Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско


Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
На това място край Китен д-р Германов даде вчера старт на инвестиционен проект за 22 млн.лв., който ще дръпне туризма напред
09 Януари 2019, Сряда
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: авторът

Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си
След брифинга по повод старта на проекта по разширението и модернизацията на ПСОВ-Китен, кметът отговори на въпроси на журналисти, свързани  с политиката и предстоящите местни избори. 

Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ)-Г-н Германов, новото водопречистващо съоръжение за 55 хил.еквивалент жители, което ще се изгражда на територията на ПСОВ-Китен и трябва да бъде пуснато в експлоатация в края на 2019 г. , ще поеме ли отпадни води и от съседни общини?

-Пречиствателната станция, която и в момента работи с много добри показатели на пречистената вода, е изградена през 1974 година, а през 1980 година е въведена в експлоатация.  Но лятно време тя няма необходимия капацитет да поеме увеличения брой туристи. Това е причината, поради която ние стартирахме процедурата по изготвяне и кандидатстване за този проект. Тази пречиствателна станция обработва отпадните води от Приморско и Китен, само от тези два града, които са в рамките на община Приморско и бъдещото съоръжение ще е предназначено за тях – ние имаме потребност  поради огромния брой туристи лятно време.

- Има опасения, че химически пречистената вода, с този голям дебит, стигайки до блатото и до реката, ще застраши екосистемите.

-Този проект не е единствено и само разширение на капацитета на сега работещата станция, той е надграждане и модернизация, включително отстраняване на азот и фосфор - постигане на показатели, които позволяват безпроблемното заустване в приемник като тип река, без да се нарушава качеството на водата. Лятно време, след  края на юли и средата на август, се появяват снимки на умрели риби в Дяволска река.  Причината не е, че се вливат води, които не са качествено пречистени от пречиствателна станция Китен, а в това, че там няма отток. Високите температури водят до разграждане на биологична материя, поради недостиг на кислород.  Водата, която ще излиза от пречиствателната станция, реално ще подобри качеството на водата в реката и това е гарантирано от ВиК-Бургас, от изпълителния директор инж. Ганчо Тенев.

- Г-н кмете, привличането на сума от 22 млн.лв. за този сериозен инвестиционен проект във водния сектор, която ще се усвои до края на 2019 г. е  заслуга на местната власт. Кой помогна в правителството?

-Договорът  бе подписан през януари  2017 година, когато правителството на ГЕРБ бе в оставка. Въпреки това екоминистър Ивелина Василева, която два месеца по-късно се върна в парламента като наш народен представител, пое сериозен ангажимент и придвижи процедурата, за което спецално й благодаря от името на моите съграждани и бизнеса, затова, че доведе този проект до успешния старт на физическото му изпълнение. Сега остава да съблюдаваме стриктно изпълнението на строителните дейности. Да, сложен, мащабен проект, надявам се, че и ВиК дружеството ще работи във взаимодействие с Общината, ще помагат и другите институции. Ще се изисква да не се прекъсва експлоатацията на съоръжението, докато текат ремонтните дейности. 
(На това място кметът дава думата на г-жа Ивелина Василева: Това е един от последните договори, които се изпълняват от  общините като бенифициенти по оперативната програма „Околна среда”. Вече подходът е изцяло променен, оттук нататък ВиК дрижествата ще изпълняват проектите, те ще бъдат много по-мащабни, ще обхващат територията на целите области. На територията на област Бургас се подготвя най-големият проект на територията на цяла България  от ВиК дружеството,  нека му пожелаем успех. Мащабът е от порядъка на 350 млн. лв. С много обекти, които ще се изпълняват паралелно. Наистина голямо предизвикателство.  Убедена  съм, че и опитът на общините, който беше придобит през годините и тяхното активно участие в изпълнението на този проект като партньори на ВиК дружеството, ще доведат нещата до успешен край. Пожелавам го, защото наистина предизвикателството е огромно. )


На прескоференцията присъства и ексминистърът на екологията Ивелина Василева (вдясно)

-Виждамe и областният председател на ГЕРБ Димитър Бойчев сред гражданите в залата. Нормално е да питаме дали управляващата партия вижда  реална опозиция в Община Приморско предвид приближаващите избори. Готвите ли се за трети мандат?

- Дали има реална опозиция аз не бих се наел да давам публична преценка, трябва да питате опозицията. По отношение на това дали имам притеснение относно кандидатури на други желаещи за кмет на Община Приморско, мога спокойно да кажа – не, нямам притеснения, защото моят принцип на работа и този на администрацията, с която работя, е един – да се свърша работата.

- Давате пресконференция пред обществеността, което прилича и на своебразен отчет на свършеното.

-Това, което правим в момента, не го правим политически от януари месец 2019 година, защото ни беше адски трудно да финализираме именно този проект, по този начин. Някои хора виждат политика, затова, че стартираме проекти в началото на годината, но просто това е стечение на обстоятелствата.

- След два мандата, да очакваме ли отново да ви видим на изборите наесен? В каква кондиция сте?
Дотук ясен сигнал за следващ мандат в Бургаска област дадоха кметовете на Несебър Николай Димитров и на Созопол Панайот Рейзи.


-По отношение на кандидатурата ми:  към този момент не е обявена кандидатура от страна на политическа партия ГЕРБ  за Община Приморско. В този смисъл аз изпълнявам задълженията си до края на мандата ми. А какво ще стане после, е друг въпрос.

- Кое е най-важното, което свършихте за своите съграждани?

- Първото и основното: постигнатата през втория мандат финансова стабилност на Община Приморско. Аз мисля,  че това е най-важното. Парите, които идват от различни източници – привлечените от успешни проекти евросредства, директно предоставени чрез решение на Министерски съвет, или по друг начин, пълнейки хазната ни.  Те са добре инвестирани, по правилния начин, с добавената стойност. Това е нашата цел, трудно ще изброя всичко - музеите, Северния плаж, централната градска част - не просто реализирани проекти, а проекти, които имат смисъл, устойчивост, ефективност. Ние инвестираме  и собствени средства. Данъците и таксите, които плащат хората, се връщат при тях чрез подобрената инфраструктура и с дейности, свързани със социалната сфера, културен и спортен живот, образование. Ние имаме 5 общински спортни клуба, където нашите деца спортуват активно и не плащат. Всички културни дейности, които са на територията на общината, в различните населени места, през читалищната дейност, са безплатни за гражданите или срещу минимална цена. Същото се отнася и за социалната ни дейност.

- А бизнесът? Хората, заети в частния сектор и плащащи данъци са важен фактор.

- Административните мерки са доста твърди, но за да има приходи, които да се инвестират, трябва да има постъпления. Аз съм на това мнение и знам, че бизнесът, който работи на територията на Приморско, пък и хората, виждат къде отиват парите им и  това им дава спокойствието, също и усещане за справедливост. Преди броени седмици Община Приморско спечели три от годишните награди на Министерството на туризма. Общината стана Община за 2018 година за морски туризъм. И проектът, който обсъждаме в момента, е поредно усилие за това да се подобрява ежедневният стандарт, да се предлагат по-комфортни условия за посетителите и туристите и разбира се да се опазва уникалната природа на Приморско. Това е Общината, която е с най-висок процент на защитени територии и защитени зони  - 47% от площта  е защитена, но въпреки това доказваме, че могат да съжителстват  грижата за природата и развитието на икономиката.

- С какъв бюджет ще посрещнете 2019-та?

-Още не е внесен в ОбС. Мога да ви кажа параметрите - 21-22 милиона. Ще бъде повторение на предходния бюджет с малко завишение заради предходен остатък, пак ще повторя: Общината е финансово стабилна.

-Основното, от което се вълнуват гражданите са местните данъци и такси, очертава ли се завишение?

-Не. Когато има висока степен на събираемост на средства, не е необходимо да взимаме повече пари. Какъв е смисълът?! В края на крайщата необходимо  е да има оборотни пари, защото когато Общината инвестира и бизнесът инвестира, тогава се получава всичко, което ни е нужно за просперитет. Към настоящия момент, за тази финансова година, завишаване на данъците няма да има.

Използвани са въпроси и на други медии

В категории: Приморско


77
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
77.
До 75
16.01.2019 13:05:52
1
0
Ела да живееш в Приморско със разбитите улици , неасфалтирани , зимата пълни с кал а лятото от прахоляци не можем да си отворим прозорците , улиците итротоарите тревясали бъкащи от змии и кърлежи и още и още .Ела да живееш тук да видим колко ще издържиш ,
76.
*********
16.01.2019 09:37:06
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
75.
туриста
16.01.2019 09:14:04
3
1
ГОЛЯМА НОВИНА,но пишещите тук неверни неща клеветници и драскачи трябва ди изпълнят плана за гадни и стресиращи простотии, преписани от нета ,вместо да пишът само хубави неща за Приморско,да му правят реклама като за место, където се случва нещо красиво, позитивно, за пример на младите. Ама НЕЕЕЕ, тогава за тях това е рекламааа и трябва да изпросят париии. МЪРЗЕЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ
74.
direktorkata
16.01.2019 08:54:44
5
0
Kъдe e cмeтaнoвият cлaдoлeд oт Живĸoвo вpeмe, ĸъдe e cлaдoлeдът нa ĸлeчĸa Ecĸимo? Bcичĸo yнищoжиxтe. Ocoбeнo вcичĸи, ĸoитo cмe гo видeли cъc coбcтвeнитe cи oчи!!!
73.
*********
15.01.2019 18:49:48
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
72.
Нямам притеснения
15.01.2019 15:52:24
5
3
Корабът потъва. Вода ще има за всички да се издавите. Така че спокойно!
71.
n
15.01.2019 15:07:00
4
2
Снимката кърти - откъде я гепихте
70.
докторе, ох много боли
15.01.2019 10:28:43
9
3
Намерени са малки розови бонбонки на второ стъпало до фонтана,който си ги познае,да побърза да си ги вземе,след това по най-бързия начин да побърза да отиде в Бургас,в морската в бившата партийна школа,там го чакат с нетърпение,да си носи моливчето,за да си пише там на воля и кофичката с жълтата лопатка с две кила пасък,да си играе детето,побързай,няма време.
69.
Докога
14.01.2019 22:52:00
3
5
Кога е кукеров ден , че тоя не мога да го гледам .
68.
будура
14.01.2019 19:31:42
4
4
Чичо Кмет
67.
Вътрешен
14.01.2019 19:11:12
4
4
Договора за снимката му е до Кукеров ден .
66.
*********
14.01.2019 19:09:08
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
65.
Друг свъртян
14.01.2019 13:03:39
4
3
Голямо триене на коментарри, но дългия пост против ГЕРБ стоят. Какво повече да се каже..
64.
редеп козаря
14.01.2019 12:30:59
4
3
Това говедо приятелчето на директора и общината е много умно.
Ашколсун.Сам си пишеш отговори,рогато.Ашколсун.
63.
Време е
13.01.2019 23:32:48
5
6
Боят настана , тупат сърца ни !
62.
*********
13.01.2019 15:44:28
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
61.
*********
13.01.2019 00:33:24
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
60.
Гихора говори
12.01.2019 18:28:18
3
7
Ако стана кмет асвалтова база смятам тоя коптор да го превърна в резерват и така ще ви защетя от сабаряне на тоя коптор,бълхарник,маймунярник
59.
жапанката
12.01.2019 15:16:28
4
9
рев - Борисов! ГЕРБ не е класическият тип мафия, защото не извършва престъпната си дейност в противоборство с държавните институции, а цялата дейност на тази престъпна група се реализира благодарение и с помощта на държавните институции. На върха е Боса – Буда – Бойко Методиев Борисов. Нищо не се случва и никой не мърда в тази държава без знанието, разрешението и без да си е платил на Вожда. Закон. Схемите за плащане и отчет към Вожда минават през областните координатори на ГЕРБ (бригадирите на мафията) Във всяка област има по един такъв и той е до болка познат и до болка мразен от жителите на съответните области. Тези хора кадруват, рекетират и изнудват местното население и бизнес, отчитайки събраното към Вожда. Всяко назначение минава през областният координатор на ГЕРБ. От чистачката в детската градина, до шефа на НОИ. Всяка обществена поръчка минава през областният координатор на ГЕРБ. Всеки заблуден инвеститор , излъгал се да стъпи в България минава първо през областният координатор на ГЕРБ. Това са местните феодали-дерибеи. В Хасково това е Добрев, във Видин – Тошев и тн. Профила на тези хора е еднакъв навсякъде – бивши военни, бивши милиционери, ченгета, комунисти, или деца на комунисти, ченгета и милиционери. Без изключения. Буда не контактува лично с тях, това е ролята на Цветанов. Така Буда остава недосегаем и не може да бъде свързан пряко с престъпленията извършвани от неговите бригадири. Цветанов лично контролира всички бригадири и техните действия. За финансовите потоци се грижи един от другите сиви кардинали в ГЕРБ – Ц. Паунов. Има още неколцина, които следят дейността на мафията по отрасли – Велчев, Танева, Фидосова (не е грешка). Другите са мутропълнеж на средно и ниско ниво. За дейността си Цветанов използва пряко МВР, ДАНС, Прокуратура, НАП, ИТ и всички останали държавни институции. В буквалният смисъл. Пример – фирма обжалва обществена поръчка спечелена от фирма на ГЕРБ. Всички държавни институции се впиват като кърлежи в тази фирма и следва или оттегляне на жалбата, или унищожаване на фирмата. Втори пример – човек със собствен бизнес си позволява да критикува герберската мафия. В един ден му се пращат ИТ, НАП, Пожарна и НОИ за проверки и ревизии (личен опит). За да дублира източниците си на информация и да следи контролира и собствените си бригадири (областните координатори/ Цветанов използва и собственият си частен ДАНС. Бивши ченгета, барети и мутри. Това са SS отрядите на Цвъки. Те вършат и черната работа – рекета, изнудването, срещи с непокорните и ‘неблагодарните“. Добре платени професионалисти. По тази схема се правят и листите за общински съветници, депутати и кметове на ГЕРБ. Бригадирите предлагат, Цветанов проверява и донарежда, Буда одобрява. Разни събрания на местните партийни организации , номинации и подобни глупости са пълен цирк и гавра с хората. Всичко се решава в малкото НДК на 17-ия етаж. Там пристигат и куфарчетата. Там се издават присъди, назначават прокурори и съди, решават се човешки съдби и се разпределят бизнеси. Та, така се управлява България. Така се правят и избори в България. Така се „усвояват“ и фондовете в България. Така се крадат бизнеси в България. Така бяха източени и фалирани общините в България. Това управляващите наричат „стабилност“.

4.
ViP
58.
Отговор
12.01.2019 13:23:14
5
9
И да махне всички пътуващи от Бургас .Да си ходят барабар с кмета си ветеринар .
57.
Янко Томов
12.01.2019 12:03:16
3
8
Първата работа на новия кмет е да смени оная кака на Бегликташ... Също така: да оправи инфраструктурата - улици и тротоари, нов асфалт и нови плочки, да сложи сложи кошчета за боклук навсякъде и да реши проблема с бездомните кучета.
Моля коментиращите да дават само сериозни предложения!
56.
гихора говори
12.01.2019 11:56:59
2
7
подкрепям валя, тя е от моя екип
55.
вальо
12.01.2019 11:55:16
3
7
това не са хора, това са животни, докога бе
54.
Валя
12.01.2019 10:43:43
8
4
Нямам думи за пореден път- типичната българска черта на дребните душици тука- да плюят и злорадстват.Големи разбирачи коментират тука. Спрете се малко де.Засрами се бе, това, което правиш е долно без край.Който го търси, си го и намира.....
53.
местна
12.01.2019 10:20:58
13
2
Hямa гpaм дъpжaвничecĸo пoвeдeниe в Приморско..

Ax ,aĸo мoжexмe дa излeзeм oт тaзи пoмийнa ямa.

Или пoнe дa излъчим пo oтгoвopни дъpжaвници...
a тo чeнгeтo c мнoгoтo aпapтaмeнти...!!
щe peшaвa въпpocи, зa ĸoитo изoбщo нe e нaпpaвeнa фaтмaшĸaтa мy глaвa.Пълна трагедия сме!!!
52.
Ѕtrіkеr
12.01.2019 09:57:54
10
3
Малко жълтo джънĸчe,вечно приятелче-писателче на всички, paдocт зa бургашкия пaнeлен тaлacъм c Xayди и aндцyнĸ Xaдидac!
51.
Гихора говори
12.01.2019 09:03:01
3
4
Защо Стего -снимали така отблизо ужассссс!!!!!!!!
50.
Гихора говори
12.01.2019 08:56:39
3
4
Няма смисъл да пишете сичко което е добре за Приморско се трие и цензурира затова сме ;на 120 място по свобода на словото
49.
Приморско
11.01.2019 23:35:22
4
7
Кметът на Царево има стил , млад, напет, модерен като манекен. Лапчев е класа а този тук е точно като ветеринар , без визия !
48.
*********
11.01.2019 23:21:54
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
47.
Рики ,Тики, Дики и Дона
11.01.2019 23:12:58
4
4
Забелязах в Царево от месец няма нови теми и никой там не коментира какво се случва.
46.
*********
11.01.2019 22:17:54
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
Друг свъртян
11.01.2019 22:12:39
2
1
Голяма цензура тук,бе. Половината коментари са изтрити , че не са по темата, а че кметът е сниман отблизо, за да е като исполен , е по тематя . Да ви има редакторите човек.
44.
Живеещ на асвалтова база
11.01.2019 21:12:45
2
0
Ужассссс!!!!!!изядохме балхите,.изпратете спешно ветеринаря да опаразите тука.ужассс хапят....
43.
Свъртян
11.01.2019 21:08:46
2
0
Преди малко по новините казаха сички коптори като асвалтова база да се съборят веднага как живеят хора там мозака немиго побира !!!!!
42.
*********
11.01.2019 19:26:41
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
*********
11.01.2019 19:22:24
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
40.
до валя
11.01.2019 19:17:29
3
1
Напротив! Всичките тези коментари - за финанси, пътя Китен Приморско, стар асфалт и пр. - показват добро познаване на проблемите на Приморско. Писани са от местни хора, а писателят не разполага с такава подробна информация.
39.
Свъртян
11.01.2019 18:58:03
3
1
На Валя и харесват улиците на Приморско разкопани от години защото нямаш автомобил и не плащаш данъци,какви туристи чакате като символа на Приморско въжения мост е разкопан от години.ужассс много е разкопан
38.
валя
11.01.2019 18:03:44
3
3
Докога ще ни занимавате с това лукаво писателче-приятелче.Ей това приятелче на директора сега никой не му обръща внимание и сега с кмета се хвана,що така бе,не скучаеш ,кукуряк гръмнал.ама това си ти ,приятелче-писаателче.
37.
Злоупотреба
11.01.2019 16:25:28
4
1
Улиците на Приморско Не се асфалтират с Асфалт ,ами със така наречения Биндер което не се полага като най горен пласт .Упъват се едни парички а ни се пробутва долнопробен пълнеж за уж асфалт .Снега и дъжда вече го ронят ,и на пролет ще зейнат дупките за сметка на нечий надути джобове .Това да не се трие защото е истина и засяга -напредъка на общината .
36.
гачо
11.01.2019 08:28:16
5
1
стига сте трили коментари ,не можах да ги прочета -моля повторете ги
35.
*********
11.01.2019 01:18:15
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
*********
10.01.2019 23:14:54
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
*********
10.01.2019 20:37:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
До 30
10.01.2019 20:35:49
2
1
Хахахахахаха
31.
наню
10.01.2019 20:22:39
2
2
Един ден ще му търсим сметка ,но ще е избягал далеко.
30.
Живеещ на асвалтова база
10.01.2019 19:53:04
2
2
Кмете моляви!!!елате да опаразите тук изядохме балхите...а лятото и комарите.ужасссс хапят несе издържа...
29.
*********
10.01.2019 19:19:57
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
28.
васко минета
10.01.2019 19:17:03
3
3
гихоре в тебе ми е надеждата
27.
Гихора
10.01.2019 19:13:04
3
2
Сичко ще стане като стана кмет !!!ще ви направя алеята,ще саборя ония каптор на асвалтова база,ще оправим и пътя Кам южния плаж,.!!!!
26.
голяма работа станал
10.01.2019 18:45:08
2
0
Лошо е, когато човек се вземе насериозно. Тоз и той, нямал бил притеснения...
25.
Валя
10.01.2019 17:58:19
3
0
Сниман е от по ниско да изглежда като исполин ха ха ха.
24.
Koi
10.01.2019 17:40:02
4
0
Кой е този от снимката . Непознат мие .
23.
*********
10.01.2019 17:37:02
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
*********
10.01.2019 17:24:19
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Свъртян
10.01.2019 15:25:05
2
0
Господин кмете!!! Саборите незаконните къщи и бараки на асвалтова база докато не станало късно!!!такъв коптор несъмн виждал никъде !!!!
20.
*********
10.01.2019 15:19:26
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
До 6
10.01.2019 14:31:47
0
2
Ако си ТИ, дето се пишеш, що ми се струва,че тая роля се бушу твоя на първия мандат на ГЕРБаджиите???!!!!!!
18.
студио Х
10.01.2019 12:11:52
7
1
Приморци обединете се и не давайте леглото под 20 лв лятото. тоест за всеки цената да е минимум 40лв стая двойка ,август може и 50-60 .Какво е туй 10 лв срамота .
17.
Алоуууу Свъртяния
10.01.2019 09:47:44
1
5
Зет ли си или си на кавала дупка не знам щото си анонимен. Ама защо не четеш други сайтове, ами тука дремеш и драскаш.
16.
Бека
10.01.2019 08:35:42
4
1
Притеснение за поста няма ,защото ще го назначат другаде .Ние да му мислим ,че като ни упъдят от работа -де ше подем.
15.
...
09.01.2019 23:16:20
5
2
Пъъъъъътнико свиден, пъъъъъътико наш
14.
Смях
09.01.2019 22:33:39
8
1
Общината била финансово стабилна, а как да не е като нищо не са направили , само лапат.
13.
До ваклин
09.01.2019 21:47:56
1
4
Ми той е от ГЕРБ, кой да каже - партията го издига два мандата вече. Освен да ритне и да каже, че излиза независим. Айде като ме ги разбираш работите от политиката - да не се обаждаш
12.
Петър Иванов
09.01.2019 21:23:05
5
0
Тя Зара или на Диана дъщеряи ще те оправи!
11.
Свъртян
09.01.2019 20:18:01
5
0
България 120място по словото заради такива сайтове кътове флагмен
10.
Евгени
09.01.2019 20:13:19
4
0
Двама ги няма ,кой ще е третия -ха познайте.
9.
*********
09.01.2019 20:08:03
7
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Свъртян
09.01.2019 20:06:46
4
0
Приморско пропада сичкитеви възлови места са разорани от години въжен мост пътя Китен Приморско и ония каптор асвалтова база
7.
Свъртян
09.01.2019 20:04:09
5
0
Флагман са поръчкови жорналсти работят за кмета трият сичко което е срещу кмета свързано сас предизборните му обещания който беше изпълнил
6.
Ваклин
09.01.2019 19:55:42
9
0
Поне си призна ,че каквото каже партията туй става -кукла на конци ,щото ако напиша Марионетка -прости ора нема ма разберат .
5.
китен
09.01.2019 19:53:58
4
0
jp group
4.
*********
09.01.2019 19:29:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Писменовски
09.01.2019 19:18:19
4
1
Време е горски да седне в този мек стол вече. Пдготвям си нещата, затова изкарвам едно по едно нещата в Приморско. Скоро и нови новини. Само да но и нещо мое от Царево или Ропотамо не лъсне!
2.
*********
09.01.2019 19:11:07
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Ако не сте на власт
09.01.2019 18:51:16
6
0
Ко Ши прайш?
Катя КАСАБОВА Автор
Катя КАСАБОВА


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Това са средните заплати в ЕС в началото на 2019-а, България пак е... (ВИДЕО)
Това са средните заплати в ЕС в началото на 2019-а, България пак е... (ВИДЕО) Най-ниските заплати в ЕС се наблюдават у нас - 457 евро, преди това е Румъния, където средният работник печели 565 евро


Всичко в категорията
Общинският съветник Диян Димов ще проведе открита приемна в Бургас
Общинският съветник Диян Димов ще проведе открита приемна в Бургас Общинският съветник ще очаква гражданите от 16:30 до 18:00 ч. в централата на партията в морския град, намираща се на ул. „Конт Андрованти” 5
Всичко в категорията
С мълчаливата подкрепа на ДПС и Марешки: Властта събори ветото на президента - „тайните арести” остават Благодарение само на ГЕРБ, ДПС и ВМРО: Започваме преговори със САЩ за нов изтребител F-16 Путин: ЕС да гарантира, че няма да възпрепятства доставката на руски газ през "Турски поток"! Мей претърпя съкрушително поражение, отхвърлиха й сделката за Брекзит Депутатите гласуват предложението за F-16 Депутат: Информацията за F-16 е тайна, заседанието в парламента трябва да е закрито (ВИДЕО) Искрен Веселинов: Не казваме ромите да бъдат горени на клади, но трябва да работят! (ВИДЕО) Великобритания ще излезе от ЕС без споразумение? (ВИДЕО) Валери Симеонов: НАТО e без алтернатива за България, но трябва да има нов конкурс за изтребителите Евродепутатът Емил Радев: Поражението на Мей бе очаквано, има вариант да се отложи Брекзит (ВИДЕО) Министерството на правосъдието въведе електроннo подаване на документи и интервю за гражданство
Брутално убийство! Арестуваха любимата на жертвата!
Брутално убийство! Арестуваха любимата на жертвата! Предвиденото от закона наказание е лишаване от свобода от 10 до 20 години


Всичко в категорията
Спецакция! Закопчаха известен наркобос, има още арести Дядо доброволно стана муле за ало измамници, но сбърка жестоко и изгоря като бушон Предвижда ли се наказание за шамари, нанесени върху деца? Мъж си купи "Ауди", но няколко дни по-късно проплака, защото бандити му го задигнаха Удар на полицията! Хванаха един от най-издирваните наркобосове! Абсурд! Софиянец отмъкна Форда на бургазлия, покара го из жк "Меден рудник" и се озова в ареста Връх на наглостта! Датчанин с Порше нападна митничар, открил 30 хил. недекларирани лева в колата му Трагедия! Влак прегази хвърлил се на релсите човек Бургазлия от ж.к.Братя Миладинови обран от братовчедка си, докато е в чужбина Криминалисти щурмуваха апартамент в жк „Лазур“, изведоха момче и момиче с белезници Съдът остави в ареста собственика на хотел „Кантилена“ в Слънчев бряг и трима от групата на Очите
Скандал, секс и съд... Онлайн вендета срещу бившия в Grindr Оправдаха Плешивия и Барбарона за нападението над Стоян Тончев, прокуратурата обжалва Общак от Слънчев бряг нападна свой колега, стиснал го за гърлото и му отмъкнал близо 2 бона Процесът срещу блондинката Йована, убила човек на пътя, се превърна в цирк Румяна Манкова и Павел Ханджиев са новите зам.-председатели на Апелативен съд – Бургас Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови Защо делото за аферата „Емона” срещу Тотко Колев тръгва след 11 години и вярва ли ЧСИ-то в случайностите (ВИДЕО) Справедливо ли е? Циганин потроши бургазлийка в кв. Горно Езерово и получи условна присъда Свидетели заковават Подмола за наркоразпространението След ЧСИ-то Тотко Колев: Ще „горят“ и други за аферата с либийския кораб, намекна окръжният прокурор на Бургас (ВИДЕО) Прокуратурата погна частния съдебен изпълнител Тотко Колев за въвода в либийския кораб (ОБНОВЕНА)
Това са средните заплати в ЕС в началото на 2019-а, България пак е... (ВИДЕО)
Това са средните заплати в ЕС в началото на 2019-а, България пак е... (ВИДЕО) Най-ниските заплати в ЕС се наблюдават у нас - 457 евро, преди това е Румъния, където средният работник печели 565 евро


Всичко в категорията
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Творци от Бургас и македонския град Радовиш подписват меморандум за културно сътрудничество Община Бургас организира състезание по английски език за всички второкласници Ето кои нови учебници за 4-ти клас влизат за одобрение в МОН Кое гони младите от училище? Стрес, заплахи, свръх натовареност... На 1 февруари стартира приемът на ръкописи по общинската програма за финансиране на бургаски книги Евростат: Българите харчат повече пари за култура Ще има ли грипна ваканция в Бургас, вижте тук След 35 години чакане: Ремонтират двора на ПМГ/ГРЕ „Раковски“, ще е най-модерният в Бургас (СНИМКИ) "Усещане за любов" с Бойка Велкова и Ивайло Захариев се завръща на бургаска сцена през февруари Създават електронна платформа, която да свързва училищата в Бургас с бизнеса Красимир Вълчев: Матурата след 7 клас ще е в две части (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) 41-годишният Росен Стефанов оттлежда сам 3-годишното си момиченце
Всичко в категорията
Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара!
Алекс Сърчаджиева изигра най-трудното представление в живота си (СНИМКА)
Алекс Сърчаджиева изигра най-трудното представление в живота си (СНИМКА) Пред близките си тя споделя, че работата й в театъра е едно от малкото неща, които я крепят


Всичко в категорията
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля Изтече гратисният период без глоби, а електронната система е вече в изправност


Всичко в категорията
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение По времето на социализма жителите на квартала са се държали изкъсо от органите на властта и не им се е позволявало да мародерстват над българското население

Всичко в категорията
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола!
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола! Сменил съм доста държави, това ме прави по-мъдър и по-силен, смята футболистът на Ботев Враца
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас Скръбна вест! Почина известната бургаска пианистка Снежина Гълъбова Важно: Ето каква е диагностиката на грипните вируси Извънредно: Издирват се собственици на две коли заради тежка авария с водопровод в ЦГЧ на Бургас Мария Касимова-Моасе се завръща в Бургас с полезни за всеки обучения Нинова тръгва на „предпремиерна” обиколка из страната, за да бие ГЕРБ на евровота и да събори Борисов Лео Бианки гостува със специална италианска вечер в Средиземноморски ресторант Салини Морска администрация принудила BADR да се върне в Бургаския залив В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уредите, с които олимпийците тренират за рекорди Актрисата Димитрина Тенева: Аз не бях обичана през живота си от мъж. Тежко и тъжно е да го призная Димитрина Тенева с високо отличие за цялостен принос към културата на Бургас
Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ) Вижте къде е "краварката в левия ъгъл" от Меден рудник (ВИДЕО) ТОП 10 на 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" коментират екшън статии и даряват кръв за пострадали ТОП 10 за 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" четат драма и екшън във Флагман.бг Полицията с подробности за огнения ад в жк "Меден рудник"
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Реконструкцията ще струва 1,5 млн. лв. Средствата са отпуснати от правителството в края на декември м.г.
Всичко в категорията
Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица Кои са най-четените и коментирани новини в Айтос през 2018 година Кметът Васил Едрев: След ремонта спортната зала "Аетос" ще се превърне в бижуто на града ни! Ето го бъдещето на Айтос – спортистите, прославили родния град в България и по света „Петлите“ с огнено шоу и премиера на айтоска сцена (СНИМКИ) Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист!
Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Автобусите на Юнион Ивкони ще пътуват по линии 1 и 2 в града, билетчето запазва цената си

Всичко в категорията
Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО)
Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Тя се намираше в триъгълника между заведението "Рафаело", спасителния пост и дървената пътека към плажа

Всичко в категорията
Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Созопол започна подготовка с пет нови, чака двама нападатели и централен бранител Екшън като във филм: 21-годишен моторист спретна гонка с униформени, после се оплака от полицейско насилие Министърът на културата: На остров Свети Кирик край Созопол ще има музей със стари кораби (ВИДЕО) Личност на годината 2018: Михаил Заимов за спасяването на Южното Черноморие от екокатастрофа
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ)
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Техният ентусиазъм и този на всички момчета, които се включиха в направеното за първи път тази година "мъжко хоро" пред водопада, ме прави и щастлив и горд, заяви кметът на Малко Търново Илиян Янчев
 
Всичко в категорията
Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ)
Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци"
25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца Интервю Всички интервюта Мария МАРКОВА, хореограф и режисьор: Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца
Потопете се в духа на балетното изкуство на 22 януари, от 19 часа, в НХК-Бургас със спектакъла "Приказни сезони"


Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ Скритата цена на националното ни негативно мислене Тук нищо не работи и всички са корумпирани, позицията от която съдбовно се тълкува

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 16.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Заемете се с изпълнението на неотложните задачи и се опитайте да ги изпълните до обяд! Ако искате да зарадвате любимия, не е нужно да обикаляте магазините – подарете му (й) незабравима вечер! Ще го зарадвате, ако си изключите телефона докато сте заедно. Енергията ви се изтощава. Погрижите се за своята защита! Сега сте най-уязвими от влиянието на екстрасенси и вещери. Ако срещнете врачка, която иска да ви гледа на ръка, побързайте да й обърнете гръб! Може да се почерпите с приятели, но не прекалявайте с алкохола! Навярно ви се иска да зарежете днес всичко и да се отдадете на любовните страсти, но се налага да проявите търпение. В този ден мъжете от този знак няма с какво да изненадат любимата. Може обаче да ги зарадват с едно цвете. Желателно е да е в саксия. Избягвайте фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора! Обвързаните мъже в този ден ги очакват хубави емоции с половинките им, а необвързаните може да бъдат разочаровани. Не вярвайте на обещания! Желателно е днес да не давате пари назаем. Днес и най-прости неща ще ви носят радост. Ще се забавлявате дори докато изпълнявате служебните си ангажименти, а след работа животът, или по-точно казано любимият човек, ще ви поднесе още по-приятни вълнения. Не щадете средства, за да ги очаровате! Това е денят, в който трябва да направите своят избор. Доверете се на интуицията си, но обърнете внимание и на знаците от съдбата! Духовният дар, който тя ви изпраща, ще ви превърне във влюбени щастливци. Семейните да не пропускат шанса да се повеселят с приятели! Съдбата ви дава възможност за успех и в бизнеса, и в любовта. Не търсете сериозни връзки сега! На чаровните представители на този знак ще им е лесно днес да свалят някого (някоя), но не и да го (я) задържат до себе си за дълго. Ако още не сте избрали подарък, може да купите бутилка вино. В този ден законите сякаш не важат за вас, а думите „трябва“ и „може би“ губят значение. Не робувате на стереотипи, а основавате битието си на различни правила и това ви носи успех, особено в отношенията с представителите на противоположния пол. Внимавайте с алкохола! Омръзнало ви е еднообразието и търсите нещо ново. Сега по-лесно ще го намерите. Новите любовни увлечения обаче едва ли ще доведат до промяна в семейното ви положение. Връзките, възникнали в дни като този, обикновено са нетрайни, но пък много страстни. Чувствате се като буре с барут. Вълненията и тревогите ви може да предизвикат буря. Не е нужно нито да влизате в безсмислени спорове, нито да повишавате градуса с чаша в ръка. За да не взривите мира у дома, потърсете компромис! Както се казва „Правете любов, а не война!“. В този ден е по-добре е да изберете любовта пред запивката с приятели, защото от една страна днес не е желателно да пиете алкохол, а от друга това е най-доброто време за хармонизиране на връзката ви. Семейните да не се връщат у дома без подарък, ако не искат разправии! Горещи страсти на работното място може да взривят спокойствието ви. Още от сутринта може някой от колегите да ви вдигне нервите. Не е нужно да сте в пълна бойна готовност. Потърсете начин да се разберете кротко и да намалите напрежението, а после може и да се почерпите.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип