×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20-те звездни сватби на 2018 година


28 Декември 2018, Събота, 00:41 ч.
Източник: ХотАрена

Някои от най-известните и желани звезди в България напуснаха отбора необвързаните и чуха сватбения марш, ето кои са те

Някои от най-известните и желани звезди в България напуснаха тази година отбора на момите и ергените и чуха сватбения марш в компанията на любимите си хора. Политици, певци, музиканти и актьори казаха заветното “да” в гражданското и църквата. Ето кои са те.

Росен Плевнелиев и Деси Банова

Президентът на републиката (2012-2017) Росен Плевнелиев и водещата в Нова телевизия Деси Банова се врекоха във вечна вярност на 17 юни. Свидетели са само децата на двойката, майката на булката - Лили, и кумовете им, близки приятели на семейството. Двамата са заедно от повече от година и половина и вече имат общ син - Йоан. От предишен брак Плевнелиев има двама синове, а Деси Банова - дъщеря Йоанна.

Президентът Румен Радев и съпругата му кумуваха на влюбени от екипа си

На 6 октомври Румен и Десислава Радеви бяха най-важните гости на сватбеното тържество на Димитър Здравков и Ния Мантовска от екипа си. Любовта между тях пламва на “Дондуков” 2, затова и канят президентската двойка да им кумува. Младоженецът е член на комисията по българско гражданство към държавния глава и дългогодишен сътрудник на вицепрезидента Илияна Йотова. Булката е сътрудник на Десислава Радева и е работила в БНТ. За сватбения ден президентшата бе избрала дълга черна рокля с флорални мотиви, а съпругът ѝ - тъмен костюм със синя вратовръзка.

Кумско хоро поведоха и Весела Кюлева-Станкова и съпругът ѝ Мартин Станков

Двамата станаха духовни родители на Александър Лазов и съпругата му Десислава. Лазов бе обявен през 2012 г. за втората ракета на България след Григор Димитров. Младоженецът живее в Германия и след 5-годишна връзка взе за законна своя жена красавицата Десислава. Двойката се ожени в Пазарджик.

Кметът на Белица избра за кум сина на Ахмед Доган

С кумство скрепиха приятелството си и кметът на Белица Радослав Ревански и синът на Ахмед Доган - Демир. Сватбата бе на 30 юни в столичен хотел. Младоженецът отведе до олтара любимата си Саня Чаталбашева 9 години след запознанството им. “Това е жена ми”, казва си Ревански, когато я вижда за първи път. Свидетели на сватбата бяха синът на Ахмед Доган - Демир, и сестрата на булката - Ани Чаталбашева. Само няколко месеца след кумството Демир Доган стана татко на син - Адмир, с който го дари приятелката му Памела.

Депутатката Галя Василева мина под венчило с народна носия

В традиционна българска носия младата бургаска депутатка от ГЕРБ Галя Василева се омъжи за любимия си Станислав Желязков. На 14 юли двамата посрещнаха роднини и приятели в затворен комплекс край Бургас, облечени в плътен шаяк. За подписването младоженците се преоблякоха в красива булчинска рокля и тъмен костюм. Колегите на булката - бургаските депутати от ГЕРБ, подариха на младото семейство картина.

Николина  Чакърдъкова вдигна сватба на дъщеря си Мария

Изпълнителката на песента “Сватба е” Николина Чакърдъкова имаше личен и много специален повод да я изпее на сватбата на дъщеря си Мария. Датата е 29 септември, а мястото - Гоце Делчев, откъдето е родата на жената. Мария получи красив годежен пръстен за миналата Коледа от приятеля си Симеон Бакалов. Той е бивш ММА борец, но сега е мениджър във фирма за бързи кредити. Мария Чакърдъкова върви по пътя на майка си и пее прекрасно. Сега двойката е в очакване на първата си рожба.

Олимпийската медалистка Любомира Казанова се омъжи за гребеца Александър Александров

Олимпийската медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова вдигна приказна сватба в края на септември. До олтара я заведе любимият ѝ - гребецът Александър Александров, който се състезава за Азербайджан. Сватбата бе повече от вълнуващ празник за целия отбор по художествена гимнастика. Бившите съотборнички на булката - Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева и Михаела Маевска, ѝ бяха шаферки, а Християна Тодорова влезе в ролята на кума.

Ирена Милянкова подписа в тесен кръг

Моделката и актриса Ирена Милянкова вече е Чолакова. Тя и бащата на най-малките деца - Никола, подписаха в много тесен семеен кръг. “Част от децата бяха там, други са на морето или ангажирани”, каза пред “24 часа” Ирена Милянкова. Гражданският ритуал се състоя в София, а за кумове семейството избира свои близки приятели. Датата 17 август Чолакови избрали, тъй като тя била първата свободна както за младоженеца, така и за кумовете. Двойката се познава от 3 години и вече има две общи деца - Лилия и Виктория. Освен това тя има 4 рожби от любовта си с Росен Чолов. Новият съпруг също има две деца от предишен брак. Така общият сбор на децата в семейството е 8. Чолакови имат и внуче - син на голямата дъщеря на Никола. Двойката планира и сватба, когато пораснат най-малките деца.

Антония Петрова се  омъжи на третия месец от  запознанството с мъжа си

Бурна любов и красива гръцка сватба белязаха 2018 г. за Мис България 2009 Антония Петрова. На 17 юни тя и съпругът Ивайло Батинков отпразнуваха 3 месеца от запознанството си със стилно сватбено тържество на гръцкото море. Петрова има предишен несполучлив брак с руския бизнесмен Александър Бередин. В началото на идната година красавицата и сегашният съпруг - Ивайло ще станат родители за първи път. Двамата очакват син.

Емилия и Жорж Башур

В бяла вталена рокля с дантели фолкпевицата Емилия застана пред олтара до любимия си Жорж Башур. Двамата се ожениха в тесен кръг в края на юли и заминаха на море. Певицата и безнесменът са заедно от около година, а през пролетта се сгодиха. Малко след това изживяха най-големия си кошмар. При автомобилна катастрофа Жорж изгуби сина си Феди в края на май, а Емилия бе до него в този тежък момент. На 40-ия ден от смъртта на 20-годишното момче тя пусна и чувствена балада, посветена на Феди.

Светлана и Християн  Гущерови със сватба и рожден ден наведнъж

С пищна сватба Християн Гущеров отбеляза тазгодишния си рожден ден. На 12 юли той и избраницата му плеймейтката Светлана Гущерова събраха близки и приятели в столичен хотел, за да отпразнуват сватбения си ден. Няколко дни по-рано - на 1 юли, двойката си каза “да” в гражданското. През пролетта Светлана и Християн очакват и първата си рожба - дъщеричка.

Мис България Нанси  Карабойчева се врече във вечна вярност на Добромир Димитров

Мис България 2013 Нанси Карабойчева каза “да” на волейболиста Добромир Димитров в Пазарджик в края на юли. Двамата са заедно от 7 години, а миналата година - навръх Стефановден, Нанси получи красив годежен пръстен и предложение за брак. Нанси Карабойчева и Добромир Димитров се ожениха 7 години след началото на връзката си.

Адриана Гюзелева се омъжи

Облечена в златисто и с чаровна усмивка, дъщерята на българския оперен артист Никола Гюзелев - Адриана, се омъжи за любимия си Добромир. До олтара я отвежда майка ѝ - Анна Мария Петрова-Гюзелева. Датата е 8 август 2018 г., но младоженката искала друга - 17 август, рождения ден на баща ѝ. Тя и съпругът ѝ Добромир са заедно от две години и половина. Запознават се на рожден ден на приятели и 2-3 дни по-късно са сигурни, че разговорите и преживяванията им са нещо повече от флирт - любов. Затова и веднага заживяват заедно.

Коцето Калки се ожени за майката на сина си, той им бе шафер

Костадин Георгиев - певецът зъболекар, много по-известен като Коцето Калки, мина под венчило на 26 август заедно с красивата си избраница Мартина. Сватбата е на 26 август, защото било пълнолуние и било свободно на остров Света Анастасия. Мястото също не е случайно. Кумове на семейството стават музикантът и певец Момчил Колев и жена му Ани.

Тодор Скримов и Силвия Зубева се врекоха и пред Бог

На 15 юли Тодор Скримов взе официално за своя жена пред Бог учителката Силвия Зубева. Миналото лято те подписаха граждански брак и станаха родители на дъщеричката си Ася.

Съветник и пиарка на Корнелия Нинова също се ожениха

Парк-музеят “Врана” бе арена на любовта в края на юни за бившия кандидат за кмет на Плевен от БСП Антон Георгиев и любимата му Адриана. Булката е пиарка на партията, затова не е учудващо, че цветът на шаферските рокли е червен. Сред гостите бяха голяма част от парламентарната група, както и лидерът им Корнелия Нинова.

Антон Георгиев и любимата му Адриана Гибона ожени щерка

Легендата на “Левски” Божидар Искренов-Гибона даде ръката на дъщеря си на 18.8.2018. Облечена в дълга бяла рокля, Настася се омъжи за американеца Джонатан Баер. Сватбата се състоя в колумбийския град Меделин в огромно имение - хасиенда, където живеят вторият баща и майката на младоженеца. Младото семейство ще живее в Далас, Тексас.

Депутатът от ГЕРБ от Казанлък Борис  Кърчев също се ожени на 18.8.

Депутатът от ГЕРБ от Казанлък Борис Кърчев и дългогодишната му половинка Мирослава се ожениха официално пред очите на двете си пораснали момчета. След ритуала в гражданското те си казаха “да” и пред Бога.

Манекенката Глория Петкова се ожени през август, вече има дъщеря Анабел

“Най-хубавият ден в живота ми”, написа през август моделката Глория Петкова под снимка, на която върви към олтара с красива бяла рокля и любимия мъж под ръка. Тя се омъжи за Методи Велинов, когото вече дари с дъщеричка - Анабел.

Графа кумува на Райна Налджиева

Красавицата Райна Налджиева скъса с моминския живот на 26 август, когато се омъжи за китариста Георги Янев. Двамата имат дългогодишна връзка и се сгодиха на 11 юни. Кум на младото семейство бе поппевецът Графа, който не пропусна да поздрави гостите с хитовете си. Със свои парчета гостите поздрави и колежката му Мария Илиева. Булката пък поздрави присъстващите с народни танци. Тя е част от ансамбъл “Българе” и със свои колеги се качи на сцената.

В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
2
Коментара по темата
2.
mmmmmmmmmmhm
29.12.2018 21:28:18
1
1
" Otkakto svyat svetuva Mazniya otgore pluva " , kakto olioto . Shantava rabota , no fakt. Chuvstvaite se .
1.
RazBoiko
29.12.2018 15:08:22
0
1
zvezdi ima na nebeto , a ne v 6,7 mil. durjava ! kesteni !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори