×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота


От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота
Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати
24 Май 2019, Петък, 13:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания

"Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” дадоха мощна заявка за победа на европейските избори от Бургас – сърцето на патриотизма в България. Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания. Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма. В залата бяха кандидатите за евродепутати Валери Симеонов – лидер на НФСБ, депутатът Валентин Касабов, Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, бургаският общински съветник Ивайло Вагенщайн, регионалният координатор на НФСБ Венера Тодорова, лидерът на „Средна европейска класа“ Георги Манев, депутатът Йордан Апостолов, председателят на УС на АБТПВПГ (Асоциация на Българските Търговци, Производители, Вносители и Превозвачи на Горива) Динко Димитров, председателят на УС на Национална асоциация „Българско Черноморие“ Димитър Канариев, секретарят на Контролния съвет на НФСБ Марияна Лефтерова, активистът на СЕК Йордан Иванов и депутатът Славчо Атанасов.

Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати, каза водачът на листата Валери Симеонов

Зад кандидатурите на колегите си в залата застанаха още депутатите от НФСБ Георги Колев, Христиан Митев и Петър Петров. Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката.

В началото на речта си водачът на листата на коалицията Валери Симеонов развълнуван припомни, че именно от тази зала преди 8 години започна една нова епоха – истинските патриоти от НФСБ тръгнаха към политиката. Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати. Първо бяхме група съмишленици, а после създадохме партия, която поставя България над всичко. Защото, за разлика от другите, които първо гледат партийния интерес и после националния, НФСБ е партия, която първо и над всичко поставя националния интерес и тогава гледа себе си“, каза Валери Симеонов, а залата избухна в бурни аплодисменти.  

Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма

Валери Симеонов беше категоричен, че НФСБ е партия, която не се страхува да се изправи срещу неправдите, да казва винаги истината, дори и тя да бъде болезнена както за коалиционните партньори, така и за опозицията.  „По същия начин както работим тук – ще действаме и в Европейския парламент”, обеща Валери Симеонов.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание.

„След влизането ни през 2014 г. в Народното събрание прокарахме нов модел в политиката. По наше настояване бяха направени промени в Изборния кодекс, секциите в Турция бяха ограничени от над 100 до 35, за да спрем изборния туризъм. Дотогава изселниците променяха вота на народа в България”, припомни още Валери Симеонов.

Той подчерта, че изцяло на НФСБ и негова лична заслуга е изграждането на ограда по границата с Турция, пресякла мигрантския поток и оказала се от първостепенно значение за сигурността на границата, като външна за ЕС. С изграждането на съоръжението бе спряно и нашествието на заразени животни от Турция.

Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, депутатите Валентин Касабов, Йордан Апостолов и Славчо Атанасов

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и заведенията им не са неприкосновена собственост за проверки, въвеждайки ред и спокойствие по българските курорти. Нещо повече – ефектът от акциите там се измерва в стотици милиони левове, които влязоха в държавната хазна”, категоричен е Валери Симеонов.

Водачът на листата на патриотите обяви, че родолюбците от НФСБ единствени застанаха и защитиха дребния бизнес. „Защото държавата не само не им помагаше, но и направи опит да ги унищожи в опит да угоди на големите играчи”, подчерта той.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание

Той направи и кратка равносметка на свършеното в местния парламент.

„Първите патриоти организирахме референдум за премахването на пагубния за туризма на цялото Южно Черноморие проект „Бургас-Александруполис”, каза лидерът на патриотите.

Валери Симеонов припомни, че благодарение на НФСБ в Бургас е и първият случай, в който е забранено изграждането последователно на две джамии, а след това и премахването на кървавата чешма край село Трънак – паметник на терористите от гара Буново. Валери Симеонов обяви още, Бургас е първият, който, отново по инициатива на НФСБ, премахва турско-арабските имена от своите местности.

Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката

„От Бургас пак тръгна тежката битка за спасяването на българските държавни имоти, които бяха почти подарени на вакъфското настоятелство.  Организирахме поредица от митинги в Бургас, Ямбол, Стара Загора и успяхме да спрем това”, припомни още Валери Симеонов.

Той даде и примери със спасените от несправедливост човешки съдби, благодарение на намесата на родолюбците от НФСБ.Сред тях е спасяването на доблестния граничен полицай Михаил Цонков, убил турски бракониер на българската граница. Над 120 хиляди подписа са събрани тогава. Със същата енергия патриотите работиха за спасяването на бившата барета Петко Лисичков, който застреля престъпник в Бургас при самозащита. Друг пример е спасяването на 6-та моряци, несправедливо обвинени в контрабанда на цигари. „Към съдбата на тези български моряци тогавашното правителство не прояви никакъв интерес. Ние с наши средства платихме гаранциите им, осигурихме адвокати, платихме разноските по делото и ги върнахме в България”, каза Валери Симеонов.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора

Лидерът на НФСБ припомни как в ОбС на Бургас за първи път се взема решение за признаване на турския геноцид над арменския народ – нещо, което по-късно НФСБ извоюва на национален мащаб, влизайки в Народното събрание. „Нещо повече – в Бургас признахме и турския геноцид над българския народ по време на петвековното турско робство. Сигурен съм, че един ден и Парламентът ще признае с официално решение това”, подчерта Валери Симеонов.

Отново в Бургас се взема решение за изслушване на националния химн  преди всяка сесия, нещо, което патриотичната формация по-късно извоюва и в Народното  събрание.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.
В категории: Евроизбори


Нова мода: секс робиня
Нова мода: секс робиня 28/02/2021, Неделя 22:00 1
България Всички новини
Телецът и Близнаците да не дават пари назаем, а Лъвът да избягва досадниците! Телецът и Близнаците да не дават пари назаем, а Лъвът да избягва досадниците! Хороскоп за деня – 1 март 2020, понеделник Нова мода: секс робиня Нова мода: секс робиня Как „Петдесет нюанса сиво” преобърна представите  Бургаската фолкпевица Магда стана модел на колежката си Вероника Бургаската фолкпевица Магда стана модел на колежката си Вероника Вероника готви нова дизайнерска колекция 6 начина да си върнете доверието във връзката 6 начина да си върнете доверието във връзката Ето кои са те Резултатът от референдума за Обзор: 73 % искат отделяне от Несебър Резултатът от референдума за Обзор: 73 % искат отделяне от Несебър Процедурата се прехвърля към Министерски съвет   3 белега издават влюбения мъж според зодиакалния знак 3 белега издават влюбения мъж според зодиакалния знак Ето кои са те Ще има балотаж в Трояново, независимият Димитър Николов води след първия тур Ще има балотаж в Трояново, независимият Димитър Николов води след първия тур Около 40 гласа не достигнаха на независимия кандидат за кмет, за да спечели вота   Вечерята, с която ще шашнете гостите си: Пълнени тиквички с кайма Вечерята, с която ще шашнете гостите си: Пълнени тиквички с кайма Рецептата е много лесна и изглеждат изключително шикозно 7 токсични думи, които трябва да спрете да използвате още сега 7 токсични думи, които трябва да спрете да използвате още сега Ето кои са те Мара Отварачката се завърна само 6 месеца, след като прекрати кариерата си Мара Отварачката се завърна само 6 месеца, след като прекрати кариерата си Очевидно съм родена, за да правя това. Очевидно в него съм най-добра, смята певицата
Най-малко 11 души бяха застреляни на парти в Мексико Най-малко 11 души бяха застреляни на парти в Мексико Нападателите стреляли от прозорците на пикап Алексей Навални вече е в колония във Владимировска област Алексей Навални вече е в колония във Владимировска област  Няколко дни той ще е под карантина ФБР дава 250 хил. долара за "главата" на "Готвача на Путин" ФБР дава 250 хил. долара за "главата" на "Готвача на Путин" Според издирвания "руската заплаха е основната идея на Операция "Лов на вещици", която се провежда в САЩ" Инфаркт уби кмета на хърватската столица Милан Бандич Инфаркт уби кмета на хърватската столица Милан Бандич Кметът на Загреб почина рано тази сутрин на 65-годишна възраст Русия: Навални е изпратен в наказателна колония Русия: Навални е изпратен в наказателна колония Не се съобщава къде точно опозиционерът излежава присъдата си Франция затяга контрола на границата с Германия Франция затяга контрола на границата с Германия Възможно е въвеждането на съвместни френско-германски полицейски патрули Нашенец налази дъщерите на Силвестър Сталоун Нашенец налази дъщерите на Силвестър Сталоун Мартин Мартинов се усука около красавиците Систин и Скарлет Финландия налага 3-седмична блокада Финландия налага 3-седмична блокада Страната е третата с най-ниски нива на коронавирусни инфекции в Европа Съд принуди мъж да плати на жена си $7700 за домакинска работа Съд принуди мъж да плати на жена си $7700 за домакинска работа Ван поискала развод, тъй като съпругът не похващал да свърши нищо вкъщи Полицейският час в Нидерландия чак до 15-и март Полицейският час в Нидерландия чак до 15-и март Ограниченията по тъмно важат от 21 до 4,30 ч.
Валери Симеонов Валери Симеонов Бургас е родината на патриотизма! Виц на деня Виц на деня - Остарявам! - мислеше си бай Стамат, шофьор по линия 209.
- До ония ден, преди работа ме тестваха с дрегер, а сега с термометър...
Виц на деня Виц на деня Две татуирани батки са в тоалетната по голяма нужда и си говорят:
- А бе, ние сега с теб физическа ли работа извършваме или умствена?
Другият мислил, мислил па казал :
- А бе, ако беше физическа щяхме да накараме друг да я свърши, значи е умствена.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Под 12 см нито е токче, нито е мъж, нито е сняг...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори