×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Общинският съветник от ДПС Йордан Козаров за дълговете към съседите си: Плащам като имам, това е голяма дилема


Общинският съветник от ДПС Йордан Козаров за дълговете към съседите си: Плащам като имам, това е голяма дилема
Ще ви покажа документи, че внасям пари за довършването на сградата, но по моите възможности, каза Йордан Козаров
25 Юли 2019, Четвъртък, 09:15 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Не знам колко още дължа за тоя апартамент, ще сметна и ще ви кажа, ама по-вдруги ден, обеща ДПС-лидерът

Репортер на Флагман посети вчера следобед  адреса, на който би трябвало да живее общинският съветник от ДПС в Бургас Йордан Козаров заедно с четиричленното си семейство. Наложи се да го издирваме по проблема на бъдещите му съседи, свързан с отказа му да си плаща редовно разходите по строителството на общата им сграда, за който ви разказахме в публикацията ни

„Беднякът” от ДПС в местната власт на Бургас и безсилието на 18 нещастници, които му изплащат апартамента

Народният избраник не вдигаше телефона си, за да чуем  неговата гледна точка, затова се наложи да го търсим. Оказа се, че в апартамента на втория етаж в жилищната кооперация на ул.”Петрова нива” 11, обявен официално за кореспонденция със съкооператорите му, живее мургав мъж на около 20 години. Той се представи за собственик на имота, придобил го преди две години чрез банка.

„Дотогава тука живееше Йордан Козаров, можете да проверите и колко цигани бяха регистрирани в тоя апартамент. Заварих  кочина, която съм чистил след тях половин година. До последно тука живееха двама възрастни - мъж и жена, но какви му бяха на Козаров не мога да кажа. Сега той е някъде из Меден рудник, тука си е, наблизо е, в махалата, търсете го”, каза мъжът, но отказа да се представи и забрани да бъде сниман.

Няколко часа по-късно Козаров се свърза с редакцията, разговорът с него бе следния:

-Г-н Козаров, Вие ще сте новодомец в бл.320,  през септември ще получите ключове за апартамента си  в блок 320 в Меден рудник, но има проблеми, заради които се налага да внесете яснота?

-Какъв апартамент, какъв нов блок 320, къде е това?

-Вие нали сте член на Сдружението „Нова надежда”, строите заедно с други хора по стопански начин, имате на ваше име отстъпено право на строеж в този парцел?

-А, да, да, то там дилемата е голяма.

-Защо дилема?

-Защото ни излъгаха тия хора, които трябваше да ни я строят тая сграда.

-Това е стара работа, нека не се връщаме толкова далече през 2008 г., имате непогасени вноски по извършени СМР-та?

-Ами излъгаха ни.Това е! Това искам да кажа.

-До миналата година, заради дългове към съдружниците ви, сте даден на прокурор, защото сте забавили  10 480 лв. Сега са станали 13 467 лв. - с днешна дата 23.07.2019. Така сочат банковите документи. Кога ще ги изплатите, през септември трябва да се нанесете?

-Аз плащам и не е вярно, че не плащам, ама трябва да проверя по документи какво съм дал. Не вчера, онзи ден, ми се струва, ама вчера ли беше, онзи ден ли беше, дал съм на един собственик,  казва се Илиян, 500 лв.

-Според вас колко още дължите?

-Не мога сега така да ви кажа. Не знам. Но не става въпрос тук сега спорове да водим .

В тази кооперация на втория етаж би трябвало да живее сем.Козарови, но там преди две години се нанесъл друг човек, който твърди нелицеприятни неща на местния управник

-Къде живеете, защото не ви откриват на посочения от вас адрес Вашите съдружници, искат да подпишете гаранция, ако платят за вас, да могат един ден да си вземат парите?

-Е сега, къде живея, това какво общо има?! Искам да ви кажа, че даже наскоро направихме вътре гипскартон.

-Г-н Козаров, вие слагате гипскартон на собствения си апартамент без да се съобразявате какво дължите за общите части. Стягате своята собственост.

-Е, тогава трябваше да се направи. Еди коя си фирма трябваше да го направи...Сега за тия работи не бива да спорим.

-Нека кажете къде живеете, за да ви пратят покана за подписване на запис на заповед?

-В апартамент на майка ми и баща ми в Меден рудник,  в бл.14. Повече не съм длъжен да казвам.

-Какви доходи имате освен заплатата от ОбСъвет, която така и не можем да разберем колко е?

-700 лв.ми дават, някой път и 800, в ОбСъвет..

-А бизнес имате ли? Месторабота някаква? Доходи от друг произход?

-Имам заведение, което давам под наем. Ама сега какви доходи?! Нали говорим за „Нова надежда”. Ще ви покажа документи, че им внасям по моите възможности .

-Вие не сте беден, виждаме ви на гондола, отбелязан от Вас самия във Венеция по времето на карнавала този февруари?

-Не е във Венеция, а е в Турция. Майтап да става.

-А Коледата в Будапеща?

-Там един приятел ме покани.

-Кога ще ни покажете документите?

-Утре съм зает, по-вдруги ден.

 


В категории: Политика


24
Коментара по темата
24.
Бургас
26.08.2019 02:45:06
0
0
Г-н Темида,ти май четеш само това което ти искаш да е правилно или вярно,виж сега г-н Дон Жуане гледай малко телевизия и чети малко съвременна история и ще разбереш кой от къде идва и колко смесени гени има в България че чак около 99% процента не сме чисти българи.А що се отнася до кой кого е..... трябва да питаш баба ти ,пра бабати а може и майкати....Г-н Сексьор.Добре че е тоя флагман че да се правите всички на мутри биячи и бабаите... ама скрити зад тези статии умрели.ШМАТКИ !
23.
Темида
27.07.2019 20:28:24
2
8
До всички малоумни мангали,пишман турци ,които не знаят от кой хуй са изпаднали..Сега слушай тъпак, ти който пишеш за ебането.Не турците, а българите са ви шибали през тия години. Първо вашият Осман е бивш християнин.Създателя на Оманската империя-да да същият!В торо Мохамед-също, неговата доктрина се различава от истинското мюсюлманство.Едното е религия-другото доктрина/християнска ерес преиначена/.Причина на създаване -грабителство.Това е накарало и умните османови наследници да приемат исляма на Мохамед.Виждайки тъпа, лесна за контролиране просташка сган,която умело да впрегнат за постигане на собствено облагодетелстване и нужди.След завземането на много земи-същите умни глави създават и измислената история за произхода на турците.Сбиршина от -огузи, арменци,пропаднали обеднели гърци, евреи, българи,печенези и пр. От завладените териотории се набира гръбнака на войската-еничарите.Предимно българи!!! Те са блъскали в путарланите "мюсюлманките" и са се раждали мелези.Къде ти да видиш иначе днес-фес със сини очи.По принцип малката част от посочените за Мохамедови бургии, са от области където са такива грозници, че доктрината предприема мерки за подобряване на расата. Християнски кур за номадска слива. Така се пръкват и уж съвремените турци.Сборище от народности.Най-много са ви клатили българите.Султаните ви са били арменци, сруска кръв, че и български жили е имало. В турския диван се е говорило 200 официално на български.Най-кадърните везири-КюПРОЛИИТЕ 0бЪЛГАРИ! Най-кадърните адмирали -българи /капудан паша Иван Балооглу от Ловеч. Сюлейманието-построено от Българи! Офицерски корпус от българи! Още да изброявам ли?Ама защо а се хабя за неграмотен прост мингиш-цър, тъп,келяв, клошар, кокошкар, затворник.Няма да ме разбере. Е, сега се замисли с лайната които са в голямата ти крива циганска глава-Кой кого е ебал, а???
22.
......
26.07.2019 02:36:30
0
0
До сега всички,които го хвалят пишат с правописни грешки :D
21.
За всички българи, които турците ги ебаха 500 годи
25.07.2019 22:47:33
56
2
Най-простия народ БЪЛГАРИТЕ ревнувате и само знаете да кленчите друга работа нямате.
До сега не съм виждал или чувал за някой преуспял българин в България, а този човек е успял да точно тука в България в тази мизерна държава ,а Вие НЕ. Затова го обиждане да ви кажа ли едно вие сте най- ебания народ за това няма по големи цигани от ВАС!!!
20.
Жив и здрав Данчо!
25.07.2019 19:58:19
3
2
Щом зарита на Очите жената и детето,и щом щом разби задницата на Кабата на неговата,значи си голям. За тези смешни гявури Очите и Кабата,дет са мъже само със 20човека тумба. За тях само бой еване и гръцка музика! Какви мъже са тес бе? Жените им бити и еб.ни а те уш тирикари и мутри. Хахаааа. Вала биле! Тез гявури пълен тъшак.
19.
do 18
25.07.2019 17:32:41
1
2
Pokaji se ve pedal4o,da vidim koi 6te blije,skrit limon....
18.
До 17
25.07.2019 15:32:59
1
1
Ох божеее.....,17 ти военен ли стана.Близльоооо.....
17.
ДО SS
25.07.2019 14:28:14
36
2
ЕЙ УМРЯМ ШМАТАРОК ЛИЧИСИ ЧЕ СИ НЕЩАСНИК КОЙТО ТЪРСИ САМО ДВА ЛЕВА ЗА ТРЕВА.ТАКИВА ЕБАНИ ГУЗОВЕ КАТО ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ГИ ПРЪСКАТ,ТИ СПЕЦИЯЛНО СРЕЩУ ЙОРДАН ДА БЯГАШ НЯМА ДА ГО СТИГНЕ.ЙОРДАНЕ БЪДИ ГОРД И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ИМАШ АРМИЯ ЗАТ СЕБЕСИ!
16.
SS
25.07.2019 13:08:15
2
7
Ей мангал забрави кюфтето като те дра на града много бързо бягаше и после оправдания били много с ножове били сега мутра ли го играеш.
15.
Алкапоне
25.07.2019 12:06:20
1
1
Данчо брат на наркоман шаравет обикаля сас мутри Данчо лиже газа на кмета и ги вкара на пристанището петио коня наркоман абе да ви имам общинския савет селяни
14.
Bg
25.07.2019 10:33:53
1
11
Ама той сам не е влязъл в общинския съвет. Някой го е избрал и е застанал зад него. ДПС го е подкрепила и да му бере гайлето. Да си видят хората по места
13.
ХХ
25.07.2019 09:32:19
1
7
ц. това са либералните ценности на ес.
12.
Това
25.07.2019 09:16:01
0
15
Това са 90% от общинските ни съветници в момента. Идва поправка на есен, мислете и не вкарвайте фигуранти, които да имат мнозинство.
11.
ха-ха
25.07.2019 08:55:11
1
6
и аз ще гласувам за теб ама друг път на следващите избори
10.
Яни Самоковлиев
25.07.2019 08:30:43
11
6
Специални благодарности на г-н Козаров!
ТОЗИ ЧОВЕК ВЪРНА ЗАГУБЕНИЯ ОТ МЕН ПОРТФЕЙЛ В ЦЯЛОТО МУ СЪДЪРЖАНИЕ!
Да е жив и здрав той и семейството му !
Дай боже повече такива Българи!
9.
Анонимен
25.07.2019 06:06:30
1
41
Този е такъв мазен мошеник..
И той и брат му са такива лекета, лежаха по затворите за наркотици и т.н.
Преди няколко год3н3 само съдете не го убиха, И пак не се кротна..
Манталитет мазни.. играят го Бургаски мутри..
Занимават се с какво ли не, И всичко незаконно..
8.
Васко
25.07.2019 00:18:37
2
77
Купува риба от рибарите на мандрата и я продава в русе
7.
*********
24.07.2019 23:42:59
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
stanislav tenev
24.07.2019 23:35:01
3
5
toq e golqmo lice darji prostitutki i redovno mi gi dava bez pari, za6toto kornela ve4e ne mi dava pari za bolni ovce i praseta. az si prodavam stiker6eta ama maitap da stava.Liteks shampion
5.
Николай
24.07.2019 22:51:56
6
150
Бахти и простия цървул.Утре съм зает по вдруги ден вика. Хахахахахах
4.
Turchina
24.07.2019 22:47:50
1
36
Народният избраник не вдигаше теефона си, за да чуем негавата гледна точка, затова се наложи да го търсим.
Gazzz gramatikaa
3.
Кккк
24.07.2019 22:46:09
2
271
Не е мога да повярвам, че и този мазен циганин стана общински съветник. До къде я докарахме.
2.
Насето
24.07.2019 22:44:14
3
54
Това лято заведението в Крайморие ще му погаси всички задължения!
1.
Браво
24.07.2019 22:29:12
1
23
Както всички- управляващи ,опозиция ,депутатчета -радват ме ):
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво е бъдещето на родните плодове и зеленчуци Какво е бъдещето на родните плодове и зеленчуци

 Георги Василев: 60% от производството в България се продава нелегално

Военен екшън в Бургас! Заловиха нарушител-трафикант на Пристанище Бургас Военен екшън в Бургас! Заловиха нарушител-трафикант на Пристанище Бургас

Действията бяха част от демонстрация, която се състоя на Морска гара

Заслуги и добро поведение: Убиецът Джок Полфрийман излиза на свобода Заслуги и добро поведение: Убиецът Джок Полфрийман излиза на свобода

Австралиецът беше осъден на 20 години, от 2007 г. е зад решетките

Оставиха в ареста тримата бургаски сводници, изнасяли момичета навън Оставиха в ареста тримата бургаски сводници, изнасяли момичета навън

Решението може да бъде обжалвано на втора инстанция

„Игри на волята“ пълен провал, Нова ТВ връща ВИП Брадър „Игри на волята“ пълен провал, Нова ТВ връща ВИП Брадър

Предаването е с критично нисък рейтинг

Бербатов обяви, че се оттегля от футбола Бербатов обяви, че се оттегля от футбола

Точно преди девет години той реализира паметен хеттрик с екипа на Манчестър Юнайтед във вратата на Ливърпул

Тайбе Юсеин на световен финал след най-бързата си победа Тайбе Юсеин на световен финал след най-бързата си победа

Българската повали с технически туш унгарка за 39 секунди

Насимо и Естео завършиха стенописа с Малкия принц – утре заведете децата на концерт и да го видят Насимо и Естео завършиха стенописа с Малкия принц – утре заведете децата на концерт и да го видят

Част от нициативата е и утрешният петъчен концерт, който ще започне от 17.30 часа в същия този изрисуван подлез до Операта

Министър Николина Ангелкова обяви старт на четвъртите Годишни награди в туризма - 2019 Министър Николина Ангелкова обяви старт на четвъртите Годишни награди в туризма - 2019

Срокът за подаване на кандидатури за участие в различните категории е до 20 октомври 2019 г.

Катето Евро точи лиги по гол фитнес инструктор Катето Евро точи лиги по гол фитнес инструктор

Актрисата накара мачото да се съблече

Средният подкуп в Сърбия е 74 евро, сочи проучване Средният подкуп в Сърбия е 74 евро, сочи проучване

Данните показват, че според 71 процента от сърбите политическите партии са корумпирани

Кмет издаде заповед съгражданите му да бъдат щастливи Кмет издаде заповед съгражданите му да бъдат щастливи

Той забрани тъжната музика

Instagram със строги мерки срещу продукти за отслабване Instagram със строги мерки срещу продукти за отслабване

Някои от публикациите ще бъдат скрити от лица под 18-годишна възраст

Рим и Париж искат преразпределяне на мигранти в ЕС Рим и Париж искат преразпределяне на мигранти в ЕС

Механизмът трябва да бъде автоматичен

Скръбна новина: Внезапно почина световно известна порно звезда Скръбна новина: Внезапно почина световно известна порно звезда

Причината за смъртта ѝ все още не е известна, но тече разследване

Полша към поляците на Острова: Връщайте се у дома Полша към поляците на Острова: Връщайте се у дома

След Brexit ще има административни затруднения

Летящи таксита в Париж заради мръсния въздух Летящи таксита в Париж заради мръсния въздух

Те работят с батерии, два електрически двигателя, имат "криле" над водата, които с набирането на скорост издигат машината във въздуха

Започва строежът на "Турски поток" Започва строежът на "Турски поток"

Газопроводът трябва да бъде изграден за година и шест месеца, а стойността на проекта е 1 милиард и 102 милиона евро

Хванаха риба с големи очи Хванаха риба с големи очи

Морският звяр, уловен от студента Оскар Лундал, живеел в дълбините на Атлантическия океан и в Баренцово море, далечен роднина бил на акулите

Инфлуенсърка печели хиляди заради дълъг език Инфлуенсърка печели хиляди заради дълъг език

Микейла получава между 900 и 3000 хиляди долара за облизване с феноменалния си език на различни хранителни продукти

Сотир ЦАЦАРОВ, главен прокурор Сотир ЦАЦАРОВ, главен прокурор Ако се налага, ще гласувам и втори път за Иван Гешев Виц на деня Виц на деня Защо жената когато иска с*кс казва:
- Много съм пияна!
А мъжът когато, не иска с*кс казва:
- Много съм пиян!
Виц на деня Виц на деня По улицата пълзи пиян мъж:
- Момченце, не знаеш ли къде живее чичо Иван?
- Но чичо, нали ти си чичо Иван!
- Това го знам! Само не знам къде живея!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавата част от отношенията е, когато още не сте се срещнали!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори