×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Футболен Бургас се обединява в помощ на Димитър


Футболен Бургас се обединява в помощ на Димитър
Лауреатът от класацията на Флагман.бг „Личност на годината 2017“- Пламен Карашев, организира благотворителен футболен турнир
03 Юни 2019, Понеделник, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Всеки, който има желание, може да се запише за участие чрез лично съобщение във Facebook-страницата на фондация „Докосни щастието“ или да потърси допълнителна информация за събитието в тяхната страница

На 16-ти юни, от 8:30 до 12:00 ч. и от 17:00 до 21:30 ч., на футболни игрища „Диалог 359“ Спорт Арена ще се състои благотворителен футболен турнир „Футболен Бургас за Митко“. Събитието се организира под надслов „Събери отбор – дари втори шанс“. Организатори са лауреатът от класацията на Флагман.бг „Личност на годината 2017“- Пламен Карашев и фондация „Докосни щастието“.

Пламен Карашев е част от Управителния съвет на фондацията и носи футбола в сърцето си още от дете. Тренирал е в школите на двата бургаски гранда „Нефтохимик“ и „Черноморец“. Той споделя, че спортът го е научил на дисциплина и му е показал, че с общи усилия и отборна игра всичко може да бъде постигнато. Затова и той отправя своя призив да се обединим зад каузата на Димитър и да променим неговия живот.

Фондация „Докосни щастието“ вярват, че всички сме отговорни за едно по-добро утре, а в основата му са децата и бъдещите поколения. Ето защо ще се организира детски турнир от 08:30 до 12:00 ч. и турнир за възрастни от 17:00 до 21:30 ч. Нека заедно научим децата на доброта, съпричастност, човечност и да им покажем, че действията им могат да променят животи, а защо не и света. Вратите са отворени и за всеки, който желае да се наслади, да се запознае с Димитър и да му помогне да подобри здравословното си състояние“, апелира Карашев.

Димитър Полонов е на 52 години от кв. Долно Езерово. Преди 4 години претърпява нелеп инцидент, вследствие на който губи чувствителност в краката и едната си ръка. Борбеният му дух и желание за живот не му позволяват да се предаде и той влага всичките си сили в това да се подобри, да започне живота си отново. С усилени рехабилитации и упражнения Димитър вече успява да движи ръката си. Той казва, че неговите синове и родителите му са причината да продължава да се бори. До инцидента той се е грижил за тях и им давал нужната подкрепа, сега ролите им са разменени, а това много му тежи.

Неговата непримиримост със ситуацията и обич към семейството го отвеждат до болница в Истанбул, където му предлагат животоподобряваща интервенция. Нужни са 18 000 евро, а те са непосилни за Димитър и неговото семейство. С помощта на лечението той може да постигне своята мечта - да проходи, да бъде по-пълноценен и по-самостоятелен и отново да бъде нужната опора за семейството си. Времето го притиска, тъй като болките му се увеличават и състоянието му се влошава. Целта на организирания футболен турнир е да бъдат събрани нужните средства за лечението по-скоро.

Всеки, който има желание, може да се запише за участие чрез лично съобщение във Facebook-страницата на фондация „Докосни щастието“ или да потърси допълнителна информация за събитието в тяхната страница.

Заедно можем да променим един човешки живот. Заедно можем да помогнем на Димитър да се роди отново на 52 години и да не приключи живота си в инвалидна количка толкова рано.

Събитието се организира с подкрепата на Спортен комплекс „Диалог 359“, Флагман, „Катани Трейд“ ООД, СКАТ и RN TV.

Можете да подкрепите Димитър и по един от следните начини:

Paypal: https://www.paypal.com/donate/?token=a0QcMI0UXxppLlv0dfu23sASouX6TaP1aQ3MroZn04s9VBuKnKYKECHxfc0QM2dTTxRMkm&country.x=BG&locale.x=BG

Титуляр: Димитър Полонов

IBAN: BG51FINV91501317295389

Банка: Първа Инвестиционна Банка

SWIFT код: FINVBGSF

Адрес: България, гр. София, бул. Драган Цанков 37


В категории: Бургас


България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори