×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

СЕК се регистрира в ЦИК за местните избори, а Бачийски не е твърдо решил за кмет на Бургас


СЕК се регистрира в ЦИК за местните избори, а Бачийски не е твърдо решил за кмет на Бургас
Георги Манев (горе) регистрира партията в ЦИК и обяви, че Бачийски не е твърдо решил за Бургас, а Кристина Димитрова подкрепила Манолова в лично качество
11 Септември 2019, Сряда, 22:04 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Формацията на Георги Манев ще си сътрудничи с НФСБ и ВМРО в различни общини

Константин Бачийски е номиниран, но все още мисли дали да се кандидатира за кмет на Бургас. Това каза пред „Флагман“ председателят на партия Средна европейска класа (СЕК) Георги Манев.

В сряда той регистрира партията в Централната избирателна комисия (ЦИК) в София във връзка с участието й на местните избори наесен.

От СЕК продължават сътрудничеството си с формациите от „Обединени патриоти“.

Ще предложим кандидати за общински съветници на много места. Може би ще бъдем заедно в доста общини заедно с колегите от „Обединени патриоти“. Изискването е обаче всяка партия да се регистрира поотделно в ЦИК“, коментира Георги Манев.

Приоритетни на този вот за СЕК ще бъдат общините Бургас, Средец, Поморие, Тополовград, Малко Търново, Левски, Пловдив, Добрич, Благоевград, Ямбол, Перник.

Ще се разберем с колегите дали ще подкрепяме техните кандидати или те ще подкрепят нашите в зависимост от това за кой град става въпрос и кой има по-голямо влияние“, каза още Георги Манев по отношение на партньорските партии НФСБ и ВМРО.

Самостоятелни листи за общински съветници СЕК категорично смятат да предложат в Бургас и Средец.

Певицата Кристина Димитрова влезе в Инициативния комитет, който издига Мая Манолова за кмет на София. Това обаче не означава, че партия СЕК ще подкрепи Манолова.

Да, Кристина Димитрова е член на Изпълнителния комитет на СЕК. В последните години тя не е много активна, така че специално Средна европейска класа няма да подкрепя Мая Манолова“, заяви Георги Манев.

Димитрова не била оторизирана от името на СЕК да издига Манолова за кмет.

Това си е нейно лично решение. Според устава на партия СЕК мнозинството определя политиките, така че Изпълнителният комиет е взел решение. В Пловдив, например, ще подкрепим Славчо Атанасов. В Добрич ще подкрепим Данчо Апостолов. В Бургас очаквам да издигнем Константин Бачийски за кмет. Той още мисли.“

На въпрос - Бачийски не е ли твърдо решил да се кандидатира за кмет на Бургас, Георги Манев отговори: „Не е твърдо решил. Номинирали сме го. Той още мисли. Ако не издигнем, ще подкрепим кандидата на НФСБ (Д-р Бойко Миразчийски – б.а.). Но така или иначе в Бургас има практика да работим заедно с НФСБ.“

СЕК са готови да подкрепят евентуален кандидат на НФСБ и за кмет на София. Ако такъв не бъде предложен, вероятно партията на Георги Манев ще заложи на ВМРО, които обявиха категорично намерение да номинират човек за градоначалник на столицата.


В категории: Местни избори


17
Коментара по темата
17.
Георги Манев
12.09.2019 19:58:30
1
1
За разлика от всички злословници, Константин Бачийски е основател на ПП Средна Европейска Класа, основана и регистрирана в Бургас с цел създаване на средна класа в България, с европейски стандарти. Кой от Вас злословници, има "дупе" да не се съобразява с регистрираните в София от статуквото партии? За разлика от Вас ние сме хората, които сме си създали партия преди 12 години, участвали сме и сме се доказвали многократно в политическия живот на Бургас и България без да сме лизали ничий задник, за разлика от Вас, злословници. Хората ни подкрепят, защото ни познават, а не защото лижем нкои задни части на Корнелия, Бойко и т.н.. Вижте резултатите ни в цяла България и ще разберете, че това е единствения мажоритарен избор, който може да даде този объркан политически модел. Ако не беше Константин Бачийски да оглави млади нахъсани момчета и да спре 100 000 души в Турция ДОСТ щяха да бъдат в парламента, а другите партии щяха да бъдат по- малко поне с 10 човека от цялото Народно събрание. Марешки влезе с 4.2%, нямаше да постигне и 3.5%. Константин Бачийски и всички младежи, на които Благодаря, бяха председатели, зам.-председатели на секционните ни комисии в Турция. Нито ГЕРБ, нито БСП имаха някакви представители. Единствено ДПС, ДОСТ и СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА. Да Ви припомня, че в този период Турция беше в извънредно положение, заради атентата срещу Ердоган. Кой от Вас злословници ще има куража да защитава българските интереси по това време в Турция? За другите неща, които е направил за Бургас и България, някои политици могат само да мечтаят. Ще си запазя правото да Ви оповестя по- късно, защото ще Ви дойде много информацията. От мен чао, дупедавци. И не съм с ник нейм, а наистина съм Георги Манев.
16.
а ре
12.09.2019 14:29:27
0
1
За какво ВМРО говориш? Жорето се уреди пак като плъх се мушна в листата на ГЕРБ, а ти ми говориш за партньорство.
15.
Подкрепа - дрън, дрън
12.09.2019 08:02:06
0
9
Това с подкрепата винаги ми е било много смешно. Никоя партия освен ДПС не може да управлява така хората си както ДПС, т.е никой не може да докара хора до урните. Изключвам купуването на гласове, но не вярвам една партия да купи гласове за друга партия. Подкрепата на СЕК, за която и да е партия може да са 100-200 гласа. Толкова са твърдото ядро със семействата им. Та, стига с тази подкрепа по избори. Народът си решава. Изкоренете купеният вот, за да тръгнем нагоре и някои другари да изчезнат от политическата сцена
14.
До уплашените
12.09.2019 08:00:14
2
7
Спокойно момчета. Недей те предлагате неща, от които ще губите. Какъв тест? Ами, че то ако се прави такъв тест всички калинки на Герб в Общината барабар с общинските им съветници трябва да се изнесат. Знаете ли, защо толкова ги е страх Герб от Бачийски? Защото не е в общинския съвет за дялявурятя. 3 пъти се опитват да го купят и остават настрани. Дарява си заплатата. Та я ми кажете отворени тролчета - за какво набутване на общинската къорсофра става дума? Това да не ви са Людиев и другите "бизнесменчета" дето целият им успех зависи от това да са общински съветници. И като влезе закона да не могат да участват в общински поръчки казаха - а стига толкова.
13.
До 12
12.09.2019 06:31:17
2
5
Бисере, успокой се бе брат, спри пикса. fd18f
12.
MBA
12.09.2019 00:03:53
9
7
„Планът Бачийски“ за Равнец – карго летище и свободна зона е супер як и реализуем. Той не е за прости хора и не се учудвам, че някой не могат да го разберат, но които разбира от материята е наясно, че това е един супер як проект за местната икономика, която има остра нужда от точно такива проекти. Браво Коце с теб сме.
11.
GKG
11.09.2019 23:58:51
3
4
Уж новината друга и е обявена от друг , а само Бачийски ви е в устата и само него коментирате. Смятай, ако човека беше казал нещо. Явно ви е трън в петата и някой много го е страх от него.
10.
Chico Gosho
11.09.2019 23:53:52
4
6
Ще му стигнат и много хора ще се изненадат , само гледай как ще набира скорост, не за друго ами наистина има с какво да се похвали от това, което вече е направил. Който си го може, си го може.
9.
Марио
11.09.2019 23:42:53
4
10
За кмет не съм сигурен дали ще му стигнат гласовете , ама се хващам на бас, че ако на вече обявените кандидати за кметове направят тестови за интелигентност Бачийката ще ги бие всички. Аз съм говорил няколко пъти с него и силно съм впечатлен от бързата му мисъл и интелект. Ако по-долу хейтърите се запознаят и си поговорят лично с него, съм сигурен, че ако не го харесат , то поне силно ще се впечатлят от него.
8.
сек = смех
11.09.2019 23:30:10
8
10
Ако тоя дрът момък е средна европейска класа, Бургас е Ню Йорк. Крайно време е да задължат всички кандидати за постове във властта на местно и национално ниво да държат тестове за интелигентност и психическо здраве - по ясни причини. И да отвържат местната власт от политическите партийки. Не и е там мястото.
7.
Do 1
11.09.2019 23:26:20
8
10
Говори си, говори си , тъкмо да го надъхаш още, че Бачийски като си навие нещо няма отказване, често го е казвал, а и аз съм се убедил в това, че като му влезе една идея, няма значение дали ще трябва дни, месеци или години, той няма да се откаже, а и най-важното знае какво да прави за да постигне целта. То навремето знам, че и с политика не е искал да се занимава и три пъти е отказвал, че нямал време, ама като реши и почна и няма стигане. Вече по мое време не искаше да става и зам.председател на СЕК на сила го избраха и нито искаше да става председател на групата в общинския съвет, ама и там на пук стана. Каза и го направи. Така, че ти пиши, че не смее и е страхливец, че да видим дали няма да се ухълцаш, като го изберат за кмет.
6.
Dobri
11.09.2019 23:10:50
11
13
На Бачийски трудно някой може да му даде наклон и гаранция, че никой не може да му каже копче. Тоз си прави каквото сметне за добре и хич не му дреме от Валеркови, Малеркови , Маневци, Николвци и тем подобни. Еи за това ме кефи този пич, че малко перде си пада и хич не му пука от никой. Ако някой може да бие Николов това е само той .
5.
*********
11.09.2019 22:54:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
Иван
11.09.2019 22:49:54
11
13
Бачийски и неговите "планове", са меко казани обречени! Дайте нещо по-реално...
3.
*********
11.09.2019 22:33:16
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Пайда Ладжин
11.09.2019 22:24:46
14
25
Бачийски е съвсем наясно, че грандоманските идиотщини които предлага са неосъществими и са с едничката цел да припечелят някой друг глас за да се набута на общинсъветската кьорсофра. Щял да прави летище в Равнец. Разбирам да е необразован мигрирал от сливендсо ром и да не е наясно, че дори и при налична товарна писта ще са нужни много милиони за да се изградят системи за водене и навигация, както и още милиони за 247 наземен персонал. Освен това сигурно е и наясно, че в концесията на ненатовареното и в момента летище Бургас има клауза, според която държавата няма да има право да отваря в областта конкурентно летище. Ама се надява някой друг глупав простак да му се върже и да се набута пак в далаверата.
1.
Хехехе
11.09.2019 22:17:51
22
19
Стига с този измислен пиар с кандидатурата на Бачийски. Мога да се обзаложа, че никога този няма да посмее да го направи. Бачийски е пълен политически страхливец, който се вживява на направил многа, а може ли да каже кое?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори