×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Довереник на Бойко Борисов намекна, че предстои тежко решение за Цветан Цветанов. Отива ли си вторият човек в ГЕРБ?


Довереник на Бойко Борисов намекна, че предстои тежко решение за Цветан Цветанов. Отива ли си вторият човек в ГЕРБ?
Бойко Борисов всеки момент ще вземе много важно решение за бъдещето на Цветан Цветанов
23 Март 2019, Събота, 09:48 ч.

С решението си за понасяне на тежка политическа отговорност Борисов ще покаже огромната разделителна линия между ГЕРБ и БСП, категоричен е Георги Харизанов

Сериозен скандал в ефира на бТВ между политическите анализатори Георги Харизанов и Андрей Райчев за скандалите с апартаментите на властта, произведе новината на деня - всеки момент премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов предстои да вземе тежко решение за всички замесени в сагата, включително и най-близкият си Цветан Цветанов, който е вторият човек в партията.

"Не искам да съм на мястото на Борисов. Трябва да решава дали да защити Цветанов, или да го махне. Но и едното, и другото са невъзможни. Ако го махне, Цветанов може и да проговори. Освен, ако не се разберат той мълчаливо да слезе, но не ми се вярва", каза Андрей Райчев.

Думите му взривиха Георги Харизанов. "Това, че някой ще се разприказва, отдавна се говори и все нищо не се случва. Това означава, че няма за какво толкова да се разприказва. Убеден съм, че ще се излезе с позитив от ситуацията. И той ще покаже различния аршин по начина, с който се реагира в ГЕРБ и БСП", поясни Харизанов.

"От какво позитив? От това, че 1 г. непрекъснато стават скандали ли", опонира Райчев. 

Три извода можели да се направят от ситуация според Харизанов, който е сред най-доверените на премиера Бойко Борисов. Той каза, че хората, замесени в "публичната драма", няма да останат без последствия. Харизанов отказа да уточни какви ще бъдат мерките срещу Цветанов и Цачева, но съобщи, че мерките ще бъдат взети "всеки момент".

Eто и възможностите:

1. Замесените в скандала няма да останат без политически последствия.

На въпрос на водещата - какво означава това - дали Цветанов няма да е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, Харизанов отказа да съобщи какво знае, но няколко пъти подчерта, че отговорността ще е политическа. Такава няма да се търси от Вежди Рашидов, защото той купува апратаменти с инвестиионна цел и няма проблем с произхода на парите му.

2. С решението си за понасяне на тежка политическа отговорност Борисов ще покаже огромната разделителна линия между ГЕРБ и БСП. В ГЕРБ виновните са назаквани, а в БСП Корнелия Нинова ги прикрива, поясни Харизанов. 

3.Водач на листата на ГЕРБ няма да има профила на водача на листата на БСП - замесена в имотни сделки, с повдигнато обвинение за пране на пария,подчерта Харизанов.

"Това ще покаже огромната разлика между ГЕРБ и БСП. Нинова отново излъга, че си е купила евтин апартамент преди да стане политик. Тя си е купила жилището през 2004 г. А на следващата година става заместник-министър. Как така? Всеки може да провери в интернет кога го е придобила и каква е била тя по това време.", контрира Харизанов. Той каза, че със сигурност водачът на листата на ГЕРБ няма да е с профила на водача на БСП. 


В категории: Политика


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Хм...
23.03.2019 19:39:58
0
3
Белким тиквата не знае за кметовете....нали се "отчитат" редовно...в касата на герб...
10.
*********
23.03.2019 18:49:32
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Ценко
23.03.2019 18:42:55
0
3
Доло мафията герб
8.
Браво
23.03.2019 14:36:24
0
10
Българите затягат коланите с новите изисквания на НАП а властта си краде и прави далавери с пълна сила. Браво на ГЕРБ. Пари за магистрала няма караме с 90 до София. Супер....
7.
[;-]
23.03.2019 11:40:48
0
8
23 МАРТ 2019
Г-Н цветанов е в САЩ НА КОНФЕРЕЦИЯ на AIPAC/Американско-ИЗРАЕЛСКА асоциация за Обществена Подкрепа
ЦЕЛТА на срещата САЩ да СПРАТ РУСКИТЕ ПРОЕКТИ на БАЛКАНИТЕ/ГАЗОПРОВОДИ ,АЕЦове и тн/
Цветанов е оцапан С КОМПРОМАТ от Фондация ''АМЕРИКА за Бьлгария'' /радиo Free EUROPE за това че негова фирма е поизпрала в строителство на имоти много крупни суми руски капитали ,кето страшно дразни американците
НА молитвени закуски се кьлне вьв ВЯРНОСТ на САЩ а зад гьрба им прибира пари от МОСКВА
6.
баба Мара от пазара
23.03.2019 11:38:02
1
17
"Бойко Борисов намекна, че предстои тежко решение за Цветан Цветанов"

Боко Кратуната винаги е жертвал приближени до него хора, заради собственото си спокойствие - А относно, че щял да "маха" Цветанов - това е поредният кьорфишек. Хайде де не се правим на луди! Ако щеше да го маха, щеше да го направи още навремето, когато стана скандала с 6-те апартамента и на това отгоре - Цвъко не можа да докаже произхода на парите с които ги беше купил. Наложи си да замесва родителите на жена си (пенсионери) за да скалъпи с бели конци сметката. Но тогава сметката на пенсиоинерите не излезе и пр. и пр. свинщини. И заметоха всичко под килима. И каквото поречи на Борисов да го махне тогава, то е в сила и до сега - Цвъко ще проговори.
Истината е, че Борисов трябва за вземе тежко решение не за Цвъко, а за себе си. От доста време номерата "шменти капели" не минават - изтъркаха се, както се изтърка и фразата - "Ние ги хващаме - а те ги пускат". Това е истината - от доста време Боко Кратуната дърпа надолу собствената си партия. И не случайно Обединените патриоти не искаха той да е министър-председател. А В. Симеонов му предложи да се оттегли и да стане почетен председател, подобно на Доган. Но селянин от властта лесно ли се отказва - така стана и със селянчето от Банкя. И хайде да не се лъжем, че Боко бил "десен" и се различавал от комунягите. По какво? Че отвори досиетата на доносниците от ДС, че изгони руски дипломати (100 % шпшони) заради случая Скрипал, или изгони руските дипломати-шпиони заради отравянето на Гебрев, ей така - пътьом при завръщане от Английската мисия за Скрипал, или премахна позорния Паметник на съветската армия, за което има взето решение точно по времето, когато Борисов управляваше, че премахна паметниците на шумкарите - обявени за престъпници от НС? Или се различава от комунягите по това, че през два-три дена повтаря, че иска отмяна на санкциите срещу Империята на злото. Или че не се остави руснаците да го прецакат (за пореден път) с тръбата за газ, която ще да започне да дава печалба след 20 години (ама до тогава ще е станала вече за скрап). Или че прекрати корупционната сделка на века - АЕЦ Белене, която уж беше ГЬОЛ, а сега ще я строим отново - за да пълним гушите на пияндурниците. Или се различава от комунягите по това, че намали безбожно високите пенсии на престъпниците от ДС - но вместо това направи така, че се намалиха пенсиите на тия, които след "промените" трудно си намираха работа и поработваха тук-там при новоизлюпените чорбаджии - до един комуняги. Или направи така, че в училищата да се изучават престъпленията на комунизма и като попиташ някой ученик "Кой е А. Солженицин", той да не те гледа като теле.
Всъщност има ли голяма разлика между г-жа Импексовица и Елена МИЛьончева от една страна и Боко и Цвъко от друга? Ами това, че едните ползват мъжката, а другите женската тоалетна! За друго не се сещам.
5.
...
23.03.2019 11:36:29
0
19
значи свободна европа знае а конпи понпи и данс нап нищо не са чували -закриване на държавата друг изход не виждам и всички държавни служители на детектор на лъжата и на терминал едно
4.
смех Баце
23.03.2019 11:03:21
2
14
абсолютно нищо не зависи от Бойко Борисов, Цветанът вече е пристигнал на молитвена закуска във Вашингтон и е ясно кой ще закусва и кой ще се моли. Понеже скандалът тръгна от креатурата на ЦРУ - радио Свободна Европа за да го викат след това явно има някаква опция. Въпросът ще бъде кой е за Русия - ти или Борисов, заради приказките за турски поток и Белене. Нищо чудно всичко да се размине с набиване на канчета и Борисов да застане зад Цветанов и останалите - да не преяждат с имоти за първи път ????????
3.
АЗ
23.03.2019 10:52:50
0
11
А ДАНО,АМА НАДАЛИ
2.
koko
23.03.2019 10:51:47
3
30
извинете но защо се втълпява само вина на цветанов и цецка тези са си цяла организирана престъпна група ами суджука ами хасковският кум много станаха боце по добре да разформироват партията
1.
ало Банов съм
23.03.2019 10:45:32
0
23
Искам с Рейзито да ни заключите в апартамента на Цветанов
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори