×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Софка с нова изцепка: Пак се женя за Гринго, обеща, че няма да ме бие!


Софка с нова изцепка: Пак се женя за Гринго, обеща, че няма да ме бие!
Само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, младоженците се разделиха след поредния грандиозен скандал
18 Август 2019, Неделя, 18:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Преди 3 години, още в самото начало на връзката им, Софка отново пострада след битова разправия с възлюбления си

Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След 3 месеца брачен развод, куп семейни скандали, завършили два пъти със счупване на ръка, жалба в полицията и последвал развод, ромският славей прибра обратно побойника Тодор Давидов-Гринго. Честно казано, това бе очакван развой на събитията, който бе предвиден от „Уикенд”.

Импулсивната изпълнителка на „Стари рани” би всички рекорди по краткотраен брак и скоростно събиране с бившата половинка само за една година. Като доказателство тя публикува две техни общи снимки в социалните мрежи, с които показа, че двамата с бившия затворник отново са заедно. Новият шанс, който добродушната и наивна Софка даде на Гринго и ситуацията в стил „Бий ме, обичам те!”, разгневи загрижените й почитатели. Те избухнаха с коментари в интернет, недоумявайки защо певицата е решила да го прибере обратно.

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци. С Гринго решихме да поставим ново начало и отново да станем семейство. Женим се, бием се, развеждаме се, пак се женим... Ние, циганите сме така. Това си е наша работа!”, лаконична бе Маринова. Според приятели на певицата, тя имала сериозен разговор с него, Гринго дори се разплакал и се заклел, че повече няма да й посяга.

Коментарът на битата певица озадачи близките и приятелите й, които били в течение на интимните драми на Софка и Гринго от самото им начало. Както е известно, ромката дочака принца на белия кон едва при третия си опит да мине под венчило. Два пъти импулсивната певица организираше сватбени тържества, капарираше джамборета в лъскави столични ресторанти и купуваше бутикови булчински рокли. По нейни сметки покрай несъстоялите се венчавки, сватбата с Гринго, разноските покрай неговия арест за рекет на бургаски бизнесмен, сватбата и развода й с него, тя е загубила над 300 000 лв.

Само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, младоженците се разделиха след поредния грандиозен скандал. И двамата се опитвали да прикрият драмата, която преживявали. Според близки приятели на Софи, ромската перла и съпругът й непрекъснато се карали и биели, а причината винаги била една и съща - ревност. При последния зверски скандал Гринго дори счупил ръката й. Певицата нямало как да отложи поетите вече ангажименти и ходела по участия с гипсирана ръка, кълнат се очевидци. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите.

Преди 3 години, още в самото начало на връзката им, Софка отново пострада след битова разправия с възлюбления си. „Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!”, проплака тогава изпълнителката на „Стари рани”, която пак се отърва със счупена ръка. Оказа се, че 10 години по-младият от нея Гринго редовно я биел и тормозел. Ревнувал я от колеги и фенове, а след неин концерт в Брюксел така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Софка искала да се оплаче в полицията, но заплашвал и нея, и сина й Лоренцо.

Певицата все пак пуснала жалба срещу Гринго и дори се оплака публично, че е жертва на домашно насилие. „От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали – побоища, толмозене. Той е 2 метра, едни път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на семейни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала семейства да се карат, ама така, за гъдел”, оплака се тогава Софка. Скоро след трагичния инцидент тя му простила и двамата отново се събрали.

Певицата вярвала, че връзката им е съдбовна и Гринго е голямата й любов. Броени дни, след като бракът им официално бе разтрогнат, бившият й мъж заяви, че скоро Софка ще го прибере обратно. И не сгреши...


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
Trakiq
19.08.2019 17:19:45
0
1
Mn diskavari gledate mai.
15.
Veni
19.08.2019 10:11:13
1
2
1 път посегнал ли е пак ще посегне да не е само тои тои ще ме бие аз ще стоя мухлио долен конплексар
14.
АЗ
18.08.2019 23:58:48
1
1
Софка беше Софка сега вече е никой цяла бг да и знае циганките стига бе всеки има върхове и спадове ма не ги публикува и що се мъчат за бебе....инвитро и са ок още бой и......8fece
13.
Гост
18.08.2019 23:25:55
3
9
Самата ц-иганка си го казва. Ние ц-иганите сме така. И не мога да разбера какво ни занимавате с ц-игански изпълнения. В крайна сметка тя е права оставете ни на мира биеме се караме се. Ц-иганите така показват любовта си като си чупят крайниците. Но пак питам защо ни занимавате. "Журналистът" написал статията явно толкова може.
12.
Калин
18.08.2019 23:07:48
3
6
Явно е много добър в леглото и затова го прибира пак!
11.
Много важно
18.08.2019 22:28:32
3
7
Аман от техните Простотии... Какво ни занимавате със Глупости.. Ц...... ска работа...
10.
Petar
18.08.2019 21:44:48
1
6
Verno sofke si glupavichka.toi golemia pich hem pari nyama hem pak i golimec da te bie.zapochvam dasi misla neshto.vecher kato si legnete koi kogo marka ti nego ili toi teb.navyavami na misalta che ti si mashinata na dupeto mu.gladno kuche bez pari ti damu plashtaj
Smetkite.za men tova e momiche vav majki drehi. Ako sam te zasegnal izvinyavai.kazah si mnenieto samo.
9.
Гърга Питич
18.08.2019 21:42:36
1
13
Хубав работа ама сиганска!Ама щом га бие значи га обича!
8.
бургазлийка
18.08.2019 21:37:36
1
11
Все повече се убеждавам ,че явно сайта се е изчерпал откъм смислени новини и много често ни поднася софка и нейния простак.Беше ми симпатична ,макар и ромка ,но циганските и номера нямат край.Отвратих се и предлагам като съвет на флагман да спре да и повдига егото ,като непрекъснато я публикува ......На мен също не ми е приятно ,като ваш читател ,като отворя сайта и тя да ми се изтипоса насреща пак с поредната си циганска идилия!
7.
Anton
18.08.2019 20:58:00
1
15
Мангали
6.
Р
18.08.2019 20:31:35
0
14
Уточни ли колко дена важи обещанието?
5.
Ото Скорцени
18.08.2019 20:22:42
3
22
Престанете да занимавате хората само с мангали
4.
Гого
18.08.2019 20:22:04
1
11
Като тъпан ще те буфка
3.
Нина Николова
18.08.2019 20:20:06
0
17
Няма да се променят нещата при Софка ! Винаги ще е така !
2.
Ели
18.08.2019 20:09:33
4
16
ЦИГАНИ!
1.
Абориген
18.08.2019 18:54:28
5
23
Циганска работа!!!
Вече не са интересни...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори