×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Моника Валериева гневна, че не е осъдила Люси Иларионов


21 Февруари 2019, Четвъртък, 17:40 ч.

Госпожо съдия, ако някой ви нарече к..ва, защото си е помислил така, как ще се чувствате, пита тя

Моника Валериева загуби делото, което заведе преди три години срещу Люси Иларионов, квалифицирал я като "к.рва". По този повод Валериева написа емоционален пост във фейсбук, ядосата на съдийската от Софийския районен съд Веселка Йорданова, че не е осъдила Иларионов.

„ПАРАДОКС!

Днес на 20.02.2019 година,се проведе последното заседание срещу Людмил Иларионов!Съден от мен за клевета и обида в национален ефир,заклеймявайки ме пред аудитория от милиони зрители,че съм проститутка!

На 1-ВА инстанция,след три години и половина,Людмил Иларионов е оправдан!

Парадокса за който говоря,не е от факта,че съм разочерована,все пак ние ще продължим към втора инстанция и т.н

Решението ми е следното,втора инстанция е обжалване на решението на съдя Веселка Йорданова (запомнете добре това име),се разглежда от трима съдии,защо, тя е издала такава присъда!

Ако те заключат,че тя е права (за себе си) аз се пренасочвам към Страсбург!

Сега за парадокса.Людмил е подсъдим за обида и клевета и се води дело от години!В началото той не благоволеше да идва!Причините бяха хиляди,както неговите,така и на неговият адвокат.Когато пожелаеше да присъства го правеше с приятелката си с фотограф и журналист!

Аз съм освободена от делото!

Адвокатката ми Екатерина Димитрова,която е ходила на над 20 заседания,днес е била потресена!

Людмил е пристигнал с фотограф и журналист (може би има гадателски способности,че ще бъде оневинен)!

Знаете,че съда работи с факти и доказателства!За три години Людмил Иларионов не представи нито едно доказателство или нещо което подкрепя думите му.Нова Медия груп ,предоставиха всички записи,които вие не сте и виждали,колко пъти той ме клевети и обижда!Людмил претендира,че това е монтаж от предаването ВИП Брадър.Аз лично платих експертизата дали е монтаж -Не Е!

Следващата стъпка бяха свидетели от моя и негова страна!

Моите свидетели,бяха на разположение на съда!Днес той е заявил,че няма свидетели и че се отказва да води свидетели.

Съдя Веселка Йорданова оправдава след 10 минути подсъдимия!

Когато моята адвокатка със сълзи на очи я пита,какво става?(Съда работи с факти и доказателства все пак),Веселка казва,че той така е мислил!Не е клеветил,ТОЙ ТАКА СИ Е ПОМИСЛИЛ!

Другите обиди пък били за Светлана Гущерова защото тя минава в кадър,а делото било на Моника Валериеа!

Е ,Светлана Гущерова иска да съди Людмил Иларионов също!

Катя (адвокатката ми) , иска от Веселка присъдата за да прочете,защо за Бога човек не предоставящ един факт и доказателство за клеветата си и обидата си е оправдан,Веселка казва-,,Пусни си молба”!А присъдата вече е написана.

Веселка Йорданова има един месец да се обоснове защо е оправдан човек не предоставил доказателство за обида пред 3 милиона души в телевизионен ефир!

Не се занимавах с делото защото бях спокойна за себе си,какво и с кого съм правила!Знаех и че свидетели няма да има от негова страна!

Само,че имам един въпрос?

Кой човек си води фотограф ,ами ако те осъдят??????

Запомнете това име и тази съдийка!ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!

Който ме следи,знае че аз не се отказвам и си търся правата до край!

Присъдата ще бъде качена публично,веднага след като се ,,помолим”да ни я дадат писмено,че и ние да прочетем защо е оправдан!

Делото ще стигне до Европейската комисия!

Аз ще бъда доволна от интервю взето от съдийката Веселка Йорданова ,на какво основание е взела решение ,този човек да бъде оправдан.Освен разбира се ,това което е казала след приключването на делото на адвокатката ми-,,Той така си е помислил за това го е казал”

Госпожа,има една разлика,той не само помисли ,той го каза,а това е клевета!!!!!!!!!!!!

ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!

Аз знам моята компетенция,моите контакти,и моите възможности,просто бях сигурна в това дело и не отдавах значение,ето че Людмил му е отдал.Почерпете се с адвоката си Людмиле и може би и с Веселка,сега ще се занимая и аз с делото си!


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
5
Коментара по темата
5.
Los Maduros
22.02.2019 12:54:00
0
2
Накратко, една КУРВА се обидила, че я нарекли КУРВА. P.S. Kurvaluka e prizvanie , a tya se obijda tctctc .
4.
DAN4O
22.02.2019 10:45:58
0
1
Много ТЪПА ГАДНА КУРВА , ПОНЕ КАТО НЯМАШ МОЗЪК В ГЛАВАТА НЕ ГОВОРИ ИЛИ ПИШИ
"КОЙТЕ МЕ СЛЕДИ ЗНАЕ ,ЧЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАМ"
ДЕМЕК КОЙТО МЕ СЛЕДИ В ИНСТАГРАМ МЕ ЗНАЕ КОЯ СЪМ
ХАХААХААХ - ПОТРЕСЕН
3.
до 2
22.02.2019 07:23:19
0
1
Накратко и теб могат да те съдят за казаното. Ако си мислиш че няма да те намерят - в голяма заблуда си
2.
Бай Филип
21.02.2019 21:04:30
1
7
Накратко, една КУРВА се обидила, че я нарекли КУРВА.
1.
a3
21.02.2019 14:16:17
3
11
Бахти неграмотната мурва! Флагман, идеална е за вас, вземете я, ще бъде ценно попълнение.
П.п. За Иларионов е права
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори