Примамлива оферта: Разпродават машини за производство на ракия
Апаратурата може да бъде прегледана от потенциални купувачи до 15 април
Обявиха за публична продан апаратура за варене на ракия. Частният съдебен изпълнител Виолета Томова разпродава до 16 април техника на видинската фирма „Богус Топ къмпани“.
Процедурата цели да събере средства, с които да удовлетвори вземане от клоновете на две банки в крайдунавския град, които са предявени към дружеството от Кула, в което съдружници бяха Георги Лазаров и Марияна Лазарова, съобщава „Конкурент“.
Началната цена на апаратурата е 485 681 лева. В дългия списък от предлагани съоръжение фигурират: мелница чукова с вентилатор; прахоуловител тип „Циклон“; съд за хидроизолация; съд за озахаряване; вертикални ферментатор и буферен съд; 3 дестилационно-ректификационна системи за ракии; съдове за хомогенизация и за готова продукция; вертикални силузи; парен котел; омекотителна инсталация за техническа вода.
Машините и съоръженията за производство на ракия, спирт и дестилат за хранителната промишленост могат да бъдат видени до 15 април, пише още в обявлението на окръжния съд във Видин.
Опитите за разпродажба на имуществото датират от повече от 5 години, след като съдружниците не успяха да обслужват кредити към две банки.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
