×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли Бургас Фейс съветници и ще гласува ли местният парламент в групата на "Шофьоро-татко-мамите от Меден рудник"


Ще има ли Бургас Фейс съветници и ще гласува ли местният парламент в групата на "Шофьоро-татко-мамите от Меден рудник"
Колоритните личности на администраторите на двете големи групи на шофьорите в Бургас – Мартин Пенчев и Станислав Тенев, влизат в битката за ОбС, ще има ли и други
22 Септември 2019, Неделя, 13:57 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

С толкова много кандидати за местния вот през октомври, не останаха избиратели, шегуват се мамите, татковците пък гледат сеир

В Свиленград си имат кандидат за кмет в лицето на фолкпевеца Милко Калайджиев, а във Велико Търново – порещия манекенки Митьо Пищова, но Бургас също има какво да покаже на света. Тук се очертават забавни онлайн избори, а кампанията вече тече.

Въпреки че се кълняха, че няма да влизат в политиката и забраняваха пропагандата в групите си, Фейсбук-шофьорите влязоха с мощна заявка в битката за местната власт на 27 октомври и хвърлиха ръкавицата към другите големи групи в социалните мрежи – „МАМИТЕ НА БУРГАС“ и „ТАТКОВЦИТЕ НА БУРГАС – НОВА НАДЕЖДА“, а защо не и най-първата такава - "Меден рудник". Те обаче засега са пас – може би ще ги видим със собствени листи за съветници след 4 години...

"С толкова много кандидати за местния вот през октомври, не останаха избиратели", написа администраторът на "Мамите" Цветелина Николова и обяви, че те няма да издигат кандидатура. Последваха десетки коментари, че предвид това кои са кандидатите, има още време да се решат. Мамите със сигурност биха подкрепили администратора си Цвети на местния вот. 

"И ТАТКОВЦИТЕ НА БУРГАС - НОВА НАДЕЖДА се забавляват и гледат сеир. Дръзки снимки също гледат.", отговори и администраторът на другата весела група Петър Генчев.

"Гледам много модерно става админи на групи да се кандидатират за общински съветници. Та си викам щом съм админ тука, що па да не стана и кмет на Меден рудник. Ако ме изберете, обещавам да сложа графиците на личните лекарки на корица на групата.", пошегува се и администраторът на "Меден рудник" Видин Стоянов.

Колоритните личности на админите на групите на шофьорите в Бургас обаче – Мартин Пенчев и Станислав Тенев, които до вчера бяха първи приятели и рамо до рамо помагаха на хора в беда, а днес са кръвни врагове, със сигурност ще обединят около себе си солиден вот. Ще бъде интересно за всички дали социалните медии могат да излъчат общински съветници и да обърнат идеята за предизборна кампания и избори въобще. И още – гласовете за Станислав Тенев ще дадат още виртуална мощ на листата, поведена от Живко Табаков.

И така, ако се случи прецедентът Фейсбук да излъчи местни парламентаристи, Бургас отново ще е пионер. А да се очаква ли и ново ноу хау – след вота кметът да ръководи Общината през Фейсбук страницата си, Общинският съвет да заседава на живо в най-голямата Фейсбук група на "Шофьоро-татко-мамите от Меден рудник", а докладните да се подлагат на онлайн гласуване чрез лайкове и емотиконки във Фейса.

Предизборната кампания започва официално на 27 септември, а партиите и организациите, които ще участват, имат още 2 дни да регистрират листите си. Нищо чудно да изскочи и още някое ново лице от Фейсбук, което е решило да превзема местния парламент. Засега мамите и татковците, както и админите на Меден рудник мълчат, а политиката не е това, което беше, изборите - също. Да живей!


В категории: Местни избори


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
93
Коментара по темата
93.
ПЪЛНА ПАРОДИЯ
26.09.2019 03:09:19
0
7
СТАНИСЛАВ ТЕНЕВ ДЕТО ПРОДАВАШЕ ФИТНЕС ХИМИЯ И ОТГОВОРИ ЗА МАТУРИТЕ ЗА ЗРЕЛОСТНИЦИ ЛИ?! ХА-ХА-ХА НЕ ПРОКОПСА С НЕЛЕГАЛНИЯ БИЗНЕС, ИСКА ДА ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА, ПЪЛНА ПАРОДИЯ!!!
92.
Арменчето
25.09.2019 11:32:22
0
3
Искам да ги чу.....м и двамата, зверски, дебелия ще го хвана за висналия корем и само от....д, а други я с пенделската муцура, дето бабите/мамите ли там как бяха го шиб..., ще ми намества автомата, докато лумкам дебелия.
Дей.....а и клошарите измислени, наредила се Мара, да се побара барабар с мъжете...
91.
Л
25.09.2019 11:15:59
0
2
Пардухал
90.
doktora
24.09.2019 23:19:39
0
5
То̀а се видѐ с некой лев и иска да се забърка в л*ната . Ма моето момче ти си цял кенеф !
89.
Ливето
24.09.2019 21:28:02
0
13
Мартине свиня такава не си за гледане!
Ти си най-антипатичния фейс на планетата!
88.
Петър
24.09.2019 20:39:20
0
9
Боже опази, Мартин Пенчев, който няма по различно поведение от тъпа мутра да е общински съветник. Мартинчо първо да се научи да общува нормално с хората и тогава да се кандидатира. До къде я докарахме, не в шок, не в потрес, просто поредния повярвал си цървул.Жалко.
87.
оффф...
24.09.2019 15:04:41
1
8
Флагман, занимавате ни с някакви хора от някакви групи от някакъв сайт.... Това сериозно ли е?

Бургас да не е компютърна игра?
86.
BG
24.09.2019 14:41:32
2
11
imam chustvoto che Martin e ot nqkoe selo i mai naistina shte izlqza prav,zashtoto az sum roden v Burgas predi 35 godini i nikoga ne bqh go vijdal do sega ... a za Tenev nqmam dumi,po prosto momche ne sum vijdal nikoga
85.
Мале Мале
24.09.2019 13:33:50
0
19
Даже не мога да повярвам, че тази статия е коментирана от толкова души и е свързана с хора, които нямат никакво място на местните избори !!!
84.
do post - 81
24.09.2019 12:59:28
11
0
Общинска избирателна комисия Бургас

РЕШЕНИЕ
№ 80
Бургас, 20.09.2019

ОТНОСНО: регистрация на кандидатска листа на инициативен комитет „Мартин Пламенов Пенчев– независим“ за независим кандидат за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.в Община Бургас.

Постъпило е предложение от Златин Йовчев Домусчиев в качеството му на представляващ инициативен комитет „Мартин Пламенов Пенчев– независим“, за регистрира не на кандидатска листа, съдържащо искане за регистрация на Мартин Пламенов Пенчев, ЕГН -------------------, с постоянен адрес в гр.Бургас, ----------------------------- като независим кандидат за общински съветник.Предложението е заведено под № 2-ОС/17.09.2019 г. в регистъра на кандидатите за общински съветници в община Бургас в изборите за общински съветници на 27 октомври 2019 г.

Предложението е подадено в срока по чл. 414, ал. 3 от Изборния кодекс, от лице с представителна власт. Инициативен комитет „Мартин Пламенов Пенчев– независим“ е регистриран за участие в изборите за общински съветници в община Бургас с Решение на ОИК № 6/ 11.09.2019г.

Към предложението са приложени изискуемите документи, съгласно чл. 414, ал. 1, т. 3, 6, 7 и 8 от ИК, а именно:

Заявление-декларация /приложение №65 –МИ от изборните книжа одобрени от ЦИК/ от кандидата – български гражданин, че е съгласен да бъде регистриран от предложилата го партия, коалиция или местна коалиция и че отговаря на условията по чл. 397, ал. 1 и по чл. 413, ал. 1, 2, 3 и 4 от ИК – 12 броя.
Предложението е представено и на технически носител в Еxcel формат;
Приложен е още списък /приложение №35-МИ от изборните книжа одобрени от ЦИК/ съдържащ поредна номерация. В колона „Собствено, бащино и фамилно име“ са посочени имена на избиратели, съответно тяхното ЕГН. В колона „№ на удостоверение за пребиваване и дата на регистрация“, на места са посочени населено място, квартали и улици. Списъкът съдържа и подпис на избирателите.

Допълнително в ползваното приложение №35-МИ от изборните книжа одобрени от ЦИК е допълнено изявление, че подписаните подкрепят регистрацията на Мартин Пламенов Пенчев –независим кандидат за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 год.

Всяка от страниците завършва с подписано изявление на Златин Йовчев Домусчиев, че всеки от подписите на избирателите е положен пред него.

Комисията констатира, че при изготвяне на подписката на избирателите подкрепящи участието на независимия кандидат, вместо правилното приложение №67 МИ е ползвано приложение №35-МИ от изборните книжа одобрени от ЦИК и в представения списък не се съдържа цялостното изписване на постоянния адрес на подкрепящите избиратели.

Независимо от констатираните несъответствия и неправилно употребеното приложение №35-МИ, общинска избирателна комисия Бургас, счита, че в представения списък се съдържат достатъчно данни, които да обосноват извод за съответствието му с изискванията на Закона. В същия е посочено, че подписаните подкрепят участието на независимия кандидат. Положилите подпис избиратели са посочили имената си и своето ЕГН. В действителност не във всички случаи избирателите са посочили пълният си постоянен адрес, но от посоченото населено място, район или жилищен квартал е възможно да се достигне до извод за качеството „избирател в съответния вид избор“, на всеки от положилите подписи. Предмет на проверката от ГД“ГРАО“ е и постоянния адрес на избирателите именно с цел установяване на качеството им на такива за съответния вид избори, с оглед възникване на правото им да подкрепят с подписа си участието в тях на независим кандидат.

С оглед горното и в изпълнение на задължението си по чл.418 от ИК общинска избирателна комисия Бургас предаде списъка с избирателиза проверка в ГД“ГРАО“ в МРРБ. От протокол на ръководителя на ТЗ”ГРАО” от 18.09.2019 год. е видно, че от съдържащите се в списъка за избиратели 1020 записа, валидни са едва 825 бр. Поради това ОИК със свое решение №739-МИ от 18.09.2019 г. даде указания за отстраняване на констатираните несъответствия, които следваше да бъдат преодолени до изтичане на срока за регистрация на кандидати за общински съветници чрез представяне на допълнителен списък с избиратели, подкрепящи участието на кандидата в този вид избор. Такъв списък /приложение 67 МИ/ бе предоставен на 20.09.2019 г. и след извършване на служебна проверка се установи, че са налице 1054 валидни записи от общо 1283, видно от протокол от 20.09.2019 т. на ръководителя на ТЗ на „ГРАО“ Бургас.

Предвид изложеното и след като констатира, чеса изпълнени изискванията на чл.414, чл.416 и 397 от Изборния кодекс,Общинската избирателна комисия на основание чл.417, ал.1 във вр. с чл.87, ал.1 т.14 от ИК

Р Е Ш И:

Регистрира кандидатска листа на инициативен комитет „Мартин Пламенов Пенчев– независим“за участие в изборите за общински съветници в община Бургас,както следва:



ЕГН

Име

Презиме

Фамилия

Адрес

1



Мартин

Пламенов

Пенчев

Бургас

Решението след обявяването му, да се впише незабавно в Публичния електронен регистър на кандидатските листи партиите за изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

Решението може да бъде обжалвано пред ЦИК чрез ОИК-Бургас в тридневен срок от обявяването му, на основание чл. 88 от Изборния кодекс.

Решението е прието в ………часа.





Председател: Секретар:

Елка Стоянова Георги Михов

Председател: Елка Тодорова Стоянова

Секретар: Георги Кънчев Михов

* Публикувано на 20.09.2019 в 23:22 часа
83.
Те са №1
24.09.2019 12:52:10
11
1
За 12г. управление на Герб в Бургас, съм им отменил 4бр.наредби от които 2бр. с частично незаконосъобразни текстове приети в нарушение - ЗНА,ЗМДТ,ЗМСМА,ЗОАРАКСД,ЗУТ и КРБ. Това е последното съдебно решение по протест на Окръжна прокуратура до АС-Бургас, след мой сезиращ я сигнал. Честито на кмета Димитър Николов и председателя съвета Константин Луков, както и на всички съветници мандат 2015-2019г. гласували ПЕРМАНЕНТНО незаконосъобразни текстове в наредбите общински.... Така че мислете какви хора ще предлагате за новият общински съвет, защото ако не знаят какво означават съкращенията - АПК, ЗМСМА,ЗНА,ЗМДТ,ЗОАРАКСД,ЗУТ и КРБ, за чий ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ЗАЩИТА ги предлагате за съветници ......
------------------------------------------------------------------------------
Административно дело 1181 от 2019г. По новия ГПК Административно отделение
4000 Подзаконови нормативни актове- тройни състави
Разпореждане за образуване от 23.5.2019г.
Образувано на 23.5.2019г. по Протест - оспорване на админ.акт. Входящ документ 5575 от 23.5.2019г.
ПРОТИВ ЧЛ.28,АЛ.8,ЧЛ.31 АЛ.1-АЛ.8,ЧЛ.32,АЛ.1, Т.3 И АЛ.2 Т. 5 ОТ НАРЕДБА ЗА РЕКЛАМНАТА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС
Вносител ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА БУРГАС
Ответник ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БУРГАС
Закрито/разпоредително заседание от 19.9.2019
Резултат: С определение
На основание чл. 190, ал. 1 и ал. 2 от АПК, съдът
О П Р Е Д Е Л И:
СПИРА действието на разпоредбата на чл. 28, т. 8, чл. 31, ал. 1-8, чл. 32, ал. 1, т. 3 и чл. 32, ал. 2, т. 5 от Наредба за рекламната и информационна дейност на територията на Община Бургас приета с решение на Общински съвет – Бургас.
Определението може да се обжалва с частна жалба пред Върховен административен съд, в 7-дневен срок считано от днес.
Определението влиза в сила от деня на обнародването му, съобразно чл. 37, ал. 3 от ЗНА, във вр. с чл. 22 от ЗМСМА.
82.
fwfwf
24.09.2019 12:29:14
0
18
Бургас стигна дъното... няма такава излагация от псевдо шматки и измислени герои...
После цяла България се подигравала ... и с право
81.
Некоректна новина
24.09.2019 10:17:57
11
2
Общинската избирателна комисия ВСЕ ОЩЕ НЕ Е регистрирала Мартин Пенчев. Вижте решението
..........................................
Р Е Ш И:
На основание чл.417, ал.2 от ИК указва на Инициативен комитет „Мартин Пламенов Пенчев– независим“, че са налице несъответствия в списъка по чл.416, ал.2 от ИК изразяващи се в:

Некоректни ЕГН;
Повторения на избиратели положили подпис;
Избиратели без постоянен адрес в изборния район;
Лица без избирателни права;
Лица, които не са български граждани или граждани на друга държава член на ЕС

което предпоставя недостатъчен брой избиратели подкрепящи независимия кандидат в съответствие с чл.416, ал.1, т.1 от ИК.

Указва, че горните несъответствия следва да бъдат преодолени до изтичане на срока за регистрация на кандидати за общински съветници чрез представяне на допълнителен списък с избиратели подкрепящи участието на кандидата в този вид избор.

Указва, че в случай на неизпълнение на горните указания, ще бъде постановен отказ за регистрация на кандидата.
.............................................
публикувано е в официалната страница на Избирателната комисия.
Това означава, че ако не спазят срока по закон, ще бъде заличен като кандидат и няма да участва в изборите.
80.
Прая всичко за пари- С.Т.
24.09.2019 00:18:22
1
7
Стасито ако стане общински му предлагам да направи банкета в Созопол. И да има награда с публиката - бягане с препятствия . Старта ще бъде от дежа вю. Титан ще бъде на финала да събира фекалии на предозиралите с адреналин.
79.
Васил
23.09.2019 11:50:38
4
4
Да не забравяме, че и Светльо Витков тръгна на майтап, обяче си спечели доста гласове, та даже и субсидия взе! За мен си знам, че няма да гласувам....
78.
До 68
23.09.2019 09:58:18
12
26
Ало, психично болния, не се занимавай с хора, които са много над нивото ти и не питай въпроси, на които не знаеш отговорите. Цяла България разбра идеята на Бачийски и звъннаха на кмета да си изтегли предложението . Само такива недорасли лумпени като теб още не могат да вдянат.
77.
Hetero
23.09.2019 08:44:47
0
10
Homo banditi sa vsichkite
76.
Гражданин
23.09.2019 06:30:25
0
9
Tenev s servitiora na servitiora, smqtai dunoto
75.
Московски кореспондвнт
23.09.2019 06:27:12
0
12
Тези двамата са гаджета. Кой е мъжа и кой жената е трудно да се каже, че трудно ще се намери нещо мъжко и в двамата.
74.
Гост
23.09.2019 04:49:20
0
25
Абсолютно всички кандидати за политици,трябва да минават психо и тест за интелигентност!!!!
73.
Polit klasa
23.09.2019 01:41:46
0
36
Станислав Гофретата Тенев и Мартин Пенчев-чалга терориста,как мяташе кючеци с големия си корем... Наистина ли няма интелигенти, можещи, искащи и успели млади хора?
72.
West
23.09.2019 01:39:07
1
7
До 69

Отивай си правиш 69 с бачийски ве астралопитек
От трън та на глок ма мен олигофрен
станислава тенева е облъчена душа която си мисли че е е ценен с нещо
71.
West
23.09.2019 01:39:04
1
9
До 69

Отивай си правиш 69 с бачийски ве астралопитек
От трън та на глок ма мен олигофрен
станислава тенева е облъчена душа която си мисли че е е ценен с нещо
70.
ЛЕЛКА
23.09.2019 00:48:28
0
19
иван бияча , кученцето на толупа няма ли да се кандидатира и той? а защо не и поизана или джендов на станислава покровителя?
69.
янчо
23.09.2019 00:46:00
30
15
Бачийски е едниствения читъв с конкретна визия и план за развититето на града. В Истамбул може да има летще но тук концепцията е различна - карго летище на територията на безмитна зона с индустриални площи. Ама гласувайте си за толупа или за кривото лице или уста.
68.
Аз
22.09.2019 23:20:49
36
22
А Бъчи колко наивници ще излъже да гласуват за него с това прословуто летище. Г-н Бачийски, като голям бизнесмен знае ли какво карго летище има в Истанбул, каква инфастуктура прилежаща към него и всичко това на колко километра е от Бургас ? Ако знаеше, щеше да разбере колко комична е идеята му.
67.
K.M.
22.09.2019 22:56:25
0
19
Бийвъс и Бътхед.
Тъжна работа.
66.
Бургазлия
22.09.2019 22:50:42
3
31
Станислав Тенев е на никога избираемото 23 място в листата на Живко Табаков, която я вкара 2-3 съветника, я не. Бургазлии знаят, че бившия сервитьор няма капацитета да е кмет.
65.
Питам
22.09.2019 22:46:12
0
25
Оная дебелата руса свиня от "шафиорите" няма ли да се кандидатира и тя,та цирка да е пълен.
64.
richi
22.09.2019 22:33:07
0
38
От кога за общински съветници се кандидатират хора, които не само нямат висше образование, ами едвам си взеха средното след като няколко пъти ги късаха на матурите?(визирам тенев като негов съученик). За един приятел питам?
63.
Stefan
22.09.2019 22:00:08
3
19
Tenev podrepq tabakov v grupata si i da se otblagodari tabakov go puska v listata si. A chlenovete na grupata sa ovcete deto uj si pomagat
62.
Не цензурирана съдържание
22.09.2019 21:48:25
0
21
Тука съм заради коментарите
61.
*********
22.09.2019 21:33:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
60.
Теле Тинева
22.09.2019 21:09:07
1
10
Трябва да сме на хранилката като не може корнела да дава лев за протести ще почваме да точим от табаков. Може да съм грозен ама не съм прост.
59.
Ха ха
22.09.2019 20:37:35
1
14
Мавтин Пенчев ...цялата му работа е като с Бат мобилът" ще катастрофира с кола за която не е платил в асфалтополагаща , но този път ще си плати масрафа... още един с психични отклонение...
58.
Безумие.
22.09.2019 20:19:03
0
49
Пенчев, Тенев, Низамов. Излишни печатарски разходи по изборите за разни самоабравили се галфони. Чак на такава простотия не се издържа вече.
57.
hah
22.09.2019 20:12:37
0
26
Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Тия от сега са се самозабравили и се заимали за нещо, не ми се мисли ако станат съветници какво ще е.
56.
*********
22.09.2019 20:00:04
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
55.
Admin
22.09.2019 19:43:48
0
40
Ако фейса им изтрие групите на тия, ще получат нервна криза и ще се лекуват в психиатрия. Големи инфлуенсъри , голямо нещо. Станиславчо я кажи колко пари все от Табаков ти да му целуваш задника във фейса
54.
*********
22.09.2019 19:28:57
1
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
Скин
22.09.2019 19:24:36
0
39
кви са тея шматароци ,фейсбук ботове,тея гъзолизци трябва да бъдат чистачи в някой мол.Единия по бърз от Юсеин Болт ,по насран от плъх, другия дибел глист гъзолизец ,интригант, с мисъл на многодетна циганка.шматки
52.
Хахахаха
22.09.2019 19:23:39
0
28
Е,ако не друго поне ще има много смях с двамата комици.
51.
хаха
22.09.2019 19:22:22
2
45
Ще гласувам за тенев, когато построи сложно съставно изречение. Т.е. никога.
50.
БСП jendar
22.09.2019 18:57:38
2
151
Tezi dvamata sa plu6at vzaimno vie savetnici po analnite vaprosi li 6te stavat?
49.
градски
22.09.2019 18:55:16
2
8
те или други калинки, все едно и също
48.
Иван
22.09.2019 18:54:20
4
26
НИКОГА!!!! ЗА ТИЯ ДВАМАТА ПАЛЯЧОВЦИ,НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОЙ.
47.
Айтозлия
22.09.2019 18:53:13
1
7
Тия двамата да се Барбър във урната
46.
Smith
22.09.2019 18:30:30
0
72
Подобни ръбове могат да станат популярни единствено в дълбоката привинция на България, в полите на Странджа. Ако се бяха пръкнали в бяла държава през времето извън затвора щяха да чистят строителни отпадъци или в най-добрия случай да косят ливади. А тук се гласят за общински съветници и нищо чудно да станат.
45.
Бургас
22.09.2019 18:16:54
0
39
Тея двамата, какво са завършили?
44.
Asas
22.09.2019 18:08:07
0
43
Трети ден без новини за Живко Табаков. Да не му свършиха парите ??
43.
Бен-чо
22.09.2019 17:59:53
0
24
Излагаш се с Мартинчо смеяг се и децата като го видят тоя кумик
42.
калинката на кмета
22.09.2019 17:55:50
2
28
За фейс не знам, но досега Бургас винаги е имал фейк съветници, та и кметове.
41.
shishi
22.09.2019 17:38:12
0
26
Кайсиите на Бургас ! Бойкот на малоумните им групи
40.
1312
22.09.2019 17:25:02
0
25
СМЕШНИЦИ
39.
Бургазлия
22.09.2019 17:19:18
0
95
Хората, влизащи в общинския съвет трябва да са по-умни от средностатистическия гражданин, все пак вземат решения, засягащи целия град. Тези двамата определено, както и Петър Низамов от бандата на Рижия, определено не са за там !
38.
Мислител
22.09.2019 17:16:52
0
46
Не знам защо мислите че са толкова различни и двамата,а всъщност единсвтената разлика помежду им е че единия в по-тъп от галош,а другия има 50-100 думи повече в речника си и устата му е голяма колкото Триумфалната арка,но целта им все пак си остава една и съща.Такива селски тарикати ги гледаме от 30 години вече...
37.
Mark Zukerberg
22.09.2019 17:10:54
0
90
Мартине престани да се правиш на шефа на....кенефа.Като не ти отърват коментарите в твоята група ги триеш да не би случайно някой да урони "авторитета ти" щото си страшната личност и персона.Да не би случайно да разберат хората,че колите които караш не са твои,а на прителя на майка ти и до онзи ден правеше трансферчета на чужди туристи и изведнъж кандидат за общински съветник щото сме от "голЕмото добро утро" и натрупа някаква слава покрай смешната си група,в която само ти колиш и бесиш и не допускаш чуждото мнение да просъществува под формата на коментар повече от 15-20 секунди.

Мога да пиша още много,но няма смисъл....
36.
запознат
22.09.2019 17:09:21
2
57
много подценявате Бидона мисля че реално има много истински фенове и за него ще гласуват поне 6 човека
35.
ванко ореха
22.09.2019 17:05:25
0
18
до 32 той ще се кандидатира за кмет на черни въх
34.
Kmeta
22.09.2019 17:01:02
0
38
Пази Боже от такива общински съветници...единия от рейсър ,който се гонеше с всеки стана Робин Худ,който се кълнеше,че няма да влиза в политиката.А за СтаниславА ТеневА няма какво да коментирам,познавам го момчето изключително силен синдром на комплекс избива в него.Да,направили са някой друго добро дело,евала за което,но това не е всичко плюс че това не трябва да се публицизира за мен.И в крайна сметка всичко опира до парата.Видяха,че с фб действия доникъде няма да стигнат,те и за протестите бяха много надъхани докато не ги извикаха на разпит в РДВР и млъкнаха всички след това.Мишоци,поредните които се опитват да залъжат хората!
33.
Петко
22.09.2019 16:59:07
1
60
Гласуваш за Пенчев - получаваш Бенчев!
32.
Асд
22.09.2019 16:33:29
1
36
Остава сега и Иван Христов и той да се кандидатира за общински съветник и ще стана май...си Еб...
31.
Верно ли?
22.09.2019 16:32:29
0
40
Тия двамцата верно ли си вярват толкова? Всеки поне малко запознат знае как се трупат членове в група. Имали били 30 000,имали 100 000. От тях едва 50 човека дето редовно пишат глупости,а останалите дори не сещат ,че някой ги е добавил в тези групи. Уж групите са за добро на хората, а дори не са публични. Рекламата не се отчита никъде,други приходи също, повечето акции са "с чужда пита,помен да правиш".
30.
БАТКИ-ШМАТКИ в общинския съвет
22.09.2019 16:21:39
2
13
Има контрол в СИК, ще им надраскат бюлетините и ефективното опазване на Бургас от БАТКИ-ШМАТКИ го реализират. За доста от листите, които не са близки до хранилката на властта и нямат представители в СИК и ОИК, схемата ще е същата. Така че, не се палете да хейтите само тези двамата, а метнете листите на герб , дпс и нфсб.
29.
Васил
22.09.2019 16:18:20
1
54
Мартин пенчев човека с комплекси на 3000човека и супер пионка колкото да искаш да се изкаЗваш като аристократ няма да стане човече и да станеш общински никога няма да си от хай левел глупав си
28.
фенчо
22.09.2019 16:13:42
0
3
Не.
27.
Ангел Йотов
22.09.2019 16:13:41
1
52
Това беше ясно още като създадоха тази смешна група и почнаха да се правят на "добри" хора и да "помагат" като всичко се документира в клипове и снимки.Нищо че са комплексари и карат с 200 ама иначе на хората тръгнали да държат сметка кой с колко карал.Пуснете да им видите сторитата дето минават на червено и фучат с 100 и нещо в града . Остава и онова женското свинче дето няма един косъм брадичка на лицето да се кандидатира за Мис Бургас
26.
Алекс
22.09.2019 15:57:46
0
6
обичам авторката
25.
Боса батка с адиска
22.09.2019 15:49:11
0
61
Кат гледам разни Пенчовци и Тенчовци се кандидатирали. Я предлагам за кмет Рижата. Че го подкрепим всички батки с татуси и питбул.Предлагам и Млякото и Руснака за общински съветници.Секретар на кметството ша изберим Черната Златка.
24.
Аз ще гласувам за Петър Низамов ! Един доказал се
22.09.2019 15:41:14
197
14
Аз ще гласувам за Петър Низамов !
Един доказал се и смел патриот и родолюбец. Момчето е върнало над 50 деца от лапите на закрила на детето.
23.
ss
22.09.2019 15:40:50
0
57
Тоя, дето катастрофира на равни интервали през три месеца, направил група ''шофьори.... Куриозно
Ама нищо чудно и да го изберат. Руснаците имат един лаф ''Ф*шкията винги плава на повърхостта. Не потъва''
22.
Q&A
22.09.2019 15:34:55
1
60
И Пенчев и Тенев ще си останат прости шофьори, никакъв местен парламент за тях. Защото бургазлии мислят с главите си и ненавиждат дурета.
21.
Ани
22.09.2019 15:34:05
2
45
Винаги съм била на мнение,че за да си управляващ трябва да си завършил политология,международни икономически отношения,финанси,както и да знаеш перфектно английски език.
20.
*********
22.09.2019 15:22:11
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
ampers’and
22.09.2019 15:19:46
15
11
Интересно ми е кой е платил за статия срещу фейсбук кампаниите? Да коментираш определени хора ОК, но умаловажаваш услията на хора да се покажат и представят идеите си по единствения възможен начин за тях не го разбирам. Искате да гледате само популистки реклами в големите медии срещу много пари ли? Кой нормален свестен човек може да си го позволи? Как нормалните хора с кауза да се покажат?
18.
*********
22.09.2019 15:19:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
17.
*********
22.09.2019 15:18:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
*********
22.09.2019 15:10:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Смях
22.09.2019 15:08:12
0
136
На къде са отишли и двамата се питам аз. Повярваха си твърде много. Силно, ама много силно се надява, че овцете, които ще гласуват за някой от тях, а такива ще има, ще са една шепа хора. В противен случай жална ни майка, ако ние като народ сами си избираме такива хора да ни управляват.
14.
пени
22.09.2019 15:08:01
1
22
донеси ми едно кисело мляко до Кошарица, пенчик, знаем че си личния гит на господин желязков
13.
SOA
22.09.2019 15:07:40
6
11
Защо на Мартин статията , че не са му признали гласовете можеше да се коментира , а на командоса, коментари няма ?!?!?!??!?!
12.
Nick
22.09.2019 15:01:50
1
48
Вземи единия и блъсни другия,кви са тези палячовци???Имат ли идея какво става около тях???
11.
Filka
22.09.2019 14:57:45
33
9
За Тенев съм, реална помощ оказва, а не е въздухар и конфликтна особа като Пенчев.
10.
Facebook admin
22.09.2019 14:55:49
0
56
Какво работиш??
Фейсбук андмин на страница съм!
Не бе сериозно те питам. Някаква реална работа имаш ли?
9.
*********
22.09.2019 14:55:34
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Понко
22.09.2019 14:53:50
6
23
Тенев е по-читав от агресията Пенчев, който специално провокира хората за конфликти.
7.
Обективен
22.09.2019 14:50:05
2
72
Всеки който гласува за тоя олигофрен станислИв трябва да е умствено изостанал.
Този олигофрен не може да каже две смислени изречения кандитат за общински съветник иска да става ужас.
Опишете го с 3 думи.
ФАЛШИВ ЛЪЖЛИВ СТРАХЛИВ
По цял ден виси в интернет и се рови и краде идеи на другите хора и трупа облаги от тях
На-кратко Ганьовец
не че Мартин е цвете за мирисане все пак вижте с какви wanna be гангстери бръмчи като ванко тъпото -следващия фалшив фейсбук герой но това е друга тема.
Мартин е малко по образован от станислив
Но до там
Хвърлят ви прах в очите но за жалост класическият българин си е тъп и тъп ще си умре.
Няма да ви казвам да не гласувате за тях защото повечето от вас интернет кибици сте си селянчета по душа и ще гласувате така или иначе за тях
6.
Bs highlife
22.09.2019 14:40:47
1
41
Тоя Тенев е с диплома колкото на ром, без правилна мисъл, другия поне кажи речи има изказ, оратор е ама Тенева пази Боже...
5.
лимонче
22.09.2019 14:40:30
0
46
този пенчев е много деградирал
4.
Батко
22.09.2019 14:37:06
0
52
Фейсбук няма нищо общо с политиката. И двамата ще го разберат по трудния начин.
3.
Игнат от Вършилово
22.09.2019 14:30:23
0
16
А, тя Рая не ми е казвала че ще се кандидатира?
2.
Рънърса
22.09.2019 14:28:31
0
40
Ще се въздаржа от коментар... хвани единия и барабар с другия през моста със пояс от бетон от К.РАМИКАТА Батка 100 % Единия блокира за коментари за щяло и нещяло,при другия "продуктов позициониране". Обичам те но ме викат в полицията... Мразя те чао. Що ма щото съм смел командоси ама Созопол е тесен. Лесно се харчат чужди пари и да се биеш в гърдите след това да оревеш половин Бургас... Визирам ги и......
1.
Смешници
22.09.2019 14:16:38
0
120
По време на протестите за горивата, бързо им насвиха перките. Кви мъже са тва? Две обикновени мъжки клюкарки. И единия и другия! Айде, метла.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори