×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов алармира: Германия и Франция искат минимални преки данъци. Това ще убие икономиката ни!


Валери Симеонов алармира: Германия и Франция искат минимални преки данъци. Това ще убие икономиката ни!
Валери Симеонов подчерта, че много български евродепутати са по-лоялни към партиите си в ЕП, отколкото към страната си
09 Май 2019, Четвъртък, 18:03 ч.

Българските евродепутати трябва още от първия ден да се борят срещу тази идея, категоричен е лидерът на НФСБ

Германия и Франция искат да въведат минимални нива на преките данъци, които ще нанесат тежки щети на българската икономика, алармира лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Водачът на листата „Патриоти за Валери Симеонов” бе категоричен, че още от първия ден на следващия ЕП, българските евродепутати трябва да са единни и да се борят срещу тази несправедливост.

Той визира данък печалба и данък за дивидентите. Според действащото данъчно законодателство тези налози са 10 %, което е сериозно предимство на България при привличането на чужди инвеститори.

Двете най-силни икономики в ЕС обаче искат да се въведат минимални преки данъци за всички страни и това ще удари най-сериозно по развиващите се икономики като България.

Както преди 4 години никой не говореше за пакета „Мобилност”, така и сега няма да чуете и дума от нашите евродепутати по тази тема, а ние нямаме време за губене. Трябва да търсим съмишленици в Унгария, Чехия, Полша, Румъния и другите развиващи се икономики”, предупреди Симеонов.

Лидерът на НФСБ подчерта, че основната роля на българските евродепутати трябва да е точно тази – да следят и контролират всяка информация, свързана с нови документи и директиви още в зародиш.

За съжаление се забелязвала друга тенденция. Българските евродепутати много по-често били лоялни към партията към която принадлежат в Европейския парламент, отколкото към родината си, допълни Симеонов.

Слоугън на кампанията на Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов – НФСБ-СЕК”, е „Вместо думи – действия!” и това не е никак случайно, защото НФСБ е доказала, че реално работи за разрешаването на дългогодишни проблеми, които никой друг няма смелост да пипне, както и за прагматични решения в помощ на българския бизнес, каза още пред бТВ Валери Симеонов.

Той е категоричен, че няма проблем от самостоятелното явяване на трите партии от „Обединени патриоти”. Имало коалиционно споразумение за участие в управлението в рамките на 44-ото Народно събрание, но то не било за съвместно явяване на евро и местни избори.

Коалицията работи при това много добре, подчерта Симеонов и посочи като добър пример улесняването на режима за използване на оръжие срещу кради.

Промените бяха приети на първо четене след предложение на депутатите от „Обединени патриоти”. След приетите поправки няма да е налице превишаване на неизбежната отбрана, когато „нападението е извършено чрез противозаконно влизане в жилището и е застрашило живота, здравeто или половата неприкосновеност на човека”.(ВИЖТЕ ТУК)

По тази тема Симеонов имаше спор с водещата Цветанка Ризова, която се обяви за пацифист и смята, че тази мярката e прекалено крайна.

По никакъв начин тези промени не застрашават демокрация, нито човешките права. Напротив – защитават живота, защото убийствата при опит за грабеж вече са ежедневие и явно законовата база, която работи от 1997 година е неефективна. Ние даваме право на самозащита, когато има противозаконно навлизане в домовете, вкарваме хипотезите, че когато е защитен живота му, човек има право да се защити”, отговори й Валери Симеонов.

По темата „Миграция” лидерът на НФСБ изтъкна, че е допусната огромна грешка, която е довела до потока от стотици хиляди мигранти към Европа.

„Благодарение на недалновидната политика на Меркел, голям поток от хора се повлече към Европа. Не споделям призивите, че трябва да отворим сърцата и душите си за мигрантите. Хора, които бягат от войни, отиват в съседната държава, чакат размириците да утихнат и се връщат, а не бягат през 10 страни. В момента ние наблюдаваме млади хора, които срещу добро заплащане пътуват организирано до сърцето на Европа. Европейските лидери трябва категорично да заявят, че нямаме нужда от подобни граждани – необразовани, с чужда и враждебна на християнството религия, с особени навици и разбирания за живота”, завърши Симеонов.


В категории: Евроизбори


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори