×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън на матура в Сливен, спортист се изрепчи на квесторите


04 Юни 2019, Вторник, 18:00 ч.

Униформените дошли в професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм след обаждане на директорката

Полицейски екип е бил извикан по спешност по време на матурите в Сливен заради решилия да се репчи на квесторите европейски шампион по вдигане на тежести в категорията до 73 кг Божидар Андреев, пише "Монитор".

Униформените дошли в професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм след обаждане на директорката Мария Петрова, която се видяла в чудо с поведението на златния медалист от европейското първенство в Грузия. „Беше излязъл около 30 минути по-рано от класната стая, където полагаше матура по география и настояваше да си получи обратно мобилния телефон защото много, ама много бързал. Опитах се да му обясня, че има правила, които са много строги и че нямам право да го пусна преди това.

Скръсти ръце срещу мен и се озъби: „Ти мене познаваш ли ме?“. Признавам си, че не го познавам, но ми стана безкрайно неприятно от подобно поведение на млад човек. Позвъних в РПУ-то, от там пратиха дежурните и те го отведоха със себе си. След това разбрах кой е, но това с нищо не променя отношението ми-може да си много заслужил, може да си голям герой, но това не те прави различен.

Напротив, след като си шампион би трябвало да си за пример…Обясненията му , че много бърза , защото ще изтърве кантара на състезанията в Хасково същия ден ми се сториха доста нелепи“, коментира дългогодишната педагожка пред "Монитор". По думите й след случката от 23 май тя излязла в отпуск и по това време била потърсена първо от треньора на щангиста Пламен Братойчев, а след това и от самия Андреев за да й се извиняват, но тя отказала да се среща с тях.

Близки на Божидар останаха изненадани от случката, според тях докато 21-годишният младеж от село Тополчане учел в спортното нямало подобни изцепки. Предполагат че е бил под въздействие на емоцията и предстоящото състезание, което било важно за подготовката му по пътя към олимпиадата в Токио догодина и световното първенство.

От ОД на МВР- Сливен потвърдиха случката, на младия атлет била направена устна забележка.


В категории: Сливен


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
хаха
05.06.2019 01:06:36
1
3
ами к'ви са тия глупости, предаваш си матурата и искаш да си ходиш, не ти дават телефона?! треньорът му й се обадил ама тя била отказала среща с него.. т'ва като го чета тая ми докарва на поредната недо**ана лелка, с каквито е пълно в образователната система..ние какво сме виновни, че мъжа ти е пияница и не ти обръща внимание?!
7.
хаха
05.06.2019 01:04:39
2
3
ами к'ви са тия глупости, предаваш си матурата и искаш да си ходиш, не ти дават телефона?! треньорът му й се обадил ама тя била отказала среща с него.. т'ва като го чета тая ми докарва на поредната недо**ана лелка, с каквито е пълно в образователната система..ние какво сме виновни, че мъжа ти е пияница и не ти обръща внимание?!
6.
Haha
04.06.2019 23:24:30
0
1
Mirizliv ciganin
5.
Тихия
04.06.2019 21:59:57
4
1
Ако бях на негово място щях да се състезавам за друга държава а не на беспорочна държава.и
4.
dssdwe
04.06.2019 21:09:39
2
6
Тоя не беше ли от племето? Не съм изненадан ,нахалитета им е в генът.

Голяма работа като е шампион, дай сега да му носим храна , пиене , жени , мъже .Като че ли е цар или бог!ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА НА ЖЕНАТА ,САМО ТАКА С ОТПАДЪЦИТЕ КОТО СЕ ВЕЛИЧАЯТ.
3.
Kojcho
04.06.2019 20:23:00
1
6
Взима му се лиценза за една година от федерацията, и няма да се репчи
2.
Изумена
04.06.2019 18:57:06
0
1
Флагман,какво е това? "Превод "или нещо друго! Звучи нелепо!Как да ви харесам!
1.
k
04.06.2019 18:41:50
1
7
sapunche4 se e vzel naseriozno
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори