×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на НФСБ: Ще се разделим с ГЕРБ, ако жертват националните интереси, за да напълнят гушите на определени лобита


Лидерът на НФСБ: Ще се разделим с ГЕРБ, ако жертват националните интереси, за да напълнят гушите на определени лобита
Валери Симеонов намекна, че предстоят сериозни промени в отношенията на малкия коалиционен партньор с ГЕРБ
17 Август 2019, Събота, 23:34 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: авторът

ДПС възвърна позициите си във властта след отстраняването на Цветан Цветанов, смята Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов произведе новината на деня. На честванията по повод 116-ата годишнина от избухването на Илинденско-преображенското въстание Симеонов намекна, че е много вероятно да се разделят с ГЕРБ, ако големият коалиционен партньор не промени принципите си на правене на политика.

Валери Симеонов започна разговора с думите, че снощи, на фестивала в Жеравна, се е срещнал с доскорошния втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, но не пожела да конкретизира какво точно са говорили. 

„Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и смятам, че предстоят доста сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ, тъй като държавата не върни в правилна посока. Намираме се в икономическо-политическа криза. Ще извадим на масата тежките въпроси пред г-н Борисов още през септември, защото в последните месеци България получава много сериозни икономически удари. На първо място -  състояние на българската енергетика. Още не е решен проблема с високите цени на тока, вследствие на борсовите спекулации. За съжаление продължава и финансирането на ТЕЦ Варна на Ахмед Доган с държавни пари и отстраняването на шефа на НЕК въобще не е решение“, коментира Симеонов.

След това той продължи с тема „Животновъдство“. По думите му на фермерите бил нанесен смъртоносен удар с мерките за африканска чума. Валери Симеонов разкри, че още в началото на избухването на епидемията лично е разговарял с вътрешния министър Младен Маринов и го е призовавал да изолират напълно първите огнища в Русенско, но нищо не било направено, вследствие на което заразата плъзна в цялата страна.„Доживяхме до момента на пълно унищожаване на българското свиневъдство! Честито! Загубихме 2 млрд.лева“, допълни Симеонов.

Цветан Цветанов: Дали ми е тъжно, че няма да участвам в изборите? Ще ми е интересно

Третият удар за българската икономика бил в сектор „Туризъм“, който бил тотално съсипан, смята Симеонов. „Плажовете на България са оглозгани от мутрите кочан варена царевица. Изгонихме си и българските туристи и ще става все по-зле“, предупреди лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов повдигна и темата за програмата „Плод и мляко“ – социален инструмент за здравословно хранене в училищата, финансиран от ЕС. По думите му от септември в училищата нямало да се получава нито мляко, нито кашкавал, защото „фирми на ГЕРБ бяха натъпкани да поемат всички поръчки на училищата“. „Мога да говоря и с имена! Измениха се наредби само и само на хранилката да се наредят известни фигури от хранителния бранш“, коментира по тази тема Валери Симеонов.     

Лидерът на НФСБ смята, че кабинетът е изпаднал в тежка политическа криза, защото ДПС през последните месеци са възвърнали позиции, които загубили точно по времето на Цветан Цветанов.

„Интересно какъв ще е резултатът на местните избори от смесените райони, където Цветан Цветанов беше пробил със създаването на силни организации на ГЕРБ. Тежко и горо на тези хора!“, коментира Симеонов.

На репортерски въпрос: Означава ли това, че Цветан Цветанов ще помага на НФСБ, или ще прави собствена партия, Симеонов отсече: „Попитайте го него, не мога да говоря от негово име“.

При всички положения Валери Симеонов намекна, че предстоят сериозни промени в отношенията на малкия коалиционен партньор с ГЕРБ. На няколко пъти тази вечер се създаде усещането, че той говори и от името на ВМРО, което показва, че действията му са внимателно прецизирани.

Симеонов бе категоричен, че не можели да гледат как икономиката на България се сривала в последните шест месеца и не смятали да поемат отговорност за грешките на големия коалиционен партньор.

Очаквайте възраждане на патриотичните сили в България, след като се освободихме от един тежък камък(очевидно визира Волен Сидеров, б.а.). Сега ще има нова коалиция и това ще се случи още в близките дни“, анонсира той.

На въпрос на Флагман.бг: „Вижда ли бъдеще с ГЕРБ?“, Симеонов отговори: „Зависи от тяхното поведение. Това е голямата партия, която дирижира политиката в България. Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита и забележете кога започна това нещо – тази година. Има един ренесанс на погрешната политика на ГЕРБ от предходен мандат. Не казвам, че това е свързано с отсъствието ми от властта, но може би е имало дисциплиниращ ефект към останалите“.

 

 

 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
34
Коментара по темата
34.
Vasil
20.08.2019 13:34:14
0
0
A na tebe Karaka4ankata ,Kato ti palen motela s voenni za6to ne marmore6e ama Slavi dobre 6te te haredi.Sega Kato cafnat fakturkite
33.
До 16
19.08.2019 12:38:26
2
1
От теб да го изкарвам на майка ти да го вкарвам и после обратно! И ти като нея си заченат отзад, за това природата и науката са неми за вашият феномен. Хахаа
32.
Живко
19.08.2019 00:12:54
1
2
Я да каже какво е намислил да прави срещу Боико икак щте му забие нош в гарба ,с посредничество с Цветанов
31.
керълайн
18.08.2019 20:34:52
1
3
и тия УЖ ,, патриотити ,, щели да стават независими , щото и без тва нищо не зависи от тях ,ма да са на власт въртят гъзягите навсякъде де има гювеч , само да ги снимат и приказват празни приказки , айдееее файрум некадърници
30.
*********
18.08.2019 17:38:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Скат оставка
18.08.2019 17:02:30
2
5
Оставка на болшевиките НФСБ,финансират ги от Анкара.
28.
Ганьо
18.08.2019 16:35:40
1
6
Докато сини и червени, бедни и богати, левскари и цесекари, безработни и работещи си мерят оная си работе онези мушморочета като Бойчето,Ниновица,Лилавия Костов,Царчето, и прочие самсурници управлявали Абсурдистан като партийни активисти или "радетели за демокрация(декорация) се нагушкаха и налапаха с пари раята се нагушка с букети и лапа мухите. Гледаш ли умно българино? Гледай какмафиотите в бели якички, анаболните борчета и циганските орди опоскват държавата в която си се родил и очакваш да предадеш богу дух. Скоро само те ще останат тук. Всичко друго ще е в чужбина, в градовете на мъртвите или роб до живот на цялата паплач.
27.
*********
18.08.2019 15:44:24
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
*********
18.08.2019 15:33:03
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
do lumpena 18-ti
18.08.2019 15:07:16
3
1
Алоуууу.Кухо парче.Като е изнесъл зърното....откъде оня престъпник иван костов го изкара?От джобовете си ли?
Съд за костов-криещ зърно по време на глад.
24.
До20
18.08.2019 13:40:53
4
2
И го наби на майка ти. Най-новата колбасарска машина е майка ти, защото в нея вкараха салам и излезе истинско говедо като теб. Хахахааа
До преди това само от говедо ставаше салам. Хахааааа. А сега от салам в майка ти излезе ти говедото.
23.
tozi
18.08.2019 13:34:20
0
7
i onia zad nego prodaljavat da MAMIAT HORATA
22.
Дирник Дернев №1
18.08.2019 13:09:06
72
6
Много ти е бръкнал ББ в дирника,защото Ви бие като биволица у дувар!Мокрите мечти за власт на престъпните,червени маргинали,само Ви пълнят памперсите!
21.
Fak
18.08.2019 12:51:04
9
97
Ей мишок вземи се скрий някъде и не дей да дразниш хората повече изчакай си края на мандата и не се прави повече на мъж никой не ти вярва вече
20.
....
18.08.2019 12:50:46
10
78
Бойко е пич бе! Я да видим к'ва я надроби ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА: -БЕНЗИН! -ДИЗЕЛ! -ТОК! -ГАЗ! -ВОДА! -ХЛЯБ! -ХРАНА.....и за всичко което се сетиш. Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още 16... а и очилатото му американско счетоводителче /ДянкOOF/ изтегли кредит който и децата ни ще плащат с лихвите! УНИЗИ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ И УНИЩОЖИ БИЗНЕСЪТ НИ. Ашкулсум, евалла, аферим! Че и за цял трети мандат мисли. Ужас....безкрай!
19.
*********
18.08.2019 12:15:50
43
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
До 13ти червен лумпен
18.08.2019 11:53:49
11
10
Когато бяха приватизациите- касова, масова и големия грабеж. Когато имаше Луканова зима, Виденова зима, долар по 3000лв,опашки за хляб(защото червената хунта изнесе зърното и после внасяше от Сърбия която беше във война) тогава ГЕРБ ли бяха виновни, а анална издънко?
Знаеш ли Аналчо, че тогава Краднелия Сланинова беше зам. министър в правителството на Иван Костов и приватизирана Техноимпекс?
А сега е червена лидера. Това е като Гьоринг да оглави комунистическата партия. Малко сте балъците и Червената "градска тоалетна" загива, вече е селски кенеф и избори ще спечели на Пу. кин ден.
17.
ViP
18.08.2019 11:45:16
9
85
ГЕРБ вече онодиха народа и по шведски, и по американски и по брюкселски. Ебаха го със кеф, без вазелин и по всички дупки. Садо мазо и фетиш! Разпориха му дупарата и за капак го самозапалиха. Увеличиха цената на храната му, горивата и лекарствата му, и намалиха цената на живота му. Направиха го без стойност. Та това сториха ГЕРБ. Но щом на народа му харесва НЕКА ГО ЧУКАТ ПАК.!
16.
до аналния стръвник 12
18.08.2019 11:43:13
8
74
Не приписвай щенията си на другите,развявай си дирника по гейпарадите и се кефи,паляк жалък!
15.
Червените помияри
18.08.2019 11:07:05
8
9
Съвсем подлудяхте от жажда за власт!За да е добре България,БСП трябва да се забрани,както бе решението на 40-то НС!Още малко финансови удари по спонсорите на БСП-ОПГ и проблема ще се реши!В момента ~50х. члена и членки има БСП по отчетите в Сметната палата,очаква се след поредната загуба да се свият до 20х.Престъпници с лузери членска маса!
14.
дядо
18.08.2019 10:36:02
5
73
Тези приказки от хиляда и една нощ ги слушаме и накрая-пляскат с ръце и се прегръщат,а малоумните им избиратели гледат,като глуха свиня в царевица болна от африканска чума!
13.
До 12 тъпия герберунгер
18.08.2019 10:26:01
11
81
Гласувайте за Шайката ГЕрП, Дебили! Борисоф и бандата му правят живота ви вълнуващ и интересен. Всеки ден престъпления, кражби, грандиозни провали, но това са интересни предизвикателства! Срив в Търговския регистър и след това изтрити данни, Откраднати личните данни на 5 Милиона българи. Всяка година Чума по животните и избити стотици хиляди животни, но рейтинга на боса Борисоф Расте, Правителството през ден взема стотици милиони нови заеми, като заробва народа, но Президента е виновен и клати липсващата икономика!
12.
До 8ми червения шизофрен
18.08.2019 09:45:31
83
12
Коя Елена Йончева бе, Офшорката ли бе?
Виж сега "анално произведение на изкуството", явно си мнооо емпти парче. Хахааа
Една информация щом е от Очите, Маргините, Ленчето Офшоркова и др. червени издънки на човешкият род, въобще не ми я хвали. Такава информация е за теб и други "анално шедьоври".
11.
Точно по темата
18.08.2019 09:41:51
6
89
Идват избори и тоя винкел пак ни шменти. Ще се раздели със Шайката ГЕрП до изборите и след това отново е в далаверите...
10.
titi
18.08.2019 09:34:42
5
86
Сетила се Мира да се побара.
9.
?!?!?
18.08.2019 09:05:51
5
84
Подобни на тези, дори и същите приказки ги слушахме по Скат и преди да ви изберем, а в последствие се оказа, че за контрола на обществените поръчки по строителството на една ограда, Вие продадохте честта си...
Сега вече няма кой да Ви се върже,по-добре се извинете на избирателите си,все може да получите някакъв шанс,въпреки че не ми се вярва...
8.
Мафията ГЕРБ
18.08.2019 09:05:26
8
83
Защо консулът във Валенсия е толкова важен, та се налага, вместо на съд както е по закон и на данъчна ревизия бившият вече шеф на КОНПИ спортният журналист Пламен Георгиев, да замине там ? Къщата на борисоф в Барселона е в района на консулство Валенсия.Там имат къщи много видни българи политици, олигарси, мафиоти. В това число дори и семейството на Кирил Домусчиев. Евродепутатката Елена Йончева вече е събрала немалко информация по имотни казуси в консулския район и изчаква официалното назначаване на Лаура Кьовеши, за да започне сериозно европейско разследване по темата
7.
*********
18.08.2019 09:00:32
0
56
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Георги Илиев Митев
18.08.2019 08:13:33
6
2
ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША. ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...
5.
да, странно агент Смит
18.08.2019 08:05:03
5
10
Цяла Европа е на газ. Дания, Швеция, Германия, Чехия. Полша даже си купи американска газ. Украйна при всички положения купува руска газ. А ние? Най бедните, се отопляваме на скъп ток от слънчеви колектори.
4.
Smith
18.08.2019 06:55:38
7
62
Ти да видиш, точно преди изборите лъжепатриотите почнаха бавно да загряват, че руските мекерета от ДПС са в пълна симбиоза с руските мекерета от ГЕРБ. Кажете ми, дами и господа, ако не бяха продажни руски слуги всичките 240 в парламента, дали щяха да оставят Лукойл да не плаща стотинка данък печалба и да ощетява бюджета с милиарди годишно? Дали щяхме да плащаме най-скъпата газ в Европа и при положение, че още миналата година Европа задължи Газпром да предоговори цените заради монополното си положение, да сте чули някой политик в БГ да поиска пледоговаряне? Полша и прибалтийските отдавна го направиха, но там нямат продажни мекерета на власт. Ако не бяха в пълна симбиоза проруските продажни слуги във властта, дали щяха да изсипят милиарди за крадливия проект Белене? Или пък да хвърлят двойно толкова милиарди за да прекарат тръби за турски путак, които руснака ще ползва единствено за да изнудва Украина - я мине газ по тръбите, я не, ама ще ги строим с наши пари, за чужда полза. Е сега лъжепатриотите се правят на изненадани, че идват избори, трябва да има някаква интрига за електората.
3.
Абе бай хуй.
18.08.2019 02:03:58
7
101
Казаха ти от началото ще си избършат @@@@@ във вас и ще ви захвърлят. Той си мисли, че спасява нещо. Нищо не си спасил. Опита като мутра да налагаш силово морала си и резултата е ясен, 1% от 30% гласували на изборите. Представи си как му се управлява с вас все още. Никак даже ще ви захвърли в тоалетната и пуска водата.
2.
Едно и също всеки път
18.08.2019 00:55:49
6
89
Преди изборите чупки и чалъми и след това пак заедно “в името на стабилността”.
1.
Дернев
17.08.2019 23:46:06
9
74
Те може да виждат бъдеще с ГЕРБ, но ГЕРБ дали вижда с тях. Защото те нямат такова. А и на ГЕРБ е сериозно разклатено. И ще става все по, ако не махнат ББ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори