×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първата жилищна сграда в „Сентрал парк“ ще бъде готова до края на 2019 г.


Първата жилищна сграда в „Сентрал парк“ ще бъде готова до края на 2019 г.
Цените на жилищата в Сентрал парк са без аналог за Бургас - от 650 евро на кв.м.
14 Март 2019, Четвъртък, 22:52 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

BMS системата, която ще управлява комплекса, се създава ексклузивно и е ново IT чудо, което няма аналог у нас

 

Апартаменти със спиращи дъха гледки към парк „Света Троица“, Бургаското езеро и Бургаския залив. Към тази картина трябва да прибавим високи тавани, огромни прозорци, които описват идеален овал на гледката в минимум две посоки, както и висококачествено изпълнение на строителство.

Зеленината пред погледа Ви от парка на кв. Славейков се допълва и от над 7 000 кв. м.растителност в самия комплекс,коитов ключват покривни градини с вечнозелени видове и озеленени тераси. Комплексът се отличава и с множество живи зелени пана и картини, в които специална растителност формира красиви геометрични визии и по стените и вертикалните равнини.

Бургас и залива от птичи поглед

В зависимост от това, от колко високо искате да гледате на света, можете да изберете жилище до 18-ти етаж  на всяка от трите новостроящи се жилищни сгради в „Сентрал парк“ Бургас. „Строителните дейности напредват и до края на 2019 г. първата жилищна сграда вече ще бъде вдигната, заедно с ниската част на комплекса, която е предвидена за търговски площи.“, заявиха пред Флагман от инвеститорите.

Продажбите на имотите в жилищна сграда 1 (ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ И СВОБОДНИТЕ ЖИЛИЩА ТУК) вече се развиват динамично, а голяма част са и резервирани за бъдещите си собственици.В цената на всеки апартамент е включено и парко място. Припомняме, че цените на жилища в новостроящия се комплекс са от 650 евро на кв.м. до 750 евро на кв.м., като част от вече продадените или резервираните имоти, собствениците купуват с цел инвестиция и последващо отдаване под наем.

„Моят дом е моята крепост“

Въпреки, че до „Сентрал прак“ ще има и обществен достъп, живеещите, посетителите и работещите в комплекса ще попаднат в различна и непозната до този момент у нас градска среда. Амбицията, която споделят пред Флагман инвеститорите е, за затворена от края до край високотехнологична система.

Офертата на годината! Търсите ли вашия дом-мечта? Вижте как да купите луксозен апартамент с паркомясто на най-добрата цена

BMS системата (система за автоматизация и контрол, б.а.) на „Сентрал парк“ се създава специално за комплекса и е ново IT чудо, което няма аналог у нас. Инвеститорите са ангажирали екип от IT специалисти, които създават чисто нова технология на управление на обществените пространства, офис площи, жилищни сгради, градини и паркинги. От влизането в подземния паркинг, което се осъществява „без билет“, а чрез видео контрол на времетраенето на престоя, през охраната и наблюдението, асансьорите, осветлението, климатизацията, отчетът на ток и отопление, поливните системи до последната електрическа крушка и светещ бутон, всяка стъпка е автоматизирана и подава сигнал при проблем до секунди. Към това добавяме и управлението на 7 000 кв. м.

„Сентрал парк” - новият очарователен квартал на Бургас с характер и атмосфера, съчетаващ в себе си оживление и културна среда

Соларни панели, слънчева енергията, равняващасена 1 MWp, която се използва за захранванена общите части на комплекса (жилищна, бизнес и обществена), енергоспестяващи соларни лампи по алеите, както и отопление, осветление и напояване на ботаническата градина. Специална система за събиране и пречистване на дъждовната вода позволява използването й за битови нужди, което повишава енергийната ефективност на проекта.

Тук говорим за среда на живот, която е в услуга на живеещите и прави всекидневието лесно. Екипите по поддръжка ще бъдат максимално улеснени, за да имат обратна информация за секунди от системите за управление, налична дистанционно 24/7, без да се налага ангажимент от страна на собствениците на имоти и наемателите в бизнес частта.“, споделят от „Сентрал парк“. Инвеститорите изграждат и когенерация за намаляване на общите разходи в комплекса. 

Цената, която ще заплащат собствениците и наемателите в комплекса за всичко гореизброено, част от фасилити мениджмънта, е 0.20 евро на кв. м. на месец. В София, само за охрана, почистване и озеленяване в жилищни комплекси от затворен тип, тази цена може да достигне до 2.00 евро на кв. м.

Припомняме, че „Сентрал парк” ЕООД, едноличнас обственост на една от най-големите строителни фирми в Югоизточна България „Трианивест” ООД, ще изгради мултифункционален комплекс, разпростиращ се на 40 дка. Парцелът е изключително комуникативен – на ул.”Даме Груев” 2 – до мол „Галерия” срещу най-бързоразвиващия се парк в града – „Света Троица”.

Сентрал парк е най-мащабният проект в сферата на строителството в Бургас за последните 30 години
Строителството на трите жилищни сгради се очаква да върви много бързо

 


В категории: Бизнес


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
България Всички новини
Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори