×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джендърът – извор на мъдрост или как татко стана Родител 1, а мама - Родител 2


Джендърът – извор на мъдрост или как татко стана Родител 1, а мама - Родител 2
Премахването на "баща" и "майка" от административните формуляри се определя като проява на социално равенство
17 Февруари 2019, Неделя, 14:20 ч.
Автор: Веселин Василев

Ако имате въпроси, търсете ме направо у нас – първата влязо след светофара, третата къща откъм горния ъгъл. Чакам!

Здравейте! Аз съм РК11 10 СП. Но не съм пернишки Голф, ако така сте си въобразили, а човек. По принцип трябваше да се казвам Генчо Станчев Генчев, но това вече е много овехтял фамилен модел. Той поражда социално неравенство и беше изкоренен.

Всичко започна, когато обществото прозря, че понятията “баща” и “майка” са пречка пред семейното разнообразие и бяха заменени с Родител 1 и Родител 2 в административните документи. Казано на прост език, ако две лесбийки осиновят дете, те изпитват известна трудност да определят коя от двете да се впише като негов баща. Веднъж попитах дядо Генчо защо не се направят специални формуляри за гей-двойки и да се оставят нормалните хора на мира. Той ме сряза, че това ще бъде дискриминация и ксенофобия и ми забрани да си служа с езика на омразата. Подозирам, че искаше да ми извърти и един шамар зад врата, но се въздържа, защото щеше да бъде обвинен в домашно насилие.

Дядо Генчо вече ми се води Прародител 1-А, за да се различава от баба ми Пенка, която ми е Прародител 1 по бащина линия.

Леля Роска, сестрата на мама, се отбелязва като Роднина 1, а свако Георги – Роднина 2.Така никой не се чувства изключен от обществото, ако леля му е педераст, а вуйчо му – лесбийка.

Чичо Ганчо, който е брат на баща ми и девер на майка ми – сега е Роднина 2-УЛ, т.е. по успоредна линия. Леля Лоска, която се пада етърва на майка ми, се обозначава като Ро 2A-УЛ-3Б-2Р-1, понеже е доведена дъщеря от третия брак на втория си баща.

Аз първо съм бил записан като момче. Но биологичният пол вече е изхабена конструкция и най-важна е социалната роля. И понеже не е ясно кой от всички 31 пола ще си избера, като порасна, а не е изключено дотогава те да станат 50, защо не и 100, затова в кръщелното свидетелство съм отбелязан просто като “същество”.

Тогава обаче възникнал друг проблем – щом съм полово неутрален, защо нося мъжко име. Това може много да накърни някой би-полярен трансджендър, който неговите Родител 1 и Родител 2 се чудят как да го кръстят. Ако му дадат женско име, то ще важи само до обяд, защото после тя/той започва да се чувства като мъж. И обратно! Затова било решено имената да бъдат заменени с букви, цифри, хаштагове и друга символика, а човешката биография – понятие от женски род, да бъде заместена с полово неутрално мета-описание. Така аз вече съм Същество РК 11 10 СП, т.е. роден съм в Перник, през ноември 2010 година от Родител 1 - Станчо и Родител 2 - Параскева. Ясно, точно и най-важното – политически коректно.

Мога и други неща да ви обясня, ама сега нямам време. Ако имате въпроси, търсете ме направо у нас – първата вляво след светофара, третата къща откъм горния ъгъл. Чакам!


В категории: Животът


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
9
Коментара по темата
9.
Гей
18.08.2019 20:15:33
0
1
Много сме носе крием,и всички имаме бизнес,и сме вав политиката.
8.
Гей
18.08.2019 20:09:22
0
1
Ние сме новото време,да живеят геювите,вав бг.
7.
Боби Перу
21.02.2019 12:24:09
1
3
Браво на авторът. Наистина.
Но... Веско, не се ли убеждаваш (браточка), че не ти е мястото тук, сиреч на тези географски ширини? Тук няма фенове на Джером К. Джером. Нито на П. Г. Удхаус... Е, някой може и да е чул за Уди Алън, но да се сеща за марка уиски от Билла чувайки името му. Да, брадъре. Дааа. Едва ли ти е лесно. Но дерзай. “Дерзайте пичове”! Желая ти здраве и много радости, искрено...
6.
Мъка
18.02.2019 18:21:40
1
5
Разказаха играта на най-използваната псувня!
5.
Бай хой
18.02.2019 09:24:13
1
3
Sad but true!
4.
Robota
17.02.2019 18:15:44
1
7
Не се тревожете за пола си. За роботите сте само комбинация от цифри. Скоро по чипа на всеки ще се управлява живота му.
3.
баси ..
17.02.2019 15:13:14
3
22
разбирам ги педерастите, обаче нека не ни натрапват педерастията си!!!
2.
АЗ
17.02.2019 14:50:58
3
17
ЕВРОПЕДЕРАСТИ ГНУСНИ
1.
ААААланкоулу
17.02.2019 14:40:19
3
19
изчезнете педераси долни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори