×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С мото „Вместо думи – действия” Валери Симеонов поведе отбора си към Европарламента (СНИМКИ)


С мото „Вместо думи – действия” Валери Симеонов поведе отбора си към Европарламента (СНИМКИ)
Всеки се е доказал в своята област и има своята жизнена и професионална биография, никой от тях не е с биография политик, изтъкна Симеонов за листата на НФСБ и СЕК
24 Април 2019, Сряда, 20:04 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Представиха в София 17-те кандидати на коалицията 

„Вместо думи – действия” – с това мото коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и СЕК)” тръгва в изборната кампания за Европарламента.

В хотел "Интерконтинентал" в София бяха представени 17-те кандидати на формацията.

Събитието бе в голямата зала на хотел "Интерконтинентал"

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов изтъкна, че хората в листата са успешни и с постижения благодарение на собствените си сили, възможности, енергия, труд и постоянство.

„Защото всеки от тях се е доказал в своята област. Всеки от тях има своята жизнена, трудова, професионална биография и никой от тях не е с биография политик”, каза Симеонов.

Според него конкурентните листи са запълнени почти изцяло с политици, които са такива от първия си "трудов" ден.

„Могат ли да кажат - аз до момента съм свършил това и това? Могат ли - не могат за съжаление. Могат да кажат само - аз съм казал еди-какво си, аз съм казал еди-какво си”, обяви водачът Валери Симеонов.

Кандидатите на коалицията пък представи зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

На последната позиция, която ще бута листата отзад, е знаково лице – бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов, сега депутат от „Обединени патриоти”.

Той е роден в Карлово, на 51 г. Завършил е военно училище, както и „Право”. По професия е адвокат.

16-а в листата е Йорданка Стефанова. 33-годишна, родена в Старий оскол, Русия. С едно дете. Завършила е „Финанси” в Свищов, както и „Банков мениджмънт”. Специализирала е „Съдебни експертизи”. 11 години е работила в банковата сфера.

Йорданка Стефанова и Славчо Атанасов

15-и е известният журналист от „Скат” Венцислав Тоцев. Роден в София, на 31 г., семеен, с две деца. Политолог по образование. Познава отлично структурата на Европейския парламент. В момента води сутрешния блок на „Скат”, посочи Борис Ячев.

14-и е Йордан Иванов. Той е 30-годишен от Бургас. Завършил „Български език и история” в университета „Асен Златаров”. Трудовият си стаж започва като търговски представител, след което става специалист развитие на пазара. В момента е управител на туристически комплекс.

13-а е Марияна Лефтерова. Също е от Бургас, на 38 години, семейна с едно дете. Завършила е „Индустриален мениджмънт” в Бургаския свободен университет. От 2011 г. работи в „Скат”. Секретар е на Контролната комисия на НФСБ.

Марияна Лефтерова, Йордан Иванов и Венцислав Тоцев

12-и е Димитър Канариев, 39-годишен от София. Завършил е Икономическия университет във Варна, специалност „Счетоводство и контрол”. Продължава обучението си в НБУ – специалност „Европейско управление”. Семестриално е завършил вече и „Дипломация и международни отношения”. Бил е търговски представител, счетоводител, кредитен инспектор, както и научен сътрудник в посолството на Гърция у нас. Към момента е председател на Управителния съвет на Национална асоциация „Българско Черноморие”.

Димитър Канариев

11-и е депутатът е Йордан Апостолов. 49-годишен, завършил Икономическия университет във Варна, специалност „Банково дело”, както и агроспециалност в Шуменския университет. От 1991 г. е собственик и управител на фирма, работеща в областите електроника, търговия, строителство и земеделие. Активен спомоществовател.

11-ят Йордан Апостолов (вдясно) и 7-ата Галя Асенова, вляво е Борис Ячев, който презентира кандидатите

10-и е Динко Димитров от Бургас, 49 годишен. Семеен с две деца. Завършил спортно училище. От 26 години се занимава с търговия на нефтени продукти на територията на страната. Член на Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива.

На 9-о място в листата е Петко Събев. Роден е в Плевен, на 44 г. Завършил ТУ-София, специалност „Топлинна и хладилна техника”. Работил е като инженер-инструктор, по-късно става управител на дружество. Ръководил е редица проекти, свързани с биогорива и др. в България и извън страната. От 2005 г. е член на Камарата на инженерите и проектантите в България. От 2016 г. е почетен председател на сдружението „Българска домашна ракия”.

Петко Събев от сдружението  "Българска домашна ракия"

8-а е известната водеща от „Скат” Галина Асенова. Родена е в София, на 62 г. Завършила с отличен успех „ВИТИЗ” „Кр. Сарафов”, с роли на сцената. Бивша водеща по БНТ на популярни фолклорни предавания. От 2006 г. води „От българско, по-българско” по „Скат”. Зам.-председател е на териториална организация на БЧК в София. През 2011 г. бе кандидат за вицепрезидент от НФСБ.

7-и в листата е бургаският политик Георги Манев, лидер на партия Средна европейска класа (СЕК). Завършил морското училище и семестриално „Стопанско управление” във Великотърновския университет. Четвърти мандат общински съветник в Бургас. Организатор на редица фолклорни фестивали и генерален спонсор на Фестивала на народната носия в Жеравна от основаването му до момента. Зам.-председател на сдружението „Пазители на българщината”.

6-а е Венера Тодорова от София. 44-годишна, майка на три деца. Семестриално завършила специалност „Социална дейност” в Шумен. От 1995 г. до днес развива собствен бизнес. Става член на НФСБ през 2015 г. В момента е регионален координатор на партията за Западна България.

Георги Манев и Венера Тодорова

5-и е бургаският общински съветник от НФСБ Ивайло Вагенщайн. Роден в Русе, на 44 г. Баща на четири деца. Магистър с три специалности в областта на енергетиката. Занимава се с частен бизнес. От 2011 до 2015 г. е общински съветник в Оряхово.

Ивайло Вагенщайн

4-и е боксьорът от ромски произход Даниел Асенов-Тайсъна. Роден в ямболското село Кукорево през 1997 г. Европейски шампион по бокс. В анкета на спортен уебсайт е избран за номер едно при младите спортисти на България за 2015 г. С първото си участие на Олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 г. печели победа над аржентинеца Фарнандо Мартинес. През 2017 г. печели купа „Странджа” и Европейското първенство по бокс в Украйна. Тайсъна не успя да присъства на представянето, тъй като бил на спортен лагер.

3-и е листата е бившият депутат Димитър Карбов. Роден във Варна, на 48 г. Завършил е „Публична администрация”, специализирал „Публична администрация и европейска интеграция”. Мениджър и експерт в сферата на транспорта. Собственик на фирма за пристанищни услуги, транспорт и логистика. В момента е общински съветник от НФСБ във Варна. Председател на сдружението „Патриот”.

2-а е Гергана Микова, областен управител на Стара Загора. Родена е в Хасково. Завършила е „Българска филология” в Пловдив. От 1995 г. започва работа като телевизионен журналист, а по-късно заема позициите редактор и програмен директор в Регионална телевизия „Верея”. От 2010 до 2017 г. е регионален директор на тв „Скат”.

Димитър Карбов и Гергана Микова

Водач на листата, разбира се, е Валери Симеонов. Завършил електроинженерство във ВМЕИ-София. Създател на тв „Скат”. Бил е общински съветник и председател на ОбС-Бургас, депутат в предишния и в настоящия парламент. Учредител и председател на партия „Национален фронт за спасение на България”. Носител на „Орден на честта” на Армения. Финансирал с лични средства изграждането на множество християнски църкви и мемориали, паметници на известни българи. В края на 2018 г. е отличен с наградата „Човек на годината” на Асоциацията на българите в Украйна за големия му принос в укрепването на икономическите и културните връзки между Украйна и Република България и личен принос в културно-образователния процес на българската общност. Бивш вицепремиер в настоящото правителство.

Водачът на листата Валери Симеонов
Събитието закри зам.-председателят на НФСБ и депутат от "Обединени патриоти" Валентин Касабов

 


В категории: Евроизбори


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
20
Коментара по темата
20.
Modern Family
25.04.2019 11:03:36
0
2
Касабов,Манев,Симеонов,липсва в листата Бенчи
19.
*********
25.04.2019 06:13:27
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
;------]
25.04.2019 02:52:53
1
11
Тоз отбор с ВАЛЕРИ
пьтя до Брюксел няма да НАМЕРИ
Сергейката станишка
по тльста еврозаплата само ще въздишка
На Тиквоний тоз отбор ''КАЛИНКА''
НЕ мой отлети от ул.ЛАТИНКА,
от тях само Габриел МАРИЯ
ще яко на КИРИЯ
щот мьжо и ФРАНСОА
на краваря ДОЛе дясната ръка
Само хубавата ЕЛЕНА
ще изкара пьлен брюкселски мандат 5год х 365 ДЕНА
Само Енчев ВЕЛИЗАР в ЕВРОпарламента заслужава да влезе като ЦАР
Всички други са капели ШМЕНТИ
искат да отидат в Брюксел да спестят за АПАРТАМЕНТИ
17.
Курти
25.04.2019 00:27:25
2
141
Кафа от курбанжий ! Така като гледам, за когото и да гласувам, все грешка!
16.
*********
24.04.2019 23:11:28
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
todor
24.04.2019 22:58:49
2
3
ВАЛЕРИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТАЗИ СЕДМИЦА Е "СТРАСТНАТА СЕДМИЦА" ,
КАКЪВ БЕЗВЕРНИК СИ И КАК СЕ ДЪРЖИШ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР ,
КЪДЕ Е СМИРЕНИЕТО ТИ И ПОКАЯНИЕТО ТИ , ВЛЮБЕН СИ В ПАРИТЕ СИ , А ЗА ПРЕД ХОРАТА СИ "ПАТРИОТ "...
14.
Пояснение...
24.04.2019 22:52:38
115
7
Валери е патриот за морето...и дразни софийските...затова го отместиха.Европартньорите са 'хиени'и от изток и от запад .Само човек с обигран характер може да балансира и размърдва .То и без това се вижда че,сме позакъсняли-меко казано..
13.
гладиатор
24.04.2019 22:42:53
1
14
Аз бих гласувал за КИМ ЧЕН УН,
той би ги оправил всичките за по малко от 30 дни ….
12.
НЕ НА ВАЛЕРИ !!!
24.04.2019 22:39:07
5
161
НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ
11.
М тъй дье тъпанари..
24.04.2019 22:36:11
119
9
На Валери голямата уста и неприятните за много хора намеса в местните проблеми му струва вицепремиерското място.Подходящ е за ЕП.Няма много подготвени и обиграни (пострадали)хора като него! Да,заВалери!...
10.
*********
24.04.2019 22:29:37
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Да за Валери
24.04.2019 22:15:00
127
7
Само Валери Симеонов !.Гласувам!!!
8.
Валентин
24.04.2019 22:11:53
3
110
На кукуво лиато
7.
зурла
24.04.2019 22:05:31
1
126
Абе не останаха ли нормални и умни хора които да представят България по света !?

Що избираме все едни и същи , и нищо не се променя вече 30 год ?! Прехът в очите е винаги един и същ, и как не се научихте да го разпознавате. Не ви ли омръзма да ви управляват селски хитреци, търгаши , и хора без интелект. Пробутват ви едни и същи номера вече с години. Дават ви да търкате билетчета да забогатеете. Докато те тихомълком зад гърба ви трупат милиони, които са всъщност ваши. Те не произвеждат нищо, а карат вас да работите. И то като роби . Да работите само за храна и подслон. Хайде събудете се ве.
6.
вьй вьх
24.04.2019 21:57:39
4
7
аз бих гласувал за СУЛТАНКА ПЕТРОВА /нфсб-вмро/бьлгарското ШЕР ,МИС ''Македонско девоиче'' ,хубаво е БГто да има султанка в ЕВРПАРЛИМЕНТА
5.
dd
24.04.2019 21:17:42
2
14
22 годишния боксьор на представянето не е дошъл а според вас дали ще ходи в европарламента
4.
без думи
24.04.2019 21:17:18
1
188
Самоd една дума - ЗАКРИВАЙ!!!
3.
???
24.04.2019 21:07:31
1
16
Не съм против циганите,но 22годишен боксьор ми идва много.
2.
.
24.04.2019 21:01:47
1
145
Валери пълен смях!
1.
неподходящо облекло
24.04.2019 20:56:05
1
138
Валери, къде с тия дънки си тръгнал към ЕС?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори