×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето го Митко Христов - Царят на палачинките, който си помисли, че може да направи ромски анклав в Бургаско


Ето го Митко Христов - Царят на палачинките, който си помисли, че може да направи ромски анклав в Бургаско
Митко Христов се вживява на мафиотски бос от 90-те години. Със серия от подобни снимки той се фука във фейсбук и явно смята, че изглежда много солидно
14 Август 2019, Сряда, 19:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Възпълничкият мъж прогонил полицаите и ги предупредил никога повече да не се връщат в селото му, но...

120-килограмовият Митко Христов от Ново Паничарево е предизвикал жестокия екшън при който бяха нападнати полицаи, изпълняващи служебния си дълг, научи Флагман.бг.

Час след нашата публикация за случилото в странджанското село, свидетели ни разказаха подробности относно циничната атака срещу органите на реда.

Основният виновник е нещо като бос на ромската махала в Ново Паничарево. Имал павлиони за бързо хранене в Приморско и Созопол. Известен е като Цар на палачинките. Местните твърдят, че разполагал с "много пари", а от снимките му в социалните мрежи може да си помислите, че е мафиотски бос от 90-те години.

Екшън в Ново Паничарево: Цигани заплашват, че изкормят и разбият главата на полицаи

Флагман.бг узна, че полицаите са посетили село Ново Паничарево по сигнал за масово сбиване. Опитали се да установят един от участниците в боя, който живеел в улица, намираща в близост до ул.“Васил Левски“.

Както вече писахме на същата улица Митко Христов си паркирал колата в средата на улицата и запивал с други роми.Те нямали нищо общо с предходното сбиване. На мястото имало около 20-ина цигани, които били солидно почерпени. Полицейският патрул спрял до тълпата и подал сигнал на групата, за да преместят зарязания автомобил, който пречил на нормалното движение по улицата. На практика нямало откъде другаде да мине кола.

Циганите обаче скочили като ужилени, а възпълничкият Митко Христов се разпенил и явно под въздействието на алкохол, решил да се направи на мъж.

„Няма да преместя колата! Изчезвайте и повече не минавайте оттук, защото ще ви отрежа главите“, разкрещял се той, след което засилил към полицейския автомобил и затиснал предната пасажерска врата, а излизащият полицай от задната блъснал мощно в автомобила.

Според очевидци двамата полицейски служители са реагирали изключително професионално и са пристъпили към задържането на агресора. В този момент той се развикал нещо на цигански, вероятно призив за подкрепа и униформените се оказали заклещени от много пияни и агресивни роми. Точно тогава те са бутани, блъскани, ритани в кокалчетата, заплашвани, че ще им „отрежат главите“ и „живи няма да излязат“.

За да не бъдат обвинени в употреба на сила полицаитесе оттеглили, а циганите явно са помислили, че са спечелили битката и селото им се превръща в ромски анклав, където полицията повече няма да припари.

Нищо подобно! Само след няколко минути следва изключително професионална операция на всички налични екипи в РУ Приморско, както и сектор СПС към ОД на МВР в Бургас, която показва на ромите, че трябва да спазват закона. Бързо са установени най-агресивните от тълпата, те са арестувани и тикнати в ареста за 24 часа.

Малко по-късно ромите си наемат сравнително скъпи адвокати от Бургас, които правят всичко възможно, за да ги спасят от тежка присъда. В резултат на това единият задържан е напълно оправдан – Ангел Русинов, а други трима от арестуваните – братята Георги и Бойчо Симеонова, както и баща им Иван са осъдени по Указа за борба с дребно хулиганство (УДБХ).

Съдът и прокуратурата често приемат този способ от наказателния кодекс за бързо приключване на дадено дело. Обикновено се прилага при нарушители на обществения ред, които най-много да наругаят някое служебно лице, а в случая има явно потъпкване на законоустановения ред в държавата. Още повече, че Бойко и Георги са криминално проявени.Заради това решението по делото е необяснимо.

Предстои да се внесе обвинението на Митко Христов– най-агресивният в групата, както и да се гледа делото му. Очаквайте подробности във Флагман.бг


В категории: Приморско


51
Коментара по темата
51.
анти сапуна
16.08.2019 15:01:12
0
7
Можеше да напишат за по-ясно и кратко: Извършителят е сапун,пардон,циганин!Пропуснали сте, че е смрадлив и гнусен мангал с евроатлантически ,,ценности,, , рожба на ,,демокрацията,, т.е свободията и безнаказаността !
50.
USA-today
16.08.2019 05:38:38
0
8
BG prevarnato v romsko geto...po zle e i ot turskoto igo
xopa...
49.
BG COT
16.08.2019 05:35:42
0
15
Кога ще постреляте с цел самозащита срещу гласоподавателите на Политическата и финансова мафия която управлява България 29 год.?
Има ли мъже с униформи или само службари..
Дигнете нивото и уважението от народа може да дойде-сега е само презрение!!!
48.
Асенчо
16.08.2019 00:09:09
1
11
Ако имат желание винги могат да ги накажат ама нямат.
Ал Капоне не го вкараха в затвора за престъпления а за неплатени данъци.
Така че да не се скатават властите.
Да пратят няколко от НАП и да се почва.
47.
Филизан
15.08.2019 20:49:09
0
7
Абе аз ако глътна таа вечер 5-6 ракии утре дали ще ме боли главата?? Питам защото утре съм на работа.
46.
Eugeni
15.08.2019 19:20:32
0
16
Нисша, примитивна, недоеволюирала, човекоподобна, плодяща се вредна манга.ска раса, генетично лишена от способността да се социализира и интегрира, поради което подлежи на премахване като плевелен вид!
45.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
15.08.2019 17:25:46
1
6
ТИЯ КРАДЬТ БИЯТ УБИВАТ ГРАБЯТ ИЗНАСИЛВАТ ИЗНАСИЛВАТ БАБИЧКИ ПОСЕЛАТА ТОВА ГО МОЖАТПП ГЕРБ ГИ ПАЗИ ТОМА ДОНЧЕВ ЩЕ ОБИКОЛИБАРОНИТЕЩЕ ПЛАТИИЗАКОНА ГИ ПАЗИ
44.
XX
15.08.2019 15:11:57
1
2
@16
Абе кретен слабоумен, в северозападен ес подобно нещо нямаше да стигне до медиите, та камо ли за арест да стане дума...
Пп. Освен ако под цивилизована държава не разбираш вишеградците де...
43.
ХХ
15.08.2019 15:06:27
6
3
Само на мен ли туй на снимката ми прилича на бойко борисов....
42.
police officer
15.08.2019 14:39:33
0
28
Стига сте яли бонбони точно след 20 минути дойдоха качулките и така им нацепиха каските че ще им държи влага за много време ! СЕга ги мятат съдиите, НАП тясна ще им се види България мамицата им сапуни !
41.
Те циганите ясни
15.08.2019 14:35:44
5
4
Ама Ганьовците що че ги прайм. Крадливи, мързеливи, завистливи, а жените им мнооо ебл. ви и лоши майки. Е питам аз " С кое бълхарите са различни от сиганите, освен че не са толкоо задружни и курназ?
40.
Да си спомним .
15.08.2019 12:11:50
2
14
През цялата си история циганите от всчки възрасти, проникнали в западната половина на континента, са подлагани на жестоки гонения, експулсиране и съпътстващите ги наказания и мъчения - от убийства, каторга до разпъване. С една дума - на тотален геноцид. Средновековните хроникьори списват циганите като най-долни същества, по-скоро животни. Това убеждение в съзнанието на тогашното общество се превръщат по-късно в закони, които остават непроменени дори до средата на XX столетие. Свиканият през 1496, 1497 н 1498 г. в Ландау и Фрибург Райхстаг обявява всички цигани за престъпници, турски шпиони, и приносители на чумата. Обвинени са в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилян І наредил те да не бъдат търпяни на германска земя и разрешава избиването им. В Саксония, електорът Георг ІІ издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм І наредил всеки хванат да бъде обесен. Обесването през ХVІІ век било популярно в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г.
Луи ХІІ заповядва изгонването им от Франция. През 1539 г. Франсоа І отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 то се замени с каторга. От 1716 до 1721 г. циганите в Лотарингия са подложена на опозоряване, жигосване и изгонване. Подобни мерки са прилагани от император Бонапарт и в други райони, на Пиринеите и баските провинции. В Холандия през 1525 г. Карл V издава едикт за бичуване, жигосване, изгонване и изпращането им в каторга. По-късно (ХVІІ-ХVІІІ в.) войската е извършила ужасна сеч, а и на всеки друг е разрешено да ги убива. Това довело до пълното им изчезване. В Австрия ловците на цигани са получавали парични и материални награди. В Швеция след 1637 г. с кралска заповед циганите са изгонени, а ако някой е останал - разстрелван. Чак до 1954 г. са били в сила разпоредбите на Крнстиян V (от 1687 г.,) за изгонването им, а главатарите - екзкекутирани. В Дания Кристиян ІІІ издава през 1563 г. заповед ца изгонването от кралството на циганите, а при залавяне на главатарите - екзекутиране. Заповедта се повтаря през 1643 г. В Швейцария от началото на ХVІ до края на ХVІІ в е организиран лов на цигани по територията на цялата конфедерация. В 1723 г. управителят на Берн нарежда на населението залавяните цигани да се осъждат на смърт. От втората половина на XVI до началото на ХVІІІ в. католическата църква се откроява с особена активност срещу циганите - най-вече в Италия. Това са само някои примери за предприеманите през средновековието в западната част от континента мерки за ликвидиране на проникналите там цигани. В завладените през Втората световна война от Германия страни вермахтът, СС и Гестапо предприемаха системно изтребване на циганското население. Далеч преди това обаче през 1905 г. в Бавария е проведено преброяване на циганите и номадите. С твърдението, че те представляват “напаст”, за проявите на която следвало да се информира създденото в Мюнхен прз 1899 г. специално бюро. В 1926 г баварският парламент приема закон за борба срещу циганите, номадите и лентяите, а от 1928 г. те са поставени под строг полицейки контрол. В лагерите в Дахау, Аушвиц, Биркенау, Бухенвалд са ликвидирани повече от 500 хиляди цигани.
39.
Няма такава държава
15.08.2019 11:53:43
5
15
Като нашата гербава циганска кочина.
38.
vanku
15.08.2019 11:37:20
1
17
В този случай обищините Приморско и Созопол да му отнемат разрешителното за работа с тези палачинки и още след 5 дена миризливия сапун черен ще почне да върти минети на кметове и полицаите ,,ето това трябва и мангала миризлив черен ще стане по -малак и от сапун чайка.
37.
Ами къде сте вие бе Ганьовци..
15.08.2019 11:10:58
5
11
...българинът е интересен екземпляр.Все се оплаква, жалва, расъждава много. Ама никога не е куражлия, освен тук в социалните мрежи и медии. Ами трепете ги и вие бе! Що ми се оплакватеи жалвате тук, като проститутки? Кой трябва да дойде да ви защити-чичо Сам, Голямата мечка или китайският брат??? Все някой трябва да свърши работата на Ганя.Тойще трие сополив нос, ще се жалва и оплаква, ще заплашва и ще се ежи, ама тук!!! Навън го няма..Навън освен да снима с телефона и да праща потресающие кадри по медиите и до там! Ами то си е неписано правило, закон както искате така го наричайте ве патуркаовци...Като ви мачкат , ще мачкате и вие или ставате зян! Като не умеете да се организирате, защитите в собствената си държава, кой ви е виновен? Полицията, която е от същите мижитурки ли? Ами тя себе си не може да опази , а какво остава за вас! дА НЕ ЧУВАМ ЖАЛВАНИЯ, ЖАЛБИ И ВИСЯЩИ МЪРСОЛИ!!! СЛЕДКАТО СТЕ ГО ДОПУСНАЛИ ДА СТАНЕ, СЛЕД КАТО СТЕ НЕ НАРОД А ПЛЕМЕ, КАТО МАНГАЛИТЕ-ЩЕ ДУХАТЕ ЦИГАНСКИ КУР!!! КАТО СТЕ БЪЗЛИВИ КИРТАЦИ И ВИ Е СТРАХ, ЩЕ ЖИВЕЕТЕ В СТРАХ И ТОЛКОЗ!!!
36.
rom
15.08.2019 09:25:10
13
6
ako ne sa ciganite koi chisti ulicite vi aaa rabotim po stroejite nie deca pravim aaa vie samo v angliq rabotit i ubijdate tuka
35.
реплики от плажа на Арапя тази година:
15.08.2019 09:10:56
1
13
"Царевичандооооо,
Царевичейшън, витаминейшън...
Топли парАт, не се барат..."

'Найш ли кога ще купя от такива? Нивгаш...

P.S. отпреди години, на бургаския плаж: "Едър, печен слънчогледаааа. Сандокан, трета серия. Занимавка за зъбитееее, маршировка на ушитееее..."
34.
Джони Браво
15.08.2019 08:36:30
3
27
Никога не купувам от цигани: закуски, царевица, палачинки...Достатъчно е да погледнеш кирлясалите мазни ръце, за да ти се повдигне.

Не купувам и зеленчуци и плодове: или са прекупени, или крадени.
33.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
15.08.2019 08:35:27
4
20
ЦИГАНИТЕ ОТВЛИЧАТ ЖЕНИ ИМОМИЧЕТА И ГИ ИЗНАСИЛВАТ ГРУПОВО В МАХАЛИТЕ ГАВРЯТ СЕ СТЯХ
32.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
15.08.2019 08:28:16
4
11
ДО КОГАЦИГАНИТЕ ЩЕ ДЕРИБЕИСТВАТ ПУСНАХА УБИЕЦА НА УЧИТЕЛКАТА ОТ ВИДИН СИГУРНО ЩЕ ПУСНАТ УБИЕЦАНА ДАМАТА ОТ РУСЕ ДОКОГА ХОРА А ПП ГЕРБ ГИПАЗИ
31.
RE-16
15.08.2019 08:09:15
1
11
Всеки втори циганин е Гошко.
30.
Госпел
15.08.2019 07:46:54
1
12
Ето това са типичните мутри, превзели бетономорието. И като се замисли човек, че все още има идиоти, които идват на почивка тук и захранват бизнеса на подобни човекоподобни, абе - ум да ти зайде!
29.
Ххх
15.08.2019 06:49:52
1
20
За съжаление завзеха всички хубави БГ села. След подобни статии, цените на имотите в този регион падат рязко.
28.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
15.08.2019 05:50:31
1
40
ИЗНАГЛЯХА ВЕЧЕ КРАДАТ БИЯТ УБИВАТ ИЗНАСИЛВАТ А ВЛАСТА ГИ ТОЛЕРИРА ДО КОГА
27.
Алуу
15.08.2019 04:32:00
1
90
НАП, къде сте?
Я сега му спретнете една данъчна ревизия по ЕГН. Да се види откъде са тези "много пари" .
26.
Пълна лъжа
15.08.2019 04:27:52
2
22
Е, че прасетата са изколени.
Тоя Митко що е жив?
25.
Хелзинкски комитет
15.08.2019 04:22:19
26
8
Митко е невинен. Полицаите са го предизвикали. Това е насилие на расова основа. Завиждаме дело.
24.
caki
15.08.2019 02:03:13
1
8
praseto e cenen kadar na tapotiqta smqtaiii
23.
Astrala
15.08.2019 00:17:14
2
26
оха съдиите и прокурори потриват ръчички, сладка жертва с парички готов за зануляване , сега ще види как ще го завъртят , ще има да вика дискриминация дискриминация , и да се моли на нпо-тата да го спасят
22.
Цар Киро
15.08.2019 00:02:11
2
33
Циганин и на снимка да го видиш го удари!! Винаги има защо
21.
кой
14.08.2019 23:29:36
1
22
Мнгал=паразид
20.
Ггг
14.08.2019 23:15:03
1
101
Тая свиня си мисли че всички полицаи са добрички сержантчета в патрулки...има едни други дето само чакат такива нагли прасета да измутреят,ше си плюе бъбречетата...
19.
Грудовски Бек
14.08.2019 22:29:32
3
13
Този не кара ли автобуса на Гранична Бургас
18.
На сапун
14.08.2019 22:07:26
1
24
Дайте ми го тоя мазен циганин да ми изпадат всички зъбки, включително и златните назад които обича да си слага тая сган.
17.
Кую
14.08.2019 22:00:32
4
22
Дебел термит.Също като краварите.
16.
САЩ
14.08.2019 21:45:08
2
54
В цивилизованите страни,тези агресори щяха да бъдат разстреляни като кучета.
И вместо да търсят роднините им адвокати щяха да търсят ПОП.
А полицайте със сигурност щяха да бъдат наградени.
15.
Ваню Селския
14.08.2019 21:37:36
2
26
Абе защо повечето мангали се казват Митко
14.
Koko
14.08.2019 21:28:56
2
47
Къде в Приморско продава палачинки тая торба с лайна? За един прател питам.
13.
Неа
14.08.2019 21:22:55
1
38
Ама кой се купува палачинки от мангал ?
12.
Oxo
14.08.2019 21:22:33
1
47
Мазен, охранен мангал. Купувайте му още палачинките от ГМО нишесте, да заприличате на него..
11.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
14.08.2019 21:20:36
4
6
ТУК В КОЗЛОДУЙ ИМА ЕДИНЦИГАНИНМИШКАТА АКОГО ХВАНЕ НА ТОЯ ЩЕ ГОЗАВРЕВ МИША ДУПКА
10.
Kef ho
14.08.2019 21:11:10
1
14
Не се научихте поне да пишете бе пишман журналя китайски
9.
Сисо
14.08.2019 21:10:50
1
32
Още едно доказателство че в тез села държавноста е абдикирала-не видях претърсване на домовете за нелегално оръжие
8.
Местен
14.08.2019 21:05:14
1
165
Мангалите ядоха толкова много бой дето всяко едно магаре не е яло. Направо ги разцепиха.
7.
oooo
14.08.2019 20:53:39
33
16
brato,гориш като байрямска свещ,щи обърнат палачинката куките
6.
Флегмани
14.08.2019 20:52:30
2
30
Защо не еса стреляли
5.
Gdjm
14.08.2019 20:52:18
83
44
Darjat se za razlika ot tupite ovce bulgarite
4.
Мушмул
14.08.2019 20:40:40
2
81
На този гурлив мангал,трябваше да му счупят няколко палки в черната куха кратуна и една да му я заврат отзад. Мангала трябва да се трепи още в зародиш.
3.
Българин
14.08.2019 20:38:52
2
71
Да бяхте ги гръмнали, сега нямаше да ги оправдават и да ви се присмиват...
2.
Куцара
14.08.2019 20:38:22
2
77
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ голям циганин бре. Смятай как ще мирише тва прасе да се изпоти
1.
Бай Пешо
14.08.2019 20:29:03
4
24
Това е двойникът на...."The Notorious B.I.G. "
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори