×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иво Йовов ще моли за прошка съда в Бургас, родило му се момиченце, докато е в ареста


Иво Йовов ще моли за прошка съда в Бургас, родило му се момиченце, докато е в ареста
Задържаният с кокаин помориец бе окован в белезници, но изглеждаше спокоен и не се скри пред камерите на репортерите
05 Септември 2019, Четвъртък, 13:49 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: Светлозария КИДЕРОВА

Състав на Бургаския окръжен съд след малко ще разгледа мярката за неотклонение на задържания с кокаин помориец

31-годишният задържан с кокаин помориец Иво Йовов току-що бе конвориран от съдебна охрана в сградата на Бургаския окръжен съд. Днес магистратите ще разгледат мярката му за неотклонение, след като 72-часовия арест изтече по-рано тази сутрин. 

По информация на Флагман.БГ Йовов, в чийто апартамент бяха намерени малко над 55 грама кокаин и сумата от 16 хил. лв. кеш, ще иска по-лека мярка – вероятно домашен арест или дори гаранция.

Причината за това е, че докато е бил в ареста през последните няколко дни, му се е родило момиченце – второто му дете. Вероятно защитата ще заложи на този факт и ще пледира за по-лека мярка, за да може Йовов да се грижи за новороденото и за приятелката си.

Наш репортер е пред залата, където след минути ще заседава състав на Бургаския окръжен съд.

Очаквайте подробности!
 


В категории: Темида


16
Коментара по темата
16.
Svodnika -Tochno taka
14.09.2019 15:29:59
0
4
Ivo si go zaslujava. Toi si e edin naistina golqm glupak ,koito si misli che e neshto golqmo kato Lichnost.Mnogo se radvam che e tam i tam da si ostane ,dano go vkarat v zatvora .Mnogo shte se radvam .
15.
СВОДНИКА
09.09.2019 21:27:24
2
8
МАМИНКАТА МУ МРЕСЕН ПИДАЛ,ДА ВЛИЗА В ПАНДИЗА И ДА ОСТАВА ТАМ И ДА ГНИЕ САМО ДА МУ ОСТАНЕ ДЕТЕТО,САМО МАЙКАТА ДА ГО ОТГЛЕДА,БАРЕМ НЕ СТАНЕ БОКЛУК КАТО ТОЗИ НАЕБАН ИЗРОД!!!
14.
брат
05.09.2019 23:59:59
16
5
Иво с теб сме брат !
Хакай им го в устите
излизай да празнуваме
13.
Сеирджии
05.09.2019 21:34:30
13
5
Чета ви и се чудя, от къде тая злоба бе?
Сякаш вие сте много праведни.
Ай сиктир! Всички сте един дол дренки - злобари, сеирджии и завистници .
Продавал дрога , и кво? Вие знаете ли вашите синчета както излязат от вкъщи какво правят навън? Питали ли сте се от къде дъщеря ви има нов айфон?
Ама не,как така , те милите ви дечица са много скромни ,те не пият, не друсат, не продават дрога , щерка ви не духа за нов телефон....
Как не ви е срам да сипете такава помия?
Имайте малко уважение към жена му, идиоти мръсни! Не стига, че мъжа й не е до нея в този прекрасен момент, ами и всички вие "моралисти" сипите отрова върху тях!
12.
До 11
05.09.2019 17:53:48
10
2
Навсякъде има дилъри. И да не е той пак ще си намерят, ако искат. Иво не им го навира бялото в носа, те сами си го шмъркат. Не го защитавам и не подкрепям това да си дилър, но никой не може да го обвинява, че друса децата. Поел е риск да продава и да прави лесни пари.
11.
до нуетрален, ама не съвсем
05.09.2019 15:58:19
1
11
Ако не продават няма и да купуват и няма да имат избор, а той що не си е избрал нормална професия , ами ходи да се занимава с глупости. Всички да не сме пласьори...
10.
Неутрален
05.09.2019 15:50:43
11
3
Той да не би да ги кара да си купуват, това си е техен избор. Щом искат да друсат той не е виновен.
9.
КОМУНИСТ
05.09.2019 15:18:50
4
21
Родило му се момиченце, за това убива другите деца като им продава дрога ! Разстрел, на място. Мръсна сган, в затвора лиии ??? Трепанееее. Защо при нас ви нямаше бе боклуци, ааах мам...
8.
Айде бе КОЗЛОДУЙ заспал х.й
05.09.2019 15:10:29
0
3
Къде си бе кретен, тука са заформи банкет. Май си пробвал от коката и сега дремиш като изпразнен х.й някъде.
7.
До 5
05.09.2019 14:58:23
11
11
Кои са тия деца че могат да си позволят кокаин за 120 лв.
6.
На Гого майка му
05.09.2019 14:25:01
0
7
Къде е козлодуй ?
5.
Майка
05.09.2019 14:24:54
3
33
Трови чуждите деца иска по леко наказание защото имал бебе и друго дете! Много загрижен за своите а, чуждите нека ги трови. Такива въобще на заслужават милост.
4.
Pepo
05.09.2019 14:22:42
3
9
Явния дилър
3.
Стоян Тончев Камбаната
05.09.2019 14:19:51
0
15
Подходящ цвят дрехи е избрал.
2.
Хмм
05.09.2019 14:07:31
1
28
И как ще помага на детето и жена си? Като продължава да продава дрога ли? Вътре и тва е!
1.
Гого
05.09.2019 14:05:40
4
26
Ако някой продава на децата на тоя боклук дрога , как ще се чувства ? Да лежи вътре ! Щял да гледа децата си ! Дрън дрън,ще почне веднага да пласира ! Тия боклуци се мислят за най големите тарикати !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори