×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии зоват: Сложете „легнали полицаи” на бул. „Ал. Коджакафалията” в Меден рудник, опасен е!


Бургазлии зоват: Сложете „легнали полицаи” на бул. „Ал. Коджакафалията” в Меден рудник, опасен е!
Заради инцидента с блъснатата жена, бургазлии настояват да се вземат превантивни мерки, преди да е станало още по-трагично
17 Май 2019, Петък, 08:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Живущите в най-големия комплекс на Бургас коментират, че в участъка видимостта е слаба, а трасето е натоварено

След като вчера 27-годишен младеж помете 52-годишна жена на бул. „Ал. Коджакафалията” в жк. „Меден рудник”, бургазлии зоват трасето да бъде обезопасено чрез „легнали полицаи”, които да „убиват” скоростта на бесните шофьори.

По думите им откъм бензиностанция „Шел” имал детска площадка, заради която майки с колички пресичат опасното кръстовище. Въпреки че 100 метра по-надолу от мястото на инцидента има пешеходна пътека, живущите в комплекса коментират, че тя е положена на неподходящо място.

Извънредно! Шофьор помете жена на бул. „Ал. Г. Коджакафалията“ (18+)

Според шофьорите пък храстите през топлите месеци на годината закриват видимостта и макар да има зебра, районът е рисков за произшествия.

„И в двете посоки на булеварда трябва да има пешеходна пътека. Отсреща има детска площадка, оттам минават за детската градина, училището (деца, които не умеят много да се пазят) и т.н. Трябва да се постави този въпрос пред съответната инстанция, защото дори и след този случай, може да не се сетят, след излизане от бензиностанцията шофьорите гледат да не ги блъснат отляво, да не секат пътя на идващите отдолу и бързат да се изнесат безопасно. Затова й момчето не е видяло жената, която е пресичала. Районът трябва да се обезопаси”, коментират живущите в жк. „Меден рудник”.


В категории: Меден Рудник


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
До живущите в Меден Рудник
19.05.2019 08:49:20
0
2
Пресичайте на пешеходна пътека хора!
16.
За тъпите бургашки батки
18.05.2019 07:58:21
0
1
За тъпите бургашки камикадзета и пишман-шофьорчета има три възпитателни мерки
- през 50 метра СВЕТОФАРИ!
- през 200 метра КАМЕРИ
- и редовно катаджии с камери да ги сурвакат.

Тъпите им бъкани с наркотици тикви не осъзнават колко са безполезни и вредни за общество! Пълни утрепки.
15.
От шофьор и пешеходец
18.05.2019 06:47:54
0
2
към 8 номер, много сте права, ама льохманите нали не им пука, че масово има майки с Деца там и както се случи и вчера, заваля дъжд бързам да се прибера, че съм с детето и се чудя по коя от двете пешеходни да поема, че и двете са далече хванах долната и после се върнах нагоре към спирката хубаво да намокри детето. Тея мъже коментатори и вие имате деца с колата ли да ходя до площадката да си поиграе детето, а и другото вървя с детето на тротоара и наредени сумата коли, един помияр нагляр решава, че иска да излезе от тротоара и най-спокойно се навря през пешеходната. И аз съм шофьор, винаги по такъв главен път се кара със съобразена скорост, а там масово го имат за рали писта, добре че са тея светофари, че докато нямаше горе на лидъл, що инциденти станаха от нагли шофьори, ало живота може да ви е забързан труден да ви интересува собствената ви паница, семейство да ви е на първо място, приятели и прочие, но не забравяйте на вън се движат непознати хора, не означава че са ви врагове и като згафите непременноте да са виновни, съдя от моя гледна точка, защото често пресичам на пешеходната след спирката, а е мега неудобно и с малко дете и с нагляри помияри по улиците каращи с 140 все едно са на състезание и не спиращи на пътеката с лайняри каращи и паркиращи на тротоара и съм попадала на ситуация, как една жена с бебе се наложи да ммине по пътя да стигне пак до тротоара, защото пред нея има препятствие, такива мушмули заслужават 4 гуми с ножа огледалата долу и а следващия път си спрял а си понеси последствията, и друга безумна ситуация, пак от простак, нито съм на средата на пътя, нито на тротоара, но някой си е решил, че това е неговото място и които и да спре там вечно спукана гума ще да има. Така че освен шофьори бъдете и пешеходци и обратното, особено ако имате семейство и деца най-вече, ще разберете. Аз съм и шофьор и пешеходец, но мога да бъда съобразителна
14.
SS
17.05.2019 18:32:48
0
3
направо сложете пасарелка,и без това подлези не се строят вече-няма кой
13.
Велосипедист
17.05.2019 17:53:42
0
5
На "Цариградско шосе" когато направят легнали полицаи, тогава и на този булевард ще сторят. Няма начин заради един неправилно пресичащ пешеходец да се правят тъпотии. Има си ясно обозначени места за пресичане на пътя. Мястото на което е блъсната жената е конфликтно дори за леките автомобили. Хайде почвайте с минусите ...
12.
Иво
17.05.2019 14:39:49
1
12
И двеста легнали полицаи да ви сложат, си оставате стадо овце, което пресича където му падне, без да мислите дали няма да вкара някой шофъор в бела. Шофъорите не са ви ангели пазители, научете се. Солидни глоби трябват за всички камикадзета като тази жена,които предизвикват такива случаи
11.
сс
17.05.2019 13:09:55
1
4
Да по надолу има пешеходна пътека, ама е с направление "Аптеката Газстанцията",нямам идея за кого е удобна.
Най - логично е тази пешеходна пътека да се заличи и нормално е да има пешеходна пътека там където има кръстовище и ще бъде по средата на двете кръстовища със светофари.
10.
Хгк
17.05.2019 11:54:42
3
6
По надоло има пешеходна, но ние Българите сме свикнали, да минаваме на пряко!!!
9.
K
17.05.2019 11:27:25
4
4
През 50 метра е светофари, сега и легнали заради един.....
8.
nedovolna
17.05.2019 11:24:13
2
4
Най накрая една полезна статия. На мнение съм че пешехадната пътека по надолу не е мн удачна .По удобно е да се направи такава до спирката на Б1. Другото ужасно нещо което тгябва да спре е каратето по тротоара ..такова чудо верно само в М.рудник съм виждала.
7.
Hah
17.05.2019 09:37:39
9
2
To kato si nqma v glavata i legnaliq policai nqma da pomogne mejdu drugoto samo v Bg zabelqzvam legnali policai nikade drugad3 gi nqma !
6.
Дани
17.05.2019 09:23:49
2
29
Аз съм и шофьор и пешеходец, а и живея в района. На това кръстовище само пешеходната пътека му липсва... 50м по-надолу има пътека, на която обикновено се спира. На двата светофара пак може да се пресече, само желаещи да има, но няма. Всички искат като слязат от Шел и да минат направо, нищо че е неправилно, но да не се прекарат с 50 крачки в повече. Всяка вечер на същото място в храстите чакат поне 5-6 човека, на които им е удобно да пресекат точно на спирката, не на 20 метра по-надолу. Извинете, но не може да има пътека на всеки 20 метра. И аз пресичам с дъщеря ми и винаги до правя на светофара или на пътеката. Нали това дете трябва да се научи къде се пресича. В този случай не е виновен шофьора, а и там видимостта от "прекрасните" храсти е равна на 0
5.
бургазлия
17.05.2019 09:22:18
0
21
какви са тези легнали полицаи. това е простотия. Слага се една камера за скорост и шофьорите ще се кротнат, но трябва и пешеходците да бъдат накарани да пресичат само където е разрешено, защото не е нормално като овце да преминават където им кефне, а после да се обвиняват шофьорите.
4.
do 1
17.05.2019 08:59:16
1
13
Практиката обаче те опровергава.
В три случая, които и тук във Флагман бяха отразени със снимки и видеоматериал показаха, че вандалите сме ние, а не циганите. Към циганите може да имаме много претенции, но все пак трябва да бъдем преди всичко и реалисти де.
Справка: Асансьорите на Мираж ( три пъти) и един път асансьорите на Трапезица.
3.
kojcho
17.05.2019 08:43:16
1
13
булевардът не е опасен, автомобилите също не са опасни, задкормилните устройства са с дълбоки и трайни дефекти..а кат е проформа
2.
Аз
17.05.2019 08:42:09
5
5
Или сложете нормални полицаи да следят за неправилно пресичащи.С тези легнали полицаи някои пешеходец ще остане зад колонката на предното стъкло и пак беля.
1.
Велосипедист
17.05.2019 08:36:15
12
2
Легнали полицаи не вярвам, някой да е поискал, но едно надлезче с асансьори и есклатори (за да има какво да трошат братята роми) ще му отива на този ускорител за елемвнтарни частици.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори