×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
НА ЖИВО

От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота


От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота
Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати
24 Май 2019, Петък, 13:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания

"Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” дадоха мощна заявка за победа на европейските избори от Бургас – сърцето на патриотизма в България. Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания. Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма. В залата бяха кандидатите за евродепутати Валери Симеонов – лидер на НФСБ, депутатът Валентин Касабов, Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, бургаският общински съветник Ивайло Вагенщайн, регионалният координатор на НФСБ Венера Тодорова, лидерът на „Средна европейска класа“ Георги Манев, депутатът Йордан Апостолов, председателят на УС на АБТПВПГ (Асоциация на Българските Търговци, Производители, Вносители и Превозвачи на Горива) Динко Димитров, председателят на УС на Национална асоциация „Българско Черноморие“ Димитър Канариев, секретарят на Контролния съвет на НФСБ Марияна Лефтерова, активистът на СЕК Йордан Иванов и депутатът Славчо Атанасов.

Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати, каза водачът на листата Валери Симеонов

Зад кандидатурите на колегите си в залата застанаха още депутатите от НФСБ Георги Колев, Христиан Митев и Петър Петров. Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката.

В началото на речта си водачът на листата на коалицията Валери Симеонов развълнуван припомни, че именно от тази зала преди 8 години започна една нова епоха – истинските патриоти от НФСБ тръгнаха към политиката. Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати. Първо бяхме група съмишленици, а после създадохме партия, която поставя България над всичко. Защото, за разлика от другите, които първо гледат партийния интерес и после националния, НФСБ е партия, която първо и над всичко поставя националния интерес и тогава гледа себе си“, каза Валери Симеонов, а залата избухна в бурни аплодисменти.  

Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма

Валери Симеонов беше категоричен, че НФСБ е партия, която не се страхува да се изправи срещу неправдите, да казва винаги истината, дори и тя да бъде болезнена както за коалиционните партньори, така и за опозицията.  „По същия начин както работим тук – ще действаме и в Европейския парламент”, обеща Валери Симеонов.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание.

„След влизането ни през 2014 г. в Народното събрание прокарахме нов модел в политиката. По наше настояване бяха направени промени в Изборния кодекс, секциите в Турция бяха ограничени от над 100 до 35, за да спрем изборния туризъм. Дотогава изселниците променяха вота на народа в България”, припомни още Валери Симеонов.

Той подчерта, че изцяло на НФСБ и негова лична заслуга е изграждането на ограда по границата с Турция, пресякла мигрантския поток и оказала се от първостепенно значение за сигурността на границата, като външна за ЕС. С изграждането на съоръжението бе спряно и нашествието на заразени животни от Турция.

Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, депутатите Валентин Касабов, Йордан Апостолов и Славчо Атанасов

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и заведенията им не са неприкосновена собственост за проверки, въвеждайки ред и спокойствие по българските курорти. Нещо повече – ефектът от акциите там се измерва в стотици милиони левове, които влязоха в държавната хазна”, категоричен е Валери Симеонов.

Водачът на листата на патриотите обяви, че родолюбците от НФСБ единствени застанаха и защитиха дребния бизнес. „Защото държавата не само не им помагаше, но и направи опит да ги унищожи в опит да угоди на големите играчи”, подчерта той.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание

Той направи и кратка равносметка на свършеното в местния парламент.

„Първите патриоти организирахме референдум за премахването на пагубния за туризма на цялото Южно Черноморие проект „Бургас-Александруполис”, каза лидерът на патриотите.

Валери Симеонов припомни, че благодарение на НФСБ в Бургас е и първият случай, в който е забранено изграждането последователно на две джамии, а след това и премахването на кървавата чешма край село Трънак – паметник на терористите от гара Буново. Валери Симеонов обяви още, Бургас е първият, който, отново по инициатива на НФСБ, премахва турско-арабските имена от своите местности.

Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката

„От Бургас пак тръгна тежката битка за спасяването на българските държавни имоти, които бяха почти подарени на вакъфското настоятелство.  Организирахме поредица от митинги в Бургас, Ямбол, Стара Загора и успяхме да спрем това”, припомни още Валери Симеонов.

Той даде и примери със спасените от несправедливост човешки съдби, благодарение на намесата на родолюбците от НФСБ.Сред тях е спасяването на доблестния граничен полицай Михаил Цонков, убил турски бракониер на българската граница. Над 120 хиляди подписа са събрани тогава. Със същата енергия патриотите работиха за спасяването на бившата барета Петко Лисичков, който застреля престъпник в Бургас при самозащита. Друг пример е спасяването на 6-та моряци, несправедливо обвинени в контрабанда на цигари. „Към съдбата на тези български моряци тогавашното правителство не прояви никакъв интерес. Ние с наши средства платихме гаранциите им, осигурихме адвокати, платихме разноските по делото и ги върнахме в България”, каза Валери Симеонов.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора

Лидерът на НФСБ припомни как в ОбС на Бургас за първи път се взема решение за признаване на турския геноцид над арменския народ – нещо, което по-късно НФСБ извоюва на национален мащаб, влизайки в Народното събрание. „Нещо повече – в Бургас признахме и турския геноцид над българския народ по време на петвековното турско робство. Сигурен съм, че един ден и Парламентът ще признае с официално решение това”, подчерта Валери Симеонов.

Отново в Бургас се взема решение за изслушване на националния химн  преди всяка сесия, нещо, което патриотичната формация по-късно извоюва и в Народното  събрание.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.




В категории: Евроизбори


Ето го бебето на Тото
Ето го бебето на Тото 06/06/2020, Събота 14:00 1
България Всички новини
Регистрират лица, пристрастени към хазарта Регистрират лица, пристрастени към хазарта

Няма да ги допускат до игри

10 храни за добра хидратация на организма 10 храни за добра хидратация на организма

Хапвайте гъби

НАП отново в атака. На мушка - баничарници, аптеки и дори сватбен бутик НАП отново в атака. На мушка - баничарници, аптеки и дори сватбен бутик

Сред новите клиенти на данъчните е и мобилен млекомат

Вирусът прецака сватбата на Деси Цонева Вирусът прецака сватбата на Деси Цонева

Деси и Явор имат сключен брак, но искат и пищен празник

Полша удължава забраната за международни полети до 16 юни Полша удължава забраната за международни полети до 16 юни

Полша отчита е 25 410 случая на коронавирус, сред които и 1137 починали от вируса пациенти

Неща, които вероятно никога не сте се сещали да потърсите в Google Неща, които вероятно никога не сте се сещали да потърсите в Google

Винаги има нещо ново, което може да научим

Над 3 хил. души са заменили морето за други градове извън област Бургас, софиянци най-големи мераклии да живеят тук Над 3 хил. души са заменили морето за други градове извън област Бургас, софиянци най-големи мераклии да живеят тук

824 столичани са избрали да живеят в Бургаско през 2019 година

Голяма трагедия: Две деца загинаха при пожар в Шумен Голяма трагедия: Две деца загинаха при пожар в Шумен

Инцидентът е станал в местността "Под манастира"

Доц. Кунчев: Можем да ограничим огнищата на коронавирус без да прибягваме към крайни мерки Доц. Кунчев: Можем да ограничим огнищата на коронавирус без да прибягваме към крайни мерки

Той посочи, че има опасност да се появят нови огнища поради факта, че в Сърница се събират хора от три области

41 нови случая на коронавирус у нас, има заразен и в Бургас 41 нови случая на коронавирус у нас, има заразен и в Бургас

Починал е 60-годишен мъж от Пазарджик, няма информация да е имал придружаващи заболявания

Франция ликвидира лидера на „Ал Кайда” в Северна Африка Франция ликвидира лидера на „Ал Кайда” в Северна Африка

Друкдел е бил член на ръководния комитет на „Ал Кайда” и е командвал терористичните групировки в Северна Африка

Пекин се връща към нормалния начин на живот Пекин се връща към нормалния начин на живот

Там не са регистрирани случаи на предаване на коронавируса най-малко от 50 дни

Ердоган се засили да връща на "Св. София" статута на джамия Ердоган се засили да връща на "Св. София" статута на джамия

На 29 май в "Света София" за пръв път от почти век беше извършена мюсюлманска молитвена церемония

Copy/Paste като в САЩ: Полицаи убиха мъж, бил без маска, Мексико скочи Copy/Paste като в САЩ: Полицаи убиха мъж, бил без маска, Мексико скочи

Трагичният инцидент, който напомня този с Джордж Флойд, стана край Гуадалахара

Коронавирусът оцелява върху ръцете 10 минути Коронавирусът оцелява върху ръцете 10 минути

Епидемиологът добави, че върху ръкавици covid-19 живее по-дълго

Турция забранява излизане от домовете в 15 провинции Турция забранява излизане от домовете в 15 провинции

Мярката е опит да се спре разпространението на коронавируса, който до момента е отнел живота на над 4 600 души в страната

Еврокомисията зове за отваряне на границите в ЕС Еврокомисията зове за отваряне на границите в ЕС

Ние сме много близо до ситуация, в която трябва да премахнем всички ограничения и проверки по вътрешните граници, заяви Илва Йохансон

Американците почетоха паметта на Джордж Флойд Американците почетоха паметта на Джордж Флойд

Церемонията започна със символичен акт от полицаи

Лекари и медицински сестри на протест във Франция Лекари и медицински сестри на протест във Франция

Медиците искат повишение на заплатите и по-добри условия на труд

Великобритания въвежда задължителна 14-дневна карантина за всички пристигащи Великобритания въвежда задължителна 14-дневна карантина за всички пристигащи
Тихомир Безлов Тихомир Безлов Божков прилича на покер играч, който не знае къде блъфира Виц на деня Виц на деня Апетитните жени и жените с апетит са съвършено различни неща... Виц на деня Виц на деня - 8 сунгурларски ракии.
- Е защо пък 8?
- Защото след втората не мога да кажа "сунгурларска".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Подпорна стена на Южното Черноморие набира камериерки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори