×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Охранител открадна почти 5 милиона евро от банка в Турция
  • Цацаров се застъпи да има правила за разследване на „тримата големи“ в Темида
  • Шефът на строителния контрол в София Влади Калинов подаде оставка
  • Ако си мъж и искаш силно кафе, плъзни се надолу и виж какво те чака в десния ъгъл на сайта
НА ЖИВО

От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота


От Бургас – сърцето на патриотизма, коалицията на Валери Симеонов даде мощна заявка за победа на евровота
Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати
24 Май 2019, Петък, 13:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания

"Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” дадоха мощна заявка за победа на европейските избори от Бургас – сърцето на патриотизма в България. Възгласите „Победа!“ и бурните аплодисменти на стотици родолюбци съпровождаха закриването на предизборната кампания. Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма. В залата бяха кандидатите за евродепутати Валери Симеонов – лидер на НФСБ, депутатът Валентин Касабов, Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, бургаският общински съветник Ивайло Вагенщайн, регионалният координатор на НФСБ Венера Тодорова, лидерът на „Средна европейска класа“ Георги Манев, депутатът Йордан Апостолов, председателят на УС на АБТПВПГ (Асоциация на Българските Търговци, Производители, Вносители и Превозвачи на Горива) Динко Димитров, председателят на УС на Национална асоциация „Българско Черноморие“ Димитър Канариев, секретарят на Контролния съвет на НФСБ Марияна Лефтерова, активистът на СЕК Йордан Иванов и депутатът Славчо Атанасов.

Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати, каза водачът на листата Валери Симеонов

Зад кандидатурите на колегите си в залата застанаха още депутатите от НФСБ Георги Колев, Христиан Митев и Петър Петров. Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката.

В началото на речта си водачът на листата на коалицията Валери Симеонов развълнуван припомни, че именно от тази зала преди 8 години започна една нова епоха – истинските патриоти от НФСБ тръгнаха към политиката. Оттук отворихме нова страница – първо в местната, а после в националната политика – на истинския, на действащия патриотизъм, който дава резултати. Първо бяхме група съмишленици, а после създадохме партия, която поставя България над всичко. Защото, за разлика от другите, които първо гледат партийния интерес и после националния, НФСБ е партия, която първо и над всичко поставя националния интерес и тогава гледа себе си“, каза Валери Симеонов, а залата избухна в бурни аплодисменти.  

Зала „Бойчо Брънзов“ едва събра стотиците бургазлии, дошли да подкрепят кандидатите за евродепутати на родолюбивата коалиция под номер 1 в бюлетината и да изслушат тяхната програма

Валери Симеонов беше категоричен, че НФСБ е партия, която не се страхува да се изправи срещу неправдите, да казва винаги истината, дори и тя да бъде болезнена както за коалиционните партньори, така и за опозицията.  „По същия начин както работим тук – ще действаме и в Европейския парламент”, обеща Валери Симеонов.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание.

„След влизането ни през 2014 г. в Народното събрание прокарахме нов модел в политиката. По наше настояване бяха направени промени в Изборния кодекс, секциите в Турция бяха ограничени от над 100 до 35, за да спрем изборния туризъм. Дотогава изселниците променяха вота на народа в България”, припомни още Валери Симеонов.

Той подчерта, че изцяло на НФСБ и негова лична заслуга е изграждането на ограда по границата с Турция, пресякла мигрантския поток и оказала се от първостепенно значение за сигурността на границата, като външна за ЕС. С изграждането на съоръжението бе спряно и нашествието на заразени животни от Турция.

Гергана Микова – областен управител на Стара Загора, депутатите Валентин Касабов, Йордан Апостолов и Славчо Атанасов

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и заведенията им не са неприкосновена собственост за проверки, въвеждайки ред и спокойствие по българските курорти. Нещо повече – ефектът от акциите там се измерва в стотици милиони левове, които влязоха в държавната хазна”, категоричен е Валери Симеонов.

Водачът на листата на патриотите обяви, че родолюбците от НФСБ единствени застанаха и защитиха дребния бизнес. „Защото държавата не само не им помагаше, но и направи опит да ги унищожи в опит да угоди на големите играчи”, подчерта той.

Водачът на листата за европейските избори припомни изпълнените обещания, спасените човешки съдби и победите на патриотите първо в Общинския съвет на Бургас, а после и в Народното събрание

Той направи и кратка равносметка на свършеното в местния парламент.

„Първите патриоти организирахме референдум за премахването на пагубния за туризма на цялото Южно Черноморие проект „Бургас-Александруполис”, каза лидерът на патриотите.

Валери Симеонов припомни, че благодарение на НФСБ в Бургас е и първият случай, в който е забранено изграждането последователно на две джамии, а след това и премахването на кървавата чешма край село Трънак – паметник на терористите от гара Буново. Валери Симеонов обяви още, Бургас е първият, който, отново по инициатива на НФСБ, премахва турско-арабските имена от своите местности.

Родолюбивата коалиция бе подкрепена и от Светлана Йорданова – зам.-министър на здравеопазването, Валентин Йовев – зам.-министър на регионалното развитие, Румен Димитров – зам.-министър на културата, Ангел Попов – зам.-министър на транспорта и Красимир Първанов – зам.-министър на енергетиката

„От Бургас пак тръгна тежката битка за спасяването на българските държавни имоти, които бяха почти подарени на вакъфското настоятелство.  Организирахме поредица от митинги в Бургас, Ямбол, Стара Загора и успяхме да спрем това”, припомни още Валери Симеонов.

Той даде и примери със спасените от несправедливост човешки съдби, благодарение на намесата на родолюбците от НФСБ.Сред тях е спасяването на доблестния граничен полицай Михаил Цонков, убил турски бракониер на българската граница. Над 120 хиляди подписа са събрани тогава. Със същата енергия патриотите работиха за спасяването на бившата барета Петко Лисичков, който застреля престъпник в Бургас при самозащита. Друг пример е спасяването на 6-та моряци, несправедливо обвинени в контрабанда на цигари. „Към съдбата на тези български моряци тогавашното правителство не прояви никакъв интерес. Ние с наши средства платихме гаранциите им, осигурихме адвокати, платихме разноските по делото и ги върнахме в България”, каза Валери Симеонов.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора

Лидерът на НФСБ припомни как в ОбС на Бургас за първи път се взема решение за признаване на турския геноцид над арменския народ – нещо, което по-късно НФСБ извоюва на национален мащаб, влизайки в Народното събрание. „Нещо повече – в Бургас признахме и турския геноцид над българския народ по време на петвековното турско робство. Сигурен съм, че един ден и Парламентът ще признае с официално решение това”, подчерта Валери Симеонов.

Отново в Бургас се взема решение за изслушване на националния химн  преди всяка сесия, нещо, което патриотичната формация по-късно извоюва и в Народното  събрание.

Тържественото закриване на предизборната кампания на патриотите в Бургас приключи със специален поздрав с "Ясен месец" от славея на Странджа Жечка Сланинкова и традиоционни български хора.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.
В категории: Евроизбори'2019


Бербатов погреба баба си
Бербатов погреба баба си 26/06/2019, Сряда 21:54 0
Криско спря алкохола
Криско спря алкохола 26/06/2019, Сряда 18:58 4
България Всички новини
Бербатов погреба баба си Бербатов погреба баба си

Последният завет на пенсионерката към футболиста бил да има мъжко чедо

Футболист №1 на България зарязал дъщерята на Цветелина Бориславова заради тийнейджърка Футболист №1 на България зарязал дъщерята на Цветелина Бориславова заради тийнейджърка

Кирил Десподов кръшкал на Веселина Абаджиева с Карла Баева

Носът на Преслава – тема №1 в попфолка Носът на Преслава – тема №1 в попфолка

Обонятелният й орган стана по-актуален от творчеството й

Нов стадион на ЦСКА със сигурност ще има Нов стадион на ЦСКА със сигурност ще има

Към този момент чуждите инвеститори са убедени, че ЦСКА е един световен проект

Какъв не трябва да бъде българският съдия Какъв не трябва да бъде българският съдия

Когато вляза в кабинета си, обикновено се хващам за главата – пред мен е море от сини (несъстоятелности), зелени (граждански и въззивни граждански дела) и оранжеви (търговски дела) папки

Това трябва да се види! Николета влиза в новото риалити „Игри на волята“? Това трябва да се види! Николета влиза в новото риалити „Игри на волята“?

Според слуховете моделката се съгласила да участва срещу рекорден хонорар, като единственото й условие било да не канят Алисия паралелно

Валери Симеонов: Срещу Закона за шума протестират нарушителите Валери Симеонов: Срещу Закона за шума протестират нарушителите

Лидерът на НФСБ бе категоричен, че Законът за защита от шума в околната среда, приет от Парламента през миналата седмица, ще въведе ред

Как некадърници са на път да фалират БНТ* Как некадърници са на път да фалират БНТ*

Емил Кошлуков разкри фрапиращи данни за финансовото състояние на телевизията-майка

Обмислят Червена зона за паркиране в центъра на София Обмислят Червена зона за паркиране в центъра на София

Според друга идея ще поскъпне данъка за дизелови коли след 2025 г.

Как Сорос използва циганите като подривна сила Как Сорос използва циганите като подривна сила

Ромските общности остават една от най-криминализираните социални групи в съвременна Европа

Чернобил. Едно свидетелство Чернобил. Едно свидетелство

Когато аз учех там, това беше екстериториално образцово съветско училище, в което от чистачките (тьотките) до директора всички бяха руснаци, учебната програма беше руска (съветска)

Много трупове след касапница в Одрин! Микробус, пълен с мигранти, се заби в стена при гонка с жандармерията Много трупове след касапница в Одрин! Микробус, пълен с мигранти, се заби в стена при гонка с жандармерията

Водачът – турски гражданин, се опитал да избяга от органите на реда, но загубил контрол над возилото и се е забил в стената на търговски обект

Лукс и сексапил на яхтата на Роналдо и Джорджина Лукс и сексапил на яхтата на Роналдо и Джорджина

Двамата плават около Франция 

Пожар избухна на яхтата на Владимир Кличко, семейството му на косъм от смъртта Пожар избухна на яхтата на Владимир Кличко, семейството му на косъм от смъртта

Бързата намеса на спасителите спасила живота му

Срив в системата остави Холандия без телефони и интернет Срив в системата остави Холандия без телефони и интернет

В продължение на 4 часа в понеделник нямаше услуга от националния телеком

Разследват авиокатастрофата с два изтребителя в Германия Разследват авиокатастрофата с два изтребителя в Германия

Единият от пилотите загина при инцидента

Българин откри четири училища в Испания Българин откри четири училища в Испания

В тях децата учат безплатно на български език, а над 20 квалифицирани учители преподават различни предмети

Метро отхвърли оферта за 5,8 млрд.евро Метро отхвърли оферта за 5,8 млрд.евро

Гepмaнcĸият тъpгoвeц cмятa, чe oфepтaтa "знaчитeлнo пoдцeнявa" cтoйнocттa нa ĸoмпaниятa. ЕР Glоbаl Соmmеrсе, ĸoнтpoлиpaнa oт Kpeтинcĸи и пapтньopa мy Πaтpиĸ Тĸaч

Илън Mъcĸ: Жeлaeщитe дa пътyвaт дo Mapc cĸopo щe мoгaт дa peзepвиpaт билeти Илън Mъcĸ: Жeлaeщитe дa пътyвaт дo Mapc cĸopo щe мoгaт дa peзepвиpaт билeти

Paĸeтaтa, нa cтoйнocт милиapди дoлapи, e виcoĸa 54,8 мeтpa. Tя ce paзpaбoтвa c тъpгoвcĸи цeли, зa дa мoжe дa пpeвoзвa пътници дo Лyнaтa и Mapc

Лирата поскъпна след победата на Екрем Имамоглу в Истанбул Лирата поскъпна след победата на Екрем Имамоглу в Истанбул

Фондовата борса в Истанбул също реагира позитивно на изборните резултати, като основният индекс BIST 100 нараства с близо 2% до най-високо ниво от 25-и април насам

Михаил Константинов Михаил Константинов След цирка с Британия много трябва да се замислят за национални референдуми Виц на деня Виц на деня - Имате ли минутка да поговорим за смисъла на живота?
– Не.
– Добре, да го направим тогава по бавния начин... имам тук едни бутилки с ракия...
Виц на деня Виц на деня Истинската жена ненавижда до смърт трима души: бившия си, бившата на сегашния си и сегашната на бившия си... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Този неловък момент, когато си излязъл изпод душа и не знаеш, дали си забравил да се подсушиш или вече си потен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори