×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съвети за връзката, които е по-добре да не спазвате


09 Януари 2019, Сряда, 23:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Не се доверявайте на всеки

Здравата и успешна връзка се гради с години и се основава на взаимно доверие между партньорите. Но колкото и да е устойчива във времето, тя лесно може да бъде разклатена от недоброжелатели.

Много често двама души се обичат, но винаги ще се намери някой, който не одобрява това. Той може да направи всичко възможно, за да ги раздели, като начините за това са най-различни. Съветите, дадени уж от приятел, са едно от нещата, които могат да станат повод за караници.

Tialoto.bg събра няколко съвета за връзката, които е по-добре да не спазвате, ако искате да я запазите:

1. „Ти заслужаваш някой по-богат“

Често може да чуете тази реплика, ако излизате с някого, към когото имате чувства и състоянието на банковата му сметка не ви интересува. Не слушайте този съвет, защото той няма да ви донесе нищо хубаво. Парите невинаги могат да ви направят щастливи и обичани. Според психолозите, търсенето на финансова изгода може да стане причина за започването или приключването на връзката, но то няма да донесе положителна промяна в живота ви, ако искате да водите такъв като на богатите.

2. „Покажи ѝ/му кой командва вкъщи!“

Ако сте се пренесли да живеете при гаджето или заедно излизате на квартира, но все още се напасвате и някои неща ви дразнят, ще чуете какви ли не съвети за съвместното съжителство. „Не си длъжна да му събираш и переш чорапите“, „Както го научиш от началото, така ще бъде цял живот“, сигурно ще ви кажат вашите баби, но в днешно време всеки трябва да има отговорности. Разбира се, жената може да доминира в някои отношения, но е съвсем нормално единият да отговаря за едно, другият за друго. Ако командва само един във връзката, то това води до конфликти.

3. „Искай повече романтика от него/нея“

Психолозите твърдят, че винаги има един романтичен период във връзката, който е най-вече в началото и след това партньорите навлизат в рутината. Според съветите на брачните консултанти, хубаво е двама души да си правят романтични жестове и изненади от време на време, но това не може постоянно да се изисква от тях. Всяка връзка има различни фази на развитие, всяка от които има своите предимства.

4. „Вдигни ѝ/му скандал“

Почти невъзможно е да няма конфликти във връзката. Къде е дистанционното, защо вечерята не е готова, защо са похарчени повече пари или банята не е измита... все ще се намери за какво да се скарате. Но ако споделите с роднина или приятел, че между вас има напрежение и чуете, че най-добрият начин е да вдигнете скандал, за да ви олекне, не си мислете, че това ще стане. Хубаво е да не потискате чувствата си и да говорите открито с другия за проблемите, но повишаването на тон, чупенето на обзавеждането и излишните драми няма да ви помогнат.

5. „Имаш право да му провериш месинджъра“

Всеки има право на лично пространство. Ако чуете подобен съвет, не се предоверявайте. Не знаете какви намерения има този, който ви го дава. Може би целта му е чрез това да ви скара. Ако не се съмнявате в гаджето, не си създавайте допълнителни главоболия с натрапени мисли от някой друг. Трябва да имате доверие на половинката. Ако все пак чуете, че мобилният постоянно звъни и вибрира и се чудите кой ѝ пише толкова често, просто я попитайте.

6. „Погледни ме. Знам какво ти е“

Споделянето на личен опит действа по-добре при отглеждането на децата, а не при връзките на възрастните. Всеки ви уверява, че му се е случвало същото, но понякога може да лъже и да цели да провали връзката ви. Ако чуете нещо от сорта: „Казвам ти, аз постъпих така и не съжалявам, направи го и ти“, не бързайте да повтаряте неговите действия. Всеки от нас има своята индивидуалност, освен това връзките се различават една от друга по най-различни фактори. Вие знаете най-добре как да постъпите. Не повтаряйте грешките на другите.



0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори