×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тита отрече да има закачка между нея и Папи Ханс, били само приятели


Тита отрече да има закачка между нея и Папи Ханс, били само приятели
Певицата смята скоро да смени цвета на косата
21 Май 2019, Вторник, 15:59 ч.
Автор: Блиц

Певицата посочи, че с него и с Милко се е сближили най-много по време на "Капките"

За кратко време Тита се превърна в любима музикална звезда на българите. Тоталните хитове през последните две години й проправиха път към върха на всички музикални класации. А от няколко месеца жъне и големи успехи на сцената на "Като две капки вода", където освен безупречно пеене показа и завидни артистични заложби.

Не случайно е сочена за победител в шоуто. А ето какво сподели тя пред наш репортер, само седмица преди финала на имитаторското шоу:

- Тита, лесно ли прие поканата да се включиш в "Като две капки вода" и какви бяха първоначалните ти притеснения?

- Нямаше и доза колебание за това дали искам да се впусна в това предизвикателство. Притеснения нямах, приемам го като една голяма възможност, на която трябва да се насладя.

- Кой е любимият ти образ до момента и с кой смяташ, че не се справи?

- Един от любимите ми образи беше на Деси Добрева и мисля, че стана чудесно. За сметка на това Бруно Марс не ми се получи съвсем.

- Бутонът на късмета изтегли на Петя Буюклиева да имитира теб. Как смяташ се справи тя?

- Предвид годините и поколението, от което е тя, мисля, че тя прие задачата доста присърце и даде всичко от себе си. Песента беше доста далече от нея, но й личеше, че се забавлява. Това е най-важното.

- Всички помним обаче миналогодишната имитация на Софи Маринова и тоталния хит "Антилопа"...

- Която направи истински фурор и ще остане в историята на шоуто като един от най-забавните моменти.

- Видя се в доста различни образи, с коренно различни визии. Обмисляш ли някаква сериозна промяна във външния си вид, например смяна на цвета на косата...?

- Доста хора ми казаха, че много ми отива кафява коса, откакто ме видяха в образа на Шер. Но аз си се харесвам повече русокоса.

- Като зрител, на теб кои участници са ти най-интересни?

- Най- интересен ми е Милко, определено. Всички образи, които му се падат, са толкова далече от неговото амплоа и е наистина интересно как ги имитира. А липсата на емблематичния му мустак прави всяко негово изпълнение още по-интересно.

- А успя ли да се сприятелиш с някого до такава степен, че да го наречеш приятел?

- Да, с Папи и Милко. Те са страхотни хора.

- Появиха се слухове за теб и Папи Ханс - каква е истината? Има ли някаква по-специална връзка помежду ви?

- Да, има приятелска.

- Смяташ ли, че журито е обективно в оценяването? Чувствала ли си се ощетена или пък надценена в даден момент?

- Не може във всеки един момент да си оценен, по начина, по който на теб ти се иска. Но въпреки това като цяло намирам оценките им за доста обективни.

- Доколко победата в шоуто е важна за теб?

- Аз вече спечелих много важни неща в предаването. Преодоляването на предизвикателствата по изграждането на всеки един от образите, които ми се падат седмица след седмица, ме научи на много неща и това само по себе си за мен е много по-важно. Дали ще взема наградата, за мен не е от първостепенно значение. Това обаче не значи, че няма да дам всичко от себе си до финала, за да покажа най-доброто, на което съм способна.

- Зрителите гледаме крайния резултат, но зад него се крие усилена подготовка. Колко време ти отнема влизането в един образ?

- Отнема ми цяла седмица, в която наблюдавам и изучавам всяко едно движение на артиста, който ми се е паднал да имитирам. Това, придружено с много участия, наистина е трудно.

- Знаеш ли, харесват ми хора, които не натоварват околните с личните си проблеми. Ти си точно такъв човек - усмивката ти е винаги на лицето, без значение какво е в сърцето ти. Как успяваш?

- От много малка съм така. Не свалям усмивката от лицето си за нищо на света. Смятам, че човек трябва да е силен и да преглъща болката и проблемите с усмивка, за да не вреди на себе си и на хората, които го обичат. Защото съм сигурна, че моите почитатели никога не биха искали да ме видят тъжна.

- Какви нови проекти подготвяш и кога да ги очакваме?

- Подготвям два нови и много различни проекта, които може да очаквате през лятото.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г.
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори