×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте шокиращия разказ на Габъра за стрелбата срещу Митьо Очите


Вижте шокиращия разказ на Габъра за стрелбата срещу Митьо Очите
Петър Иванов-Габъра даде показания по делото за стрелбата срещу Митьо Очите
14 Април 2019, Неделя, 12:31 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка:iskra.bg

Във 4 You се стреляше на месо! Полицай ме настъпи с кубинката по врата, признава Габъра

 

Във 4 YOU се стреляше на месо. Това разказа пред съда Петър Иванов-Габъра, оцелял при престрелката в Слънчака между групите на Димитър Желязков-Очите и Божидар Кузманов-Кравата, научи "България Днес". Габъра призна, че е приятел с Митьо Очите и във фаталния ден 8 юни 2016 г. е отишъл при него, за да говорят по личен въпрос. Очите бил с още няколко души - Радо, Кърчев, Мирко и Сашо, искали да хапнат някъде, разказа свидетелят.

Малко след като се разделил с аверите си, Габъра чул пукотевица. Първо помислил, че са пиратки, но после осъзнал, че се стреля. Бил на около 150 метра от ресторант "4 YOU".

"Тръгнах да бягам към заведението. Нещо ме разтресе целия, вдигна ми се адреналинът. Когато приближих, чух, че някой викаше "Убиха Митко!". Влязох, исках да оправя нещата - някой да не го доубият", спомня си Иванов. Той прескочил верандата на ресторанта и видял мъж с вдигнат във въздуха стол, който имал пистолет. Габъра носил газов пистолет.

"Казах му: "Лягай долу, ще стрелям!". Докато го кажа, се запука отвсякъде. Стреляше се на месо. Видях краката на човек, който лежеше на пода. Помислих, че това е Димитър Желязков. Гръмнах няколко пъти във въздуха и се дръпнах назад. Зад мен имаше родители с малко дете - избутах ги в храстите", спомня си очевидецът за екшъна.

Той забелязал, че си изпуснал ключовете, и се върнал да си ги вземе.

"През това време се гърмеше. Едно шише с вода се пръсна пред мен. Тогава видях едно момче да идва с плонж. Взех си ключовете и инстинктивно дадох назад", обясни Петър Габъра. Той сподели, че с газовия си пищов насред пукотевицата се е чувствал като с детска играчка.

В този момент някой му извикал: "Бягай, Габър, зад теб са". Той обаче не могъл да тича, защото бил с подагра. Спасява се с момчета в близък вход. Там забелязва, че ръката му е простреляна и кърви. След минути се появили двама полицаи, които го тръшнали на земята.

"Не успях да им кажа, че съм ранен. Вързаха ми белезниците отзад. Викаха ми: "Ти ли го уби?!". След 5 минути дойдоха 15 маскирани ченгета. Някой им каза, че съм ранен, и ме заключиха отпред. Лекари ми премериха кръвното и ми сложиха марля", спомня си простреляният. След това той е бил закаран в ареста в Несебър.

"Там един полицай ме настъпи с кубинката по врата. Викаше "Де*ба вашата мама! Ти ли го уби?", разказва Габъра. Няколко дни по-късно той разбира, че при стрелбата е убит Александър Алексиев - Сашо Водолаза от хората на Очите. "Той беше добро момче", заяви оцелелият пред магистратите и се разплака, като си спомни за него.

Запитан защо се е върнал между куршумите, Петър Габъра отговори: "И до ден днешен се чудя защо се върнах за ключовете. Можеше да ми пръснат главата! Не мислех, че рискувам собствения си живот. След шока си повредих говора и отключих диабет. От стреса на жена ми й спря кърмата и не можеше да храни дъщеря ни".

Разказът на очевидеца не можа да чуе другият оцелял - Димитър Желязков. След екстрадирането му от Турция той присъства като пострадал на всяко заседание по делото срещу кръвния му враг Божо Кравата и групата му.

Очите отново дойде в съда, но за малко. Той коментира с адвоката си направената му медицинска експертиза, след което пожела да се върне зад решетките и си тръгна.

Желязков близо 7 месеца прекара в турски зандан, а след като бе екстрадиран у нас, се оплака, че разследващите не се грижат за здравето му. След стрелбата в Слънчака Очите бе надупчен от куршуми, едва оцеля и му се налага да уринира в торбичка. Седмици наред прокуратурата отказваше да му назначи експертиза.

Такава бе назначена едва когато спецразследващите вкараха в съда обвинителния акт срещу Желязков и хората му. В последните дни соченият като тартор е получил разрешение от съдия Лилия Георгиева да посети лекар за консултация, както и да отиде в болницата на МВР за прегледи.

Във вторник експертизата е представена по делото, потвърдиха за вестника от спецсъда. Не е изключено на базата на изследването главното действащо лице да поиска по-лека мярка за неотклонение. Това вече сториха двама-трима от хората му. Тъй като се очаква до броени дни мерките им да се гледат на втора инстанция, делото е в апелативния съд и затова още не е насрочена дата, на която процесът да започне.

"4 YOU" присъстваше като надпис в съдебната зала. Дали случайно или не - това беше част от надпис на шапката на подсъдимия с Божо Кравата Тодор Славов. Той отговаря пред Темида за убийството на гарда Александър Алексиев. "One for all, all 4 you" (Един за всички, всички за един - бел. авт.). След почти 3 г. в килията наскоро Славов поиска да излезе на свобода. Заради определението на съдия Стоян Тонев защитата поиска отвод на целия съдебен състав с мотива, че е нарушена презумпцията за невинност. Отстраняването не мина, защото магистратите се позоваха на промените в НПК, които позволяват обсъждане на вероятността да е извършено престъпление само на пръв поглед.

 

 


В категории: Крими


37
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
37
Коментара по темата
37.
габъра е педал и толкоз
03.08.2019 12:48:39
0
5
габъра-дърт педал, страхливец, кавалджия, курва мъжка, посерек , евнух и пълен капут.менцата трябваше да го опъне като жартиер ама на лапешка работа. вижте го на снимките какъв посрьо е. големия престъпник аналния принц на меден рудник петко педермето дето реве в съда. получил чак и заеквания от страх. абе дърт памперс къде си тръгнал да си слагаш насрания гъз сред чурките бе? да еба тия прошляци алкохолици
36.
Сега разбрах......
19.04.2019 07:57:22
2
0
до 23, 26.Сега разбрах как се ражда градският фолклор .След още някоя година ще чета из форумите,че голямата рижа е застрелян от цял отряд командоси.......p.s.няма значение,че в полицейските сводки е отразено друго.
35.
Бокса е най-опасното оръжие
17.04.2019 23:06:58
0
4
Бокса е най-опасното оръжие след атомното затова се е използвал в най-мащабните конфликти в човешката история! Имено поради тази причина и терористичните атаки се извършват с боксове а не с бомби и огнестрелни оръжия. Хихихихихихихихиххихи.
34.
*********
17.04.2019 10:28:38
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
До31 и 32
17.04.2019 09:16:51
0
1
Оправданията на един жалбоподател и разплакан пишманкилър. Хахааааааа
Хладно оръжие бил бокса хахахаааа
А като ходиш да стрешяш за 700лв. и умираш от страх,и затова не уцелваш нито веднъж,и после плачеш със сълзи,това е филм с участието на Световноизвестният комик Мистър Бийн! Хахаааааа
Абе Менца и твойте близки,не виждате ли че сте с пълни памперси? Къде се обаждате тука бе? Хахааааааааааа.
32.
Какво оръжие е бокса
17.04.2019 07:34:39
1
4
Металният бокс не е средство за самозащита,а точно обратното. Такова оръжие се вади за нападение.За поставянето му са нужни поне 10-ина секунди - време, което един защитаващ се човек не би имал. С бокса се причиняват сериозни наранявания и щети, а атакуваният няма нито време, нито сили да отреагира......
31.
на другия ден в 1во Районно
17.04.2019 07:28:25
9
4
Дежурният на входа посреща Чушката . Чушката- Нещо жалба имало срещу мен,защо така? Дежурния - Как защо? Използвал си хладно оръжие! Чушката- И да използвал някой нещо,не съм бил аз.Чух,че пострадалия е ударен в гръб ,как е видял кой го удря ? Пък и после се изнесох оттам на светлинна скорост ,защото можеше да се окаже корава кратуна,бокса да не му подейства и аз да взема бичовете. А-ъъ,това последното изречение,а-ъъ таковата обърках се ,исках да кажа не аз ами извършителя. Дежурния- Абе ей дрисльо,много добре ви знаем селските пости. Не стига,че нямате сърце да излезете ек-ек с истинските биткаджии ами после ,като си НАПРАВИТЕ курвенските номера,ревете бетер пу..... и!
30.
Една нощ в 1во Районно
15.04.2019 18:16:09
0
16
Дежурният на входа посреща постадал мъж и го пита защо е дошъл.
Дежурния- Кажи бе момче,какво има,защо си дошъл?
Менца- Ами идвам да пусна жалба,защото Чушката ме удари в гръб.
Дежурния- Ами като те удари в гръб,защо идваш да пускаш жалба? Не можа ли да го намериш и да застанеш пред него и да си го върнеш. Като си в лице с него,няма да те удари в гръб и ще постъпиш мъжки.
Менцуни- Ааааа господин полицай,ако продължавате така ще се оплача и от вас!
Дежурния- Абе ей дрисльо,много добре те знам кой си! Значи може да стреляш за 700лв. по Габърите като бият Келчито,а като бият само теб идваш да ревеш като жена. Качвай се тогава при оперативния,и да знаеш че с тая жалба ще си обършеш гъ.а! Вий станахте бетер жените бе! Боксьори,мафиоти а пък само жалби.
29.
Изгрев до 26
15.04.2019 17:44:09
0
5
намери менцата и добре го разгледай,ако не се лъжа белегът още му стой отзад на главата,не го е пребил - изскача в гръб удря и бяга -те това е случката....
28.
До27ми Garo
15.04.2019 17:38:14
1
9
Ех че си селски хитрец! Отишал веднъж да стреля и не уцелил нито веднъж и после ревал като чул присъдата и плюл по този който му дал 700лв. за 10години затвор.
Айде не го изкарвай стрелец този шофьор от ДАПА. Ако беше стрелял повече от веднъж(а той не е и по-добре да не беше хич) шеше да знае какво да прави с дрехите и оръжието. А не да закача фанелата на простора.
Спирайте се че сте изцапани с гувна чак до ушите. По-добре да беше гръмнал някой при пиянска свада,но да го беше гръмнал,а не хората непокътнати а той 10 години.
Те са го били много пъти ама по никой не е гърмял. Така че ако си брат му, спирай с завоалираното четкане на имидж! Случая с разплакания неуцелил аджамия е комично известен и граничи с позор.
27.
Garo
15.04.2019 16:49:10
7
3
То тва Менцата е малоумник,като не може да ги набие ходи ги стреля,така направи и с братята
26.
Какув гръб вее
15.04.2019 16:38:02
4
9
ЗНАЧИ ПРАВЯТ ЕКЕК МЕНЦАТМЕНЦАТА И ЧУШКАТА И МЕНЦИТО СТОЯЛ НАДМЕННО ГЛЕДАЛ.И ЧУБРЕТИ КАТО МУ СЛОЖИЛ ЕДНА БРАДА И МЕНЦИТУ СЕ СЪБУДИЛ НА БОЛНИЧНОТО ЛЕГЛО.ТИ ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВИ ПОРАЖЕНИЯ ЩЕ ИЮАШ АКО ТЕ ПРЕБИЕ МУЖ 95.100КГ С БОКС ВЕ СЛАБОУМЕН
25.
До 24
15.04.2019 16:30:18
2
10
Прав си за това че е боксьор,но това още повече го опозорява. Когато си много добър боксьор и мъжкар лежал в затвора, няма по-жалка постъпка от тази да пуснеш жалба. Иначе всеки може да бъде набит,но жалбата е за жени,деца и стари и болни хора. Защото и Менцата е нокаутирвал хора и е битка,но жалбата в неговият случай е позор!
Когато фактите говорят и боговете мълчат!
24.
Изгрев до 23(чул -недочул)
15.04.2019 15:01:20
5
8
"Чушката от "Рижите" го нокаутира"-в гръб след удар ОТЗАД в главата с метален бокс.От менцата килър може и да не става ,но който мисли,че и като боксьор го няма -да отиде да се пробва........ba3f0
23.
По всички телевизии
15.04.2019 07:50:32
2
10
Даваха репортаж от който се видя как излизайки от съдебната зала след присъдата, Меннцата плаче със сълзи. Репортажа го има в тв "СКАТ". Толкова за този "елитен килър" хахаааа. А след като излезе от затвора работеше охрана на Елит и Чушката от "Рижите" го нокаутира,след което "елитния килър" пусна жалба в полицията. Хахаааааааа
Помоооощ Чушката ме нокаутира!
22.
До 18
15.04.2019 06:09:20
6
2
Много филми си гледал, откъде знаеш че не е жив и ти чете глупостите?
21.
Лично мнение
15.04.2019 01:46:50
20
1
Бре 19 ти си бил пълен с информация като Л А И Н О С. ВИТАМИНИ бе човек .Тес локуми от ухо на ухо ли си ги предавате на село или кмета ви ги расказва на пияно
20.
Дулмата с двата барабана
14.04.2019 23:49:30
1
10
елате пиленца при батко
19.
До10 бай Коста
14.04.2019 23:22:11
1
25
Какви косвени доказателства бе бай Коста дето те еб.ха под моста? Твоя пишманкилър стреля 20 патрона и не учучва нищо,понеже е килър,а е бил на 15 метра. Хахааа в Габърите нямаше прострелни рани. Докато стреля и тръгва да бяга,от там случайно минава полицай с жена си,който подгонва твоя пишманкилър. Минцата успява да избяга и когато полицията отива у тях,той се прави че не е излизал. Обаче понеже е топ килър вместо да хвърли дрехите,простира блузата на терасата и нещеш ли хоп "барутни частици" по нея при експертизата. Хахаааа.
Та Бай Коста-Шерлок Холмс,дори и на бунак като тебе трябва да е ясно че когато ти разбият алибито,защото си разпознат от полицая който те е подгонил и те познава от преди това и когато се прибавят и косвените доказателства, направо го дуаш под вода!
Да не говорим че след беше цял съпунен сериал,защото "великият поръчител и бос" Келът дал само 700лв на пишман килъра и за да не дава повече пари за адвокати и рушвети,предпочете да се разсърди на Минцата. Хахааа. Той от своя страна пък получи 10години без да е наранил никой и не спираше да плюе Кила и да се оплаква че взел 700 лв а пък му дали 10години. Но за да е историята "напълно по бургаски" след като Кила излезе на свобода,Минцата напусна свястната работа която имаше и пак заработи за Кила. Хахаа Отношения типични за жриците по бърдаците. Хем са заедно хем се плюят,после пак заеднони така до безкрай. Хахаааа. Великият поръчител и великият килър хахааа една история-бургаска комедия.
18.
Бук ли си габър ли си?
14.04.2019 22:47:02
1
37
Ако случайно брат ти е бил сводник при Очите и е работил за него,ако наркобоса го е хванал че го краде? Нормално ли е след като брат се е самоубил заради наложената глоба 50 000 лв. и заради заплахите и отчаянието, ти да работиш за същият наркобос,заради който брат ти се е самоубил?
И още един последен въпрос: Знаеш ли значението на думата "помияр"?
17.
ба ти
14.04.2019 22:35:59
2
6
ташака са тия ,ама има кой да им се връзва още
16.
раичо. боксиора
14.04.2019 21:55:20
2
2
едни мои приятели ядаха големи шамари от него. бяха работници в един гараж на. негов приятел автобояджия. тои дошъл и ги попитал къде е шефа им те разбира се го познават добре но ги помлял добре като го попитали защо ни биеш отговорил им- еи така да ме помните и да ви държи страх те бяха 16 годишни шкуриха и подготвяха колите за боядисване и още доста. познати деца знам които без причина ги беше бил.
15.
For You
14.04.2019 21:54:09
1
21
Хубаво искали да хапнат, ама готвача не бил сготвил още....
14.
Дърта чичка
14.04.2019 19:53:05
1
26
Защо не кажеш че си бил вътре и като ви зачакаха се заклещихте на врата и неможахте да излезете
13.
Баи Коста
14.04.2019 17:33:25
9
3
Bos питаи Ментата тои явно е по информиран цитира по точно случки и факти ,имена ас нямам претенции да знам .Информирам се от пресата радиото някоя кабеларка .Ма и то какво да спестят като то това е доло горе максимума по члена няма загинал . може да е било рикошети от някоя сватба в профсъюзния не знам .Паркирането на тротоара е опасно нещо не го практикуваите.
12.
Ебасу
14.04.2019 16:35:11
2
13
Тия хора нямат грам срама. ***** свидетелите, ***** правосъдието. То от видно по-видно какво са правили там, но щом отидът в съда всички са невинни жервти!
11.
Bosa
14.04.2019 16:25:15
0
13
Бай Коста откъде си сигурен че те не са го видели и са му спестили още 10 години?
10.
Баи Коста
14.04.2019 15:47:24
12
9
Наско ти там ли беше при салюта че цитираш имена . До колкото пишеше по весниците момчето му дали 10 години по косвени доказателсва .Не съм чел да се е признал за виновен. Може да е съдебна грешка. Може да е бил някои нервак от паркинги и гаражи към общината, знаеш ли!!!b
9.
Сорос
14.04.2019 15:13:34
1
5
Средния е
8.
Ха ха
14.04.2019 14:47:51
2
15
Пред 9мм всички великани/поганци стават джуджета...
7.
Наско Ментата
14.04.2019 14:44:07
1
25
Тва за салюта на менцата не е за хвалене бе бай Коста.Охххх,боже,боже,боже.Много променен габъра,преди ми се виждаше великан,сега стар господин.Аре да мирясвате.Да не се излагаме пред чужденците повече.
6.
Баи Коста
14.04.2019 14:10:17
5
13
Не знам шамарили ли са и кои ама знам че някои ги беше приветсвал със салют че си паркират колата на плочките пред Профсъюзния Дом
5.
созополски селянин
14.04.2019 13:52:21
1
37
Това най-големия брат ли е от Габърите?Дето преди години бяха шамарили Кела?
4.
Раско
14.04.2019 13:42:00
22
12
Габъра е стабилно копеле
3.
Хахах
14.04.2019 13:29:50
3
45
Бахти измислените истории.Бил с подагра ма иначе голям бабаит.Супер съчинение направо ЕСЕ .
2.
...
14.04.2019 13:26:07
6
35
Грозник! Как те те улучиха и тебе...
1.
ха,ха,ха
14.04.2019 12:54:34
2
57
То вие всички сте добри момчета!После Ангелкова и хотелиерите в Слънчака да не се чудят,че ранните записвания за курорта са наполовина.Че то в мексиканските курорти по-спокойно вееее!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори