×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Малинов: Квалификацията „шпионин“ ме обижда, омерзен съм от Цветан Василев


Николай Малинов: Квалификацията „шпионин“ ме обижда, омерзен съм от Цветан Василев
Аз съм най-спокоен, защото никой не може да докаже, че съм нарушил закона, каза Николай Малинов. Той сподели, че квалификацията „шпионин“ го обижда
11 Септември 2019, Сряда, 09:34 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Още не съм събрал парите за гаранцията, а да защитаваш каузите си и да си русофил не е шпионство, каза той 

Квалификацията „шпионин“ ме обижда, защото каузата, на която съм се посветил, е нещо планетарно и много важно. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ председателят на Национално движение „Русофили“ Николай Малинов. 

Такива обвинения за последен път са повдигали през 1978 г., поясни той.

„В 7 часа дойдоха вкъщи полицаите и преобърнаха всичко. Притеснен съм повече за децата си, за съпругата си и за моите съратници. Ние сме доста голям екип“, сподели бившият депутат.

„Аз съм най-спокоен поради простата причина, че съм дълбоко убеден за правилността за нещата, с които се занимавам. Следвам своята кауза и убеждения. Затова напуснах БСП“, добави той.

„Едното от обвиненията е, че съм имал намерение да правя партия. Не знам да е подсъдно това да имаш намерения. Идеята ми беше да правя и политематична телевизия. Цифрите показваха между 12 и 15% пазарен дял“, уточни бившият политик. 

„От 20 години се занимавам с телевизия. Защитаваме определени каузи и те са публични. Обвиняват ме , че съм имал някакви намерения и съм следял сделките с Цветан Василев“, добави той.

Целта на този медиен проект обаче е промяна на геополитическата насоченост на България, поясни водещият Антон Хекимян.

„Това са глупости. Тази геополитическа насоченост не е писана в Конституцията на България“, отговори набеденият за шпионин председател на „Русофили“.

„Нашата организация има 35 000 членове. Не смятаме, че външната политика на България е правилна. Означава ли това, че всички сме за затвора?“, попита той.

Ние одобряваме членството ни в ЕС и искаме по-достойно място в Европа, добави Малинов. 

„И в Библията, и в законите се пише, че те съдят по делата. Ако има такива, нека някой да ги докаже!“, подчерта той.

„Аз може да искам и вятърни мелници да направя, за да издържам дейността си. Това, че някой предлага да бъде подкрепена една идея, не го прави престъпник“, обясни бившият депутат. 

„Нямам тайници, имам само явници“, добави той.

„Ако славянската идея обединява 11 страни, православието – 22, евразийството – 50, то русофилството е планетарна идея. Така, както от България тръгва кирилицата и православието отива в тези ширини на Сибир и степите, по същия начин тук се ражда евразийската идея и русофилството“, заяви политикът, изкаран от прокуратурата шпионин. 

„Когато съм издавал в. „Дума“ за публикациите на „Росийская газета“ съм получавал пари и съм си плащал за това данъците. Няма нещо, което да не е оформено с договори, да не е минало най-малко през три данъчни проверки и да не е приключило по законосъобразен начин“, уверява той.

Малинов призна в ефир, че с руският олигарх Малофеев са приятели.

„Ние с руския народ сме абсолютни единомишленици. По еднакъв начин разбираме как трябва да се структурира нашият цивилизационен свят. Ние се борим за традиционни ценности – за силна държава в България, в Русия, в Европа на нациите“, добави той.

„През март имах предложение за 15 000 евро заплата като координатор на една международна организация, но отказах, защото за мен казуата русофилство и България е по-важна. Не съм получавал пари от Константин Малофеев“, заяви Малинов.
 
Запознах Малофеев с Цветан Василев, но това лошо ли е, попита той.

„Причината да ги запозная бе, че банкерът бе оставен на улицата с риск да загуби живота си. Беше заплашена дъщеря ми и помоли за връзка с влиятелни кръгове в Русия. Аз обаче се чувствам обиден, оскърбен и омерзен от поведението на Василев, защото това е човекът, заради когото не завършихме всичките си проекти. Той се отметна от уговорките със своите партньори“, разказва Малинов.

„Излиза, че да защитаваш в България своята кауза за това, че трябва да развиваме братски отношения с Русия, защото в противен случай няма как да си отиграеш козовете в Брюксел и  Вашингтон, това е шпионство“, коментира той.

„От години нямам нищо общо с Василев. Девет месеца не бях вписан за ТВ7, а всеки ден влизаха рекламни средства и си правиха каквото искат. Една чистачка не можех да назнача и се отказах от проекта заради него. Казах да си гледат работа и че насила нищо няма да правя“, добави бившият депутат.

„Делян Пеевски беше дясната ръка на Цветан Василев, но какъв е повода да се запознаем какво значение има? Мислите, че ходим да ядем заедно шкембе чорба и да пием бира ли?“, попита той.

На въпроса дали хора като ген. Решетников определят кой ще е президент на България Малионов отговори кратко: „Това са глупости“. 

Не съм запознавал български политици с Решетнков, каза още той.
 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
17
Коментара по темата
17.
XXX
11.09.2019 15:18:24
0
7
Какви русофили,какви руснаци?Всичко е за много пари!500млн. да се изперат и в политически проект да се превърнат,с очакване на милиарди възвращаемост!Цв.В. е майстор в проектите,сега на НПО Боец-Молец и Деса Еврото е заложил едви милиони,за да тероризират и да свалят Правителството!На куц кон и на щърбава кобила само мангал може да заложи,ама това е последни издихания на олигарсите!Наздраве позитанци,парите пак някой друг ги секвистира и в асфалт инвестира!
16.
Голем прът
11.09.2019 14:16:50
2
7
Тоя го разкриха че е руски кавал ама кой знае колко има още
15.
ХХ
11.09.2019 13:39:54
3
2
@13
Що, мустакатите мъже кат твоя ли да гледаме?
14.
това е чуждо
11.09.2019 13:37:02
4
1
темата русофили и русофоби не българска, както и самите понятия - фил..фоб. Има хора които уважават и са благодарни за освобождението и са приятелски настроени, но и критично когато е нужно. А има други хора, които мразят, псуват и предизвикват вражда. Всеки има право на избор, но с омраза нищо добро не става. Това го значт и децата.
13.
Д
11.09.2019 13:29:08
3
10
Русифили много се занимавате с планетарни неща обаче не си гледате дебелите жени и мизерните градове където НИЩО не се случва НИКОЙ не иска да е под руско робство НИКОЙ!!! Браво на Бойко че сгащи тея шпиони доста има и в Бургас.
12.
500 млн. евро
11.09.2019 13:23:01
1
10
Ми щом русофилството е планетарна идея, сдай българския паспорт, вземи руски и дерзай, но спри да олигавяш и мърсиш българското пространство. Бах ти комплексарите са всички фили на чужди държави: за тяхното национално самочувствие България е прекалено малка и дребна изпитват непреодолимата наркотичната потребност да се идентифицират с някой по голям батко, с някоя голяма държава, иначе не се чувстват пълноценни. Трябва да си пълен дебил, за да определяш идентичността си с "филия" към чужда държава.
11.
Ко Не
11.09.2019 13:17:48
0
11
Га ядофти кифтетата ни ривахти сига ривети
Гиди мискини ниедни
10.
Русофили ли?
11.09.2019 13:09:43
1
12
Обвиняват го, че продава секретна или важна държавна информация, че е работил за подкопаването на държавни институции, дискредитация на България в ЕС и нейната стратегическа преориентация в полза на чужди интереси. Сега ще намеси Горки, Чехов и Достоевски, необятната руска душевност... Подла, алчна, московска въшка. Урод.
9.
Чл. 39. 2
11.09.2019 13:05:12
1
8
Сергей Лавров, встретившийся и с тогдашним госсекретарем Рексом Тиллерсоном, назвал своих американских собеседников «людьми дела», которые «хотят выстраивать прагматичные отношения и решать проблемы». По версии CNN, из-за опасений, что президент США поделится с Россией еще какими-то секретами, из Москвы был вывезен самый «ценный» американский осведомитель, «которому не было равных», когда речь шла про данные о внутренней кухне Кремля и планах российского президента.

Защо не рИвете за този шпионин?За едни може,а Радев и КГБ са неподсъдни в БГ!Цв.В. кога ще се прибере в Софийския?
8.
МЮЛЕР
11.09.2019 13:00:17
1
13
Сгащиха го Щирлиц и сига квичи щот ши го тричат кът странджански чакал
7.
TWICER
11.09.2019 11:51:34
7
3
ПОЛИТИЦИТЕ ОТ Т.Н. 'НОВОТО ВРЕМЕ' ПОВТАРЯТ С ЗАВИДНА ЦИКЛИЧНОСТ ГРЕШКИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ СЛЕД 1978 год. ГОСПОДА ЕЛИТАРИ, ПРЕДИ ДА РЕШИТЕ ДАЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е УДАЧНО ЗА ВАС ,ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ Е УДАЧНО ЗА НАС,ВИЕ ЗАВИСИТЕ ОТ НАШАТА ПРОЗОРЛИВОСТ ! ! ! !
6.
ХХ
11.09.2019 11:41:36
12
11
така като го чета, безродните отрепки цветан цветанов и соломон паси отдавна трябваше да търкат наровете...

@3
да, ама за безродните отрепки ес интересите стоят по-високо от тези на България....
5.
мнение
11.09.2019 11:07:00
13
8
контактите с Русия са полезни за България. Вяра, приятелство, култура, спорт, индустрия, сигурност
4.
зурла
11.09.2019 11:04:57
19
9
Русия - това е бъдещето.

Това че има такива обвинения означава само че сегашния модел не работи , и интерес имащите панически се опитват да го защитят, всъщност защитавайки заплатите си.
Моделът е очевидно че не работи, и нискиет заплати които получавате е най видимия показател за това.
3.
конституция РБ
11.09.2019 11:04:10
1
12
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
2.
Да бе
11.09.2019 10:05:32
14
24
Този Русофил отдавна трябваше да е в пандиза.Не познавам, не знам, не съм и тн.Какво очакваха да каже друго? Най после започнаха да чистят страната от тези болшевишки безродници.
1.
гражданин
11.09.2019 09:57:33
16
29
Добре де не си шпионин ! Антибългарин по-добре ли ти звучи ??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори