×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Уникално! ФСБ забиват на Burgas Jam през лятото


Уникално! ФСБ забиват на Burgas Jam през лятото
Рокаджиите ще представят уникалния си спектакъл "40 години ФСБ
15 Март 2019, Петък, 10:19 ч.
Автор: Флагман.БГ

Днес започва продажбата на промо билети - струват само 14 лв.

Несъмнено тази година Бургас се очертава да е столицата не летните фестивали. По време на третото издание на превърналия се в традиционен Burgas Jam тази година ще забият легендарните рокаджии ФСБ, които ще представят спектакъла си "40 години ФСБ".

"За нас е чест и удоволствие да споменем в едно изречение ФСБ и Burgas Jam. Поводът е вече потвърденото участие на легендарната рок формация в тазгодишното трето издание на фестивала. Паметливи меломани си спомниха, че за последно ФСБ са свирили на живо в Бургас през 2000 година в спортна зала "Младост". Нека на 27 юли 2019 г. им покажем нашата фенска почит и да чуят, че още помним великите им песни. А групата ще се отблагодари с най-доброто от своето творчество, в това можете да бъдете сигурни.", казват организаторите на събитието.

Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще "рисуват" образа на времето със своята музика - актуална, значима, изпълнена с човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем "високо, високо, високо". Заедно с тях на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков - китара, Ивайло Звездомиров - бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков - барабани, Борислав Бояджиев - перкусия.

"Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от "глътка въздух" и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща! До скоро, Бургас!", казаха музикантите от ФСБ в специално обръщение към бургаската публика.

Който е идвал на Burgas Jam през 2017 и 2018 г., когато се проведоха неговите първо и второ издание, знае, че главен герой във фестивала е китарната музика и той се провежда на уникално място с неповторима атмосфера - Зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас, до Морска гара, край морето и под звездите. Надяваме се на третото издание да дойдат хора от близо и далеч, които са споделяли един с друг прекрасните мигове на младостта, след това животът ги е разделил, но не завинаги. Вярваме, че заедно с ФСБ можем да си направим на Burgas Jam най-якия #10 years challenge, като се съберем със старите приятели и изпеем заедно:

 

"Пак да се срещнем след десет години,

за да разкаже всеки от нас

със какво се е преборил,

от какво не е заспивал

и какво е надживял".

 

Община Бургас и нейните партньори в организирането на Burgas Jam решиха да не променят цените от миналата година. Така че още днес следобед можете да потърсите и закупите своя промо билет с цена 14 лева от мрежите на Eventim и Grabo. Цената на редовен билет ще бъде 18 лева.

Очаквайте скоро новини за останалите участници в Burgas Jam'2019, които ще поделят фестивалната сцена с ФСБ.




Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
1
Коментара по темата
1.
I robot
15.03.2019 21:43:59
0
0
По някаква причина днес реших да проверя какво правят ФСБ (имам такива навици доколкото рекламата у нас на важни неща е под въпрос)и хоп-новината , която ми направи не само деня, а и следващите няколко месеца очакване!Така силно си го пожелах миналата седмица когато гледах филма в дома на киното.Тези хора ми носят уникално щастие с музиката си , с професионалния звук, койта вадят наживо, с факта, че изобщо има такава група в България, че съм им съвременник и че отново ще ги слушам - едно преживяване което равнявам като емоция с концерт на Гилмор - Музиканти!Не зная колко хора си дават сметка, че нивото им е в сферата на най-добрите в света, аз лично се чуствам абсолютна късметлия при такава новина.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори