×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разочарованието на българско семейство: Платихме за чудесна почивка в Поморие, а получихме вмирисана стая, пълна с хлебарки


Разочарованието на българско семейство: Платихме за чудесна почивка в Поморие, а получихме вмирисана стая, пълна с хлебарки
Смрад на застояло, хлебарки и много други "екстри" посрещат семейството в апартамента
16 Август 2019, Петък, 18:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Златка НАЙДЕНОВА

Огромна хлебарка налазила детенцето им и това преляло чашата на търпението, пише майката

Семейство с малко дете преживя истински кошмар в хотел в Поморие. Хлебарки и много неприятни случки помрачиха лятната почивка на трима българи, които се прибрали от чужбина, за да прекарат седмица по българското Черноморие. Ето какво обаче се случва от момента, в който се нанасят в наетия апартамент. Вижте разказа на майката Златка Найденова:

„Със семейството ми преживяхме малка одисея в Поморие. Открихме апарт хотел „Палас де лукс” (Palace de luxe) чрез сайта почивка.бг. Офертата беше добра, условията добри и снимките в сайта показваха добро качество на предлаганите продукти и екстри. Свързах се на обявения телефон и всичко беше наред, изпратиха ми е-mail с потвърждение на резервацията и банкови детайли за вноска на капаро от 200 лева (половината от исканата сума).

На 12.08.19 пристигнахме в Поморие и първата изненада бе – никъде не открихме този хотел, а познахме сградата от снимките в сайта. Както и да е, обадих се по телефона да попитам дали не сме объркали адреса, но ме увериха, че съм на точното място. Дойде един господин, представи се за Николай, който ни показа апартамента и ни даде ключовете. Поиска остатъка от парите, без да ми даде каквато и разписка, а когато го попитах за нея, ми отговори, че не може да изнесе апарата от офиса. Може би твърде наивно от моя страна взех всичко за чиста монета и се съгласих на доверие.

Когато влязохме в апартамента, имаше миризма на застояло, не го направих на проблем, защото предположих, че просто не е било проветрено добре. Както и да е, отворих прозорците и отидохме на плаж. Когато се прибрахме, миризмата все още бе там. Обадих се по телефона и обясних за миризмата, но вместо Николай на телефона беше едно момиче, което каза, че той не е в офиса, но веднага ще му се обади и предаде съобщението. Никой не се обади до вечерта, така че отидох и купих белина и излях в канализацията на банята и отново излязохме.

Когато се прибрахме, една огромна и не преувеличавам хлебарка лежеше на пода в кухнята /трапезарията. (Тази на снимката на салфетката). Казахме си една от всякъде може да дойде. Като и да е, решихме да си лягаме и установихме , че има само една възглавница в гардероба и единични горен и долен чашаф екстра, които трябваше да ползваме на двойния диван за двама. За капак, когато дръпнахме пердето в стаята, в която трябваше да спим, се оказа, че и пердето е малко или по скоро някой е откачил едното перде, а прозорецът гледа към доста оживена улица. В този момент стигнахме и до каната за топла вода (едно кафе за успокоение щеше да е добре ) първо копчето за отваряне на каната беше счупено, а след като я отворихме, вътре беше кафява обгоряла. Така че нямахме голям избор и си легнахме около 12.30 ч . Около 3.30 ч. партньорът ми ме събуди да ми каже, че в банята има друга хлебарка, от този момент не можах повече да заспя. Гушнах дъщеря си и така до сутринта. Към 9 ч. сутринта отново се обадих в офиса и този път беше Николай, обясних ситуацията с хлебарките и попитах какво могат да направят , отговорът беше, че нямат човек в офиса да изчакам поне един час и някой може би ще дойде при нас и затвори.

Слязох в аптеката на партерния етаж под апартамента и купих спрей за хлебарки, дори и аптекар ката ме попита на шега къде ги намерих тези хлебарки и просто и отвърнах „в апартамента над вас", напръсках навсякъде и излязохме. Малко по-късно ми звънна Николай да ми предложи да ни преместят в апартамента на партера, но ние вече бяхме излезли за плаж и той каза, че това не е проблем, като се приберем да се обадя и човек от офиса ще дойде. Когато се прибрахме, още две полуумрели хлебарки лежаха на пода в кухнята. Пробвах отново да звънна, никой не ми вдигна, тогава им изпратих съобщение на whatsaap със снимки на хлебарките. От този момент повече никой не отговори на позвъняванията ми.

Телефонът или ми се изключваше, или даваше, че абонатът разговаря. Изчаках още малко и отново изпратих съобщение да попитам защо никой не се свързва с мен и че виждам, че са получили и видели снимките. В отговор ми изпратиха, че ще ни преместят в друг хотел близо до плажа. Отново се пробвах до звънна ,но отново никой не отговори. В този момент както си бяхме седнали на дивана, още една хлебарка изпълзя и плъзна по дъщеря ми, която скочи и се разпищя (тя е само на 7 години) това беше последната капка в чашата! Никой не искаше да стои в тази квартира повече, а от агенцията или както там се водят, никой не желаеше да разговоря с нас, освен със съобщения.

Обадих се до Община Поморие и обясних ситуацията, но ми казаха да отида на другия ден и да попълня молба в Общината на място. Отидох и в полицията, квартирата ни е почти срещу нея, за да видя дали там мога да подам жалба или оплакване, както и да е хората ме изслушаха, но наистина не можеха да ми помогнат.

Само разбрах, че е добре известен на органите на реда собственикът на въпросната сграда с апартаментите-квартири, но никой не ми каза неговото име. В момента, в който се върнах обратно, партньорът ми беше влязъл в конфронтация с човек от офиса, дошъл да настани нови гости в партерния апартамент. Господинът най-арогантно каза, че не знае за какво става въпрос и да го оставим на мира да си върши работата. В този момент му отговорих, че квартирата до 20 минути ще е свободна, така че някой да дойде за ключовете. Отговорът му беше едно сухо Добре. Отново пробвах да звъня, но без резултат. След като никой не дойде за ключовете, отново отидох до полицията да ги предам на загубени вещи, но с голяма изненада установих, че такова нещо няма, но пък полицаите ме изслушаха най-любезно и ми показаха , че магазинът за хранителни стоки до аптеката под въпросните апартаменти е на същия собственик, и че съпругата му работи там. Така че отидох там да върна ключа.

Не знам случайност или не, но двама от полицаите, които бяха в участъка и чуха историята ми, дойдоха до магазина, единият беше в колата отвън, а другият дойде откъм щанда от вътрешната страна на магазина, където попитах за госпожата. Друга жена, явно работеща там, ми каза, че собственичката я няма в момента, тогава дадох ключа на нея и си тръгнах.

И така се озовах в ситуацията да се свържа с Вас. Надявам се да не съм Ви отегчила, за много хора може би е нещо нормално,  може би някой ще каже, че вдигам много шум за нищо, но след като семейството ми от две години не си е идвало в България и мечтаехме и правихме планове за една страхотна ваканция , се чувствам обидена и ограбена, и то нямам предвид материално, пари се изкарват и трошат, но грозните спомени и горчилката ще си останат. Вашето искрено желание да ме изслушате ми даде надежда, че все още има хора с душа и съзнание, които се борят за правосъдие. Благодаря отново за вниманието Ви. Не търся парите си или някакво обезщетение, явно тези хора имат по-голяма нужда от пари, щом са принудени да постъпват така, не искам и сензация, просто искам да помогна на други хора да не изпадат в нашата ситуация.

Апаратхотел „Палас де лукс” апартамент 2. Може да проверите TripAdvisor и ще откриете доста негативни мнения, жалко че не ги прочетох по рано, освен Palace de luxe, те се подвизават като Palace on sea, което всъщност бе на табелите на вратите в сградата, всъщност един апартхотел се рекламира и предлага под две различни имена, но всъщност те са и свързани със Salt lake – Солт лейк в Поморие. Може да го проверите и това чрез Trivago. Останах шокирана и от коментарите за „Солт лейк”. Това са хора, които нямат никакъв морал и съвест за мен и не заслужават какъвто и да е бизнес. Жалко, че заради такива персони, страда цялото българско Черноморие и туризъм като цяло. Защото честно да Ви кажа Поморие е в списъка ни с нежелани дестинации, въпреки че ни се стори красиво градче от това, което видяхме.”

Каква е позицията на апарт хотел "Палас де лукс", очаквайте утре във Флагман.бг




53
Коментара по темата
53.
До еврото
18.08.2019 20:00:43
1
1
Разбирай го както искаш! Факт е че мизерията в шибаняшките апартаменти е налице. Хлебарки има а вие сте едни говньовци които дори мямат идея как се поддържа чистота. ХЛЕБАРКИ, МРЪСОТИЯ, МИЗЕРИЯ. Заслужавате да дойдат ония евреи дето се изсраха на леглото в Слънчев бряг, щото не им сменяли хавлиите всеки ден
52.
€€€
18.08.2019 01:32:08
6
7
Разбрах, че за хлебарки трябва да се обадя в полицията!!! А за мишка с ГДБОП ли да се свържа или направо с МИ 6?!! Пасквилче, сътворено от злобна лелка и суфлирано от озлобени коментаторчета, пукащи се през гърба че някой имал хотелче а те не!! Даже и с някоя и друга хлебарка в него
51.
До Поморие
17.08.2019 16:34:25
2
5
Със сигурност си виждала щурци,защото за вас няма разлика между щурец и хлебарка;)
Относно "аман от такина" :АКО НЕ СА ТЕ САМО РИБА ЩЕ ЯДЕШ!
"Аман от такива" са ти ПОМИНАКА!
Научи се да приемаш критики като тази,ТЕ СА ГРАДИВНИ и се научи: За да искаш да те уважават,първо трябва да се научиш ти да уважаваш-"АМАН ОТ ТАКИВА "! Защото освен туристите изгонихте и чайките;),относно комарите,имте си кмет,те хапят и ВАС
50.
Поморие
17.08.2019 15:18:59
8
9
От 13 години живея в Поморие и на хлебарка не съм попадала. И на почивка съм ходила и то във вътрешността на България,но и там не съм попадала на хлебарка. Може би,защото си подбирам внимателно местата, на които отсядам. А колкото до всезнайковците,които много реват за тия прословути комари- ами стойте си на село бе, там ни комари,ни дявол ще има. Много ги обичам ей такива,които все намират за какво да се заядат. А че се циганите за сумата от 15лв. за нощувка-нищо не казвате. Аман от такива-хем пари да спестят,хем и с големите притенции...
49.
Мария
17.08.2019 13:35:26
11
7
Иронизирам да, въобще не ме интересува кои са собственици, просто ми е чудно какво по точно може да направи полицията, затова, че имало хлебарка??? И каква отговорност могат да търсят от там? Представям си колко са били потресени. Не съм свикнала с хлебарки, ама ако ги видя вкъщи със сигурност няма да отида до полицията хаха хаха
48.
И още
17.08.2019 12:44:13
0
10
И на цялата рода дето списва тъпизми тука.
47.
Щурци ли?
17.08.2019 12:35:34
4
17
Какви щурци бе тъпаци! Това са си тлъсти черни хлебарки. Родени и отгледани в поморийската субкултура! Има и по малки светлокафяви хлебарки или тартаби май им викат...но това на снимката са МАЗНИ ЧЕРНИ ТЛЪСТИ ХЛЕБАРКИ. Собствениците вземайте мерки за мизерията, че накрая ще сложим снимкита на лицата на беседката, та всички да ви видят кои сте.
46.
10—ти е прав
17.08.2019 12:14:59
0
4
Свири, свири щурче, ах умолявам те не спирай...
45.
До Мария
17.08.2019 12:08:48
1
11
Силно се моля да се бъзикаш или още по добре да се самоиронизираш. От поста ти излиза че обичаш да си заобиколена с хлебарки. Хората са били изпълнени с яд и възмущение и т.к. нашата конюктура е смешна при търсене на отговорност са отишли в полицията. Нищо че полицаите и собственика се познават от малки и майка му на тоз гамяр им е била шамарите като малки.
44.
Несе
17.08.2019 12:01:08
1
14
Поморийски гамяри! Не стига че сезона слаб а си и повярвали че са тъ бест. Заради изроди като вас Поморие не може да влезе в приятния туризъм. Връщайте парите на хората и поднесете официални извинения. Дезинфектирайте тъпия блок, сложете капаци на сифоните, които трябва да са пълни с вода винаги. А и на собствениците на невероятния лукс... е..те си п.т.ата лелина както казва Сточков
43.
Мария
17.08.2019 11:43:32
13
3
Чуде се, защо от полицията не дойдоха да арестуват хлебарките???
42.
поморийска мизерия
17.08.2019 11:39:58
3
20
В Поморие нивото на туризма е да ти скрият дистанционното на климатика и да ти изключат бойлера докато си на плаж да не въртиш ток. Село. Дупка. Кошмар. Не ходете там!
41.
Помориец
17.08.2019 11:16:24
2
20
Отговор от хотелиера няма да има,той многократно е изхвърлян от букинг и аирбнб за мизерия и лъжи. Майката му е да се пишат отзиви и хората да знаят.
40.
Лили
17.08.2019 10:49:03
0
18
Явно родата се е впрегнала в защита. Проверка от комисията за защита на потребителите, нап и община.
39.
До 33
17.08.2019 09:20:46
7
4
Явно мизериятя те приятелка.
Да,всяка година правя подобрения,ако държиш на уюта и удобството.
Не пиши по теми непознати за теб,доста далеч си от тях,а и хлебарките у вас все още свирят като щурци
38.
Рико
17.08.2019 08:36:12
31
5
Тя е дошла от чужбина а иначе е от Сливен. А партньора чужденец ли е? Партньора видя хлебарки и се наака. Българското черноморие няма нужда от Сливен а от туристи с нормални възможности. Така че стойте си в чужбина или на село и не занимавайте хората с изтънчените си особи. Каква метаморфоза от Сливен станаха чужденци с мнение и претенции.
37.
Ко Не
17.08.2019 08:14:55
20
4
Къв е тоя партньор ве Казва се мъжа ми
Шашава работа
36.
Флагман
17.08.2019 07:57:11
2
9
Флагман защо ми триете коментара, в който казвам, че това е собственикът на евангелската църква? Искате публичнп във фейса да направя шотове на коментара ми, ли?
35.
До 33
17.08.2019 03:39:30
14
9
Какво подобрение и освежаване чакаш след 3 години ве НАСРАНКО?! Ти в апартамента си всяка година ли правиш ремонт и освежаване? " Само рапани на пари" - там ви е болницата на всички, нали? Ако може безплатно да отидеш най- голям кеф ще е ама йок! Наглите поморийци ти искат пари. Еми намери си догодина обновена и освежена квартира в Гърция. Там вече много се радват на такива галоши като теб!!
34.
Апостол
17.08.2019 03:27:48
10
26
Абсолютна изсмукана от пръстите история!!! Още от самото начало "сагата" е подготвяна и режисирана. Значи видяхте драга Госпожо първата хлебарка, казахте си нищо не е станало (по думите ви), АМА си я щтракнахте с телефончето?!!! После "покрусени" от липсата на перде решихте да пиете "кафе за успокоение" В 12,30 ВЕЧЕРТА??? За успокоение или просто колкото да вмъкнете, че каната е обгоряла?! Отново страхотен проблем!! После едвам заспали и "партньора" ви (каквото и да означава това) ви събуди да ви каже, че в банята има хлебарка?!! Той за всяко насекомо или вредител ви буди като види? Аз се чудя защо направо не сте звъннали на 112 да евакуират града при тази извънредна ситуация?! Хлебарка в банята- ами това направо си е смъртна заплаха. Няма да продължавам повече. Наемайки тази КВАРТИРА ( за тази сума вие сте били напълно наясно, че това не е хотел 5 звезди), явно вашите очаквания не са били оправдани!! Лошо няма, но да ни пробутвате скалъпени истории, държейки се като "ощипана мома", и да давате квалификации по медиите на любима на толкова хора дестинация е ЦИНИЗЪМ И ПАРВЕНЮЩИНА!!! Още повече позовавайки се АНТИБЪЛГАРСКАТА кампания подета това лято по всички медии. Четете коментарите на комплексираните хейтъри под мен и им изпратете виртуална целувка!!!
33.
партньор
17.08.2019 00:25:22
9
20
3 години посещавам Поморие,тази е последната!
3 години в една и съща квартира,само лапане на пари,без никакво подобрение или освежаване........
Явно това е някаква традиця или мистен манталитет,защото градът също е занемарен,боклуци на всеки ъгъл....а парички се наливат ама не за благоустройство,а в нечии джоб....
За да взимаш,трябва и да даваш.
32.
партньор
17.08.2019 00:14:08
6
20
Явно в Поморие хлебарките се наричат щурци;)
Ако продължавате да се правите на остроумни и тарикати,ще загубите и шепата туристи,които са ви останали;)
31.
Abc
17.08.2019 00:02:56
0
30
Бай Ганьо псевдо хотелиер: незнам колко туристи ще останат за догодина.
30.
*********
16.08.2019 23:34:19
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
SF
16.08.2019 23:22:58
3
11
Отдавна истината за тази държава във всяко едно отношение е само една: ТЕРМИНАЛ 2!!!! Който остане да не се оплаква и да свиква, че ще става по-зле!
28.
Ева
16.08.2019 22:35:55
14
5
При толкова хлебарки да бяхте си запушили каналите в моментите когато не се ползват. И няма как за 3ма души да ви застелят дивана за 2ма. Спалнята са 2 комплекта и на диван се слага 1, вече ако кажете че сте 4 човека се застила за 2ма
27.
батски селенджъри
16.08.2019 22:31:12
1
19
Влезте във фейсгрупата на скапаните поморийци от Еркеч и Бата да видите колко са смотани и дребнави!
26.
Naum
16.08.2019 22:04:41
23
6
Всеки нормален Българин- аут от тая кочина !
БЕгайте !
Терминала !
В България да живея.- първа гадост е за мене !
Всичко родно тача , когато съм далече от кочината- BIG !
25.
помориец
16.08.2019 21:05:43
1
32
Това е наглото и отвратително джудже малкия мук, от него само оплаквания.
24.
Лил
16.08.2019 20:58:38
8
42
Мисля си тук някакви умствено изсотанали ли коментират.За 60 лв какво искала?Първо бас хващам,че повечето и за 60 лв не си позволяват.И второ в много от случаите,цената се определя от това дали хотела има закуска,басейн и т.н.Тоест дали нощувката е 60 или 150 лв. не е ок да бъла от хлебарки.А останалите които казват,че това било мрънкане явно живеят в сградичкитв от 80-те Възраждане то там всичко гъмжи,свикнали са хората.
23.
Ихаа
16.08.2019 20:35:46
2
59
Тоя шибек активирал родата да го хвалят тука.
22.
Пауло Куельо
16.08.2019 20:28:54
33
10
Който иска да мине тънко яде дебелия
21.
Помориец
16.08.2019 20:08:20
1
69
Илиян - Малкия Мук е хотелиера. Най-големия измамник.
20.
поморийче
16.08.2019 19:57:51
37
45
а в София нЕмате хлебарки хахахахха
19.
Gordon Shumway
16.08.2019 19:55:59
79
59
Нямам грам съчувствие към идиотите, които плащат за вмирисани стаи с хлебарки на мутрите, бетонирали черноморието. Същите идиоти ще платят и рекет чадър и ще люпят семки и ще гасят фасове в пясъка. Заслужават си мизерията, защото те самите я финансират и създават.
18.
;)
16.08.2019 19:52:48
78
67
На двайсет километра от Бургас,се мяркаше един кенеф пред нас,поморие се казваше кенефа ,комарите крадяха там кюфтета...
17.
помориец
16.08.2019 19:39:43
66
6
Разкажете как мъжа на тази "разочарована" жена чрез насилие отнема противозаконно вещ която не му принадлежи и т.н., не е добре да се прескачат факти
16.
помориец
16.08.2019 19:39:10
89
13
Госпожата /ако изобщо има такава реална личност/ вече нямало да дойде в Поморие ! Направо крокодилски сълзи ще роня за нея ! Споко госпожа,има хора който години наред се връщат все тук да почиват и града се пука по шевовете,така че и без вашето скъпоценно присъствие ще оцелеем :)
15.
Bat Benci
16.08.2019 19:37:24
88
74
Ами кат искате нещо нормално., Бегайте от BIG !
14.
Мария
16.08.2019 19:35:17
1
31
Доколкото разбирам от написаното, собственикът е и собственикът на евангелската църква. Той затова е и добре познат на полицаите.
13.
мислещ
16.08.2019 19:35:08
66
13
Цялата история мирише здраво на оклеветяване и на града и на конкретен обект /особено със снимките на щурците/ ,чудя се дали ФлЕгман не са си я измислили с някаква цел....а ??
12.
Майа
16.08.2019 19:32:12
53
21
Скъпа сънародници по повод вашето възмущение от наличието на хлебарките в Поморие
Това се пада на хора като вас капризни и взискателни към другите.в коя държава живеете не знаем но аз работя в хотел в обединеното кралство и ресторант в който се хранят по няколко стотин човека на ден
също ми е скачала по ръката или на пода огромни,на много огромни хлебарки въпреки химикалите борбата с хлебарките не е спечелена никъде,особено където канализациите са много стари.Така че твоите оплаквания до полиция и кметства за едни хлебарки е направо пресилен случай.Съвет за лукс условия се плащат и много повече пари,затова плащай повече и после претенции.
11.
pomorie
16.08.2019 19:31:59
1
59
Нека тези ПМ ченгели бъдат разследвани като други наши политици, ще излязат мн интересни неща.
10.
Реалист
16.08.2019 19:29:47
9
18
Само да отбележа, че тези животиники на снимките не са хлебарки а видове щурци.
Не че нещо ама не са хлебарки!
9.
Gocho от Вануату
16.08.2019 19:22:57
100
66
Аве като плащате за нещо в кенефа. - не се ли осещате че ще получите - Лайна.? !
Егати и мазохистите дето сте !
И що рИвете.? !
Сами сте се набухали.!
Нормалните хора бягат от кенефа BIG!
8.
до баба ви
16.08.2019 19:21:01
7
23
И като си направя категоризация какво,не може да мирише на мухъл,или не могат да се завъдят хлебарки !? Всеки средноинтелигентен човек може да се ориентира по обявата /описание,снимки,отзиви в мрежата/ и от разговор с човека отсреща дали това място го бива. А и само мизерниците искат половината сума като предплата,за да не може после туриста да се откаже от дупката в която го слагат,понеже няма да си вземе парите. Читавите хазяи искат една или най-много две нощувки капаро,за да могат да си намерят за това време други хора,ако резервиралия се откаже да идва !
7.
До Зурла
16.08.2019 19:13:43
30
25
Като се настаниш в хотел преди да платиш обади ми се
6.
До 2
16.08.2019 19:13:12
31
20
Искат се госпожо, защото като ви резервират по 2,3 апартамента уж за по 20 дни, а след това има неявяване, и на и без това вече краткия сезон ще се чудите кой път да хванете.Друг е въпросът, че когато клиента е недоволен и възникне проблем, за да има мир и спокойствие е по-разумно да му се върнат парите.На всички нормални интернет платформи за резервации, в политиките за резервация, собственика си посочва, иска ли пари предварително, кога, как и при какви условия се въстановяват!
5.
баба ви
16.08.2019 19:11:17
53
76
Куцо и сакато си написа реклами в интернет и вие се връзвате заради ниската цена. Сами се нашихте, сега някой ви виновен.
За това лицензираните и категоризирани места за настаняване и туроператори плащат лицензи и носят отговорност. Като видяхте че дори табела няма официална и документ не ви издадоха, не се ли светнахте?
4.
помориец
16.08.2019 19:08:26
53
19
Само като прочетох "партньора ми" и се че иска разписка за парите и тази госпожа ме изгуби като читател /особено такъв който и вярва/ ,използващите такива думички са способни да направят от мухата слон,или да си го измислят ако го няма :) Да уточня че нито познавам собственика на това място,нито се опитвам да го защитавам,но съм имал такива "клиенти" и знам за какво става въпрос !
3.
€€€
16.08.2019 19:01:53
55
33
Изписан цял роман за три хлебарки! Още като видите този блок, водещ се "хотел" и цена от 60 лева за трима души за нощувка и трябва да ви е пределно ясно къде отивате. Съжалявам, но това не е сериозно!
2.
зурла
16.08.2019 18:59:57
8
34
И разберете най после че пари ПРЕДВАРИТЕЛНО ! за хотел не се плащат.
Който ви иска предварително го пращайте да ви разбърка супата
1.
зурла
16.08.2019 18:58:06
3
24
Е , знаете вече и какво ядете на ресторанта наблизо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков направил пълни самопризнания и завел разследващите до веществени доказателства, които имат пряко отношение към палежа Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите одобряват служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% - не
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори