×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанаска Белчинова, кандидат за общински съветник от "Нова Алтернатива”: Заедно ще работим за Обзор


Атанаска Белчинова, кандидат за общински съветник от "Нова Алтернатива”: Заедно ще работим за Обзор
За добро или за лошо съм изключително амбициозен човек, който довежда всичко докрай
27 Септември 2019, Петък, 12:17 ч.
Автор: Светозария КИДЕРОВА

Нека да водим позитивна и честна кампания, в която да не отвращаваме хората от политиката, а да ги накараме да вярват, че някой го е грижа за тях, казва тя

Атанаска Белчинова е кандидат за общински съветник от местна коалиция „Нова Алтернатива“. Омъжена, с две деца. Притежава магистърска степен по Международен туризъм и от 2002 г. работи в тази сфера. В края на 2015 г. заедно с няколко момичета от Обзор създават  „Дамски клуб Монро“, организация, която се занимава изцяло с благотворителна и социална дейност. Председател е и на Обществения съвет към ДГ “Обзорче“.

- Г-жо Белчинова, какъв опит придобихте през тези години, отдавайки се на благотворителната дейност?
- В личен план започнах да ценя много времето, което прекарвам със семейството си. Промених мирогледа си и си дадох сметка за важните неща в живота. Срещнах се с много съдби, видях и болката, и хубавите неща. През тези години работата ни беше свързана с посещения на домове - за деца, за инвалади, за възрастни хора. Работихме по кампании за онкоболни. Опитахме се да подобрим градската среда в Обзор, като част от тези кампании беше „Шарен Обзор“, „Подай ръка - промени живот“, „Куклата Кели“. Работихме както за възрастните хора в града, така и за децата - „Да направим Коледата им различна“, „Училище за родители“. Правихме концерти и базари с благотворителна цел. Организирахме социални мероприятия. Включвахме се и в кампании, които бяха на територията на цялата страна. В момента предстои изграждането  на открита фитнес площадка, която е част от проектите на „Дамски Клуб Монро“ и много скоро ще стане факт.

- Преди четери години се кандадатирахте за общински съветник от ПП ГЕРБ, а сега сте издигната от местна коалиция „Нова Алтернатива“. Защо променихте посоката?
- Понякога в живота идеите и целите, които имаш, се разминават по ред причини с хората, с които работиш. В лицето на г-н Христо Янев, кмет на града и г-н Румен Кулев, председател на ОбС Несебър, видях подкрепа, стабилност и сигурност. С общи усилия обединихме много хора, които да работят заедно  в една посока. Важно е да има единомислие и обща цел.

- Ако станете част от Общински съвет Несебър, в каква насока ще работите?
- Предложението да се кандидатирам за общински съветник бе направено около година назад във времето. Моето решение също е много добре обмислено  и разгледано от всяка страна. За да си общински съветник, трябва на първо място да си обществена личност, която се интересува от развитието на града си и от хората, които живеят в него. Трябва да се интересува от техните проблеми, нужди и мнение. През тези години доказахме, че можем да работим за развитието на Обзор и независимо от резултата на изборите, ще продължим да го правим. За добро или за лошо съм изключително амбициозен човек, който  довежда всичко докрай. Всички заедно, обединени, можем да постигнем много във всеки един аспект от живота. За мен това е правилната посока. Аз ще работя за Обзор.

- И за финал какво бихте казали на вашите опоненти в битката за Общинския съвет?
- Нека да не забравяме, че след 27.10 ще дойде 28.10. Животът ще си продължи, а ние ще продължим да живеем в Обзор и да имаме общи радости и болки. Нека да водим една позитивна и честна кампания, в която да не отвращаваме хората от политиката, а да ги накараме да вярват, че някой го е грижа за тях и има волята да работи за тяхното по-добро бъдеще.

 


В категории: Несебър


18
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
18
Коментара по темата
18.
В С
03.01.2020 20:29:14
0
6
Избрана ... и отказала се /или отказана/ да бъде съветник! Все пак това е Община Несебър!!!
17.
Ина
06.10.2019 00:11:03
8
16
Слънчогледи....... само да сме във властта бързо сменяме ориентация и предпочитания. Интересно на следващите избори с коя партия или коалиция ще бъде?
Ако дарителството е чисто и от сърце, не би трябвало да се афишира в предизборна кампания. /особено когато е с чужди средства и с общински бюджет/
16.
Иванов
02.10.2019 01:01:52
0
19
Не се пише "четери", а "четири"! Призовавам за грамотност!
15.
Истината
30.09.2019 08:29:20
0
19
Цитат: "Преди четери години се кандадатирахте за общински съветник от ПП ГЕРБ, а сега сте издигната от местна коалиция „Нова Алтернатива“. Защо променихте посоката?
- Понякога в живота идеите и целите, които имаш, се разминават по ред причини с хората, с които работиш. В лицето на г-н Христо Янев, кмет на града и г-н Румен Кулев, председател на ОбС Несебър, видях подкрепа, стабилност и сигурност. С общи усилия обединихме много хора, които да работят заедно в една посока. Важно е да има единомислие и обща цел."
Въпрос: Христо Янев не е ли кандидат за кмет от ПП ГЕРБ?
Отговор: Явно, нееее! Затова обикаля с Румен Кулев нагоре-надолу!
14.
Втрещен
28.09.2019 15:43:20
0
19
Абе вие деца нямате ли да гледате, че пишете глупости по цял ден?
13.
До 12
28.09.2019 13:20:30
13
21
Със Сигурност има по-стойностни лица в другите листи!Изборът е голям!
12.
Обзор
28.09.2019 00:00:50
0
12
Ще поставя въпроса по друг начин. Хай де сега обзорци кажете кой е по достоен та да гласуваме за него?
11.
Гражданка
27.09.2019 22:07:12
18
35
Грозно е да се използва благотворителността за политически цели. Благотворителността не е политика, тя е в сърцето. Това е когато даваш и помагаш на ближния без да очакваш нищо в замяна. Голяма част от средствата от благотворителните кампании и даренията изпращате на хора и домове из страната. След като получавате средства от общината (4000лв) би следвало дейността ви да е насочена основно към гражданите от тази община. Това са средства от парите на местните данъкоплатци. И не всичко довеждате докрай. Обявявате кампании за събиране на средства за определени цели, които така и не са реализирани. Как работихте за развитието на Обзор? С какво градът се разви през последните години? Няколко цветни пейки и цветни букви не са развитие на града.
10.
Петя
27.09.2019 19:33:27
3
7
Съгласна съм,но щом се кандидатира трябва да е наясно че ще бъде подложена на всякакви атаки и коментари.И аз не я познавам иначе
9.
Лора
27.09.2019 18:17:54
2
22
Всеки ползва някого за определена цел, каква е целта обаче, знае само един човек... На този свят изпълнен с алчност, егоизъм и злоба съществува и нещо добро все още някъде... Каква е въпросната госпожа само тя знае... А всички тук коменитащи, явно я познавате доста добре и сте в "нейните обувки" или доста от близо я следите може би... Едно мога да ви кажа, всичко се връща, не говорете това, което не искате да се говори за вас и не правете това, което може да ви направят на вас... Не сеете злоба, за да не я жънете след това...
Един здраво мислещ човек, никога няма да коментира толкова грозно някого, ако е добре възпитан... Пожелавам на всички здраве и щастие, подарете си усмивка и помислете за хора около вас, не губете време в грозни коментари, а се насладете на живота.
8.
Герб
27.09.2019 15:22:39
3
19
Румен Кулев ли е шеф на Герб Обзор?
7.
Императорът
27.09.2019 14:42:59
13
39
Гледам в ГЕРБ цъфна и върза, а сега при Руменчо ще пробиеш. Няма как просто мила... Само с обикаляне по ресторантите,грим и кикотене не се получават работите. Румен докато беше председател на общинския съвет какво направи за Обзор,че сега ли ще се доказвате само да попитам??? Румен ви използва и ще го разберете ама да не е късно. Вземете и си татуирайте Митьо Очите на челата, че вече и мравките знаят за вас
6.
Знаещ
27.09.2019 14:20:57
0
12
Да заедно с ДС "МАКАДАМ" ще ремонтирате де що има пътища !
5.
чичо
27.09.2019 14:07:28
12
22
Аууу до къде я докараха - кифли дето нямат грам мозък и пишат с правописни грешки да ги предлагат за общински съветници! На тая умствения капацитет и се силно ограничен и на тия около нея дето членуват в тва смешно сдружение!
4.
Гражданин
27.09.2019 13:56:18
0
19
Пледирате за честно състезание , а спомняте ли си изборите в Обзор през 2015 г. , когато се наложи да се намесва жандармерия заради записани гласоподаватели от с. Градец и други Сливенски села ? Защо не попиташ Румен Кулев кой ги регистрира , плати и докара в Обзор ?
3.
*********
27.09.2019 13:43:17
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Леля
27.09.2019 13:35:34
0
4
Този сайт се използва основно за политическа пропаганда из бургаските села. Напоследък почти няма други новини
1.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
27.09.2019 12:34:05
8
16
В какво се изразява честната борба? В събирането на лични данни от персонала на хотелите ли? мишоццци
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон"
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори