим винаги каквото можем и няма да се откажем лесно“, обърна се кандидатът за кмет към препълнената зала.

Зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Николов поздрави Илиян Янчев и екипа му за всеотдайността им в работата за развитието на Малко Търново

Илиян Янчев благодари на екипа си и изтъкна факта, че през изминалия мандат 2015-2019 г. заедно работиха упорито и отговорно. Запазиха се данъците и таксите, а социални услуги получиха  приблизително 317 души, от които около 185 самотно живеещи възрастни хора.  Благодарение на усилията на Илиян Янчев и екипа му в момента в община Малко Търново съществуват дневен център за възрастни хора с увреждания, дом за възрастни хора с психични разстройства, център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция, център за социална рехабилитация и интеграция. Предлага се услуга „Личен асистент“, както и домашен  социален патронаж. „Работата с бедните и възрастните хора в сферата на социалните услуги ще продължи бъде  сред приоритетните ни задачи и занапред, както и оптималното използване на всички възможности по програмите за заетост“, каза кандидатът за кмет.

По Оперативна програма  „Региони в растеж” 2014-2020 г. бяха санирани жилищни сгради, Районно управление МВР - Малко Търново, дневен център за възрастни хора с увреждания", ОДЗ "Юрий Гагарин" - гр. Малко Търново. По същата програма през следващата година ще бъдат санирани също Пожарната в Малко Търново и шест жилищни блока.

„Имаме проектна готовност за саниране на всички блокове в Малко Търново“, каза Илиян Янчев.

Пред препълнената зала в читалището Илиян Янчев отчете свършеното през последните 8 години и обеща още много работа, работа, работа, за да стане красивата странджанска община още по-добро място за децата, за младите хора и техните възрастни родители

Основно бяха ремонтирани ключови пътища и предстои втора част на проекта.  Работи се по проект за водопровода на село Звездец, чието изпълнение се очаква да започне до края на 2019 г.  Училището в Малко Търново е обновено, с ремонтиран покрив и нова спортна площадка, а в детските градини в общинския център и в село Звездец за децата са осигурени отлични условия.

Кандидатът за кмет Илиян Янчев обяви, че ще работи за Малко Търново на същата скорост. Приоритети пред него са подобряването на транспортната, образователната, социалната и културната инфраструктура и градската среда, усвояването на евросредства. „Ще продължим да развиваме и туризма, той не е само море и Слънчев бряг. Странджа е уникална туристическа дестинация и интересът към нея е все по-голям, тук идват хиляди туристи годишно“, каза още Илиян Янчев.

Сред културните прояви, които се утвърдиха като традиция през двата мандата на Янчев са национален фолклорен фестивал „Хоро в Странджа“, националният фолклорен конкурс „С песните на Манол Михайлов“ по време на националното възпоменателно тържество на Петрова нива, Еньовден в село Стоилово, първи събор на пчеларите в Странджа.

„Милеейки за странджанския дух и култура и занапред няма да допусна разрухата и забравата на светилищата и храмовете в Странджа и Малко Търновско! С финансовата помощ на много дарители, успяхме да спасим шест параклиса – „Света Троица“ до с. Граматиково, „Св.Илия“ до с. Визица, „Св. Илия“ до с. Стоилово, купола на църквата в с. Стоилово, „Боже име“ до Малко Търново и „Св. Богородица“ в м. Черногорово край Малко Търново! Започнахме ремонта на църквата в село Калово, а през следващата година с приоритет ще бъде ремонтирана църквата в село Граматиково“, каза Илиян Янчев. От тази година е възстановен и Черногоровския панагир – едно от най-емблематичните и очаквани събития в района.

„Готов съм да посрещна предизвикателството на следващите четири години! Ще се боря. Ще викам. Ще бъда непримирим. Имам кураж, имам хъс, имам възможности – заедно ще успеем, защото България наистина започва от Малко Търново“, завърши емоционалната си реч пред своите съграждани кандидатът за трети мандат от ГЕРБ Илиян Янчев.






Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори