×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жестока трагедия! Атанаска се хвърлила от 14-ия етаж след спор с дъщеря си, съседи чули писъците на момичето


18 Август 2019, Неделя, 17:25 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Светлозария КИДЕРОВА

16-годишното момиче ридае над трупа на майка си

Самоубийство е основната версия, по която работи полицията за инцидента в бураския ж.к. „Изгрев“, научи Флагман.бг. Трагедията е станала преди около час в бл. 27 в комплекса.

По това време бургазлийката Атанаска се е хвърлила през терасата на апартамента си, който се намира на 14-ия етаж на жилищната сграда. Жената е загинала на място. Тялото й все още се намира зад блока, а районът е ограден с полицейска лента, предава репортер на Флагман.бг.

Извънредно! Жена полетя от блок в ж.к. "Изгрев"

Вероятната причина за трагедията е семеен скандал. В този момент в жилището била 16-годишната дъщеря на загиналата и баща й. Около 16 ч. съседи чули писъците от ужас на момичето, което видяло майка си да полита през балкона.

В момента младата жена ридае до трупа на майка си, подкрепяна от свои близки. На място все още има полиция и линейка. Флагман.бг научи още, че има вероятност да става въпрос за психични проблеми, тъй като жената преди време е била настанявана в Психодиспансера в Бургас, разкриха съседи. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

На мястото все още има полиция

 


В категории: Лична драма


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Ники
20.08.2019 07:26:53
0
5
Почивай в мир сестричке
15.
Уууу
19.08.2019 12:29:23
0
5
Жената живее 20г в Германия а мъжа и работи в Катар според вас има ли финансови проблеми, тъпани прости знае, незнае коментира
14.
Gocho от Вануату
18.08.2019 22:06:50
1
23
Аве пич ?!
Работил бил от дете и все е зле ?!
Живее при мама и тати ?!
Аве в час ли си ?!
Що летите от балконите , а не от терминал 2 ?!
Ами много по-лесно и изгодно. е през терминала , от колкото през терасата !
Опитайте и ще се обедите !
Скачайте чрез терминал 2 !
Живота ви е Гарантиран !
13.
До 8
18.08.2019 21:46:20
2
16
Не си прав! Много зависи защо искат пари и колко искат! Ако са наркомани е едно, но ако не могат да се справят в този тежък живот е нормално да искат. Родителите трябва да носят отговорност, а не да серат децата едно след друго като ла*ната! Освен това всичко зависи какъв пример и образование са дали родителите! В момента родителите бълват на конвейер невъзпитани, необразовани и психически деформирани дечурля. Такива родители заслужават децата да им продадат органите. Майки и бащи пият, пушат, псуват, бият се по-между си, прости като гъзове са, нагли, лоши, а чакат децата да са хора. Няма как! Вината е, че такава долна паплач решава да прави деца и цял живот трябва да се мъчи за наказание!
12.
Генийът
18.08.2019 21:21:16
8
21
8 това е половината истина,аз например работя от 10ти клас джобни не получавам,за храна не питам никой ако са направили нещо окей ако не са направили си купувам и до там,самоче старото поколение е свикнало за най-гоелмите глупости от мухата да направи слон бачкам 6 дена в седмицата и на ден мятам тонове с ръцете си и като се прибера и съм изморен не ми пука дали ще си оставя дрехата на дивана примерно (самоче старчоците като видят това започва 5тата световна война,нищо,че не са имали гости от 95та) тва точно си е една ганьовска драма,а тая съчма като се е самоубила,тя явно просто и е дошло до гуша ама не се ли сеща,че сега ще тежи цял живот на собствената си дъщеря че са е утрепала щото живота и бил л4йна (много ясно че ще е нали ти си си го направил така)
Ако бяхме една нормална държава като в повечето държави вече се работи по 40 часа на седмица не 78 като тук,ако имахме нормални заплати и лично време всичко щеше да е друго,не само да четем кой наръгали,кой го изнасилили кой го утрепали за 20 леа,кой са качил да кара 30 годишен пушилник и утрепал цяло семейство и така.
За съжаление тук положението е НЕСПАСЯЕМО
Айде с Здраве и Късмет че много здрави си заминаха покрай битовизъма тук
11.
тарикатът
18.08.2019 20:00:21
24
4
Към: Panayot Krantov
голям праз
10.
Panayot Krantov
18.08.2019 19:59:11
40
1
ae tas baa mai nesh sa e izkirimqzila ot tos 140 etaj be gagagagag leka i prast na taq kranta
9.
Не
18.08.2019 19:49:07
10
17
Няма психични. има финансови проблеми некадърници
8.
Стане ли на 18 години
18.08.2019 18:36:34
8
62
Да си хваща живота в ръце, стига балкански трагедии! Това ганьовските тъпотии край нямат. Деца и внуци, които мрънкат и тормозят за пари и "още нещо". Имам съседка която редовно се оплаква от синовете и снахите си, как се надпреварват да я цицат за пари. Реве със сълзи и пак дава, а те я изнудват с такива евтини заплахи от рода "Ще си останеш сама, няма да те погледнем!"
Че защо ми е някой да ме плаши със самота за да ми смуче пари. Ами като си имам спестявания и спокойствие, да ти пикам и на деца и на внуци, и всякви не благодарни твари,заплашващи и изнудва щи. В нормалните държави такива изродски работи няма. Само тука реват от тормоз и пак се навеждат като жертви с култовото "Ами какво да правя, дете ми е"
Ами като ти е дете, ще ревеш докато те смачка от тормоз физически или психически. Ганьовско овче стадо.
7.
C
18.08.2019 18:29:31
0
94
Моя баща си отиде на тази възраст, а толкова му се живееше. Не видя внуците си, как взумам диплома, книжка, първата ми кола. Баща ми се бореше с коварна болест, а има хора, които са здрави, а си пропиляват животеца ей така. Не искам да съм съдник на никой, но мислете хора, ако имате нужда от помощ я търсете, няма нищо срамно. Ценете си здравето и не си мислете, че тука сме толкова зле, гладни не сме умрели, че и покрив имаме над главите си, останалото майната му
6.
Podlogi na kukite
18.08.2019 18:28:30
19
23
Ei kucheta ne sprqhte da pravire novini ot tragediite. Ai dano kasabova da skochi s bundji bez vuje. Ostavete mukata na horata
5.
Българина
18.08.2019 18:22:59
1
59
Бог да я прости женичката и мир на праха й.
Трябва много да се е събрало, за да се реши на такава стъпка...
4.
Един
18.08.2019 18:16:26
3
51
Душа я има, я не. Никой не може да каже. Факт е, че жената вече я няма.

Хора, мислете малко, преди да предприемате такива действия, от които връщане назад няма! Животът е един и е тук и сега! Друго едва ли ще има след смъртта!
Съболезнования...
3.
saliariussala
18.08.2019 18:01:46
1
49
Горката жена, и горкото и семейство. Нека поне душата и почива в мир.
2.
*********
18.08.2019 17:56:52
1
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Стига
18.08.2019 17:48:43
2
73
Спрете да се ровите в нещастието на хората.Написахте една статия достатъчно е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори