×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хороскопът за април: Близнаците ще се борят за мястото си под слънцето, лъвовете да се пазят от двуличници


Хороскопът за април: Близнаците ще се борят за мястото си под слънцето, лъвовете да се пазят от двуличници
Вижте за кои зодии април ще е успешен
31 Април 2019, Понеделник, 00:09 ч.

Скорпионът може да рискува, но без изцепки, мъжете риби може да получат голям бонус или награда

Според хороскопа, април ще бъде лек и необременителен. Освободете се от домашните и деловите си проблеми. Не се очакват затруднения с парите, ако си намерите допълнителна работа и се разплатите с кредиторите. Месецът ще ви предостави много ситуации, за да изпълните желанията си. Това ще ви позволи да подобрите своето финансово положение. Не бързайте да давате на заем големи суми пари, защото ще ви се наложи да си ги връщате със зор. Нали не искате да се унижавате!

Астрологичната прогноза за този месец обещава добра ситуация в личната сфера. Любовта неочаквано ще дойде при самотните. Отношенията в брака ще станат по-ярки, по-разнообразни и хармонични. Семейните двойки ще имат страстни нощи.

На бизнесмените и търговците ще им се усмихне късметът. Той ще им поднесе на табличка изгодни сделки, договори и влиятелни запознанства. Само не трупайте гениалните си идеи, а ги реализирайте бързо и с амбиция.

Хороскопът предсказва снижаване на имунитета, психически разстройства и леки простуди. Всичко това ще ви извади от релсите и ще ви накара, временно, да се отдръпнете от важните задачи. Но здравето е по-скъпо от всичко, пазете го през април 2019 година.

Овен

На Овните се разрешава да мечтаят и да дават воля на илюзиите. Повярвайте в чудесата и те непременно ще се случат. Още повече, че няма да ви се наложи, през този месец, да се оплаквате от съдбата. Ако бъдете искрени с близките си, то и най-съкровените ви желания ще се осъществят в живота.

Хороскопът за април препоръчва на Овните веднага да зададат темпо на служебните и на личните си дела. Не е нужно да плувате срещу течението, защото така може да попаднете в непредсказуеми ситуации.

Старайте се да се отнасяте към всичко философски и да не попадате в „задънена улица“, заради тъжните си мисли. Спокойствие и комфорт – ето какво ви е необходимо сега. Овните трябва да намерят време за решаване на битовите проблеми, за общуване с децата и за преустройство на жилището.

На някои Овни през април ще им се наложи да се преместят да живеят в чужбина или на село, за да бъдат по-близо до роднините си. Между другото, вие отдавна търсите идилията и подреденият живот близо до природата. Хороскопът съветва Овните да се отнесат сериозно към своето здраве. Ако нервите ви са се разклатили, то спрете да обръщате внимание на дребните неприятности. Заради честите ядове може да се разболеете, а нужно ли ви е това?

Хороскоп за жените Овни

Хороскопът за април препоръчва на жените Овни да определят добре кое е първостепенно в живота им, а от кое могат да се окажат напълно. Ако имате цели, смело ги заявете! А, ако имате планове, осъществете ги в живота! Голяма част от времето си, Овните трябва да отделят на своите близки и любими хора. Те ще ви заредят с оптимизъм и ще ви дадат някои мъдри съвети.

В средата на април, Овните не трябва да взимат решения без да са ги обмислили предварително. Много от желанията ви ще се изпълнят, като няма да ви се наложи да използвате особени усилия за това. Важно е разумно да ги „пускате в пространството“, за да не се „изкривят“ в процеса на реализирането им.

Хороскопът съветва жените Овни да не дават пари за вещи, които са доста скъпи. А, ако сте планирали покупката на техника, мебели или нещо за дома, то го направете, но само в края на месеца. Овните могат да вложат доста удачно пари в личния си бизнес. Нали отдавна искате да бъдете бизнес дами? Всичко ще ви се получи, само трябва да се заемете!

Хороскоп за мъжете Овни

Хороскопът препоръчва на мъжете Овни да сложат акцент на новите делови връзки. Може да общувате визуално или да разговаряте по телефона с бъдещите си партньори. Не е изключено някой влиятелен човек да ви покани на среща. Важно е да изложите подробно грандиозните си планове. Овните трябва да бъдат инициативни и да не губят надежда за кариерен ръст. През април се очакват командировки, по времето на които ще се случат редица добри промени.

Началото на април се очертава да бъде период на трудна конкуренция за Овните. Ако се държите мъдро и коректно, никакви катаклизми и конфликти няма да преживеете. Важно е да не губите мярката и да не използвате незаконни методи.

Хороскопът предсказва, че мъжете Овни често ще получават помощ от приятели и богати спонсори. Ще ви дадат прилична сума пари, за да започнете собствен бизнес. Приятни перспективи очакват тези, които са открити за обществото, взимат участие в различни мероприятия и не се стесняват да стоят през публика. Колкото по-активни и прозорливи бъдат Овните, толкова по-добре ще бъде за професионалното им положение.

И не трябва да гледате назад, вече сте били там! През април бъдете самоуверени, упорити и дипломатични. Вие сте лидери по натура, затова не приемайте ролята на „вторите“. В края на месеца е възможен голям бонус и изгодни договори.

Телец

Хороскопът за април съветва Телците да си сложат маската на Батман, да се научат да летят и да вършат благородни постъпки. Ще ви се получи! Така ще докажете на всички, че сте истински професионалисти, а и рязко ще се издигнете по кариерната стълбица. Стига сте съзерцавали и завиждали на тези, които са успешни! Вие и сами сте способни на много, бъдете активни и самоуверени.

През април, Телците ще имат повече от достатъчно работа. И не трябва да делите новите задачи с никого, сами изпълнявайте всичко!

С финансите всичко ще бъде наред, а, ако си намерите допълнителна работа, то изобщо ще бъдете на „седмото небе“. Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Телците да бъдат щедри на подаръци за близките си хора. Те ви подкрепят по пътя към успеха.

В личната сфера, при Телците, всичко ще бъде пролетно, ярко и елегантно. Вие сте така очарователни и искрено усмихнати, че нито един ухажор няма да ви подмине. Не забравяйте да се преобразите външно – дрехи, прическа и стил на поведение. Всичко трябва сериозно да преразгледате.

Хороскопът обещава на Телците приятни изменения в служебната сфера. Какво пък, нищо чудно, вие сте така талантливи и самобитни, че това трябва да бъде признато в обществото. Креативните проекти ще ви донесат приличен доход. Очакват се чести командировки, срещи и съвещания на високо ниво. За да не се простудят, Телците трябва да спазват профилактични мерки и да пият витамини.

Хороскоп за жените Телци

Хороскопът предсказва на жените Телци успешно разрешаване на материалните проблеми и въпроси, отнасящи се за недвижим имот. Ако се наложи да спорите с някого или да доказвате нещо, то бъдете емоционално сдържани. Желателно е да намерите компромисно решение дори там, където очевидно е трудно. В началото на месеца, Телците трябва да внимават, когато подписват документи. Не пречи да се консултирате с юрист.

На Телците ще им бъде много трудно да се сдържат в средата на април 2019 година. Вината ще бъде във вашата импулсивност и необмислените ви действия. Старайте се спокойно да приемате всичко ново и необичайно, а също се откажете от излизане пред публика. Що се отнася до курсовете и семинарите, по-добре ще бъде да ги преместите за следващия месец.

Хороскопът препоръчва на жените Телци ясно и точно да представят своите идеи пред началника. От това ще зависи дали ще получите нова длъжност или ще си останете на предишното място. Мислете конструктивно, по-често общувайте с приятели и не се поддавайте на негативно влияние. И още един важен момент – Телците трябва повече да си почиват, да се разхождат на чист въздух и да се развиват духовно.

Хороскоп за мъжете Телци

Хороскопът предсказва на мъжете Телци активен месец, когато ще могат уверено да проявят своите най-добри делови качества. Дори към скучните и дребни задачи ще подходите с хъс. Началството ще бъде безкрайно доволно от вас, което непременно ще се изрази в паричен еквивалент. Само не се притеснявайте да питате кое и как да направите, иначе ще потънете в грешки и недомислици.

На Телците, които работят в офис или в голяма фирма, можем да пожелаем късмет. Той непременно ще дойде, ако бъдете инициативни и се заемете с нови проекти.

Хороскопът съветва мъжете Телци да помислят с какво са се отличавали в детството или в юношеството си. Може би рисувате или говорите свободно английски. Показвайте своите таланти, използвайте ги в ежедневието и те ще ви носят не само пари, но и слава. През този месец не трябва да бъдете скромни, трябва с цяло гърло за заявявате своята уникалност.

Единствено сред колегите си трябва да бъдете без амбиции. Вече са забелязали вашата завишена самооценка и не е нужно постоянно да акцентирате върху нея. Помнете, ако се държите прекалено надуто или горделиво, ще създавате конфликтни ситуации. През април ще постигате по-лесно нещата, ако по-малко разказвате на всички за своите цели.

Близнаци

Хороскопът за април обещава на Близнаците невероятен период, когато всички наоколо ще ги аплодират и ще им се възхищават на постиженията. Благодарение на талантите и природната ви находчивост, ще постигнете всичко, за което сте мечтали в живота. За конкуренция не може и да става дума, всички съперници и зложелатели са се разбягали на страни.

През април, Близнаците трябва да се придържат към планомерността. Макар че, все пак, някои моменти могат да се окажат непредсказуеми.

Ако отдавна искате да поговорите с шефа относно повишение на заплатата, направете го! По време на разговора не забравяйте да предложите нови идеи и креативни проекти.
Хороскопът предсказва оригинална ситуация на Близнаците, които все още не са срещнали любимия си човек. Ще бъдете поканени на среща с този/тази, за които отдавна мечтаете. Не е изключен и роман с колега/жка, който може да има много щастливо продължение.

През април не се очакват сериозни проблеми със здравето при Близнаците, но не забравяйте да спазвате диета и да контролирате кръвното налягане. Настроението ви може да се променя по сто пъти на ден, а причините да са различни – стрес на работното място или метеорологичните условия на вън.

Хороскоп за жените Близнаци

Хороскопът съветва жените Близнаци да обърнат внимание на своята външност. Ако отдавна не сте посещавали козметик, не сте си правили нова прическа и сте забравили как се пазарува, то намерете време за всичко това. Поглезете се с нещо вкусничко, поседете с приятелки на кафе. Понякога е полезно да бъдете егоисти.

В средата на април, Близнаците ще получат известие, след което рязко ще променят плановете си. Не трябва веднага да си правите изводи и да се паникьосвате. Възможно е, положението да не е така лошо, както ви се е сторило в началото.

Хороскопът препоръчва на жените Близнаци леко да рискуват, ако искат да реализират замисленото. Естествено, ще бъде добре да внимавате. Смелостта и упоритостта не само мъжки качества, а и женски. Особено, ако зад гърба ви горят мостовете, а съперниците са ви омръзнали с приказките си. Не слушайте нравоученията на тези, които сами не разбират от нищо.

Хороскоп за мъжете Близнаци

Хороскопът препоръчва на мъжете Близнаци да се проявят като истински борци. Но не за справедливост, а за своето място под слънцето. Бъдете активни, ходете на съвещания и водете открити преговори. Конкурентите ще бъдат в шок, когато изявите най-добрите си качества.

През април на Близнаците е разрешено да хитруват и да не играят по правилата. Това ще им донесе отлични резултати, а също и ще им позволи да укрепят авторитета в нужните кръгове. Събеседването ще премине страхотно, благодарение на което ще получите перспективна работа. И така, трябва да бъдете по-активни и самоуверени, тогава всичко ще се получи чудесно.

Хороскопът съветва мъжете Близнаци да повишат квалификацията си, да учат и да търсят нова информация. Особено ще провърви на творческите личности, които имат много гениални идеи и, по-важното, имат креативни методи за тяхната реализация. Реализирайте се сами и помагайте на другите – това трябва да бъде девиза ви през този месец. А в свободното си време може да ходите на театър, кино или на балет.

През април, за Близнаците, няма да бъдат особено успешни задграничните командировки, а и тези в други градове. Желателно е да не пътувате с кола на дълъг път, а също да се откажете и от летенето със самолет. Не се препоръчва да се обръщате към съд или полиция. През този месец се старайте да запомняте сънищата си, защото ще се окажат предсказателни.

Рак

Хороскопът съветва Раците по-малко да мислят за лошото, а повече за доброто стечение на обстоятелствата. Ценете това, което имате днес, не обръщайте внимание на миналото. Емоции, чувства и нови впечатления – събирайте ги с отворени обятия. Търсете разбирателството с всички, с които ви срещне съдбата през април. През този месец Раците ще бъдат истинска „запалка“, даряващи светлина и оптимистично настроение.

В колектива искрено ще уважават Раците и ще приемат всички техни заслуги без завист. През април ще бъдете лидери и авторитети за много. Благополучно ще приключите стар проект, над който сте работили непрекъснато.

В семейството на Раците всичко ще бъде добре, ако не използвате командния тон. Роднините ще ви усещат като приятели и съветници, а не като деспоти. Хороскопът препоръчва на Раците да укрепват финансовото си положение. Ако работата не ви дава възможност да заработвате прилични пари, то си намерете друга. Може да започнете да учите, да повишавате своята квалификация и да помислите за нова специалност. Може да си потърсите работа и в интернет, където вашите способности ще ви се отплатят с лихва.

Не изключено някой от приятелите да ви предложи съвместен бизнес, не отказвайте! Хороскопът предсказва на Раците дребни разправии с близките. Те ще бъдат незначителни, но ще ангажират мислите ви, а и нервите ще се разклатят. Бъдете открити и честни с тези, които ви се доверяват напълно. А за запазване на здравето са полезни витамините, хранителния режим и редовната почивка.

Хороскоп за жените Раци

Хороскопът съветва жените Раци по-малко да капризничат и да натрапват своята гледна точка. Вие не сте сами, за да се държите по този начин. Чувството за непълноценност и мнителност няма да са ви от полза през този месец, затова се постарайте да изгладите отношенията с всички, с които общувате. Добре е да се заемете с ремонт, почистване и препланиране на жилището ви. Няма да бъде лошо Раците да се разходят по магазините, за да се приготвят за пролетта, да изглеждат шикозно.

В средата на април, Раците трябва да поставят акцент на всичко ново и необичайно. Това могат да бъдат не само запознанства с хора, но и семинари, курсове и психологически тренинги. Дистанционното обучение ще ви даде много информация, за която дори не сте се досещали.

Хороскопът не препоръчва на жените Раци да се отървават, без съжаление, от всичко старо. Дрехите могат да бъдат реставрирани, а с хората общувайте меко и отстъпчиво. Реконструкцията е нещо добро, което ще внесе в живота ви свежа струя и вдъхновение.

Хороскоп за мъжете Раци

Хороскопът предсказва на мъжете Раци много промени в живота. Застоят и неразбирането са останали в миналото, освобождавайки място за всичко светло и интересно. В служебната сфера също ще има изменения, като повечето от тях ще бъдат за добро. Вие, най-накрая, ще разберете какво ви води към успех и кариерно израстване. За да не се изгубят като личности, Раците, през април, трябва да се заемат със саморазвитие – както духовно, така и физическо. Ако имате цели, търсете начини да ги постигнете. Вие сте талантливи и опитни, затова не робувайте на трудностите. Съветите на близките ще ви бъдат от полза.

Април ще се окаже благоприятен период за Раците по отношение на контактите, сделките и пътуванията. Е, има много проекти, които ще ви донесат материални доходи и творческа популярност. Желателно е да оцените всичко, което е свършено и да се успокоите.

Хороскопът препоръчва на мъжете Раци да се заемат с въпросите, които се отнасят до наследства, недвижимости и финанси. Ако някой от роднините ви поиска заем не отговаряйте, че нямате. Обратно, по-често помагайте и подкрепяйте тези, които са до вас. В края на април Раците ще бъдат затрупани от домашни и битови дела. Ако се заемете с всичко, с радост и ентусиазъм, ще се издигнете в собствените си очи.

Лъв

През април, Лъвовете могат лесно да попаднат в обятията на неискрени и нечестни хора. Бъдете много внимателни, не се поддавайте да съблазни и ограничете общуването. Нека във вашето обкръжение има само открити, доброжелателни и близки духовно хора.

Хороскопът предсказва на Лъвовете срещи с такива професионални манипулатори, че гривата им може да опадне за секунди. Да, вие обичате похвалите, но не до такава степен. Не се карайте за дреболии, гледайте на живота с ясен поглед и бъдете над всичко негативно и над завистта.

През април, Лъвовете трябва да гледат от къде „духа вятъра“, по-често да се усмихват и да се срещат с приятели. До вас има хора, които се нуждаят от подкрепа и с радост ще попият от вас доза оптимизъм. Ако бъдете по-уверени и по-смели, то скоро ще видите резултатите от своето поведение и отношение към околните.

Хороскопът съветва Лъвовете да се стремят к успеха, но да не се „качват по раменете и главите“ на околните. Разбира се, че вие сте царе, това е безспорно. Но да „навирате“ на всички своята корона, това е грубо и невъзпитано. Още повече, че имате много конкуренти, съперници и желаещи да ви навредят. Обръщайте по-малко внимание на сплетните и слуховете, те няма да ви доведат до нищо полезно. Има възможност да подпишете доходен договор, което видимо ще укрепи материалната ситуация.

През април, Лъвовете може да си вземат отпуска и да попътуват, но заедно с любимия човек, ако имате, разбира се. Самотните Лъвове, именно на това пътуване ще срещнат своята половинка.

Хороскоп за жените Лъвици

Хороскопът за април съветва жените Лъвици да бъдат внимателни, когато се запознават с хора. Такива връзки едва ли ще доведат до нещо добро и плодотворно. Ще бъде добре в началото на направите „инвентаризация“ на мислите си, а след това да се заемате с всичко ново и неординарно. Вещите, книжата и финансите също сложете в ред. Нека всичко върви по план, а не хаотично!

В средата на април, Лъвовете могат да се запознаят с човек, който ще се окаже не този, за кого ви се представя. Не изключвайте мошеничество и измами във финансите, а и в любовта. Има риск, да се възползват от вашите чувства и откровения, за техни користни цели.

Хороскопът препоръчва на жените Лъвици да бъдат решителни, особено, ако работата се отнася до големи парични суми. Вие лесно се разделяте с парите, но не позволявайте на някой да ви „върти на пръста си“. Възможен е сериозен конфликт с бизнес партньори или колеги. В края на април бъдете внимателни с думите, а също и с поведението си в обществото.

Хороскоп за мъжете Лъвове

Хороскопът предсказва на мъжете Лъвове наситен на информация месец. Ще ви се наложи да сортирате много писма, да подписвате документи и да звъните на хора. При това, цялата тази суматоха ще бъде ежедневие. Ще ви разкъсат на парченца, само и само да получат съвет и да се срещнат с вас. И така, как да живеят Лъвовете, за да не останат без сили и да направят всичко правилно? Трябва внимателно да определите приоритетите си, да спазвате графика си за работа и разумно да гледате на някои ситуации.
От финансова гледна точка, април ще бъде чудесен за Лъвовете. Парите ще бъдат дори повече, отколкото сте очаквали. Ще бъде добре да започнете да учите, да посещавате семинари и тренинги. Ако повишите квалификацията си, кариерата ще тръгне на горе.

Хороскопът препоръчва на мъжете Лъвове да бъдат внимателни в общуването с непознати, дори, ако някой искрено, както си мислите, протяга ръка за помощ или открито ви се усмихва. Това могат да бъдат конкуренти или хора, които искат да ви „подхлъзнат“ и да ви „изкарат от строя“. Философският подход към всичко и позитивното настроение ще обезопасят Лъвовете срещу непредсказуеми ситуации и негативна енергия.

Дева

Хороскопът съветва Девите да положат всички усилия и таланти, за да се осъществят съкровените им желания. Вие сами творите съдбата си, помнете това! Не е желателно да пестите силите и чувствата за близките си хора. Вие имате богат потенциал, много енергия и възможности. Приложете всичко това в делата, за да не се мъчите след това да се реализирате като личности.

На първо място за Девите трябва да бъде почивката в средата на пролетта. Още повече, че сте си свършили работата, което означава, че заслужавате развлечения, покупки и всичко, което желаете.

Хороскопът препоръчва на Девите да си поставят реални цели, иначе, сами ще се объркате, когато започнете да ги реализирате. Не забравяйте да звъните и да се срещате с приятели, да се веселите и да споделяте позитивизма си с околните.

През април, Девите трябва да внимават за своето здраве, като особено контролират храненето и физическото натоварване. Храната трябва да бъде калорийна, но не мазна и се откажете от спиртните напитки. Хороскопът предсказва на самотните Деви ярки запознанства с романтичен оттенък. Възможно е да се замислите за брак и семейство. В семейството на Девите всичко е добре, цари хармония и разбирателство.

Материалната ситуация ще се окаже благоприятна през април, но трябва на време да се разплащате с кредитите и дълговете си. Не е изключено Девите да подпишат дългосрочен договор, а също и неочаквано да спечелят пари от лотария. Удачно ще се решат въпроси, свързани с получаването на наследство.

Хороскоп за жените Деви

Хороскопът препоръчва на жените Деви да бъдат смели и инициативни в живота. Всички начини за постигане на целите са оправдани, но не си помисляйте да рискувате без причина. Желателно е да се замислите за самообразование и духовно израстване. За да отдалечите от себе си тъгата, трябва по-често да посещавате културни мероприятия, да ходите на кино или на театър.

В средата на април, Девите трябва да обръщат внимание на това, което интуицията им подсказва. Именно тя ще им помогне да избегнат проблемите в личната и в професионалната сфера. Възможни са разправии с роднини, затова внимавайте за думите и поведението си. Вие може да обидите някого, а след това сами да се измъчвате в терзания.

Хороскопът обещава на жените Деви многобройни пътувания, които ще им подарят много изненади и незабравими впечатления. Вашият чар се вижда, не крийте творческите си способности и бъдете по-приятелски настроени. Възможно е да постигнете много в кариерата, финансите и да очаровате всички, които са ви симпатични.

Хороскоп за мъжете Деви

Хороскопът предсказва на мъжете Деви успех във финансите. Не е изключен голям бонус, изплащане на някакви проценти и хонорар за проект, с който още не са се заели. Някои ще си намерят още една работа, което за дълго ще подобри финансовото им положение и ще им донесе морално удовлетворение.

На литераторите, писатели и творческите Деви, особено, ще им провърви през април. Вие може да предложите своите очерци и статии на известна агенция и да се прославите в целия свят. Важно е по-често да ходите на семинари, масови мероприятия и да излизате пред публика. Ако се запознаете с популярни в обществото хора, смело им разкажете плановете си за бъдещето.

Хороскопът препоръчва на мъжете Деви да решат въпросите свързани със жилището, наследство или някакво имущество. Колкото по-бързо и разумно го направите, толкова по-бързо ще получите желаната сума пари. Има възможност да вложите успешно пари в собствения си бизнес или в бизнеса на близък приятел. Девите могат да се окажат в полезрението на хора, от които, изцяло, им зависи кариерното и професионалното израстване.

През април, Девите трябва да бъдат лидери и да не снижават позицията. Ако изпуснете кипящата си енергия в нужното направление, ще получите удоволствие от работата и ще направите изгодни контакти. Важно е да не мързелувате, да не се съмнявате в себе си, да не се бавите в очакване, а да „хванете бика за рогата“.

Везни

Хороскопът препоръчва на Везните да търсят съмишленици, които не само да ги подкрепят във всички начинания, но и да им помогнат да реализират старите си желания. Пътят ви е открит във всички направления! Само не се преуморявайте, не правете прекалено емоционални, но неперспективни планове в работата, в личната сфера и във финансите!

Очакват ви много промени в живота. Най-накрая старите ви мечти и идеи ще се въплътят в реалността. Възможно е някой творчески проект да даде резултат – голям доход.

Хороскопът препоръчва на Везните да помислят не само за кариерата, но и за укрепване на авторитета във влиятелните кръгове. Не трябва да жертвате всичко, което имате, но и да седите да чакате да се оправите времето, също е безполезно занимание.

Везните ще получат такива приятни подаръци в любовта, че чак главите им ще се завъртят от щастие. Това, особено, се отнася за семейните хора. Напълно ще бъдат сразени от новината за раждане на дете. В резултат на това, отношенията с любимия човек ще станат стократно по-устойчиви. Разбира се, че ще имат много грижи и притеснения.

Хороскопът обещава на Везните спешно преместване в друг град или в друга държава. Финансовото положение ще се окаже „на ръба“, ако не спрете да бъдете разточителни. Пестеливост и практичност – чували ли сте за тези качества? Именно на тях трябва да поставите акцент през април.

Хороскоп за жените Везни

Хороскопът предсказва на жените Везни неочаквани ситуации и леко неприятни събития в живота. Заради тях ще ви се наложи рязко да смените плановете си. Но не трябва да тъгувате и да се вълнувате, а още повече да се обвинявате за случилото се. Ако не можете да реализирате целите си, то се опитайте да се заемете с тях друг път.

В средата на месеца се опитайте да организирате празник за душата си. Например – да се повеселите с приятели, да потанцувате, да отидете на заведение. Какво пък, вероятно напълно сте си заслужили това, така че починете си! А семейните Везни не пречи да организират нещо добро и радостно за своите близки и за децата си.

Хороскопът предсказва на жените Везни тягостно състояние, на границата на депресията. Вие така сте се уморили от проблеми, грижи и ненужни контакти, че ви се иска да избягате на края на света. Дори близките ви хора ви дразнят, а това вече е нонсенс. Внимавайте да не направите необмислени действия и за това, което казвате. Повишената емоционалност и невъздържаност могат да се отразят лошо на взаимоотношенията ви.

Хороскоп за мъжете Везни

Хороскопът съветва мъжете Везни да си обърнат внимание, на самите себе си, на делата и желанията си. Стига сте живели с чуждите проблеми. Постарайте се да си намерите работа, която да зарадва душата ви, а не само да ви докарва пари. Понякога трябва да бъдете егоисти, за да разберете колко струвате и как се отнасят към вас околните. Ако настоящата месторабота не устройва Везните, то трябва спешно да потърсите нещо ново и перспективно.
Везните не трябва да отлагат нищо за утре. Само днес и сега! Ако искате да се придвижите напред, да направите кариера, да станете независими по отношение на финансите, то използвайте целия си енергиен запас, в пълна степен. Желателно е сериозно да се замислите за започване на собствен бизнес. Събирайте нужните за това документи, подписвайте договорите и от нищо не се страхувайте!

Хороскопът препоръчва на мъжете Везни да си спомнят за влиятелните си приятели. Те, вероятно, ще ви подскажат как да станете успешни предприемачи. Трябва да повишите самооценката си, да учите и да се отнасяте организирано към всичко с което се занимавате. Импулсивността може да ви навреди при отношенията в колектива, а също и по време на официалните разговори с началството.

В края на месеца, Везните ще се ядосват, заради недостиг на пари. Те действително ще бъдат малко, но ситуацията не е без изход. Ако имате възможност, внесете част от средствата за учене или за пътуване.

Скорпион

Хороскопът съветва Скорпионите по-често да рискуват, но без „изцепки“! Приемайте спокойно всичко ново, не се обръщайте към миналото и бъдете максимално самоуверени. Ще имате много предложения за работа, за любов … ориентирайте се правилно в тях. Скорпионите трябва да учат, да правят запознанства, да бъдат в центъра на събитията. Само така ще успеете да се обогатите със знания и да вървите напред.

През април, Скорпионите не трябва да крият своите таланти, защото те ще ги доведат до успех и материално благополучие. Проявявайте най-добрите си страни, бъдете отговорни, не се страхувайте да вървите по кариерната стълбица.

Хороскопът предсказва открити, честни отношения с колегите. Няма да има дори намек за конфликти, ще се разбирате добре. И всичко, защото искреността и доверието ще бъдат ваши приоритети. Желателно е по-често да общувате с роднините, които очакват морална подкрепа от вас. На Скорпионите, които още не са срещнали любимия си човек, през април съдбата ще им се усмихне. Това няма да бъде просто лек флирт, а красив и дълготраен роман.
На Скорпионите се препоръчва да обърнат внимание на своето хранене. Откажете се от тестеното, соленото и калоричната храна.

Хороскоп за жените Скорпиони

Хороскопът съветва жените Скорпиони по-често да се усамотяват и абстрахират от обществото. Заемете се с нещо приятно, намерете си хоби и се реализирайте творчески. Четене, слушане на музика и рисуване ще внесе хармония в душата ви. Препоръчва се да излизате сред природата, на хижа или просто да се разхождате в парка. В средата на месеца трябва да се вслушвате в интуицията си. Благодарение на това ще избегнете многобройните грешки и нежелани обрати на съдбата. Ако някой ви предлага сътрудничество или брак, не бързайте веднага да се съгласявате. Възможно е тук да се крие лъжа или измама, бъдете внимателни.

Хороскопът предсказва много непредвидени обстоятелства и измислени дела. Помнете, че шокирайки околните със своето поведение и външния си вид, ще развалите репутацията си. Има определени рамки и правила от които не трябва да излизате.

Хороскоп за мъжете Скорпиони 

Хороскопът съветва мъжете Скорпиони да определят кои са им приятели, а с кои ги свързва само работата. Не слагайте в една графа различните отношения. Ако искате да изпълните повече задачи, по-малко говорете по време на работа, подхождайте отговорно към всичко. Още повече, че през този месец има възможност да получите нова длъжност, а също и да изтъкнете най-добрата си страна пред началството.
На Новолуние (5 април) трябва да бъдете внимателни в изказванията и да не взимате важни решения. Спрете да се захващате с всичко, защото това ще навреди на кариерата ви, а и на финансовото ви положение. Добре е малко да си починете, да направите анализ на свършеното и да се изпълните с оптимизъм.

Хороскопът предсказва комфорт и уют в дома. Посвещавайки време на близките, вие ще разберете, че те са най-важното в живота ви. Спомнете си и за тези дела, които отдавна чакат реализация. Нека всичко бъде балансирано – и работата, и личната сфера.

В края на месеца е необходимо да намерите съмишленици и надеждни приятели, за да получите подкрепа за начинанията си. На вас са ви нужни прилични дози оптимизъм и радост. Всички проблеми няма да се решат за един ден, не бързайте с изводите. Не е изключено на получите премия, повишение на заплатата и изгоден, във финансово отношение, проект. Важното е да работите, заради перспективите, а не само заради парите.

Стрелец

Понякога ви заобикалят абсолютно ненужни вещи и хора, което ви пречи да се реализирате и да бъдете самоуверени. Хороскопът за април 2019 година съветва Стрелците спешно да се отърват от всичко, което ги спъва и им докарва проблеми. И не забравяйте да обновите гардероба си за пролетта. Това ще ви придаде настроение и оптимизъм.
Любовта няма да подмине Стрелците, които я търсят и я очакват с цялото си сърце. Ще сте обсипани с романтика и нежност, което ще ви подари незабравими усещания.

На тези, които вече са срещнали „своя човек“ можем да пожелаем само едно: пазете хармонията в отношенията. Не си и помисляйте да ревнувате или да подозирате в нещо онзи/онази, които напълно ви се доверяват. Цинизмът и сарказмът, произтичащи от Стрелците, могат да развалят всичко и да доведат до раздяла.

Стрелците трябва да обърнат внимание на здравето си. Ако не искате да попаднете в клиника за душевно болни, то спрете да нервничите или се обърнете за помощ към психиатър. Трябва да си почивате, да се срещате с позитивни хора и да се занимавате с творчество. Всичко това ще ви позволи да откриете в себе си богат потенциал и да се разсеете от тъжните мисли.

Самотните Стрелци, през април, могат най-накрая да се запознаят със своята половинка. Това ще се случи далече от дома или в компанията на нови приятели, или в магазина …

Хороскоп за жените Стрелци 

Хороскопът препоръчва на жените Стрелци да сформират екип от надеждни и верни приятелки, за да организират интересен бизнес. И това не е задължително да бъде бизнес или търговия, а може да се заемете с творчество, изкуство или да отидете на фитнес. Важно е да имате идеи и желания, които да искате да осъществите в живота.

В средата на месеца не трябва да планирате нищо мащабно и сериозно. Обратно, посветете времето си на почивка, развлечения или културни мероприятия. Полезни са йогата и духовните практики, които ще ви помогнат да нормализирате вътрешното си състояние. Не е изключено спешно пътуване, подгответе се добре за него.

Астро прогнозата за април предсказва на жените Стрелци финансови проблеми. Но помнете, едва ли ще успеете да ги решите с помощта на кредити и заеми. Така само ще влезете в още дългове и ще ги връщате до края на годината. Стрелците трябва сами да намират начините, които да им помогнат да оправят грешките и да укрепят материалното си положение. В края на април очаквайте неочаквани приходи.

Хороскоп за мъжете Стрелци 

Хороскопът съветва мъжете Стрелци да работят и да работят, защото е нужно да нормализирате положението с парите. А и кариера им се иска да направят, и дом да построят, семейство да си направят … И така, ако бъдете по-упорити и по-активни, всичките ви желания ще се осъществят. Само не забравяйте да бъдете дипломатични! Възможни са чести пътувания по работа, преговори и изгодни предложения. Ще провърви на Стрелците, които мислят да започнат собствен бизнес.

В началото на април трябва непременно да довършите всички предишни дела. Спешно и важно е да оправите всички грешки. На Новолуние (5 април) не трябва да закъснявате, да се отнасяте небрежно към задачите и да се конфронтирате с началството. Трябва да бъдете сдържани, за да не развалите репутацията си!

Мъжете Стрелци не трябва да се товарят с работа в средата на месеца, дори, ако нещо трябва да направите спешно, отложете го. Полезно ще бъде да си вземете два-три дни почивка, за да си починете пълноценно и да съберете сили. Пазете здравето си, то не е безгранично.

В края на месеца трябва да се заемете с това, което в близко време ще ви донесе достойни пари. Помнете, че с това трябва да се занимавате сами, без да разчитате на подкрепата на влиятелни лица и партньори. Бъдете инициативни в това, което познавате, тогава ще видите и чудесните резултати.

Козирог

Хороскопът съветва Козирозите да не губят увереността и самообладанието си в процеса на постигане на успеха. Важното е по-често да бъдете в обществото, да не игнорирате социалните въпроси и да повишавате авторитета си. Голямо значение ще има комуникативността и отстъпчивостта.

Следва да мислите за бъдещето, а не да се товарите с проблеми от миналото. Ако бъдете упорити и покажете професионализъм, ще се окажете на върха на славата. За кариерния ръст ще се нуждаете от повишаване на квалификацията, а също ще се наложи да установявате делови връзки. В средата на месеца, Козирозите ще получат важна и доходна задача, не трябва да се отказват от нея.

Хороскопът съветва самотните Козирози да се стремят към стабилни отношения, а не към леките флиртове. Ако искате да имате семейство, трябва да преразгледате ценностите си. Макар че, не е изключено и един лек флирт да има продължение и да ви доведе до брак. Не се очакват конфликти и скандали при семейните Козирози. Желателно е да организирате празник, който да обедини всички роднини.

Хороскопът съветва Козирозите да се обърнат към козметик, за да почистят кожата и да излекуват възпаленията. Ще бъде полезно да се храните с режим, а също и да се погрижите за здравето на черния си дроб.

Хороскоп за жените Козирози 

Хороскопът за април предсказва на жените Козирози много домашни и битови проблеми. Помнете, че няма да можете да прехвърлите на някой друг своите задължения и работа. Възможно е да се увлечете по хоби, което отдавна сте забравили. Именно то ще ви открие нови перспективи, ще ви помогне да се утвърдите професионално.

В началото на месеца трябва да сложите ред в мислите, дома и на работното място. Вие лесно и бързо ще се справите с всички задачи, дори и да се откажат трудни за изпълнение. Интуицията ще ви подскаже, кое е правилно и от кое е по-добре да се откажете. Съветите на приятелите и роднините няма да окажат позитивно влияние върху поведението ви.

Хороскопът обещава добър резултат след реализирането на някакво голямо начинание. Това може да бъде проект, който да ви донесе много пари. Важно е да не се измъчвате със съмнения, да бъдете целеустремени и да не демонстрирате на околните слабите си страни. Успехът е на страната на Козирозите, които имат опит, багаж от знания и желание да се откъснат напред.

Хороскоп за мъжете Козирози

Хороскопът за април предсказва на мъжете Козирози многобройни победи и постижения. И всичко благодарение на вашите амбиции, които не се каните да прикривате. Само ги „усмирете“, особено при общуването с началника. Иначе, ще имате много разногласия и проблеми. Търсенето на ново работно място ще се увенчае с успех, ако решите да смените сегашното. На Козирозите ще предложат перспективна длъжност, ако позвънят на нужните хора.

Астрологичната прогноза препоръчва да проявите лидерски качества и упоритост, за да заобиколите завистливите си колеги и да се заемете с нещо ново. Успех очаква тези, които се стремят към него с всички сили, а не чакат приказни чудеса. Възможни са срещи с влиятелни хора, от които ще зависи кариерата и финансово ви положение. Не изпускайте възможността да заемете своето място под слънцето.

През април, на Козирозите, които са началници, ще им се наложи рязко да преразгледат своите позиции. Разработете стратегически план и действайте без да се суетите, за да натрупате „точки“ за бъдещи успехи.

Водолей

Хороскопът ви съветва да се заемете с духовното си израстване и с получаването на знания. Ако имате пагубни пристрастия, то се борете с тях безпощадно. Ценете се, отървете се от негативите и живейте с позитивното. Възможно е да помогнете на някого да оправи грешките си и да се измени духовно. Разбира се, че ще получите благодарност и това ще повиши самооценката ви.

Водолеите трябва по-малко да си губят времето с празни приказки, особено по време на работа. Стига сте говорили по телефона, стига сте мързелували и сте се занимавали с глупости. Точно обратното, вие трябва да се вслушвате в колегите и партньорите си. Личният бизнес изисква максимално внимание, точност и действия.

Хороскопът предсказва на Водолеите сблъсъци с конкуренти и завистници. Добре е, че работата няма да стигне до бой, а само до разговори на повишен тон. За укрепване на финансовото положение е наложителна строга икономия. Спрете да давате пари на заем и най-добре си намерете допълнителна работа в интернет.

В любовната сфера, хороскопът обещава на Водолеите безоблачно време. Това се отнася и за ергените, и за семейните. Важно е да не се опитвате да превъзпитавате партньора/ката си, а също и да избягвате ненужните критики.

През април на Водолеите няма да им се наложи сериозно да се безпокоят за здравето си. Макар че от простуди и грип никой не е застрахован. Тук е уместно да препоръчаме ваксините и профилактичните мерки. Постарайте се да си лягате рано, за да се чувствате бодри през целия ден.

Хороскоп за жените Водолеи

Хороскопът обещава отличен месец на жените Водолеи. Можете не само да споделите с другите своите знания и опит, но и да намерите нужната информация за самореализация. Семинари, лекции и курсове – всичко това ще присъства във вашия професионален живот. Не се отказвайте от нищо, което води към перспективи. Кариерният ръст, най-важното е, че ви зарежда с бодрост и оптимизъм.

В началото на април, Водолеите трябва да помислят за нов източник на доходи. Ако отдавна в мозъка ви се върти някаква гениална идея, то смело я реализирайте. Месецът ще бъде удачен за тези, които са решили да се обърнат към юристи, адвокати или да изтеглят кредит. Непременно ще одобрят тази сума, която вие сте поискали. Само не забравяйте да си направите застраховка, за да не възникнат финансови проблеми в бъдеще.

Хороскопът предсказва на жените Водолеи решителен тон, който вие ще зададете на всичко, с което се занимавате. Ако се появят препятствия на пътя, действайте смело и открито. С роднините трябва да бъдете меки и отстъпчиви, за да не възникват напразни конфликти. Внимателно обмисляйте всяка дума.

Хороскоп за мъжете Водолеи

Хороскопът предсказва на мъжете Водолеи интересно и богато на събития време. С работата всичко ще бъде на ред, вие сте отговорни и упорити до безкрайност. Важното е да не правите нищо, което да е във ваш ущърб, а също и да не се занимавате с това, което не ви харесва. С финансите ще бъде трудно, те ще влязат в джоба ви едва в края на април. А на тези, които са решили да си намерят нова месторабота, може да се завиди, успехът е на ваша страна. И интервюто ще премине великолепно, а и ще получите почетна длъжност.

През април, Водолеите могат да сключат изгоден договор с партньори зад граница. За това сте мечтали доста години, затова взимайте и работете активно. Възможни са чести командировки, прелитания със самолети и нови планове. Не пречи да започнете да учите чужд език, за да се чувствате свободни и леки в общуването зад граница.

Хороскопът съветва мъжете Водолеи да не се занимават с активна дейност. А също, не взимайте решения на Новолуние (5 април). Работа ще имате много, но ще успеете да я свършите само, ако сте упорити и подходите креативно. Не закъснявайте, не се суетете и не спорете с началството.
В края на април, Водолеите трябва да планират реализирането на трудните задачи. Именно тогава ще имате предостатъчно вдъхновение и енергия.

Риби

Хороскопът съветва Рибите да бъдат по-близо да тези, към които не са равнодушни. Това са приятели, роднини и дори съседи, които искрено харесвате. Доброта, внимание и искрени чувства ще бъдат на първо място при вас. Ще бъде добре да се заемете с нещо, което ще внесе хармония в душата ви, а и ще подобри отношенията с близки ви.

През април Рибите могат да си вземат отпуска и попътуват, особено, ако такъв план ви се върти в главата. Важното е да не взимате със себе си проблемите, неуспехите в личната сфера и битовите проблеми. Всичко ще се реши с времето, а вие си починете с удоволствие.

Хороскопът предсказва на Рибите трудни семейни отношения. Със съпруга/та си общувате като кучето и котката, затова не минава и ден без скандали. Ако не спрете всичко това, разводът е близо. Самотните Риби ще се влюбят в човек, който с нищо не се отличава външно, но, ако чувствата ви са истински, то не слушайте никого.

През април, Рибите трябва да се заемат с лечението на хроничните заболявания на ставите и гръбначния стълб. Спешно се запишете на масаж, преминете курс с упражнения и пийте лекарства, за да се лекувате.

Хороскоп за жените Риби

Хороскопът съветва жените Риби да си спомнят кого са обидили и с кого са се скарали. За да не се задълбочат споровете, тръгнете първи към помирение! Повярвайте, горделивостта не е уместна тук, особено, ако човекът наистина е добър и ви е близък. Още повече, че през април ще успеете да изгладите взаимоотношенията с всички, с които съдбата ви срещне.

В средата на април при Рибите ще възникне идея как да реализират това, което ще ги доведе до успех и доходи. Препятствията по пътя ще бъдат минимални, а това вече е добър знак. Важно е да направите внимателен анализ, за да няма грешки и пропуски по време на работата. Обстоятелствата могат да бъдат в разрез с вашите планове, но вие се „дръжте“.

Хороскопът съветва жените Риби да обръщат внимание на сънищата, някои от тях ще бъдат предсказателни. Опитайте се да ги тълкувате правилно, да си направите определени изводи и да избегнете трудностите. В края на април, при Рибите, ще се разкрият творчески таланти и тогава може смело да вземете участие в конкурси и социални проекти. Само не се съмнявайте в себе си и в своите способности.

Хороскоп за мъжете Риби

Хороскопът за април обещава на мъжете Риби промени във финансовата сфера. Не е изключена голяма премия, изплащане на проценти и повишение на заплатата. Ако в плановете ви има нов проект, то за него можете да получите приличен аванс. Не бъдете скромни, когато се отнася до пари, смело казвайте своята цена. А що се отнася до заеми и изплащане на дългове, то Рибите, през април, трябва да приключат с тази тема. А, за да се чувстват стабилни в материалната сфера, трябва по-малко да харчат и да спестяват всяко левче.

Хороскопът предсказва на Рибите изгодно сътрудничество с деловите партньори. Вие лесно намирате общ език с тези, които са прекалено взискателни и арогантни. Участието в глобални проекти ще ви донесе признание и доходи. Само, още в началото на творческия си път, обсъдете всички нюанси и озвучете своите условия. И не пречи да търсите допълнителна работа, за да увеличите капиталите си.

На Новолуние (5 април) е най-добре Рибите да се усамотят и да не излизат от дома си. Не трябва да взимат решения, да бъдат активни и самонадеяни. Заради повишена емоционалност са възможни конфликти, аварии и нарушаване на разбирателства.

Хороскопът предсказва на мъжете Риби успешна реализация на старите идеи. Вие отдавна сте забравили за тях, но напразно. Проектите „миришат“ на големи пари, а също и на работа в чужбина. Заемете се с всичко с жар, за да осъществите всичко замислено.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори