×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Левски и Ботев нямат гробове, защото телата им са при Бога


Левски и Ботев нямат гробове, защото телата им са при Бога
Режисьорът на „Дякон Левски“ Максим Генчев призова българите да му помогнат с дарения за каузата да снима филм за Христо Ботев.
05 Октомври 2019, Събота, 08:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Поетът се е подиграл на масонската клетва за мълчание и ако отговорим на въпросите кому са пратили снимката с ритуала и за какво са се клели, ще разберем кой е поръчал убийството му, каза режисьорът Максим Генчев

С ”Дякон Левски” показах своята отдаденост на Отечеството и постигнах целта си: онези, чиито предци предадоха и обесиха Апостола, се разграчиха, като гарваните от стиха на Ботев, под бесилката, други заговориха за Героя, както никога досега не се е говорило толкова много, сподели режисьорът на филма Максим Генчев.
Той се обърна с призив към българите да дарят средства за снимането на филм за Христо Ботев. Ще покажа как един световен поет и горещ родолюбец бе убит тогава, а днес – неглижиран, обяви режисьорът в социалните мрежи. 

Бюджетът на филма е 500 000 лева, а в главната роля ще видим актьора Иван Юруков, съобщи пред репортер на Флагман.БГ Максим Генчев.

Преди старта на предизборната кампания той призова политиците да подкрепят патриотичната му кауза, но досега само един от кандидатите за кметове е откликнал, като е направил дарение за филма.

Ботев е Българската Библия и неглижирането й насажда невежество и антибългарщина, коментира Генчев.

„Обръщам се към истинските родолюбци и с упование в тях, ги призовавам: Нека “лавината” тръгне: за Ботев, всеки лев е лъв!“, добави той.

Наскоро той публикува в социалната мрежа снимка от април 1875 г. с трима знакови революционери-възрожденци на нея - Христо Ботев, Никола Славков и Иван Драсов. Те са седнали около маса, със стриктно подредени атрибути за "масонска клетва за мълчание" - кости, сабя, книжнина. 

„Нищо интересно на пръв поглед, но ако се вгледаме внимателно в този снимков документ, ще открием няколко смущаващи факта - три различни стола (фотоателието импровизирано ли е), цилиндърът на пода обърнат с дупката нагоре (символ на гроб ли е), разпиляни книги, вестници, писма в краката на Драсов и Ботев (подигравка с масонския ритуал ли е), острието на сабята сочи в сърцето на Ботев (заявка, че няма да мълчи), ръката на Славков е на черепа, и още едно по-маловажно поведение - тримата гледат на тяхно дясно (някой е влязъл ненадейно, кой?)“, коментира режисьорът на „Дякон Левски“.

Според него, ако отговорим на въпросите кому са пратили снимката с ритуала и за какво са се клели, ще разберем кой е поръчал убийството му, добавя Максим Генчев.

-Четири години, след като взривихте заспалото общество с филма си за единствения свещеник-революционер в света „Дякон Левски“ обявихте награда за политиците, които дарят пари за новия ви филм, който ще е за друг светец – поетът Христо Ботев, на когото дължим свободата си. Подкрепят ли управниците на свободна България родолюбивата ви кауза?
-Не. Дори им се досвидя да сложат (б.а. във Фейсбук) един емотикон - палец, с пръста нагоре за инициативата. Влизам в тяхното мислене: „аз съм чиновник, който изпълнява послушно нареждане да превърна българския свят народ в население без история, без нравствена ценностна система.... и излизам от “кожата” на това кошмарно превъплъщение, с утехата“ - дано не съм прав! 

-Самоопределяте се като последният режисьор, посветен на националните ни герои. Наскоро правнукът на знаменосеца на Ботевата чета поп Сава Катрафилов – Георги Катрафилов ми сподели, че предатели му отмъщават заради борбата на дедите му за свободна България. Подобно на вас, потомъкът на човека, за когото Христо Ботев признава, че му е бил дясната ръка, е приел мисията да запази родовата памет и издаде книгата „Непокорният”. Според него в България съществуват предатели по наследство. Така ли е наистина?

-„Предателят” живее във всеки индивид и се проявява, когато атеизмът вземе преднина в самосъзнанието му... специално в случая с внука на байрактаря съм потресен, но самият той, ако знае каква е схемата за унищожение на България, като самобитен народ с древна история, би било утешимо личното му страдание.

-След като прочетох призива ви към българите да не се гнусят от „просяка“ Максим Генчев, нито да го дискриминират с грозни епитети, за да скрият кесията си, си ви представих като ангелa от Байлово дядо Добри, който живееше бедно, но събираше пари за черкви. Вие се наричате „просяк“, но средствата са за светците на България, на които дължим свободата си. Подкрепят ли българите каузата ви? 

-Познавах дядо Добри, беше свободен човек - тих, вдъхновен, почти луд. Аз съм шумен, ожесточен и почти нормален. Мисията ни е една, неговата - църква, моята - Бог. Българите в чужбина са по-емоционално настроени. Те гледат често „Дякон Левски“, не се чувстват изоставени, самотни някъде в тяхното изгнание.... и даряват големи суми. Българите тук са твърди, мнителни и взискателни. Даряват малки суми от насъщния и ме разплакват.

-Наскоро споделихте, че за вас „Левски е Божествен пратеник с мисия и той повече няма да се прероди“. А какъв в Ботев?

-Той не е тих монах, с организационни качества, последователен в създаване на тайни комитети като Левски. Ботев е ураган, почитащ небесните дълбини повече от земния си път. За него революцията е или всичко, или нищо, той е за Свобода или Смърт. Неистов, гениален, неописуем! Той е цялото бунтовно величие в българина. Общото между него и Левски е, че и двамата нямат гробове, че не само душите им, но и телата им са при Бога.

-Няма друг български поет, чиито стихове да са гравирани със златни букви върху гранит в Сорбоната, но съвременниците ни сякаш повече се вълнуват от това къде са изгнили белите му меса. Според вас светиите нямат гроб. Това не ги ли прави обречени на вечно страдание като мъченици, орисани от съдбата да гледат отгоре как политиците ни заробват?
-Тъжен и радостен въпрос, чийто отговор давате! Да, ориста на безгробието е съвест за живите, чиито тела ще лежат под плоча, без издълбани стихове...

-Какъв ще е бюджетът на филма и кой ще изпълнява ролята на Ботев?

-Около 500 000 лв, а ролята ще изиграе Иван Юруков на този етап.

-Въпреки успеха на „Дякона Левски“ на критиците им идеше да ви разпнат заради това, че сте показали Апостола като жив човек, който дори псува. Обвиниха ви, че изопачавате българската история. Каква личност искате да представите с филма за Христо Ботев? 

-Филмът „Ботев“ също няма да бъде политически коректен, тоест, ще раздразни официоза, служещ на чужди държави у нас. Даже ми хрумва да заснема една абсурдна сцена, за да им дам храна за черен пиар: героят лежи ранен, кръвта му тече, вълк му кротко раната ближе и го е страх да яде, защото раненият не е човек, а върколак, това е зловеща шега, разбира се, но кинокритиците заслужават шок.

-А какви са тези масонски символи от фотографията с Христо Ботев, Никола Славков и Иван Драсов от април 1875 г., която публикувахте в социалните мрежи? Вярвате ли, че има връзка между тази снимка и последната му битка на връх Околчица? 

-Това е масонска клетва за мълчание. Ботев се е подиграл на клетвата. Имам два въпроса: кому са пратили снимката и за какво са се клели да мълчат. Ако отговорим правилно, ще разберем кой е поръчал убийството на Ботев.

-Неотдавна споделихте, че соросоиди са ви предложили 2 млн. долара, за да снимате филм за Ботев, но по техен сценарий. Според сценариста, след като хванал жена си в изневяра, героят грабнал семейните бижута и избягал за Букурещ, където се отдал на разврат и алкохол. Щедрият соросоид искал да изкара революционера плагиат, убит заради хомосексуална връзка. Може ли нормален човек да измисли подобна глупост?

-Това предложение според мен беше провокация след филма за Левски, за да се хвана на въдицата заради пари и да ме довършат. Но Синопсисът беше толкова отвратителен и нескопосан, че веднага усетих клопката.

-Възможно ли е наистина предателите, които изпълняват доктрината „Дълес“, да се опитат да омаскарят непокорния Ботев, като го превърнат в идол на извратеняци?

-Всичко е възможно. Вече никой не се дразни, когато се твърди, че автор на стиховете е Стамболов или някаква руска поетеса?!, както и това, че Ботев е терорист и крадец на пари от касата на Гюргевския революционен комитет. Целта на филма е просветна, за да знаят децата кой е Ботев!

-А кога ще снимате филма за Петър Дънов и защо решихте да е на английски? Вярвате ли, че като покажете каква е била ролята на Ботев и Дънов за развитието на България и на земната цивилизация, ще може да събудите материално заробеното общество?

-“Дънов - Мистерията Елбур ще снимам лятото на 2020-та живот и здраве.  На английски го иска продуцентът, защото има инвеститори от чужбина и вероятно Уилям Дефо ще играе Учителя. Аз настоявам да има български вариант. Нашият език е свещен и не случайно Беинса Дуно се появява в България.

Мисия е да пазим българската памет. Винаги е имало материални и духовни хора. Нека духовните станат повече!


В категории: Животът


9
Коментара по темата
9.
znaech koi si nali ?
05.10.2019 12:46:33
12
1
Odi sega na mama si y kloakata...
8.
znaech koi si nali ?
05.10.2019 12:46:31
11
1
Odi sega na mama si y kloakata...
7.
ха ха ха
05.10.2019 12:19:34
2
12
номер 6, това са оправдания на неграмотни некадърници. човек като иска винаги може да се научи. и е нормално хората да не харесват такива като теб. ти даже "ат" не знаеш как се пише.
6.
И аз ни разбрах
05.10.2019 12:05:49
11
3
Постоянно има някой дето пише минуси заради грешки граматически.Така той волю или неволю влияе на четящите.Слуш ай ся умнико:-Нямахме много време да се изучим лашкани от вадене на цвекло и бране на и др бригади..в. школото..Пък и не можехме да се доближим до умните даскаля обградени от подмазващи се и скимтящи родители и безгръбначни дечица..
Сега проблемите са на друго ниво а няма време .Тъй че не се бъркай между актовете като се ритат Адът ще ти се види като песен на Г Христов.. И още нещо:- що не си.....
5.
Иван
05.10.2019 11:36:07
1
13
Този филм за Левски трябва да се забрани с закон. Това беше най голямата гавра която може да е правена за Левски
4.
Поправка до Мишо
05.10.2019 09:39:52
5
5
Материалната загробеност а не загриженост...осраните корекци заложени в Гугъл могат да закарат човек на бесилото.
3.
ДоМихаел и Максим
05.10.2019 09:32:14
4
4
Мишо,доста сме дето сме се отървали от материалната загриженост. -останали сме с едни гащи на гъзъ......Максиме,като направиш филм ,Кой уби Ал Константинов и Гошо Марков ще се разбере и за другите серсемлъци...Ще подскажа:-не са бай Тото бай Владо и бай Дончо...
2.
ДоМихаел и Максим
05.10.2019 09:32:10
4
3
Мишо,доста сме дето сме се отървали от материалната загриженост. -останали сме с едни гащи на гъзъ......Максиме,като направиш филм ,Кой уби Ал Константинов и Гошо Марков ще се разбере и за другите серсемлъци...Ще подскажа:-не са бай Тото бай Владо и бай Дончо...
1.
ДоМихаел и Максим
05.10.2019 09:32:07
4
3
Мишо,доста сме дето сме се отървали от материалната загриженост. -останали сме с едни гащи на гъзъ......Максиме,като направиш филм ,Кой уби Ал Константинов и Гошо Марков ще се разбере и за другите серсемлъци...Ще подскажа:-не са бай Тото бай Владо и бай Дончо...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха двама, пребили две пенсионерки за 40 лева Задържаха двама, пребили две пенсионерки за 40 лева

Мъжете са били с маски, когато са атакували домовете на бабите

Смразяващи детайли за касапницата с 6 трупа, която Юлиян предизвика Смразяващи детайли за касапницата с 6 трупа, която Юлиян предизвика

Ударът е бил толкова жесток, че се наложило колите да бъдат рязани с механична ножица, за да бъдат изкарани загиналите

Скандален евреин опитал да измами Анелия с "ало схема" Скандален евреин опитал да измами Анелия с "ало схема"

Илан Цоря се натискал на Наталия Гуркова

Сузанита показа как гаджето я щипе по дупето Сузанита показа как гаджето я щипе по дупето

Вижте поредната й изцепка

Започна фестивалът на рибата „Есенни пасажи“ 2019 в Несебър Започна фестивалът на рибата „Есенни пасажи“ 2019 в Несебър

Вижте програмата

Жена се обличала като граничен полицай, за да мами хора и да им взима парите Жена се обличала като граничен полицай, за да мами хора и да им взима парите

Мнимата полицайка поискала 6 хил. лева на друга жена с обещание, че ще я назначи в системата

Николай Димитров представи реализирани проекти и нови идеи на жителите на "Слънчев бряг"- запад Николай Димитров представи реализирани проекти и нови идеи на жителите на "Слънчев бряг"- запад

Николай Димитров подчерта, че за изминалия мандат чрез национално финансиране са осигурени близо 1 400 000 лева за „Повишаване на енергийната ефективност на бл. „Роза“ и бл. „Странджа“, к.к. „Слънчев бряг“

Димитър Николов на българо-германски бизнес форум: Бургас е отлично място за инвестиции Димитър Николов на българо-германски бизнес форум: Бургас е отлично място за инвестиции

Предлагаме добри условия, бърза администрация, инвестираме и в образованието, за да има кадри за бизнеса, отбеляза Николов

Мъж заплашил с взрив радио, не харесвал музиката му Мъж заплашил с взрив радио, не харесвал музиката му

Обадил се на спешния телефон, задържан е за 24 часа

МВР дава 110 бона за служебните кучета МВР дава 110 бона за служебните кучета

Глезят четириногите следователи с хранителни добавки, ваксинират срещу всички болести

CAЩ нaлагат тapифи зa $7,5 млрд. нa cтoĸи oт EC CAЩ нaлагат тapифи зa $7,5 млрд. нa cтoĸи oт EC

Вашингтон настоява субсидиите за Аіrbuѕ да бъдат прекратени

Защо влюбените Ивайло и Цветанка бяха убити в Чикаго остава мистерия Защо влюбените Ивайло и Цветанка бяха убити в Чикаго остава мистерия

Жертвите на 67-годишен поляк са вече пет. Убил ги със саморъчно направен пистолет

Извънземни кораби край Бермудския триъгълник Извънземни кораби край Бермудския триъгълник

Уфолози твърдят, че там имало порталът към други светове

7 неща, построени по-бързо от магистрала "Хемус" 7 неща, построени по-бързо от магистрала "Хемус"

Сред тях са Хеопсовата пирамида, небостъргачът Бурж Халида и 7500 км магистрални пътища в Германия

Завръщането на лошите бели мъже Завръщането на лошите бели мъже

Над 90% от кино и тв продуктите са контролирани от общ идеологически курс и редовно представят почти идентични сюжети за смели чернокожи жени, трансджендър герои и други мултикултурни агенти

Турското нахлуване в Сирия - възможност Путин да засили влиянието си в регион, откъдето Вашингтон се оттегля Турското нахлуване в Сирия - възможност Путин да засили влиянието си в регион, откъдето Вашингтон се оттегля За Русия сегашната обстановка изисква много сложно балансиране Путин посочи условията, при които Русия ще се изтегли от Сирия Путин посочи условията, при които Русия ще се изтегли от Сирия

Всеки, който нелегално се намира на територията на която и да е държава, трябва да напусне тази територия, категоричен бе той

4-има убити при кървав екшън в Ню Йорк 4-има убити при кървав екшън в Ню Йорк

Неизвестни са стреляли близо до частен клуб, има ранени

100 хиляди евакуирани в Калифорния заради пожарите 100 хиляди евакуирани в Калифорния заради пожарите

Евакуирани са поне 25 000 къщи

13-годишно момче почина, след като негови връстници го пребиха до смърт в училище 13-годишно момче почина, след като негови връстници го пребиха до смърт в училище

Детето е получило жестоки удари в лицето и поредица от ритници

Пламен Илиев, вратар на националния отбор Пламен Илиев, вратар на националния отбор Всеки може да победи всеки, но ние не можем да победим никой. Виц на деня Виц на деня Полицай спира мотор с трима пийнали.
- Забранено е да се возите трима.
Ония се обръщат рязко.
- Бахти изръсили сме някъде Кольо...
Виц на деня Виц на деня Една баба отива на зъболекар. Сяда на стола и се разкрачва.
– Бабо, аз съм зъболекар, не гинеколог.
– Млъквай и извади на дядо ченето!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Алкохолът и любовта... Официалните спонсори на глупостите в живота ни!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори