Жена яде бръмбари, за да не се разболее от рак
Учени установили, че преди да умрат, някои видове насекоми отделят токсини, които пазят организма от образуване на ракови клетки
Марсела Иглесиас от Лос Анджелис намери лек срещу рака. Всеки ден тя изяжда поне по пет живи буболечки. Според нея те засилвали имунната й система, съобщава Esoreiter.ru.
Според научно изследване, проведено през 2011 г., преди да умрат, някои насекоми отделят токсини, които предотвратяват развитието на ракови клетки. Затова било полезно консумирането на такива бръмбари, но в малки количества.
Българин в САЩ е на крачка от голямо откритие! Синът на дисидент от Монтана работи върху лек срещу рак
За да не обикаля градинките в търсене на насекоми, Марсела си направила развъдник на бръмбари в дома си. Отглеждала ги в пластмасови съдове. Хранела ги с пшеница и хляб. Те се размножавали бързо и жената има запаси от необичайното „лекарство“.
Марсела разказва за свой приятел, на когото преди шест години лекарите поставили най-страшната диагноза. Мъжът обаче отказал да се подложи на химиотерапия, а вместо това започнал да се лекува с бръмбарчета и това го спасило.
Жената твърди, че буболечките нямали никакъв вкус. Тя ги пие с вода или сок и вярва, че никога няма да се разболее от рак.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
