×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота


От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота
Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати
24 Май 2019, Петък, 13:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания

"Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” дадоха мощна заявка за победа на европейските избори от Бургас – сърцето на патриотизма в България. Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания. Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма. В залата бяха кандидатите за евродепутати Валери Симеонов – лидер на НФСБ, депутатът Валентин Касабов, Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, бургаският общински съветник Ивайло Вагенщайн, регионалният координатор на НФСБ Венера Тодорова, лидерът на „Средна европейска класа“ Георги Манев, депутатът Йордан Апостолов, председателят на УС на АБТПВПГ (Асоциация на Българските Търговци, Производители, Вносители и Превозвачи на Горива) Динко Димитров, председателят на УС на Национална асоциация „Българско Черноморие“ Димитър Канариев, секретарят на Контролния съвет на НФСБ Марияна Лефтерова, активистът на СЕК Йордан Иванов и депутатът Славчо Атанасов.

Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати, каза водачът на листата Валери Симеонов

Зад кандидатурите на колегите си в залата застанаха още депутатите от НФСБ Георги Колев, Христиан Митев и Петър Петров. Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката.

В началото на речта си водачът на листата на коалицията Валери Симеонов развълнуван припомни, че именно от тази зала преди 8 години започна една нова епоха – истинските патриоти от НФСБ тръгнаха към политиката. Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати. Първо бяхме група съмишленици, а после създадохме партия, която поставя България над всичко. Защото, за разлика от другите, които първо гледат партийния интерес и после националния, НФСБ е партия, която първо и над всичко поставя националния интерес и тогава гледа себе си“, каза Валери Симеонов, а залата избухна в бурни аплодисменти.  

Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма

Валери Симеонов беше категоричен, че НФСБ е партия, която не се страхува да се изправи срещу неправдите, да казва винаги истината, дори и тя да бъде болезнена както за коалиционните партньори, така и за опозицията.  „По същия начин както работим тук – ще действаме и в Европейския парламент”, обеща Валери Симеонов.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание.

„След влизането ни през 2014 г. в Народното събрание прокарахме нов модел в политиката. По наше настояване бяха направени промени в Изборния кодекс, секциите в Турция бяха ограничени от над 100 до 35, за да спрем изборния туризъм. Дотогава изселниците променяха вота на народа в България”, припомни още Валери Симеонов.

Той подчерта, че изцяло на НФСБ и негова лична заслуга е изграждането на ограда по границата с Турция, пресякла мигрантския поток и оказала се от първостепенно значение за сигурността на границата, като външна за ЕС. С изграждането на съоръжението бе спряно и нашествието на заразени животни от Турция.

Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, депутатите Валентин Касабов, Йордан Апостолов и Славчо Атанасов

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и заведенията им не са неприкосновена собственост за проверки, въвеждайки ред и спокойствие по българските курорти. Нещо повече – ефектът от акциите там се измерва в стотици милиони левове, които влязоха в държавната хазна”, категоричен е Валери Симеонов.

Водачът на листата на патриотите обяви, че родолюбците от НФСБ единствени застанаха и защитиха дребния бизнес. „Защото държавата не само не им помагаше, но и направи опит да ги унищожи в опит да угоди на големите играчи”, подчерта той.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание

Той направи и кратка равносметка на свършеното в местния парламент.

„Първите патриоти организирахме референдум за премахването на пагубния за туризма на цялото Южно Черноморие проект „Бургас-Александруполис”, каза лидерът на патриотите.

Валери Симеонов припомни, че благодарение на НФСБ в Бургас е и първият случай, в който е забранено изграждането последователно на две джамии, а след това и премахването на кървавата чешма край село Трънак – паметник на терористите от гара Буново. Валери Симеонов обяви още, Бургас е първият, който, отново по инициатива на НФСБ, премахва турско-арабските имена от своите местности.

Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката

„От Бургас пак тръгна тежката битка за спасяването на българските държавни имоти, които бяха почти подарени на вакъфското настоятелство.  Организирахме поредица от митинги в Бургас, Ямбол, Стара Загора и успяхме да спрем това”, припомни още Валери Симеонов.

Той даде и примери със спасените от несправедливост човешки съдби, благодарение на намесата на родолюбците от НФСБ.Сред тях е спасяването на доблестния граничен полицай Михаил Цонков, убил турски бракониер на българската граница. Над 120 хиляди подписа са събрани тогава. Със същата енергия патриотите работиха за спасяването на бившата барета Петко Лисичков, който застреля престъпник в Бургас при самозащита. Друг пример е спасяването на 6-та моряци, несправедливо обвинени в контрабанда на цигари. „Към съдбата на тези български моряци тогавашното правителство не прояви никакъв интерес. Ние с наши средства платихме гаранциите им, осигурихме адвокати, платихме разноските по делото и ги върнахме в България”, каза Валери Симеонов.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора

Лидерът на НФСБ припомни как в ОбС на Бургас за първи път се взема решение за признаване на турския геноцид над арменския народ – нещо, което по-късно НФСБ извоюва на национален мащаб, влизайки в Народното събрание. „Нещо повече – в Бургас признахме и турския геноцид над българския народ по време на петвековното турско робство. Сигурен съм, че един ден и Парламентът ще признае с официално решение това”, подчерта Валери Симеонов.

Отново в Бургас се взема решение за изслушване на националния химн  преди всяка сесия, нещо, което патриотичната формация по-късно извоюва и в Народното  събрание.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.
В категории: Евроизбори


България Всички новини
Удар в електрически стълб остави без ток 200 души Удар в електрически стълб остави без ток 200 души

Инцидентът е станал в Крън

Победител от "ВИП Брадър" Джино Бианкалана вдигна тайна сватба Победител от "ВИП Брадър" Джино Бианкалана вдигна тайна сватба

Близки до Джино се радват, че най-накрая е намерил любовта на живота си

Незабравимите лакомства на соца Незабравимите лакомства на соца

Социалистическите пасти бяха гордостта на народните сладкарници

И в неделя само за плаж – слънчево, температурите между 32° и 37° И в неделя само за плаж – слънчево, температурите между 32° и 37°

Прогноза за времето - неделя, 25 август 2019 годин

Днес честваме апостол, обръщал езичниците в християни Днес честваме апостол, обръщал езичниците в християни

Тит бил родом от Крит

Само във Флагман.бг: Кримигероят Карчо се опита да нахлуе с ударна група в бургаска дискотека Само във Флагман.бг: Кримигероят Карчо се опита да нахлуе с ударна група в бургаска дискотека

Охранителите на нощното заведение изобщо не го допуснаха, а след като се обадиха в полицията - той изчезна, разказаха очевидци 

Слави Трифонов се скара с Мая Манолова, няма да я подкрепи за кмет Слави Трифонов се скара с Мая Манолова, няма да я подкрепи за кмет

Манолова ще обяви на 4 септември кандидатурата си като кандидат за кмет на София

Чалгата отмаря в тузарски комплекси, актьорите по къмпинги и каравани Чалгата отмаря в тузарски комплекси, актьорите по къмпинги и каравани

Глория е в Гърция, а дъщеря й Симона в Слънчев бряг

Галена стана за резил, заприлича на Роналд Макдоналд Галена стана за резил, заприлича на Роналд Макдоналд

Обичайно безупречната Галена сгафи на свое участие и прекали с контура на устните си като това не остана незабелязано от нейни недоброжелатели

14 години от разстрела на Георги Илиев, има повече въпроси, отколкото отговори 14 години от разстрела на Георги Илиев, има повече въпроси, отколкото отговори

Основният заподозрян за разстрела му е мъртвият Райко Кръвта

 

Ужас в Гърция, евакуират стотици туристи от хотели и плажове Ужас в Гърция, евакуират стотици туристи от хотели и плажове

70 пожарникари и 13 противопожарни машини се борят с огъня в източната част на остров Самос

Тръмп се отказа от Гренландия, ред е да направи България грейт ъгейн Тръмп се отказа от Гренландия, ред е да направи България грейт ъгейн Със сигурност в България ще се намерят дизайнери, които да подсигурят кича, на който американският държавен глава е свикнал Тръмп отговори на Китай и повиши вносните мита на 30% Тръмп отговори на Китай и повиши вносните мита на 30%

Търговската война отново ескалира, след като Пекин обяви нов кръг тарифи за американски стоки

Тръмп заплаши Франция с мита, каквито не са виждали досега Тръмп заплаши Франция с мита, каквито не са виждали досега

Тръмп обяви, чe щe oтгoвoри c виcoки митничecки тaрифи върху фрeнcкoтo винo, aкo Eврoпa въвeдe дaнъци върху aмeрикaнcкитe тeхнoлoгични кoмпaнии

„Затварят“ френския курорт Биариц заради срещата на върха на Г-7 „Затварят“ френския курорт Биариц заради срещата на върха на Г-7

Лидерите на най-развитите седем икономки се срещат във френския град Биариц

Русия изстреля ракети от подводници в Баренцово море Русия изстреля ракети от подводници в Баренцово море

Тестът е успешен, те са поразили мишените

Внук на скандален милиардер се самоуби заради горещ модел Внук на скандален милиардер се самоуби заради горещ модел

Кай е син на известния нюйоркски търговец на изкуство Кенни Шахтер и артистката Илона Рич

В изчезващия рай: Индианците в Амазония се борят за оцеляване В изчезващия рай: Индианците в Амазония се борят за оцеляване

Земята им е изправена пред най-голямата заплаха в историята си 

Китай удари САЩ с нови мита, включително върху вноса на коли Китай удари САЩ с нови мита, включително върху вноса на коли

Те влизат в сила от 1 септември и от 15 декември

Google e спрял 210 канала в YouTube заради дезинформация Google e спрял 210 канала в YouTube заради дезинформация

Те били част от кампания на китайските власти за дезинформация около протестите в Хонконг

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Преди да бъде изобретен интернетът, хората са вярвали, че тъпотата се дължи на липсата на информация. Виц на деня Виц на деня - Знаеш ли, че Иванчо всъщност е п*дераст?
- Защо? Има да ти връща пари ли?
- Не, бе. В добрия смисъл го казвам.
Виц на деня Виц на деня -Тате, защо в кабинета ти има снимка на Бойко Борисов?
- Ами... в случай, че вземе да дойде!
- Ахаaa! Сега разбирам защо до леглото на мама има картичка с Джордж Клуни, а в стаята на баба - с архангел Михаил!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Значи може да понасяте 40 градуса вътрешно, а външно не можете... Ай стига глезотии
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори