×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето я най-красивата омъжена жена в Бургас! Преуспяла дама с бизнес на Сейшелските острови


Ето я най-красивата омъжена жена в Бургас! Преуспяла дама с бизнес на Сейшелските острови
Мариана е не само добър предприемач, тя е изключително красива жена, която е успяла да създаде щастливо семейство. На снимката е със съпруга си Антъни и 3-годишната им дъщеричка
23 Март 2019, Събота, 15:01 ч.
Автор: Флагман.Бг

Мариана Атертон вдъхнови публиката и журито с невероятния си чар и интелект

На тържествена церемония в Гранд хотел и СПА Приморец в петък вечер, 22 март, бе избрана най-красивата омъжена жена за 2019 г. 

12-те красавици на възраст между 27 и 55 години впечатлиха публика и жури с красота и лични постижения, но короната може да носи само една. След изключителното дефиле на претендентките за "Мисис Бургас" 2019 бе избрана 39-годишната Мариана Атертон. 

Най-красивата омъжена жена в Бургас е майка е на 3-годишна дъщеричка. Съпругът на Мариана - Антъни Атертон, е англичанин. Двамата се запознават по време на съвместната си работа за едни от най-големите туроператорки фирми в Европа. 

"Мисис Бургас" е успешна бизнесдама със собствена агенция, тя е собственик на най-голямата туристическа фирма на Сейшелските острови и на о. Мартиника, предлагащи почивки, релакс и забавления за туристите.

Преди да се реализира като мениджър, Мариана завършва Немската езикова гимназия "Гьоте" в Бургас, след което Софийски университет "Св. Климент Охридски" с бакалаварска степен по приложна математика и продължава образованието си в Германия, там завършва магистратура по информационни технологии. 

Родителите на Мисис Бургас Данка и Димитър Грудеви живеят в Бургас и вече се радват на първото си внуче, безкрайно се гордеят с постиженията на дъщеря си и не спират да я подкрепят във всяко начинание.

Цялото семейство и най-близките приятели на Мариана Атертон присъстваха на събитието. Сред годтите бе и нейният братовчед Теодор Жеков (първия вдясно) той е лишен от способността си да чува, но въпреки това завършва висше образование и участва в националния отбор по бадминтон
 

Мисис Бургас 2019: Това не е само форум за красота, короната носи големи отговорности!

- Г-жо Атертон, честито за спечелената корона, Вие я заслужавахте! Разкажете ни защо решихте да участвате в конкурса "Мисис Бургас"?

- Родена съм в Бургас, тук съм израстнала и обичам моя роден град. Реших да учасвам в конкурса, защото за мен този форум не е само за красота, короната носи и много отговорности. В конкурса всички участнички са красиви жени, които са успели да съчетаят майчинството с успешна кариера и са готови да се посветят на обществото и да приемат проблемите му.

 - В момента живеете в Мюнхен, ще успеете ли да се справите с новите си задължения тук в Бургас?

- Наясно съм с отговорностите, които имам като носителка на короната "Мисис Бургас". Ще бъда тук, в моя роден град, за да изпълнявам ангажиментите си през цялата година.

- Решихте ли кои ще са инициативите, зад които ще застанете? 

- Моя лична кауза ще бъде подпомагането на възрастните хора от Бургас и региона. Тази кауза е изключително важна за мен! Искам да насоча вниманието и към хората с проблеми със слуха. Това е мисията на моето семейство. Братовчед ми Теодор Жеков страда от глухота, но въпреки това завършва магистърска степен и участва в националния отбор по бадминтон.

 

 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
17
Коментара по темата
17.
.!.
26.03.2019 15:10:22
0
0
Журито от Флагман... сещайте се... а :)
16.
Нели
26.03.2019 00:12:41
0
2
Наистина е най-приемливата от всички участнички, но неправилно е да се допуска до конкурса дама, която не живее в България, според мен...въпрос на принципи ...и малко морал...
Освен това, нивото на конкурса с всяка изминала година много пада, никакви кастинги...никакви изисквания...който се нареди на "опашката" и е вътре....тука трябва да се гради име и имидж, което ....за съжаление е най-малкия "проблем" на организаторите...!!! е,...жалко!!!
15.
Мария П.
25.03.2019 11:46:09
3
9
Много сте долни, тролове с троовете ви безработни! Първо - фамилията се произнася "Атертън". Второ - знам, че ограничените ви балкански мозъци не могат да възприемат идеята, че някой може да спечели и без да си плати, но поне опитайте. Мариана и Антъни са класи, космоси, еони над вас по класа, възпитание и скромност и срещу тях да бягате, не можете да ги стигнете. А Мариана е естествено красива, супер интелигентна и образована и се яви на конкурса единствено и само за да получи трибуна и гласност за социалните и благотворителните проекти, с които се занимава. Вие какво безкористно нещо направихте последно? Жалък народ, скапан материал, ей.....
14.
Москва
25.03.2019 11:03:07
0
3
Правилното произнасяне на фамилията е Адъртън, а на Атертон. Толко ли па няма някой, който да е учил английски език до ниво 6-и клас? Баси неграмотните хора ве
13.
Стига бе
24.03.2019 15:03:02
7
160
Тва цигане ли е новата миска!? Явно ингилизина яко е разкешил. Да му е честита.
12.
мислещ
24.03.2019 10:58:20
6
9
Като и видиш фамилията и разбираш защо е преуспяла !
11.
Али
24.03.2019 07:43:01
6
9
Конкурс за дърти арогантни чанти! Няма нужда от тази помпозност,пари на вятъра !
10.
Възмутен селяк
24.03.2019 07:34:17
4
12
Преуспелите хора със сериозен бизнес не ходят на конкурси за красота.В немската по онова време бяха предимно пастърми и симпатичните момичета във випуските се брояха на пръсти,а тази като я гледам не е била от тях
9.
Нафта але
23.03.2019 23:56:22
1
12
Ехе Тедката ! Тренирахме заедно футбол беше вратарче, много добро момче ! Радвам се, че въпреки проблема със слуха е продължил да се развива.
8.
123
23.03.2019 18:43:36
3
40
Аман от нагласени конкурси. Хубавите жени останаха като пълнеж. Магарета ще ни представят в чужбина. Първо място го взе жена, която ще я отнесе в Германия и няма да й видим очите повече. Жал ми е за красивите български жени, които живеят и работят тук.
7.
WINNER
23.03.2019 17:49:52
0
39
ПРЕУСПЯЛА е царицата на биткоина габровката РУЖА /2,5 милиарда $ от наивни бальци/
преуспяла е селянката от с.Драгана партизанска буля
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА с 1 рабфак ,стругарска деиност и 1 фалшива диплома по право
1 куп имоти ,1 частна КЛИНИКА в центьра на ПЛЕВЕН и 1 спа хотел в Сапарева Баня,и голем шлем правосьден министьр -шеф на НС,кандидат президент на РБ
6.
*********
23.03.2019 17:41:37
8
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Пурко
23.03.2019 17:10:54
0
13
Къде е "немаската езикова гимназия"?!!!Веднага я завършвам и аз....
4.
Zapoznat
23.03.2019 16:55:34
5
65
Преуспяла е много ясно
Ако мъжа и се казваше Георги и бачкаше в автосервиз или слагаше климатици не знам дали щеше да е така
Иначе е красива
Честито
3.
Фанта фен
23.03.2019 15:34:23
2
22
Преуспяла бизнес дама :)
2.
Христо Цветков
23.03.2019 15:28:01
1
25
Браво на Флагман, доста важна тема от много сериозна медия!
1.
Iban_ot_pochivka
23.03.2019 15:20:49
4
18
Много прости тия флегмани бре
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори