×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В България семейството винаги ще означава само едно – майка, баща и техните деца


В България семейството винаги ще означава само едно – майка, баща и техните деца
Човек трябва да има право да се защитава, ако някой го нападне в дома му
13 Май 2019, Понеделник, 10:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Държавата трябва да е твърда в опазването на законите. Бих искал да похваля НС, защото то одобри предложенията на ВМРО за неизбежната самоотбрана

Ангел Джамбазки беше един от най-активните евродепутати през изминалия мандат на ЕП. Сега той е водач на листата на ПП ВМРО за Евроизбори 2019. Джамбазки е сред политиците, които ясно се обявяват против мултикултурализма, ислямизацията, нелегалната миграция, джендър идеологията, които се налагат от проваления либерален модел. В България Ангел Джамбазки е един от политиците, които решително се обявяват и срещу циганския произвол и престъпност.

Кандидатът на ВМРО отговори на няколко въпроса на Флагман.бг, свързани с бъдещата му дейност като евродепутат и приоритетите, които ще защитава е ЕП.

- Г-н Джамбазки, 30 хиляди мигранти от лагери в Турция са готови да се включат в т.нар. “Поход на надеждата” към България и Европа. Мислите ли, че се изчакват резултатите от вота за Европейски парламент, за да стартира Сезон 2 на сериала “Бежанци”, който вече ни прожектираха?

- Аз бих казал, че този сериал не е спирал. Кризата с мигрантите беляза настоящия мандат на Европейския парламент и Европейската комисия. Този „Поход на надеждата“ е очевидна провокация, която е взела пример от небезизвестния поход на мигрантите от Централна Америка, които са се запътили към границата със САЩ. Това е една нова тактика, при която нелегални мигранти биват насърчавани от либерални НПО-та да се събират на големи компактни групи и да оказват натиск по границите на суверенни държави. Неправителствените организации се превърнаха в една пета колона на нелегалната миграция и трафика на хора. Охраната на границата е суверенно право на всяка държава и е от съществена важност за сигурността, особено що се отнася до нашата страна, която е външна граница на ЕС. Много е важно да се замислим над действията на подобни неправителствени организации, които безнаказано стават съучастници в международния трафик на хора.

- Вашата партия ВМРО се обяви срещу т.нар. “стратегия” за детето, която е пропита от отровната “джендър-идеология”. Не мислите ли, че трябва да има “Стратегия за семейството”? И как може да се отстоява такава позиция в ЕП?

- За щастие ЕП е съвкупност от членовете, избрани от страните членки.  Искам да Ви уверя, че в Брюксел ние имаме изключително много съмишленици, които са на нашето мнение. Пример мога да дам, разбира се, с колегите от Полша от моята парламентарна група. „Право и справедливост“ е партия, наш близък съюзник и отявлен защитник на семейните ценности. В тази своя борба ние постоянно трябва да търсим съмишленици. Стратегията за детето и Истанбулската конвенция не са и няма да са последните проблемни документи. Войната на „тихия“ фронт продължава да се води. Не бива да забравяме, че ние сме представителите на нормалното, а джендър идеологията е отклонение от тази нормалност. За жалост, за много хора в Европа това е трудно да бъде разбрано, но ще продължим борбата и през следващия мандат на Европейския парламент.

- Наскоро канадски съд заплаши баща с арест, ако не нарича 14-годишната си дъщеря си с избрано от нея мъжко име. Има ли опасност това да се случи и у нас?

- Категорично не! Българският народ е горд в опазването на ценностите, традициите, бита и културата си. Ние, като в случая не визирам само политиците, никога няма да позволим подобни извращения. В България семейството винаги ще означава само едно – майка, баща и техните деца. В България разбираме, че ако си се родил с първични полови белези на мъж, то няма как да си жена. Изглежда този природен постулат е сложен за редица западни страни, но това никога няма да важи за нашия древен и горд народ.   

 - ЕП прие на първо четене пакета Мобилност на Макрон. Загубена ли е битката, или тепърва ще се води?

- Бих призовал да се запази спокойствие по този въпрос. Факт е, че претърпяхме поражение по редица наши предложения, но на Европейския парламент все още не е даден мандат за преговори. Първо трябва да се случи това, а едва след това ще се проведат т.нар. междуинституционални преговори между Европейския парламент, Съвета и Европейската комисия.  Там ще бъде финализиран текста и тогава ще трябва да се борим много. Дори след приключването на въпросните преговори, финалният текст подлежи на одобрение от Европейския парламент. Европейската битка е дълъг мач, в който трябва да си внимателен на всеки етап.

- Европейците се пробуждат – в Италия Лигата на Салвини вече е първа политическа сила, в Холандия “Форум за демокрация” победи на регионалните избори. Възможно ли е бъдещо обединение в ЕП на партии, които да се опълчат на ислямизацията, имиграцията, джендър-идеологията, въобще цялата либерална лудост, която заплашва устоите на християнска Европа?

- Вярвам, че въпреки че вирусът на мултикултурализма е заразил редица европейски общества, те започват да оздравяват. Това е истината. Няма как горди нации с велика история да се примирят с ислямизацията и подмяната в техните общества. Париж, например, извън 2-ра зона на метрото просто не е европейски град. Германия също се ислямизира с невиждани темпове. Италия се бори с нашествието в Средиземно море и с катастрофалната политика на предишното правителство на Матео Ренци. Хората се завръщат към християнството. Този процес е необратим. Ляво-либералните европейски партии тепърва ще трябва да отговарят за това как съумяват да съчетаят любовта си към ислямизма с крайния либерализъм и джендър идеологията. За мен това е когнитивен дисонанс и е ясно, че все повече хора в Западна Европа го разбират.   

- Интеграцията на циганите, за която са изхарчени милиарди, претърпя пълен провал. Какво трябва да се промени, за да не стане България едно голямо циганско гето?

- Доверие в държавата може да има единствено и само, ако държавата и институциите си вършат работата. А безопасността за здравето и имота на българските граждани трябва да бъде абсолютен приоритет. За жалост, представителите на циганския етнос продължават да не разбират мястото си в обществото и разчитат на престъпността като метод на препитание. Кражбите, побоите, неплащането на данъци за много от тях са начин на живот. Ето защо  държавата трябва да е твърда в опазването на законите. В тази връзка бих искал да похваля Народното събрание, защото то одобри предложенията на ВМРО за увеличаване на обсега на неизбежната самоотбрана. Човек трябва да има право да се защитава, ако някой го нападне в дома му. Смятам, че това ще действа и като превенция.

- Фейсбук блокира страницата на кандидата за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек и така саботира предизборната му кампания. Манфред Вебер, вероятният бъдещ председател на ЕК, иска да създава “Агенцията за защита на демокрацията”, т.е. нещо като “полиция на мисълта” по Оруел. Цензурата става все по-голям проблем. Как ще се борите срещу нея?

- Кристиян Шкварек беше блокиран заради една много невинна шега, която бе последвана от организирано докладване на профила му. Лошото е, че това е само началото. Подобна ужасяваща цензура се случва далеч не само в социалните мрежи. Много колеги в Европа сигнализират, че има огромен проблем със свободата на словото. Често има и ограничаване на университетски преподаватели с различна политическа позиция от тази на превзетите от либералните фашисти студентски съвети. Измислят се какви ли не глупости, за да бъдем политкоректни. Е, няма да стане! Ще се борим и искам да поздравя Кристиян за активната му позиция. Недопустимо е да се ограничава свободата на словото с политическа цел. Това е пар екселанс авторитаризъм и цензура.       


В категории: Евроизбори


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
5
Коментара по темата
5.
До 4
13.05.2019 23:46:58
0
1
Средностатистическия българин закусва с 10 цигари и кафе,не спортува а вечер без ракия не може да си легне...каква очаквате да е статистиката
4.
Еврото
13.05.2019 15:45:24
0
1
Наред с Латвия (74.9 години), България е сред страните с най-ниска средна продължителност на живота на населението в Европейския съюз, а с най-висока са Испания (83.4) и Италия (83.1 години).
3.
*********
13.05.2019 15:01:16
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Фалш
13.05.2019 14:07:55
0
0
И това всичко го казва човек гласувал въздържал се за истамбулската конвенция.
1.
*********
13.05.2019 12:34:18
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори