×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф.Стаменов: Виждал съм извънземни, бях на кораба им


01 Януари 2019, Вторник, 10:05 ч.
Източник: България днес

Васил Левски и Людмила Живкова са инопланетяни, прибраха ги като им свърши мисията на земята, смята уфологът

Кой е той

Проф. Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна митрополия и автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация. Председател на Асоциация "Феномени".

- Проф. Стаменов, президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща, че ще разсекрети разкритията за съществуването на извънземен разум. Смятате ли, че ще направи това?

- Абсурд, не вярвам! Това беше обещанието и на най-великия президент на Щатите - Джон Кенеди, и щеше да го направи, ако не го бяха убили.

- Сигурен сте, че има извънземен разум?

- Разбира се, че съм сигурен! Дори и у нас имат бази!

- Къде?

- Има на много места. Най-вече по планините. Планините често стават убежище на извънземни, защото са с уникална енергия. Както се казва: "Полето ражда тиквите, планините - хората". Най-предпочитаните зони са Родопите и Странджа. Планетата ни вече е в четвърто измерение. Не знам дали усещате промените, които настъпват - и в природата, и в хората. Вървим към унищожение, ако не се променим. В момента 90% от хората на планетата трептят на ниска вибрация. Ценностната им система е само пари и богатство. А всеки, който е поставил тези цели в живота си да трупа, не участва в еволюцията на човечеството, а пречи и затова бива отстранен. Затова и измират толкова хора в преследването на материални ценности. От своя страна и самата планета еволюира като променя вибрациите си и преминава през други измерения. И ние ако не се променяме, да ставаме по-духовни същества, скоро няма да ни има, няма да отговаряме на по-високите вибрации, които се изискват, за да оцелеем. Извънземните ни пазят, но трябва и сами да си помогнем. Нас ни атакуват освен добрите и лошите извънземни. Има цял агресивен блок от тях, които се хранят с нас. Помните ли полтъргайста Кики? Преди години той тормозеше едно момиче и едва го изгони баба Ванга. Кики беше от лошите. От тях са също и всички тайни общества като илюминати и билдербергери заедно с т.нар. световен елит. Те трябва да унищожат човечеството, дори са го написали - в САЩ има пет каменни плочи и на десет езика са изписани целите на новия световен ред. Една от точките гласи, че човечеството трябва да бъде съкратено с близо 6 млрд. и половина човека.

- Как да бъде съкратено, като ни убият?

-Да, и ни заместят с рептили например.

- Преди време излезе информация в сайтове, че Майли Сайръс е убита и в тялото й се е вселил рептил.

- Така е, освен това рептилите владеят високите технологии, имат способността да променят формата на тялото си, това не е от вчера. Ето например Зевс е реален персонаж, както и другите богове от Олимп. Това е една компания, дошла с кораб тук и дълго време не са се крили, ходили са между хората. Зевс има няколкостотин деца от земни жени, той ги е съблазнявал, като се е трансформирал в най-различни образи на мъж, а също и в образи на птици.

Майката на Елена Спартанска например е била съблазнена от него, когато той се е превърнал в лебед и тя си е общувала с него, докато в един миг е забременяла и след това се ражда Елена. Следващият роден човек от богове е Александър Велики и т.н. и т.н. Много са рептилите сега на земята и те режисират всички войни. Хранят се с енергията на страха и ужаса, на принципа на вампиризма и така оцеляват.

- Известен рептил знаете ли?

- Да, Джордж Буш е чист рептил, Збигнев Бжежински, Дик Чейни, английската кралица Елизабет също. Рептилите все още доминират в управлението на обществото. 90% от тези, които се бутат във властта, са с рептилско съзнание - силно егоистични типове без ценностна система.

- Къде е Господ в тази ситуация?

- Господ е създал и извънземните, и нас. Полифонията от живот във Вселената е създадена от единния абсолют, който е направил най-различни форми на живот. И тъй като законите на първичната вселена са такива, че веднага се влиза в противоборство на този вид с другия и заради това нещата стигат до там, че едните сили, т.нар. рептилски видове, се обединяват във военни съюзи, а другите цивилизации, светлите цивилизации, се обединяват във федерации. Такава например днес е Галактическата федерация на светлите сили в нашата галактика. Тя обединява над 220 000 извънземни цивилизации. Ние не сме приети там, защото не отговаряме на техните критерии.

- Това като с ЕС Маастрихтските критерии ли е?

- Хахаха, същото, затова е казано: "Каквото е горе, такова е долу". Духовно трябва да израснем, за да ни приеме тази федерация, не трябва да стреляме по техните кораби, както правим често, и да се променим към добро, да не мислим само за материалното. Това трябва да се случи час по-скоро, защото планетата вече не ни понася.

- Вие лично виждали ли сте извънземни?

- Да! Бях на кораб при извънземните и имам вмешателство на чужди сили. Те избраха мен. С някои хора така правят, а други направо си ги прибират на техните планети. След това ги връщат. Имах щастието да общувам със светлите сили на плеядианците. Те са група звезди в съзвездие Телец. Наричат ги седемте сестри - седем големи звезди, около които се въртят около 2000 планети.

- Как ви взеха на кораба - сънувахте ли го, при медитацията ли се получи?

- Събитието стана през 1966 година, но после получих т.нар. мисинг тайм, или липсващо време, изтриха ми информацията, но я капсулираха в мен. Години наред живеех с това, без да знам. Един ден припаднах и мой приятел екстрасенс ми обясни, че преди време съм бил отвличан от извънземните. Каза ми да следя какво ще сънувам няколко дни, защото ми се е "възбудила" информацията. И аз вечерта прекарах в "буден" сън, такава програма си заложих и разбрах какво се е случило с мен. Видях, че са ме взели извънземните на кораба им и виждам само купола на стаята, в която лежах над леглото някак си. Една красива жена се беше надвесила над мен и ми държеше главата с думите: "Спокойно, моето момче! В ръцете ми си и нищо няма да ти се случи". След години в Ню Йорк, когато бях, разпознах същия образ на жената в една нарисувана картина на богиня.

- Значи и друг човек е видял жената и е преживял като вас "отвличане" от НЛО.

- Да, това е много рядко да се случи. Тя много ми говори тази жена, но аз нищо не помня. След това контактите ми с извънземните минаха на чисто телепатично ниво. Станах техен ученик и те продължават да ме обучават дистанционно. Всичко са ми дали и аз непрекъснато искам от тях, задавам им въпроси. Случвало се е няколко пъти да ми спасяват живота. Веднъж щях да се удавя, но те ме спасиха. После ме затрупаха три тона дъски в родния ми град, но оцелях. Така се бяха подредили една върху друга, че бях отдолу под тях като в колибка. Мисля, че тогава може и ангел спасител да ми е помогнал. Всеки човек си има такъв, както и всяка държава. Нашият пазител е от най-високо Божествено ниво - пресветлият свети Архангел Михаил с цялата Божествена свита.

- Затова имаме толкова духовни учители?

- Да, а американците ги нямат. Толкова феномени имаме! Светлите сили ни спасиха тук да няма Втора световна война на наша територия. Свети Архангел Михаил ни спаси и по време на Руско-турската освободителна война чрез опълченците на Шипка. Той "отля", както казва Севрюкова, 30 000-та армия на Сюлейман паша обратно. Няма във военната история някой да е направил това и да е победил добре въоръжената турска армия без подготовка.

- Левски от светлата сила ли е?

- Той беше пратеник от високите нива да събужда българския народ и да го активира към освобождение. След него подобен човек беше Людмила Живкова. И тя беше пратеник, както и повечето от апостолите ни. Но Людмила си я прибраха, както казваше Ванга и за Юрий Гагарин. Просто им приключи мисията на земята и си ги взимат обратно тези пратеници.

- Има ли спасение от глобалните катастрофи?

- Световният елит вече си е направил тунели в планини, под земята, къде ли не и смята, че може да се спаси от унищожението на планетата. Няма такова нещо. Само светлите сили, които държат купола на цирка, ще ни спасят. И то само ако ние самите преди това не се променим за добро.

В категории: Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
19000
02.01.2019 17:59:37
4
5
Тоя му е иэпушило релето
6.
asdasdasd
02.01.2019 10:38:50
4
4
Людмила Живкова e типичен пример за примитивна форма на живот.
5.
DJARO
01.01.2019 17:21:21
3
4
Profesor Stamenov NEZABAVNO da smenq dilara...6toto ne stava qsno kakvo vzema?????
4.
Бря
01.01.2019 16:05:21
2
6
Със сигурност има и други цивилизации, но този е изперкал. Даже ме съмнява да има нещо общо с физиката. Около 7 големи звезди се въртяли 2000 планети?! Достойно за гонес плиткоумно изказване
3.
аналитика
01.01.2019 14:28:52
2
7
Спрете му ракията и белото .
2.
Шморц
01.01.2019 14:18:59
2
8
Ако отвори магазин и продава от същите гъби ,на който е бил когато е дал това интервю,ще изкара мнооого пари
1.
без коментар
01.01.2019 12:34:56
3
10
Васил Левски и Людмила Живкова са инопланетяни....

"Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори