×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас продължава с инвестициите в образованието! Вижте новия супермодерен корпус на училището в кв. Горно Езерово


Бургас продължава с инвестициите в образованието! Вижте новия супермодерен корпус на училището в кв. Горно Езерово
В ОУ "Васил Левски" учат около 450 ученици, като очакванията са през тази учебна година броят им да се увеличи
12 Септември 2019, Четвъртък, 12:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Столова за хранене, здравен кабинет, физкултурен салон и асансьор допълват разширената учебна база

Само след 4 дни учениците от бургаското училище "Васил Левски" в квартал "Горно Езерово" ще влязат в чисто нови и просторни класни стаи. Причината е приключващото строителство на новия модерен корпус с топла връзка на учебното заведение.

Средствата за строежа на новия корпус са осигурени от Община Бургас, ОУ "Васил Левски" - "Горно Езерово" и Министерството на образованието и науката.

Пристройката осигурява още 8 нови учебни стаи към досегашните 7 в старата сграда, с което базата на училището се разширява двойно. В тях ще се провеждат занятията на учениците в начален курс. Стаите са оборудвани с нови индивидуални ученически столове и чинове, които ще позволяват децата да ги конфигурират, когато имат групова задача или да ги подредят в кръг, когато имат интерактивни игри.

Освен това, новата сграда ще попълни и няколко сериозни липси на училищната база, като здравен кабинет, модерна столова за хранене, кабинет на училищния психолог, голям физкултурен салон, асансьор и просторна тераса, където ще се осъществяват училищни занимания на открито, когато времето позволява.

Дворното пространство пред училището също е напълно обновено и готово да посрещне ученици в първия учебен ден.

В ОУ "Васил Левски" учат около 450 ученици, като очакванията са през тази учебна година броят им да се увеличи. Обновената и разширена база ще позволи децата да се учат в по-просторни и комфортни условия.

Изграждането на новото крило на училището е част от програмата на Община Бургас в последните години, свързана с обновяването на съществуващата и създаването на нова и съвременна образователна инфраструктура.




В категории: Бургас


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Няма смисъл от образование
12.09.2019 19:04:17
0
2
Какво образование? Защо в Бургас се плащат едни от най-ниските заплати сред един относително висок стандарт? Защо се налага на хора с квалификации и образование в чужбина да се самоунижават като работят за 1100-1200 нето? Ако имате образование и достойнство по-добре стойте безработни. 2000 лева (1000 eвро!) не им се давало, пък искали дългосрочност... :Д :Д паляри
7.
Флагман
12.09.2019 17:12:34
0
2
Добре е да видим снимка на училището месец след началото на учебната година. Ама ако ще ходят на училище само по дневник, може и да си остане така чисто нова сградата.
6.
Питам за един преятел
12.09.2019 15:28:51
0
0
Абе ония накуцващия Млякото ром ли е?
5.
ХХ
12.09.2019 13:38:10
2
2
@2&3
ми тогаз да оставим сиганите неграмотни...
4.
Айше
12.09.2019 13:32:57
0
1
Ше се овелечи броя къ нема се овелечи нал са раждат балгарчита
3.
ПОТЪРПЕВШ
12.09.2019 13:32:01
4
15
Отново вложени милиони за мръсните цигани.А българите да емигрират . а другите дето остават да им плащат социалните помощи.
2.
Стоянова
12.09.2019 13:24:20
1
13
И защо не казвате колко деца ,които не са ромчета ще учат там?
Защото няма нито едно.
Няма условия и място за тях и са принудени да пътуват със супер удобния градски транспорт до центъра на града.До там е докарахте с това ръководство на училището.Карай да върви -важна е бройката на учениците а не качеството и резултатите.
1.
Браво
12.09.2019 13:23:15
0
16
Страхотна новина, образовайте ги малко там тези циг*нч*та да може и ний да си починем, няма да работим само за тяхните социални помощи ... това е добра новина ще гласувам за следващия кмет т.е. настоящия, повече циг*ни повече почивчица за нас Българите! Евала! Ашколсум най-накрая! Е това е истинска интеграция направо интегрална схема!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори