×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Неделчев: Всяко сватбено тържество е специално, въздействащо и вълшебно


Георги Неделчев: Всяко сватбено тържество е специално, въздействащо и вълшебно
Усетете автентичната сватбена атмосфера, не от страниците на каталог, а дело на истински професионалисти
22 Януари 2019, Вторник, 17:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Професионалистът в света на сватбите в Гранд Хотел и СПА Приморец ще ви очаква на Grand Wedding Expo

Grand Wedding Expo е най-младото сватбено изложение на Бургас, което ще събере всичко за специалния ден на едно място – Гранд Хотел и СПА Приморец. Специализираният форум ще се проведе в рамките на два дни – 26 и 27 януари (събота и неделя). На него, бъдещите младоженци ще могат да видят авторски интерпретации на сватбена украса, дело на агенциите от морския град и региона. Ще има и подсъбития, които ще покажат нагледно модата в булчинските прически и рокли, в официалните облекла за деца, в сватбената фотография, флорални композиции, торти и менюта.

Изложението е уникално по своята същност, тъй като то ще се проведе на една автентична сватбена локация – Гранд Хотел и СПА Приморец, който освен домакин е и инициатор и организатор на форума. Това дава възможност участниците в експото да покажат изкуството си в истинско място за тържества – и посетителите да видят залите и кътчетата от хотела преобразени в сватбена тематика. Форумът е с вход свободен и за участници, и за гости. Партньор на събитието е DJ service, sound and light.

Част от сватбените професионалисти, които ще бъдат на разположение за консулт и в двата дни на Grand Wedding Expo е Георги Неделчев. Той е отговорен за сватбите, които се провеждат без помощта на външна компания в пространствата на Гранд Хотел и СПА Приморец. Освен с ноу-хау от света на сватбите и задълбочени познания за тайните на 5-звездния организатор на форума, г-н Неделчев ще представи авторското си  виждане с няколко сватбени композиции за маса. Повече, разказва самият той.

- Г-н Неделчев, бихте ли разказали повече за себе си и дейността си?
- Казвам се Георги Неделчев и съм ангажиран с организацията, декорацията и гладкото протичане на различни мероприятия, провеждащи се на територията на Гранд Хотел и СПА Приморец. Декорацията е част от живота ми от 1998 г., когато започнах работа в семеен бизнес в тази сфера. Благодарение на амбицията ни да създаваме и претворяваме все нови и нови естетически концепции, комбинирана с упоритост, труд и постоянство, с времето се развихме и разгърнахме дейността си. През 2010 г. пътищата ни се пресякоха с тези, на Гранд Хотел и СПА Приморец. Предстоеше откриване на обновените пространства на посрещналия първите си гости през 1959 г. хотел. Нашата дейност – осигуряване във всеки един смисъл на уникални събития – намери своето място като част от продължението на извечните ценности на Гранд хотела - осигуряване на 5-звездни гостоприемство и грижа. Водещ за нас е стремежът към висока естетика, окрупнена около обща идея, в която всички детайли са в съвършен синхрон, а границите са точни и премерени. Тази наша политика и стил на работа намери своето отражение в дългогодишно, високоефективно сътрудничество. Основно предимство на услугите които предлагаме, е това, че те се създават в съответствие не само с предпочитанията на всеки, избрал нас за своето специално събитие, но и напълно в унисон със спецификата на Гранд Хотел и СПА Приморец – интериор и екстериор, стилистика, възможности и специфични дизайнерски решения и други. Бих си позволил да кажа, че сме вещи познавачи на всяко кътче от хотела, подходящо за различен детайл от специално тържество. В този ред на мисли, можем винаги да предложим най-доброто, като комплексно решение и изобщо като разнообразни варианти възможни при изпълнението на дадена идейна концепция. 

- Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?
- При нас всичко е много динамично и бих могъл да направя заключението, че абсолютно целият активен летен сезон /от май до средата на октомври/ е изпълнен с много сватбени мероприятия. Немалко са случаите, когато имаме по две тържества в един и същи ден.
Що се отнася конкретно до основният ресторант на Гранд Хотел и СПА Приморец – едноименният Класически ресторант „Приморец“ - то той е предпочитано място за сватбени тържества през цялата година, отново с летен пик. Разполага с изискан мултифункционален, класически и въпреки това адаптивен интериор, който позволява интерпретиране на голям брой идейни концепции. Друго предимство е големият капацитет места, които позволяват провеждането на грандиозни сватбени тържества, с многобройни гости, при запазване гладкост, ниво и качество на обслужване на всеки един от тях. Записванията за подобни събития в Класически ресторант „Приморец“ варират силно времево. Понякога са, за след година и половина, но сме имали и случаи, когато се налага всичко да се организира и планира в рамките на седмица. 

- Какво ще предложи на бъдещите младоженци Grand Wedding Expo?
- Основната мотивация на Гранд Хотел и СПА Приморец като инициатор, организатор и домакин на един такъв мащабен специализиран форум, е да предостави на бъдещите семейства богат избор от сватбени услуги предлагани от специалисти от Бургас и региона, на едно място. Това би спестило много ресурси – усилия, време и други, при вземането на важни решения и определяне на границите, включително на бюджета на мечтаното, съвършено сватбено тържество, което бъдещите младоженци искат за себе си.
Това е първото сватбено изложение в морския град, с домакин автентична сватбена локация. Това автоматично значи подобрена комуникация на всички участници и на самия Гранд Хотел и СПА Приморец, включително на визуално ниво. Всички специалисти ще имат възможност да покажат своя индивидуален почерк и творчески подход в конкретни сватбени условия. Не на последно място, Grand Wedding Expo е напълно безвъзмездна идея, създадена в името на онагледяване на ценности и професионализъм и с конкретни ползи за посетителите. Входът и за участниците, и за гостите на изложението е напълно безплатен.

- Какво ще покаже Вашата сватбена агенция на гостите на Grand Wedding Expo?
- Ще предоставим набор от концепции за сватбена декорация, изцяло съчетани и съобразени със стила и площите на Гранд Хотел и СПА Приморец. Част от експозициите ще са новите сватбени аксесоари и декорации, с които разполага хотелът. Разбира се, ще бъдем на място за консултации и в двата дни на изложението. За нас ще бъде чест и удоволствие да посрещнем всички бъдещи младоженци, техните семейства и приятели. 

- Става ли използването на услугите на сватбените агенции норма?
- Използването на услугите на сватбен агент за обезпечаването на гладкото протичане на едно сватбено тържество не е задължително, но е важно по няколко причини. Наличието на професионален екип е гаранция за пълно преодоляване на всички съпътстващи ситуации през цялостната подготовка на едно подобно събитие. Това в никакъв случай не означава съдействие само и единствено в деня на сватбата, но през целия период на създаване на идейната концепция, планиране и организация. Необходимите опит, знания и връзки с отлични отношения с контрагенти са залог за облекчение на напрежението и несигурността в бъдещите младоженци, като същевременно добавя спокойствие и увереност. Наличието на надежден професионален агент, с широк поглед върху материята, включително върху последните световни тенденции в областта дава възможност за туширане на напрежението и замяната му с наслада от цялостния процес, без притеснения и ангажименти с всички детайли по организацията и координацията между отделните звена. За да се случи това, важна е силната комуникация – и координацията на детайлите по предвидените допълнителни услуги. В  деня на сватбеното тържество, изненадите трябва да са за гостите, а не за младоженците. Това е отговорност на екипа, стоящ зад организацията на събитието.

- Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?
- Благодарение на своя опит, контакти и познания, сватбеният агент е човекът, който би дал най-реална оценка за финансовата част на конкретно тържество. Подобна професионална помощ в калкулациите облекчава значително непредвидените и излишни разходи по събитието. Сватбеният агент може да препоръча точните услуги с най-добро съотношение цена-качество, отговарящи максимално на търсения ефект и по този начин да спомогне за минимизиране на крайната сума. Сватбата е едно от най-важните събития в живота и бъдещите младоженци заслужават да имат своя мечтан ден. Наличието на сватбен агент прави този път по-лесен, балансиран, включително финансово и слънчев.

- Колко време отнема подготовката на една сватба?
- Времето необходимо за подготовка на сватбено мероприятие е различно за всяко събитие. Най-подходящо според мен, е да се предвиди период от 6-8 месеца преди желаната дата, за да има възможност за избор на екип, който да извърши цялостната услуга по най-добрия начин. Приоритет номер едно е изборът на локация. Конкретно Гранд Хотел и СПА Приморец е силно популярна дестинация за сватби, благодарение на съвкупност от различни предимства: морска, романтична локация; непосредствено разположение до златната пясъчна ивица, както и до зелената Морска градина на Бургас; изчистени, класически линии в екстериора; съзвучие с разбирането за класна локация от световен мегаполис; внушения за разкош, приказност и алюзии към дворцов, експресивен, добре премерен класически разкош; сервиз на много високо ниво; интериор с класни, различни послания, сред които всеки може да открие своето кътче; наличие на класно настаняване; капацитет ресторанти; висок клас кухня и други. Поради тези и още ред причини, силно желателно е записванията за сватбени тържества в Гранд Хотел и СПА Приморец да са с в идеалния случай, година по-рано. Разбира се, при наличност, можем да реагираме и в много по-кратки срокове, но както вече споменах, по-големия времеви прозорец е залог за по-плавна организация, във всеки един смисъл. Съветът ми е да не се оставя всичко за последния момент, тъй като сватбеният сектор е изключително динамичен и понякога за минути се пропускат вече обсъдени възможности.

- Кои са най-интригуващите сватбени проекти, по които сте работили?
- Всяко едно сватбено тържество е вълшебно и специално. Това е моментът, в който съдбите на двама души се сливат в едно и започва техният общ, съвместен път. Безспорно обаче предизвикателствата, които пораждат тържествата с по-наситена програма или нови локации на провеждане, носят със себе си по-голяма отговорност и нужда от максимална концентрация. В тези моменти, когато заедно с младоженците сме поставени пред неблагоприятни метеорологични условия, най-голямото предизвикателство е да вземем своевременни и правилни решения. Особено щастлив съм от факта, че винаги разчитам на пълно доверие и заедно с бъдещото семейство преодоляваме всичко успешно. През изминалата година определено най-предизвикателната ситуация беше сватбено тържество на открито, заплашено от дъждовен ден. Благодарение на решителността на двама млади влюбени и супер професионалното отношение на целия екип на ресторанта, успяхме да не се поддадем на тревогите и в крайна сметка да се радваме на една незабравима ясна вечер! Сигурен съм, че те ще се познаят, четейки тези редове - искам отново да им благодаря за хладнокръвието и усмивките, с които приемаха всяка капчица дъжд.

- Каква емоционална удовлетвореност Ви носи работата като сватбен консултант?
- Всеки който има участие в тези толкова позитивни и изпълнени с емоции събития, определено е благословен, защото няма по-голяма сила от тази на любовта. А всички ние, които се грижим за осъществяването на този празник, имаме възможността да се заредим с положителна енергия, с която да продължим да се развиваме и да се усъвършенстваме не само като професионалисти, но и като хора. Най-зареждащият разговор с вече положилите своите обети младоженци, е този, в деня след празника. Тогава, всичко е споделени положителни емоции не само от собствените преживявания, но и от тези, на семейството и другите гости. Тогава осъзнаваме задачата си като изпълнена - и тези емоции са нашата награда.

- Каква според Вашето професионално мнение е позицията на Гранд Хотел и СПА Приморец сред сватбените локации на Бургас?
- Гранд Хотел и СПА Приморец  е предпочитан избор за осъществяване на сватбени тържества. Неговата изключителна морска локация, безупречната обстановка и всеотдаен екип, се грижат за възможно най-доброто преживяване и емоции на всички гости. Големият капацитет места, наличието на градина, красивият цялостен интериор и предлаганите допълнителни услуги са залог за осъществяването на съвършеното сватбено тържество. Позитивната обратна връзка приемаме с благодарност, включително като потвърждение, че се движим в правилната посока. Това ни дава още по-силна мотивация за развитие и надграждане на всички успешни практики в посока сбъдване на приказката.

Усетете автентичната сватбена атмосфера, не от страниците на каталог, а дело на истински професионалисти, в автентична сватбена локация. Grand Wedding Expo ви очаква на 26 и 27 януари в Гранд Хотел и СПА Приморец. Вход: свободен

В категории: Лайфстайл , Бургас


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори