×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петър Кънев за оттеглената оставка на Нинова: Силен ход, успя да превъзмогне егото си


Петър Кънев за оттеглената оставка на Нинова: Силен ход, успя да превъзмогне егото си
Бургаската група делегати (долу) бе доволна от оттеглената оставка на Нинова, Петър Кънев също я адмирира
16 Юни 2019, Неделя, 17:05 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимки: Авторът)

Познавайки я, не й е било лесно да направи крачка назад, коментира и Таско Ерменков

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се отказа от решението си да подаде оставка на днешното заседание на Конгреса. Тя бе приветствана от много от представителите на партията след това.

На форума бе и бургаският депутат от „БСП за България” Петър Кънев, но само като гост, тъй като той не е партиен член.

Пред „Флагман” Кънев каза, че все пак от 15 години наблюдава процесите в соцформацията. Според него БСП в момента е единствената „изключително силна опозиционна партия”.

Бургаският народен представител коментира, че на практика Нинова е оттеглила оставката си, като не я е подложила официално на гласуване.

 „Това беше единственият възможен ход на Корнелия Нинова. Тя успя да превъзмогне егото си, сама го съобщи на Конгреса.

 Това беше един силен ход, защото една такава оставка в един такъв момент създаваше много юридически казуси, които можеха да бъдат използвани преди една тежка предизборна кампания за местния вот наесен”, категоричен е Петър Кънев.

Освен това според него вътрешно-партиен вот за лидер точно преди кметските избори би създал повече проблеми, отколкото би решил той.

„Така че адмирирам начина, по който тя го направи. Между другото това не е само лично мое мнение. Преди няколко дни подобно решение взе и областното ръководство на партията в Бургас. Гласуването беше много симптоматично – само 1 „против” и 2 „въздържали се”. Всички останали 30 члена подкрепиха една такава позиция, която Корнелия изрази на Конгреса”, добави Петър Кънев.

На дискусията на най-висшия партиен форум днес депутатът Таско Ерменков изказа подобно мнение. Той специално поздрави Корнелия Нинова - по думите му, познавайки я, не й е било лесно да направи крачка назад.

Според Ерменков силата на победителя е да бъде великодушен. Затова той призова да няма реваншизъм.

На Конгреса участва и бургаска група делегати от около 30 души. Логично те изглеждаха доволни след развитието на ситуацията днес. 


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
9
Коментара по темата
9.
от тъпи по -тъпи
17.06.2019 09:16:54
2
1
Ами то кой да сложат като всички са един дол дренки и за нища не стават, не и че тя става,,,
8.
Mafiata GERB
17.06.2019 07:15:57
1
5
Престъпниците в БСП, купени от Борисоф, Георги Гергов, Ангел Найденов, Атанас Мерджанов, Георги Божинов, Михаил Миков, Янкоф, Жябляноф и СерГея НЕ можаха да спрат процеса на обновяване на БСП. Те нямат вече място в БСП, но и Борисоф няма да ги вземе, защото не изпълниха пъклените му планове, за които бяха купени. Нинова се възроди като Феникс от пепелта. Конгреса на БСП и даде легитимност и енергия, и заедно с младите, енергични и некорумпирани хора ще възродят и прочистят партията си от купените хора на борисоф!
7.
bgman
16.06.2019 22:08:43
3
5
милионер - комунист...
дървено желязо...
оксиморон...
6.
Treb
16.06.2019 21:03:30
5
5
Др. Кънев един от милионерите в БСП-то.
5.
Тодор
16.06.2019 20:50:49
6
7
Когато обещаеш нещо,си длъжен да го изпълниш.По това се различава истинският лидер от селската кака на седянката.
4.
V
16.06.2019 19:43:21
2
9
Политиката е една курвенска игра. Курвенска игра за мъже
3.
*********
16.06.2019 17:54:30
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
*********
16.06.2019 17:51:10
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
марин
16.06.2019 17:40:21
9
8
На един прост народ, му трябва цирк. Да не би да се сгодиха Валерко и Корнелия?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори