×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На 21 февруари Бургас ще докаже на колко бедни, но умни абитуриенти ще даде шанс за бала и стипендия


На 21 февруари Бургас ще докаже на колко бедни, но умни абитуриенти ще даде шанс за бала и стипендия
50 хиляди лева бяха събрани за ново озвучаване на държавната опера с подобна инициатива през май м.г., техниката от Германия вече работи
07 Февруари 2019, Четвъртък, 22:04 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: Флагман.БГ

В Гранд Хотел и СПА Приморец на тази дата ще се разиграят търг и томбола, целта е повече от хуманна

Ако можех да имам едно магазинче със две полички,
бих продавал...познайте какво? Надежда, надежда за всички”
Джани Родари

Това е обръщението към хората с добри сърца, живеещи в града, наречен Бургас - към тези, които, без да се замислят, биха заделили от печалбата на бизнеса, от заплатата  или от спестявания в банка, за нещо, което настина е благородно и заслужава адмирации.

След седмца ще се разбере колко ученолюбиви и с примерно поведение абитуриенти в неравностойно положение, ще получат подкрепа, за да идат на бала в настроение и със самочувствието на съучениците си, чиито родители са им осигурили всичко.

Асоциация „Бургас е надежда”, в учредяването на която влязоха местни хора с безспорна репутация - същите, които успяха да осигурят на държавната Опера 50 хиляди лева за ново озвучаване чрез организирането на благотворителната вечер през май м.г., сега са замислили не просто хуманна акция, а голямо светско събитие, което ще се помни с поколения напред.

Бургаски бизнес дами организират благотворител бал в помощ на Държавната опера

В инициативата са привлечени модни дизайнери на официални дрехи, бельо и бижута от Сватбен център „Брилянтин”, „Агресия”, „Диома фешън”, бутик „Антонела”, „Кожено царство”, „Джеронимо”, „Квят” и SSG, „Модус арт”, топкоафьорът Диана Вартанян, които ще представят колекциите за 2019 г., както  и професионализма си на гала вечеря за благотворители на 21 февруари в Гранд Хотел Приморец.

Водещ на светското събитие, в което ще има и забавна част, ще е Драгомир Драганов, с изпълнения ще се включи и „Фортисимо”, които също са съпричастни към каузата.

Предвидена е томбола с изискани подаръци и търг за най-заможните, на който ще бъдат извадени скъпоструващи творби от частни колекции и галерии.

Балът на бургаския елит събра 50 хил.лв. за Операта (СНИМКИ)

В зависмост от сумата, която ще бъде събрана чрез продажба на кувертите, от томболата и търга, ще се формира фонд за едногодишни стипендии. Те ще бъдат предназначени за ученолюбиви абитуриенти, които ще бъдат приети във вуз, но семейното им положение е затруднено.

След модния спектакъл-ревю, ще бъдат дарени ваучери за цялостен тоалет, необходим за абитуриентската вечер.

Амбицията е да се помогне на повече млади хора да открият своя верен път с надежда, че уменията, трудът и талантите им ще бъдат оценени и подкрепени.

Екипът на Флагман.БГ се присъединява към благотворителната вечер чрез дарение на картина от фонда на редакцията и откупката на 10 покани.

Организаторите очакват обаждания и резервации на места за 21 февруари на телефони 0888 731 956 и 0882 103 333. Кувертът струва 130 лева. Ръководители на организационната, модна и благотворителна част са г-жа Марина Бошнакова и г-жа Бисерка Хънкова.

Крайният срок за резервации на места е 10 февруари. Предвидени са 3 специални маси - диаментена, платинена и златна.

Дарения се приемат до началото и по време на самата благотворителна вечер.


В категории: Лайфстайл


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори