×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разсеяна майка прати дъщеря си в болница, след като с бясна скорост катастрофира на ул. „Одрин”


Разсеяна майка прати дъщеря си в болница, след като с бясна скорост катастрофира на ул. „Одрин”
45-годишната бургазлийка е с фрактура на дясната китка, детето е пострадало по-сериозно
04 Февруари 2019, Понеделник, 17:21 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Жената се движела в посока Трапезица с несъобразена скорост

Разсеяна 45-годишна бургазлийка прати 9-годишната си дъщеричка в болница, след като натисна до дупка педала на газта и самокатастрофира на ул. „Одрин”, съобщават от полицията в морския град.

В събота вечерта, около 18:50 часа, жената се движела в посока Трапезица, но с несъобразена скорост и загубила контрол над возилото. В лекия автомобил Ситроен, с пазарджишка регистрация, била и 9-годишната дъщеря на шофьорката.

От удара бургазлийката е получила фрактура на дясната китка, детето е пострадало по-сериозно. То е настанено в отделение „Уши, нос и гърло” на УМБАЛ – Бургас, с диагноза „кръвотечение от носа”, но е без опасност за живота.


В категории: Бургас


16
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
16
Коментара по темата
16.
Нещо си
09.12.2021 20:43:29
0
0
ТОВА НЕ Е ВЯРНО ПОЗНАВАМ СЕ ЛИЧНО С МОМИЧЕТО И ИСКАМ ТВА ДА СЕ ИСТРИЕ ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ВЯРНО МАЙКА И Е КАРАЛА С 30КМ В ЧАС И Е НАБИЛА СПИРАЧКИ НЕ Е ИСКАЛА ДА УБИЕ МОМИЧЕТО ТАЗИ СТАТИЯ Е ИЗМИСЛИЦА ЧАК И СНИМКАТА Е ФАЛШИВА МОМИЧЕТО ИМАШЕ ОПАСТНОСТ ЗА ЖИВОТА НО Е ДОБРЕ!!!!
15.
Anonimno
09.12.2021 20:28:43
0
0
Моля статията да бъде изтрита защото първо майката не е разсеяна, второ не е карала с превишение , трето коя майка би убила детето си по невнимание а? Не е малоумна жената просто се изкарва най-лошото в медиите а останалото остава покрито
14.
Омг
05.02.2019 16:49:08
0
1
Флагман сте новинари, колкото политиците са политици и цялата ни държава си ебало мамата...
13.
Патрулков
05.02.2019 16:29:19
0
1
Хайде сега,майката стана бясна и разсеяна......Ама сте услужливии......
12.
Николова
05.02.2019 09:29:35
0
0
Наистина НЯМА никакъв указателен знак!Даже много ясно се вижда старата маркировка-прекъсната линия,която може да заблуди и най опитния шофьор!
11.
Николай
05.02.2019 07:14:27
0
2
И на светофара на механото.
10.
Урода
04.02.2019 23:51:18
0
5
Абе Кретени Шибани сложете една Камера на Ст.Стамболов от Страната на х-л Космос посока окръжна Болница-Пари и Пари ще направите а и Околните ще спят Спокойно-Малоумна Община!!!
9.
Коментатор
04.02.2019 22:18:17
0
8
Няма "бясна скорост", а много художествена измислица. Гнусното е че журналистите плащат на служители от болницата за информация. Съвет от компетентните органи - трябвало да се съди Общината. Мястото е пред Кроношпан, където няма обозначения и пътя е затворен снасип. Втори водач се е ударил на същия насип днес. Много коли са се качвали там. Това значи ли че са безотговорни?
8.
milica
04.02.2019 21:23:11
0
9
За пореден път Флагман се проявява като не компетентна медия . На това място доста често стават такива инциденти Но мерки не се взимат няма обозначиителни знаци. Джи пи ес води точно през този път.
7.
възмутен теляк
04.02.2019 20:06:03
0
10
Бургазлийката..., лекия автомобил Ситроен с пазарджишка регистрация.
6.
Я пак
04.02.2019 20:03:12
0
9
Хм, бургЪзлийка с пазарджишка регистрация.....
5.
kurO1213
04.02.2019 19:06:34
1
5
to edni Burgaszlii ama..
sabrani ot kol i vuje sekvi abvdali,
doshli v Burgas-grad da vidqt,
ama toi stana selski-poziorski grad!
4.
прост народ
04.02.2019 18:27:04
3
5
Оффф няма ли да се изтрепете най накрая всичките . Малоумен народ . Щерка си щяла да убие щото била разсеяна .
3.
Въй
04.02.2019 17:58:31
1
9
Снимката е от флагманстовището на Ботева
2.
*********
04.02.2019 17:41:26
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
???????
04.02.2019 17:31:46
3
15
Да си пусне песента на Руслан - тъпа овца!!! 100% малката е била без колан!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори