×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оскари 2019г.: На пиедестал са гейове, лесбийки и малцинства, а белият човек е враг на демокрацията


Оскари 2019г.: На пиедестал са гейове, лесбийки и малцинства, а белият човек е враг на демокрацията
Няма значение как е изигран, заснет или режисиран филмът – либералните критици ще го харесат и отличат, ако са спазени техните "норми" за нормалност
25 Февруари 2019, Понеделник, 18:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимка: oscar.go.com

Сред наградените филми, режисьори, сценаристи и актьори се откроява ясна зависимост – всички  са или от малцинствата, или за малцинствата

Церемонията за Оскарите на 2019 г. – най-значимата и авторитетна професионална филмова награда в САЩ, която за пръв път от 30 години през 2019 г. се оказа без водещ - по причина, че не се намери достатъчно смел мераклия, доказа за пореден път, че крайно либералните политики са внедрени дори там, където винаги сме се надявали да получим забавление или повод за дълбок размисъл – в киното. Всички награди тази година са връчени на режисьори, музиканти, продуценти и актьори, представляващи либералната идея. И по тази причина въобще не би трябвало да е изненада, че 91-вото издание на церемонията се оказа с толкова нисък рейтинг.

Вече е ясно, че Западът се е превърнал в  добре смазана нео-социалистическа машина, проповядваща схващанията  на една ненормална върхушка. Целта е пълна глобализация – процес, който да заличи съществуващите държави, независимата им външна и вътрешна политика, сувернитета, народните ценности, традиции и обичаи и да ги превърне в извадени от калъп слуги, водени от всемогъщото и всеразбиращо световно правителство. 

А Холивуд – някогашният големец в киноиндустрията, люлка на  най-добрите кинотворци в човешката история, днес е смърдящо отражение на  политика, която върви бавно към своя край. Захабен инструмент на върхушката, който в очите на мислещите, вече е нищо повече от едно покварено място, управлявано от нечисти и антихуманни по своята същност политически интереси.

Да погледнем по-задълбочено към Оскарите.

Най-добър актьор: Рами Малек за участието му в „Бохемска рапсодия“

Актьорът е роден през 1981 г. в семейство на емигранти от Египет. Той печели приза за превъплъщението във Фреди Меркюри във филма „Бохемска рапсодия“ – лента, която на няколко пъти стана известна с умишленото изопачаване на истинската история на певеца, който пък е меко казано скандален и играе ключова роля в „мисията“ на лявото – той е гей, понякога слага женски дрехи, но твърди, че е стрейт (хетеросексуален) и умира от СПИН, в крайна сметка. Факт е, че притежава неоспорими гласови данни и харизма, но и други певци имат същите. Относно самият Малек – актьорът придоби световна слава с участието си в един от най-добрите сериали през последното десетилетие „Mr. Robot”, който иронично е в противоположния политически спектър

Малек в ролята на Фреди Меркюри

Най-добра актриса: Оливия Колман за участието й във „Фаворитът“

Докато самата актьорска игра на 45-годишната британка въобще не е за подценяване, то контекстът на филма и времето, в което е направен са критични. Лентата проследява част от живота на болнавата кралица Анна по време на войната между Британия и Франция през 1708 г. Биографичната черна комедия завършва с лесбийски романс между Анна и протежето й Сара – дюк на Марлборо. От всички биографични филми, които е можело да се направят и които могат да спечелят оскари със същите актьори, е избран сценарий за такъв, който проследява лесбийските интимности и по този начин ги нормализира.

Тази е култова лесбийска сцена от филма "Фаворитът"

Най-добър поддържащ актьор: Махарсхала Али за участието му в „Зелена книга“

И тук наградата се дава на актьор от т.нар. мацинства. Махарсхала Али е негър мюсюлманин и печели втория си Оскар за 2 години. В контекста на масовото мнение, че Ислямът не е религията на мира, за каквато я представят либералите, неговият успех в известна степен се крепи върху опровергаването на същото това мнение. Самият филм, който пак е биографичен, представя историята на Дон – хомосексуален джаз музикант през 50-те и 60-те години, и неговият бодигард Франк, който го подкрепя и защитава. До тук, както се вижда, няма никаква пропаганда.Всъщност целият филм е огромна пропаганда  - тъмнокожите масово управляват и са подчинили белите, които са техни шофьори или охранители.

"Зелена книга" представя историята на гей музиканта Дон (в ляво) и белия му бодигард

Най-добра поддържаща актриса: Реджина Коул за ролята й в „Ако ул. „Бийл“ можеше да говори“

„Ако ул. „Бийл“ можеше да говори“ е стриктно черен филм, като в него играят само актьори от т.нар. „афро-американци“. Влюбена черна двойка не може да намери апартамент в Ню Йорк, защото хазяите не отдават жилищата си на черни. Единственият, който все пак се съгласява да ги приюти е... евреин, за когото „няма значение от какъв цвят е любовта“. Цялата лента представя препятствията на двойката и неправилния арест на главния герой Фони, обвинен в изнасилване, което не е извършил. Тук, разбира се, идеята е афро-американците да бъдат представени в светлина, която е в контра на това, което статистиката показва. Казано с други думи – да разбием стереотипа за обичайния черен престъпник.

Филм, съставен от само черни актьори - опитващ се да премахне стереотипа за пресъпникът негър

Най-добър анимиран филм: „Спайдърмен: В спайдър-вселената“.

Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че в този филм героят спайдърмен е черен? Нищо повече няма да коментираме.

Изгряващият фоторепортер и срамежливец Питър Паркър вече е минало. Днес спайдърмен е черен

...

Но да спрем с разбивките

Най-добър за тази година е вече споменатия „Зелена книга“, няколко награди получи „Черната пантера“ – първият филм за супергерои, който печели „престижния“ Оскар и който неизненадващо разказва историята на... черен мъж, крал на несъществуваща държава, който се бори със злото, представлявано от.. бели мъже. 

„Бохемска рапсодия“ печели и в няколко други категории. 

BlacKkKlansman – историята на черен полицай, който инфилтрира Ку Клукс Клан с помощта на евреин, също печели Оскар. 

“Кожа“ на еврейския сценарист и режисьор Гай Натив, в  който става въпрос за скинар, отказал се от расовата омраза. Оскар. 

Най-добър документален филм – „Period. End of sentence.” (игра на думи с period = „точка“, което означава и женски менструален цикъл). Филмът се бори със „социалните стигми“ в Индия, касаещи отвращенито към жена, която е в цикъл.  Оскар.

Няма какво повече да се каже.

За да спечелиш Оскар излиза, че са нужни три или комбинация от поне два от изброените критерия: 1) да не си бял; 2) да не представяш "многообразието" в лоша светлина; 3) по възможност филмът да е за гейове,лесбийки и да разчупва „стереотипи“.
На практика актьорската игра не е толкова важна - нито начинът, по който е сниман даден филм, нито сценарият, нито режисурата. Важна е оценката на критиците, а те - в мнозинството си (за да не казваме изцяло), са либерали. 

Оскарите са изпълнени с предразсъдъци и са по-расистки, отколкото са били преди половин век. Расизъм към белите, срещу цивилизацията и всичко, за което са ни възпитавали като ценност. А мисията на филмовата индустрия в САЩ е повече от ясна - белият човек е враг на демокрацията и дявол, който руши „приятелството“ и „разбирателството“ между религии, народи, култури, етноси, полове и т.н. измишльотини.

И ако това не е достатъчно - тази снимка прекрасно илюстрира извратената посока, в която обществото, под управлението на либерализма, е тръгнало

 




Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
Hiterally Litler
28.02.2019 10:31:12
1
0
Based and Redpilled
37.
It is what it is
27.02.2019 12:55:53
0
5
Каквато ти е културата, такъв ти е и народа. Да спориш със замъглени мозъци е загубена кауза.

Тупайте се по гърдите, смели и истински олицетворения на културата. Ура!
36.
Нема начин!
27.02.2019 12:47:53
2
6
Те и вече турското робство го учат като владичество и че сме си живеели в мир с тях . Ама народа помни и се предава от уста на уста . Много неща се опитват да изопачават но срещу истината няма как да се върви. Рано или късно всичко се сгромолясва с гръм и трясък. И колкото и да се преструват на Оскарите в Америка белите мразят черните и не само там ами по целия свят е така .
35.
*********
27.02.2019 10:47:47
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
34.
Киното
26.02.2019 21:38:13
3
6
За съжаление от години европейското кино подражава на американските буламачи с плоски сюжети, лесно смилаеми за зрителя, без мъничко философска насоченост, докосващи единствено първичните човешки усещания. Оптимистично е че все още се намират истински добри филми, но те не биват допускани до тази пародия на конкурс.
Ако искате да си заоблите гънките в мозъка до степен на ниво удобна за крайно либералните разбирания, гледайте наградените филми с оскар.
33.
Мартин
26.02.2019 16:51:21
20
12
Потресен съм, ебаси глупавата статия, ебаси плиткоумието. Повечето коментари и те.
32.
Чичо Манчо
26.02.2019 12:06:06
8
16
Бежанец, негър с гей-ориентация, изоставил християнството като назадничава религия и приел исляма, след което изнасилил една-две жени по тяхна вина, несправедливо обвинен само защото е черен, осъден от гаден бял съдия на първа инстанция, но справедливо оправдан от друг негър - това е идеалния сюжет на Холивуд
31.
Кирил
26.02.2019 12:01:27
9
23
Всеки път, когато някой каже грозната истина за насилственото налагане на джендър-идеологията, за промиването на мозъците на младите хора - представянето на всякакви извратености за нормалност, героизиране на отрепки и т.н., се намират отворковци, уж прогресивни "умове", които повтарят една и съща мантра - не ме интересува кой с кого спи. И мен не ме интересува. Но тези гнусни педерасти ми навират под носа миризливите си задници на всеки ъгъл - правят гей паради, влизат в детските градини да развращават невинните деца, забраняват ми да се пиша баща, защото някаква лесбийка са чувствала дискриминирана и аз трябва да се превърна в Родител 1, карат ме да се обръщам към мъж с женско име, защото той се възприемал като жена. Разберете, глупаци - въпросът кой с кого си ляга вече не е личен, той е въпрос на ценностен избор - дали да си нормален, или болен. Аз избирам да съм нормален. И ще подкрепям такива статии, които показват как Холивуд вече не е място за правене на изкуство, а машина за долна педерастка пропаганда. Още сатрапа Ленин беше казал: От всички изкуства за нас най-важно е киното. Сещате се защо. За да се промиват мозъците на хората.
30.
Боби Перу
26.02.2019 11:37:36
3
13
До всички “мъже”, да, именно тези които са “обърнали резбата”, и имат ясени (или не толкова ясен) душевен уклон към киното, справедливостта, етиката и естетиката:
Докато си създавате наслади чрез ануса, няма да ви възприемам на сериозно. Но ако спрете, и започнете да практикувате нещо друго, примерно - да си опирате показалците (един в друг) - ще имате някакъв шанс.
29.
Superhero my ass
26.02.2019 10:11:12
5
17
Почти няма фантастичен сериал последните години без педали. За пример:
The Originals -> Педал Върколак + Педал Вампир.
Roswell, New Mexico -> Педал Извънземен + Педал ивалид от US Army
Super Girl -> Лесбийка от Тайна правителствена агенция Alex Danvers + Лесбийка Полицай. Първия трансджендър супергерой - Nicole Maines.
Legends of tomorrow's -> Умрял престъпник, който идва отново в сериала като двойник от паралелна вселена е Педал. Sarah Lance - бяла убийца, лисбийка, която ръководи Легендите.
Black Lightning -> Черна лесбийка, супергерой Anissa Pierce.
The Flash - полицейски капитан, латино, който е част от семейна гей двойка- David Singh.
The Orville -> Гей двойка извънземни, които дори си родиха детенце.

Това са все филми за супергерои. Ориентирани към детската и младежката публика. Фантастика уж. Модели на подръжание и "стабилна" ценностна система. Борци за доброто.

Баси промиването на мозъците към децата... Баси чудото.
28.
До 27
26.02.2019 09:12:14
2
23
Доста глупаво е твоето което си надраскал ! Къде прочете нещо злобно или омразно в статията ? Къде видя претенции и завист ! И защо окачестви в дух на анален позитивизъм автора като мързелив ? Единствено са изброени факти ! Спри да мислиш с дирника си !
27.
До автора
26.02.2019 08:16:27
24
5
Ами ти докато злобееш и проповядвалш омраза....ще си останеш никому известен журналист във Флагман.Айде малко по положително гледайте на нещата,стига тоя негативизъм.За мързеливи човек все друг му е виновен.
26.
арт
26.02.2019 07:57:45
4
23
Това за съжаление е истината. А на всички коментиращи модерни - вървете да го духате шибани педали.
25.
баси ..
26.02.2019 07:23:55
2
23
Тези от холивуд съвсем се изпедерастиха, че и на нас ни го натрапват!!!
24.
демократ
26.02.2019 07:12:33
2
17
Обърках годините. Това, което споделих е за "Оскар 2018", а за "Оскар 2017" големият победител беше безспорен 3 в 1. Филм за 1)млад чернокож, 2) наркоман и 3) гей и бонус живее в гето. "Лунна светлина", не че някой от нас го е или ще гледа. Но съдържа всичко необходимо да получи Големият ГейКар !
23.
Часовникар
26.02.2019 07:04:33
2
22
Браво на автора. Споделям написаното.
И аз като него не съм расист, но мразя черните.
Най после един журналист да напише истината, такава каквато е. Всички виждат, че царят е гол, но само Русчев го каза. Стоп на дитирамбите за гейове и лезбийки. Не ние да се съобразяваме с обратните, а те с нас.
22.
демократ
26.02.2019 06:36:44
2
22
Оскар 2018, че кое му е различното от Оскар 2017 ? Припомням 2017 : Награда за чуждестранен филм за бразилският "Фантастична жена" (която всъщност е мъж ама се облича като такава и т.н.- педал). "Формата на водата", където глухоняма социална лузърка(както биха се изразили либералите) с приятели негърка чистачка и художник педал започва да се чука с някакво водно същество. Всички се измъчвани от бял, ариец с бели деца ама много жесток. И естествено руснаци от КГБ се опитват да убият всички американци ?!? ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ !!! Жените на церемонията облечени в траурно черно заради "аз също", защото партийният секретар ги евал, пардон продуцентите ако искат роля във филмите. Здрава пропаганда тече през филмовата индустрия и така ще бъде !
21.
Analko
26.02.2019 04:09:29
4
18
Браво на автора!!!!!
20.
Крум
26.02.2019 00:42:54
4
16
+1 за автора.
19.
Боби Перу
26.02.2019 00:32:49
3
16
Дали да не организирам първият “Истински парад на хетеросексуалните”? Дали да очаквам, че все някога хората ще вдянат, че Bruce Dickinson, Chris Cornell, а и много други са имали (и имат) глас “four octave vocal range”?
Дали някога хомосекуалните ще узнаят, че не са по-оригинални или интересни от ... много неща.., например: претоплена боб чорба с настърган кашкавал и ситно нарязан чируз? (към “ястието” може да се прибави и бамя)
Дали някога ще видя ясна статистическа карта (по раса, пол и т.н.) на престъпността в мегаполиси като Ню Йорк и Лондон, например?
Ок. Ясно ми е, че някои не са съгласни с автора на статията, това се вижда, но... Но. Но в края на краищата неговата позиция е ясно изразена и подчинена на логиката - според раздадените Оскари, ясно и точно. И аз съм напълно съгласен с него. Много гей, много “нещо” таз година... Извън разума.
18.
Аз
25.02.2019 23:09:07
24
12
Георги Русчев ....не мога да повярвам ,че все още има толкова ограничени и плиткоумни хора като вас и тези които публикуват ‘статиите ‘ви! ‘Журналист’ ли се наричате наистина ?
Как изобщо се осмелявате да коментирате нещо като Филмова индустрия ?
17.
ами
25.02.2019 22:59:17
7
21
Аз гледах церемонията в САЩ с приятели българи и американци. Цялото т. н. шоу беше оценено от всички като мангалпедерастко.
16.
Добре че се махнах
25.02.2019 22:19:57
23
18
Бургас ще си остане същото село,че ще става и по-зле. От време на време се връщам в тоя сайт, от носталгия, и виждам и в коментарите и в статиите за какви балъци става въпрос. Жалко за децата които живеят в тоя град и изграждат модели на поведение по тесногръдите ви виждания за света.
Жал ми е и за вас, че не можете да се видите как се давите в селянията си. Спрете да се интересувате кой с кого спи и от какъв пол се определят, a седнете и помислете вие свършили ли сте нещо стойностно в целия ви живот, защото аз толкова деградирали персонажи на едни място не съм виждал.
15.
Като по бургаски
25.02.2019 22:02:11
18
13
Ебати статията, медия в целия ѝ блясък .. Изглежда ще ни са нужни още няколко поколения, простотията е по-издръжлива от разума
14.
Do12
25.02.2019 21:29:39
13
4
А ти кво прайш там тогава? Всички хулите колко са зле навънка хората ама им обичате парите. Това ли ви е мерилото за сносен живот, не харесвам мястото ама печеля добре...
13.
Бургас
25.02.2019 21:15:21
7
17
Статията много точно отразява истината. А 11.Иван 100% е с някаква модерна ориентация.
12.
До Иванчето отдолу
25.02.2019 20:36:26
6
18
А ти, кавале, колко разбираш от киноизкуството?
Елате в Германия да видите на билбордовете и реклами, обичайния сюжет е чернилка и бяло момиче.
Как ви се струва?
11.
Иван
25.02.2019 19:30:37
30
22
Текстът е толкова безсмислен и глупав, че не знам как все още позволяват на този Георги, да публикува. Той не знае ли, че хората се делят на добри и лоши? Не на грозни и красиви, болни и здрави.. камо ли кой с кого искал да спи. Георги не разбира филмово изкуство, но си позволява да прави коментари. Защо? Доближава ли се дори съвсееем малко до артисти наградени с Оскар? Е, докато всеки Бай Ганьо си позволява да бълва злоба и простащина, нищо хубаво не ни предстои. Просто няма как да стане.
10.
baihui do#9
25.02.2019 19:11:57
9
3
А ми..... баща ти!
9.
Sin
25.02.2019 18:49:46
8
12
Доста скотове тук са най-истински пол и не гледат Холивудски ( или хазарски ?? ) филми. А какви тогава, след като няма други ? А антиджендърските политици до един пращат отрочетата си при джендърите ! Кои са педерасите ?
8.
черният педал
25.02.2019 18:45:44
7
17
искам да ми го вкарат мазно ,мазно в дупарата.
7.
Ха ха
25.02.2019 18:38:01
5
17
Че кой гледа филми още още по малко Оскарите... всичко е нагласено и филмите и наградите Оскар...само баби и дядовци гледат хазарско филмово изкуство то е за не погледнали, в реалността с която ни се налагат хазарски стереотипи и начин на поведение....
6.
диво търчащо прасе
25.02.2019 18:36:24
5
17
Няма нищо странно в това да те почесва някой от твоя пол.Като не ми пускат жените ще ме стържат мъжаги .Нали ще заспя задоволен.
5.
Жена, не мъж или "друго"
25.02.2019 18:36:21
7
28
Абсолютно съм съгласна с Георги Русчев. Не на расизма срещу белите!
4.
зурла
25.02.2019 18:30:17
4
16
И после ще става .. ако продължаваме да търпим
3.
до 2
25.02.2019 18:18:36
4
22
аман от педераси
2.
АЗ
25.02.2019 18:08:11
10
24
КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ИЗВРАТЕНИ КРАВАРИ И ЕВРОДЖЕНДЪРИ....ПАРДОН-ПЕДЕРАСТИ
1.
Изцепкаааааа
25.02.2019 18:05:03
12
21
"Факт е, че притежава неоспорими гласови данни и харизма, но и други певци имат същите"

He is regarded as one of the greatest singers in the history of popular music, and was known for his flamboyant stage persona and four-octave vocal range.

Автора да се образова малко :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори