×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спасител от Златни пясъци преби рускиня, защото... можела да плува


17 Август 2019, Събота, 13:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Московчанката Олга има счупен нос и травми на главата, решена е да съди побойника и да потърси правата си

Руска туристка е била пребита на плажа заради това, че е плувала след шамандурата. Жената твърди, че няма да му прости и ще го привлече към отговорност.  Инцидентът е станал на плажа Кабакум в курорта Златни пясъци на 14 август, съобщава Блиц.

50-годишната московчанка Олга пристигнала да отдъхва на Черно море сама в края на юли. Тя се установила в тризвезден хотел на 800 метра от морето. След няколко дни в същия хотел дошъл и синът й заедно със своята приятелка. 

"Аз плувам много добре и обичам да плувам далече от брега. В началото спасителят ми правеше забележка, че не мога да плувам след ограничителите на шамандурата, но след това видя, че плувам наистина добре и се успокои", твърди Олга.

14 август бил последният ден от почивката й в България. В 12 часа тя предала ключовете от стаята си и отишла на плажа, за да се "прости с морето". Имала и време до полета.  Поплувайки малко за удоволствие в морето, тя чула, че някой крещи откъм брега. Тъй като на плажа и във водата почти нямало хора, Олга осъзнала, че непознатият се обръща към нея.  Тя твърди, че той облечен точно с такива червени шорти, каквито носели спасителите. Но не разбирала какво й крещи, защото не разбирала български.  В момента, в който жената опитвала да излезе от водата, "спасителят" опитал да я хване за косите, но тя се изплъзнала, тогава той и ударил шамар. "Опитвах да се съпротивлявам, но той ми нанесе още няколко доста силни удари по лицето. Биеше ме и с умрук, после паднах и загубих съзнание", твърди рускинята. 

Тя се съвзела, лежаща на пясъка. Не помни кой я е извадил от водата. Около нея се стичали хора, сред които видяла и своя познат спасител от първи пост. Той и помогнал да стане и я отвел в медицинския пункт. Лекарите й дали обезболяващо и измили кръвта от лицето й. Спасителят й помогнал и да стигне до хотела, но на въпроса й как се казва, отговорил, че не помни името му.  В хотела Олга разказала всичко на сина си и двамата отишли в полицията, където написала жалба. След това отлетяла за Москва. 

На 15 август отишла в една от московските клиники, тъй като се чувствала много зле. По време на прегледа лекарите я диганостицирали със счупване на носа и травма на главата.  Олга има намерение да подаде жалба и в московската полиция, тъй като иска да накаже виновния спасител. 

 


В категории: Животът


6
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
6
Коментара по темата
6.
Кондьо
17.08.2019 21:49:04
1
1
Дейба гадните ушанки!
5.
спас
17.08.2019 17:33:13
2
3
На Позитано всички са с червени гащи, но не са спасители, така че лелята вероятно се е объркала, някой любовник може да е.
4.
Нагли блядове
17.08.2019 16:21:32
4
13
Лъжливи, нагли, стиснати и невъзпитано. Никъде по света не ги искат тези рашкимангали, всички са вдигнали ръце от тях. Само бой в тиквите! 221e2
3.
Трол
17.08.2019 14:47:48
3
13
Явно другарката Олга (много добра плувкиня) е имала вземане даване с добрия спасител от пост 1 (старият морски гларус бай Курти) . След това е харесала друг спасител, но нещата не са се получили и това е резултата.
Майтапа на страна, но на 14 имаше доста силен вятър и явно е имало червен флаг, но другарката Олга (най - добрата плувкиня, шампионка на СССР в стил кучешката в открити води) е решила да влезе и може да са й се поскарали малко. Но няма страшно нали се е появил добрия спасител и е оправил работата ( и други работи) ?
2.
Преминаващ
17.08.2019 14:44:17
3
12
"Тя твърди, че той облечен точно с такива червени шорти, каквито носели спасителите." ВНИМАВАЙТЕ КАКЪВ ЦВЯТ ШОРТИ НОСИТЕ НА ПЛАЖА !!! Щото току виж са Ви определили за спасител, а после ще го отнесе някой истински такъв ! На всичкото отгоре "познатият" и спасител и оказва първа помощ, откарва я в "изтрезвителното", пардон, здравно заведение за нагли рускини за , което ше го съди ... !!! "ТОЙ МЕ УДАРИ, АМА НЕ СИ СПОМНЯМ КОЙ ! ОБАЧЕ БЕШЕ СЪС ЧЕРВЕНИ ШОРТИ ! ЗНАЧИ Е СПАСИТЕЛЯ ! " ! Подобни показания нямат юридическа стойност дори и пред начинаещ студент от юридическия факултет !
1.
мислещ
17.08.2019 14:10:05
6
17
Пълна глупост измислена от блядката .....или от написалия статията !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори