×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте с кои силни личности БСП ще атакува крепостите на ГЕРБ в Бургаска област


Вижте с кои силни личности БСП ще атакува крепостите на ГЕРБ в Бургаска област
Областният лидер на БСП-Бургас Стойко Танков представи кандидатите за 11 общини, Николай Тишев (вляво) очаква отличен резултат на изборите в Бургас
24 Септември 2019, Вторник, 14:26 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

В национален план сме заложили като основна цел удвояване на кметовете и съветниците си, обявиха червените

Областният лидер на БСП-Бургас Стойко Танков представи силните личности, с които социалистите ще атакуват крепостите на ГЕРБ на изборите за кметове в Областта. В 11 от общините червените ще имат свои кандидати, а в две все още не е ясно кого ще подкрепят.

„В национален план сме заложили като основна цел удвояване на кметовете и съветниците си. Имаме пълно доверие на кандидата си, считам, че Николай Тишев ще бъде един добър кмет на Бургас.  Ще спечелим Созопол и Карнобат, за Приморско и Несебър все още нямаме решение кого да подкрепим. В случай на балотаж в някоя от общините, ще бъде потърсена всякаква подкрепа, с изключение на ГЕРБ”, заяви членът на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП Атанас Зафиров

В Айтос червените излизат с  Пламен Чолаков – на 60 години. Има висше военно образование. Завършил е  ВНВУ „В. Левски” и Военна академия в Москва. Има и завършена специалност „Социология“ в СУ. Работил е във военното поделение в Айтос. Бил е началник на РУ- Руен и Карнобат. Семеен, с едно дете.

„Ако има балотаж, ще се водят разговори с другите щабове, но не и с ГЕРБ”, заяви Чолаков по време на представянето.

Пламен Чолаков, кандидат за кмет на Айтос

Кандидатът за Бургас е Николай Тишев –  на  44 години. Има висше образование. Завършил е „Икономика“ в Свищов. Работил е в Пристанище Бургас-изп. директор. В момента е народен представител от ПГ на „БСП за България“. Член на Комисията по транспорт и Комисията по бюджет и финанси.  Семеен, с две деца.

„Имаме 15 души гражданска квота в листата за общински съветници. Нашите кандидати са силни личности и очаквам добър резултат и успех както за листата, така и за своята кандидатура за кмет. По време на кампанията ще докажа, че ще се представим добре”, каза кандидатът за кмет на Бургас Николай Тишев.

Кандидатът за кмет на Руен Мария Станчев и кандидатът за градоначалник на Карнобат Тодор Байчев

В Камено БСП издига Цветомир Петров –  на  38 години. Завършил е „Информатика“ в БСУ. От 13 години  работи във фирма Деплан –ООД –Бургас. Два мандата е общински съветник в община Камено. Семеен, с едно дете.

„В Камено ще има люта битка, но ние ще победим”, отсече Петров.

Кандидатът за Камено Цветомир Петров (вляво), за Созопол Тихомир Янакиев (в средата) и за Малко Търново Георги Бъклев

В Карнобат кандидатът е Тодор Байчев – на 46 години. Има висше образование „Право“. Адвокат по професия. Народен представител от ПГ на „БСП за България“. Член на Правната комисия и Комисията по вътрешна сигурност на НС. Семеен, с две деца.

„В Карнобат списъкът на постоянно живущите е с 1300 по-малко, очаквам да видя какъв ще е броят и на тези с временна регистрация. Ще се поздравим с категорична победа и управлението плавно ще премине, без никакви сътресения. Ако социологическите проучвания са верни, няма да има балотаж”, категоричен е Тодор Байчев.

В Малко Търново червените залагат на Георги Бъклев – на 69 години. Има висше образование -  ВМЕИ –София. Работил и като енергетик в Лукойл –Бургас.През 2012 година се завръща в М.Търново. Председател е на тракийското дружество в общината. Семеен е, с 2 деца.

„На последните парламентарни избори и на евровота в Малко Търново от БСП победихме ГЕРБ, ще го направим и сега. Нищо не се прави от управляващите за най-бедната община и хората го виждат”, каза с увереност кандидатът за кмет Георги Бъклев.

В Поморие кандидатът е Никодим Стоянов – на 63 години. Има висше военно образование. Завършил е  ВНВУ „Г.Димитров” и Военна академия в Москва.Има и завършена специалност  „Политология“ в ПУ. Работил в ГЩ на армията и като заместник-управител на военния санаториум в Поморие. Семеен, с две деца.

Кандидатите за Руен - Мария Станчева, за Средец - Иван Кичев, за Айтос - Пламен Чолаков и за Карнобат - Тодор Байчев

БСП залага надежди да съживи структурата си в Руен. Кандидатът там е Мария Станчева – на 68 години. Има полувисше икономическо образование. В момента работи като секретар на кметство- Вресово. Семейна.

„Ще дадем сили на нашата организация в Руен и ще се поздравим с поне двама съветници”, обяви Атанас Зафиров

„Трябва да докажем, че сме звено на БСП  в Руен. 90% от населението при нас е турско, 5% е ромско и 5% - българско – сами си направете сметка какъв може да бъде резултатът. Ще се борим и ще докажем, че БСП съществува в община Руен”, категорична е Мария Станчева.

В Созопол социалистите излизат с най-силния си коз в лицето на Тихомир Янакиев – на 47 години. Има висше образование – магистър по икономика. Работи в банка ДСК като мениджър на клон. Общински съветник в общината. Семеен, с три деца.

„В Созопол сме свикнали на люти битки. В града ни се натрупа нетърпимост към сегашното управление и смятам, че ние ще спечелим изборите, въпреки че се нароиха много листи, с цел разводняване на вота”, отсече Тихомир Янакиев.

В Средец БСП издига Иван Кичев – на 59 години. Завършил е ВХТИ „Проф. д-р Асен Златаров”. Известен състезател по волейбол.Играл  е за националния отбор на България. Работил е  като началник ГКПП- Пристанище –Бургас. Пенсионира се през 2008 г. по собствено желание. Има две деца.

„И при нас битката ще е люта, но се надявам да е честна. Кандидатите сме трима – от БСП, ГЕРБ и СДС. Очаквам сериозен изборен туризъм, както и натиск над общински служители, защото всички са разочаровани, но им е внушен страх от сегашното управление. Целта ми е да се промени моделът на управление в Средец”, категоричен е Иван Кичев.

Иван Кичев - кандидат за кмет на Средец

В Сунгурларе кандидатът на БСП ще бъде Диана Гурева – на 51 години. Има висше образование - магистър по педагогика. Работила е като учител. В момента е зам.-кмет на общината. Семейна,  с 2 деца.

В Царево червените залагат на Живко Жеков –  на 54 години. Има висше образование ВМЕИ- Варна. Работи като управител на „Пасат –България” ООД –Царево.Общински съветник. Семеен, с две деца.

 

 


В категории: Местни избори


Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
33
Коментара по темата
33.
До Карнобатлии
26.09.2019 17:10:32
1
3
Честит празник на града , нека той Ви донесе едно ново и младо начало след местните избори! Успех на Байчев! Млад и амбициозен човек!
32.
*********
25.09.2019 13:30:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
31.
Да харесват ми!
25.09.2019 13:20:04
3
5
Успех на кандидатите на БСП! Харесва ми, че са толерантни и не чернят другите кандидат за кметове! Тече черна кампания за оклеветяване на Байчев! Е , Байчев разбий ги , страхуват се от теб! Успех!
30.
Следващи избори
25.09.2019 13:06:25
3
2
На следващите избори Байчев ще е от ГЕРБ или ДПС , интереса клати каскета.
29.
оптимист
25.09.2019 10:17:34
3
2
В Камено ще победи БСП ама друг път. Цветомир Петров първо няма завършена Информатика-ходил е в БСУ само няколко семестъра, после да се научи да общува с хората,да си плати сметките и кредитите и тогава да се заблуждава, че може да ръководи цяла една община. А КАКВО СТАНА С Г-Н БОНЕВ? ЗАЩО НЕ Е В ЛИСТАТА?
28.
Харесвам
25.09.2019 09:03:58
4
4
Свестни и хубави хора са , желая им успех! И така като виждам нападките са най - вече към Байчев. Байчев, специално на теб желая голям успех защото си кандидат с възможности и явно много хора си наплашил!
27.
До 25
25.09.2019 09:00:47
1
5
Стара лъжа, няма кой да се хване!
26.
Дернев
25.09.2019 08:01:22
5
7
Силни личности БСП, които ще донесат поредната й загиба на избори. Единственото хубаво нещо на това е, че води до края на некадърното лидерство на Нинова. И ако не сложат К. Паскалев,, знсчи БСП си заслужава съдбата на пълни обизличаеане.
25.
tatanka
24.09.2019 22:26:09
5
5
ПРЕДИЗБОРЕН ВЪПРОС КЪМ Г-Н ТОДОР БАЙЧЕВ

Интересно е, как някои въпроси се сдобиват с нова актуалност.
Всички помним, как през 2015 г., Карнобат тъна половин година в смрад, обгазен от завода за преработка на птича тор, собственост на Минчо Гроздев – Бумбала. Всъщност, инсталираните преди четири години мощности, работеха експериментално, с обем 2 тона компост на ден, с цел настройване на машините и обучение на персонала. Пълният производствен капацитет на предприятието е 40 тона компост на ден, включващ 16 тона птича тор, основен източник на амонячни съединения – нитрати и нитрити, насищането на въздуха с които води до бавна и мъчителна смърт. На фона на това, миризмата от завода ще е като да вдишаш ароматизатор в тоалетна. Градът е малък, знае се, че точно Бумбала стои зад кандидата за кмет Тодор Байчев. Известно е още, че съпътстващата инфраструктура на завода, който бе спрян с огромни усилия от ръководството на общината, е изградена. Налети са едни пари, а Бумбала не обича финансовите загуби.
Въпросът ми към г-н Тодор Байчев е: Ще има ли в Карнобат завод за преработка на птича тор, ако спечели изборите?
24.
Иван Коев
24.09.2019 21:15:31
6
4
Силни кандидати, независими, неопетнени и прочее глупости. Тия всичките са извадени от нафталина, а бе направо си умирам от смях. Направо ще отменят герберите, защото те се умориха, оядоха и дерибействаха на воля. От цялата статия е ясно едно: голямо шубе ги е комунистите, знаят какъв пердах ще ядат и пак се помпат като гламави. Аман от такива.
23.
*********
24.09.2019 20:45:21
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
*********
24.09.2019 20:30:43
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Хаха
24.09.2019 20:28:03
1
6
Па може да отидеш там да работиш завода за цигари нали го затвориха...нали бе 6i6i
20.
Карнобатлии,
24.09.2019 20:12:09
5
5
Време е казвате да се обзаведем със завод за птичи тор. Тпеа, което ме вбесява е, че твърде бързо амнезират мозъците ви. Без да обиждам никого, само крайно посредствен човек би гласувал за самовлюбено първеню като Байчев. " Звездна" адвокатска кариера направи, сега се чудят неговите хора как елегантно да се отърват от него, вие кмет искате да го правите. На тогаз ще цъфнем и вържем Минчовата китка
19.
До на кмета трола
24.09.2019 18:27:01
0
9
Ало дебел малко то беше панделата
От вашия независим кандидат потънал в зависимости сте за никъде
18.
Успех!
24.09.2019 18:19:46
4
11
Успех на Байчев ! Събитията разиграли се в града и другите кандидати доказват големия шанс на Байчев , а е време и градът да се промени и като облик с погледа на млад човек и като морал! Нали г-н настоящ кмет?Гордостта на гражданите, че са от даден град не се гради само с асфалт и градинки.Време е да тръгнат с високо вдигнати глави ,че са от града на Полянов , а не от шмекери и далавераджии. Успех!
17.
Карнобат
24.09.2019 18:06:07
10
3
Тошкооо,Тошеее,вярно е,че в Карнобат няма да има балотаж,и прогнозите на другите кандидати показват същото.Само,че ти си губещият,бе ахмак.
Честито ти трето място!
16.
До Сийка
24.09.2019 17:34:05
6
1
Сийче, ти обаче не си в ред! На какво злагаш бе? На въздух под налягане. Дано интелигентните хора в Карнобат, се окажат повече от тия като теб ! Дето мисълта им е чужда, колкото подкпвата за котката !!!
15.
*********
24.09.2019 17:02:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
*********
24.09.2019 16:41:12
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
ГОЛФ КЛУБ РИСЪРЧ
24.09.2019 16:13:09
0
8
Само Кичев има някакви шансове за балотаж или срещу Жабов или срещу Гърков.
12.
Диетата
24.09.2019 16:05:53
1
10
До 8 .... старите лафове С Минчеви друго не измисли нали профанин.
Кой има подарен апартамент.
На кой му иззеха 700 бона кеш Спец.ченгетата.
Кой го влачиха по съдилищата.
Страх има от Г.Д само да не ни се напикае на сепарето че мирише после.
11.
ЦАРЕВО
24.09.2019 15:52:38
0
3
Стига с ТИЯ ГОРСКИ.Време е МОРСКИ.
10.
Успех на Живко Жеков!
24.09.2019 15:50:28
2
6
Живко е едниствената доказала се алтернатива на настоящето управение в община Царево. Сигурни сме ,че ще бъде добър кмет.Смело напред!
9.
*********
24.09.2019 15:44:56
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Байчев
24.09.2019 15:25:59
12
6
Байчев,какво си им обещал на тролчетата си,че толкова те хвалят?За Ж.Минчева знаем,че си обещал зам.кметското място.
Байчев,страхът от Г.Д. е голям,но ти вече трябва да си свикнал.Що ще чиниш след 27.10???
7.
АЗ от Средец
24.09.2019 15:23:40
2
13
Успех на Иван Кичев в Средец.
Време е Жабата да се връща в гьола от който излезе!!!
6.
стаматов
24.09.2019 15:23:22
8
19
дайте шанс на БСП, каквито и да са били, вече са изцяло нови хора с доста млади в листите. УСПЕХ
5.
Дай Боже!
24.09.2019 15:12:02
3
23
Пожелавам успех на Байчев в Карнобат! Крайно време е да си вдигнем главите наклонени от сегашното ръководство на общината. ако Димитров имаше срам и достойнство щеше да се оттегли.
4.
Сийка
24.09.2019 15:03:12
2
20
В Карнобат няма крепост на Герб .
Но има крепостници на една банда престъпници !
.... дай боже промяна.
3.
Гражданин
24.09.2019 14:59:10
2
16
С най-големи шансове е Иван Кичев за Средец .
2.
ддд
24.09.2019 14:49:55
3
21
добри кандидати с програма, дано свалят тези бирници най-после.
1.
Браво!
24.09.2019 14:39:49
13
24
Успех на БСП!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента
Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори