×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Италия пуска марка с лика на Берлускони
  • Русия твърди, че Украйна отново е нанесла удар по Запорожката АЕЦ, Киев отрича атаката
  • Близо 12 хиляди ракети са осигурени за защита от градушки
  • Мюсюлманите в цял свят празнуват Рамазан Байрам
  • Рибар се удави в река Дунав
  • Диана Ковачева официално вече не е омбудсман
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова буря удари Пловдив, колите затъват като в море


Нова буря удари Пловдив, колите затъват като в море
Положението е страшно - колите затъват като в море, а пешеходците газят до глезен
09 Юни 2019, Неделя, 21:00 ч.

Валежът продължи около 10-ина минути, но бе достатъчен, за да потопи за пореден път бул. "Васил Априлов" 

Поредна порция пороен дъжд се изсипа над Пловдив. Малко преди 19 часа започна да трещи със страшна сила. А преди да завали, на небето се появи дъга. Валежът продължи около 10-ина минути, но бе достатъчен, за да потопи за пореден път бул. "Васил Априлов". Положението е страшно - колите затъват като в море, а пешеходците газят до глезен, пише "Марица", позовавайки се на пловдивчанин, живеещ в района.

Ето какво написа той:

"Чувалите с пясък са единственото спасение, за да се предпазим от наводнение. А който си купува имот в Пловдив, нека помисли добре, преди да избере бул. "Васил Априлов" и околните улици. Но кой да предположи- чисто нова кооперация с издадени разрешения от строителните институции, чисто нов булевард с изцяло подновена подземна инфраструктура, проектиран от визионери...  И накрая - чувалите с пясък..." Жълт код за проливни дъждове с гръмотевици е обявен за днес в 13 области на страната. Очакват се количества до 20-25 л/кв.м, на отделни места и повече. Възможни са и градушки. Предупреждението е в сила за областите: Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Разград, Шумен, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Кърджали и Хасково. През нощта явленията ще затихват и над Западна България ще се изясни, но на места в Централна и Източна до сутринта ще превали и прегърми. 

От Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) съобщиха за "Фокус", че днес градушки са паднали в Кърджалийско, Димитровградско, Пазарджишко и Велинградско. По данни към 18.00 часа най-много количества валежи в следобедните часове са регистрирани в Добрич, където са отчетени 7 л/ кв. м. В Кърджали са отчетени 6 л/ кв. м, в Карнобат-3 л/ кв. м. В Елхово и Бургас регистрираните количества валежи са 1 л/ кв. м.  

 




В категории: Пловдив


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спад в цените на храните, трапезата за Великден ни излиза около 108 лв. Спад в цените на храните, трапезата за Великден ни излиза около 108 лв. Купете български продукти, за да подпомогнем родните производители 5 правила за любовна среща, ако искате да останете с този мъж завинаги 5 правила за любовна среща, ако искате да останете с този мъж завинаги Следвайте тези препоръки и те ще ви помогнат да се сближите по-бързо Малки неща, които мъжете забелязват, а жените не подозират Малки неща, които мъжете забелязват, а жените не подозират Колкото и секси да е една жена, ако нравът ѝ е неприятен, никой нормален мъж няма да я хареса Кои са най-страстните мъжки зодии Кои са най-страстните мъжки зодии Вижте дали вашият партньор е сред тях Рецепта за пастицио "Болонезе" Рецепта за пастицио "Болонезе" Италианската мусака Как работник стана бял роб на шефа си заради гарсониера в Средец Как работник стана бял роб на шефа си заради гарсониера в Средец Подписан е договор за ипотека с 6500 лв. на 13 вноски от заплатата на Георги Костадинов, който накрая май се оказва на улицата? Ергенката Айлин бясна, вкараха я в долна интрига Ергенката Айлин бясна, вкараха я в долна интрига След неуспеха си в предаването манекенката от Пирдоп забърса богат иранец Тъкмо мислиш, че си видял всичко: Появи се първият мъж народна певица у нас Тъкмо мислиш, че си видял всичко: Появи се първият мъж народна певица у нас Северин Георгиев е решил да се прочуе по странен начин Настимир Ананиев след тараша: Съдия е отказал да разреши проверка в моя офис Настимир Ананиев след тараша: Съдия е отказал да разреши проверка в моя офис Европейската заповед за разследване е от преди 8 месеца, защо чак сега се действа?, пита депутатът от ПП-ДБ Служебната министърка смени шефа на АПИ на първия ден Служебната министърка смени шефа на АПИ на първия ден За временно изпълняващ е назначен Йордан Вълчев, който е член на Управителния съвет на АПИ
Принцеса Кейт стана любимата кралска особа, след като сподели, че има рак Принцеса Кейт стана любимата кралска особа, след като сподели, че има рак Тя е с по-висок рейтинг от престолонаследника Уилям БГ банда ощетила Великобритания с £50 милиона в "най-голямата измама" на Острова БГ банда ощетила Великобритания с £50 милиона в "най-голямата измама" на Острова Петима българи се признаха за виновни за измама Срив в търсенето на кредити в Европа, икономиката в стагнация Срив в търсенето на кредити в Европа, икономиката в стагнация Това показва проучване на ЕЦБ Продължава издирването на изчезнали след взрива във ВЕЦ край Болоня Продължава издирването на изчезнали след взрива във ВЕЦ край Болоня  Причините за инцидента не са известни Ще стане ли изкуственият интелект по-умен от човека? Вижте прогнозата на Илон Мъск Ще стане ли изкуственият интелект по-умен от човека? Вижте прогнозата на Илон Мъск Милиардерът даде интервю за социалната платформа Х Шок за футболните запалянковци! Главорезите от ИДИЛ се канят да удавят в кръв футбола в Европа Шок за футболните запалянковци! Главорезите от ИДИЛ се канят да удавят в кръв футбола в Европа Засилени мерки за сигурност заради заплахите от ислямистите за мачовете от Шампионската лига Съпруг уби жена си със садо-мазо секс Съпруг уби жена си със садо-мазо секс Мръсникът е тикнат в ареста, ще си плати за удоволствието Разчистват Еверест от трупове Разчистват Еверест от трупове 12 военни, подпомагани от 18 шерпи, ще пристигнат в базовия лагер на Еверест на 14 април, за да започнат работа Немските власти ще гонят мигранти, за да спрат възхода на "Алтернатива за Германия" Немските власти ще гонят мигранти, за да спрат възхода на "Алтернатива за Германия" Само преди два месеца хиляди протестираха дни наред срещу депортациите Kpизa c paбoтнитe мecтa в EC - 75% oт paбoтoдaтeлитe нe мoгaт дa нaмepят ĸвaлифициpaни cлyжитeли Kpизa c paбoтнитe мecтa в EC - 75% oт paбoтoдaтeлитe нe мoгaт дa нaмepят ĸвaлифициpaни cлyжитeли
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Какъв главен секретар на МВР си, ако не знаеш с кого ходиш по курорти и с кого влизаш гол в сауната Виц на деня Виц на деня Беше най обикновен слънчев ден, нищо не предвещаваше беда!
И тогава жената попита:
- Аз дебела ли съм?
Виц на деня Виц на деня - Когато се ожениш, ще разбереш какво значи истинско щастие!
- Наистина ли?
- Да, ама ще е късно!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жиу-жицу - изкуството да сгъваш дрехи, докато хората са още в тях...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори