×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт


През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт
Всеки, които се припознае в новата епоха на духа и действа по новому, ще има успехи през 2019-та, казва астрологът Даниела Ангелова
19 Декември 2018, Сряда, 00:02 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Лъжите на политиците ще лъснат и ще се обостри вниманието към качеството на информацията, прогнозира Даниела Ангелова


Даниела Ангелова е психолог по образование и астролог по призвание. Според нея, животът е като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.
Оказва се, че универсална формула за успеха няма, но има начин да вървим по пътя си щастливи.


-Броени дни остават до началото на 2019-та. С какво тя ще е по-различна от отминаващата 2018-та?

-През Новата година ще имаме втора и последна възможност за съзнателна промяна към прозрение, към изчистване на негативните емоции, обиди, насилие. Нужно е да станем по-градивни. Дава ни се повече разум и шанс за духовно извисяване, изостря се вниманието към качеството на информацията. Променят се условията и разбиранията за търговия, образование, обучение и справяне с вредни навици. Изменя се и отношението към другите форми на живот на планетата, а и към самата нея.
2019-та е по-различна и с това, че ще сме под силното влияние на Луната и Слънцето, на Меркурий и Марс, на Юпитер и в същото време ще обобщим два цикъла от три и седем години. Или казано разбираемо, енергията на планетата ни и животът на нея продължават да се изчистват, да се вдига вибрационното ниво, съзнанието на хората навлиза в по-динамичен период на промяна...

-Това свързано ли е с пророкувания квантов преход, заради който се заговори за край на света, визирайки това, че 2012 г. е последна година според календара на маите?

-Да, тогава навлязоха нови космически енергии на планетата и съответно това влияе върху живота. Имахме съвпадение на космически обекти и числови вибрации, които дадоха ход на един продължителен годишен цикъл, носещ в себе си всички малки – 3 годишен, 7 годишен, 9 годишен и 12 годишен, но още с навлизането в новото хилядолетие, т.е. през 2000 г., се измениха много неща. Едно от тях бе промяна във вибрацията на самите години. Двойката (която съответства на Луната, психичното съзнание и човешките емоции) и единицата (Слънцето и индивидуалното съзнание) имат доста различна психологическа, енергийна и космическа характеристика.
Годината 2019 се явява обобщаваща на два цикъла от три (Меркурий), седем (Сатурн) и от 19 години (считано от 2000 г.), които съдържат в себе си пълната обиколка на Лунните възли (северен и южен)... Оказва се, че се намираме едновременно в края на един огромен епохален преход и сме в началото на друг такъв.

-За този преход има ли някакъв пръст и „планетата“ Нибиру, заради която богаташите зад Океана са луднали и се чудят как да се скрият?

-Не, няма нищо общо, но промените, за които говоря, са неизбежни.

-Първият ден в 2019-та ще посрещнем със съвпад на Слънцето и Сатурн, които ще са в благоприятна комбинация с Луната и Нептун. Венера и Плутон също са в хармоничен аспект, но Юпитер и Нептун са в квадрат. Как ще ни се отразят тези аспекти?

-Всъщност, новата година ще посрещнем в намаляваща Луна в знака Скорпион, което още веднъж потвърждава това, че става въпрос за избор, който всеки от нас ще направи. Колкото по-съзнателен и отговорен е той, толкова ще е по-добре за всички ни. Скорпионът е двойнствен знак и той съдържа двата полюса на електромагнита, или може да съответства на 3 и 7, които дават различен подход, но имат еднакъв резултат и това е пълнота (10), завършеност, резултатност от минали усилия и начало на нещо ново. Още през януари има активност и трансформация, която засяга не само личностното ниво, а и обществото ни като съвкупност. Ще има повече страсти, крайни настроения, разделение в обществото по социален и икономически статус, но и сформиране на нови групи от хора.

-Наричат 2019-та годината на Юпитер – планетата на късмета и на щастието. Какво трябва да направим и от какво да се пазим, за да имаме сполука през следващите 12 месеца?

-Ако кажем, че е само под Юпитер, това би ни дало доста ограничаваща информация, която по принцип ще е вярна, но непълна и това ни лишава от повечето възможности, които на практика имаме. Ще ни влияят силно и Луната, и Слънцето, Меркурий и Марс. А късметът е нещо, за което трябва да си подготвен. Той не е случайност, още повече пък щастието. Хората не могат да разберат, че житейските условия са пряко отражение от мисленето, поведението, вярата и усилията на всеки един от нас. Външните условия абсолютно винаги съответстват на вътрешното съдържание у човека или доколко е развито неговото индивидуално съзнание, доколко е трансформирал животинската си природа и одухотворил себе си.
През годината ще се разрасне и осъзнава информацията относно религия и вяра, лъжепророци и истина. Ще се разбира и дали е подвеждащата на всички нива – от правителствата и в този смисъл всички световни организации – до личностното съзнание на всеки от нас.

-Преди десетина години една бургаска ясновидка предсказа, че през 2019-та Русия може да бъде нападната от НАТО. Тогава думите й звучаха налудничаво, но с всяка следваща година напрежението между Москва и Киев расте. Възможно ли е след анексията на Крим и конфликта в Азовско море да се стигне до война и кога е най-голяма вероятност това да се случи?

-Единствената, която ни заплашва, е войната със себе си и оттам с всеки и всичко.
Не мисля, че ще се стигне до глобален конфликт с използване на оръжия в Европа, макар че, като цяло светът е заплашен от унищожение, което идва от личната деградация на човека и тя се отразява и върху флората, фауната и енергията на планетата. Човек е малък, Духът е голям и там, където има Дух и човек в едно, нещата се развиват и запазват.

-А какво би посъветвала политиците?

-През годините се убедих, че алчността, амбицията и гордостта са болестно състояние. Нормално е в едно болно общество да се залага на болни амбиции и да се утвърждава като норма стремежът към власт и робство. За съжаление при повечето политици са безпредметни съветите, защото по съдържание тези хора не отговорят на духовните критерии. И все пак, понеже няма власт, която да принадлежи само на властимащите, и защото тя е дадена им сега и може да се отнеме по всяко време, ги съветвам да се научат на смирение. Да си повтарят ежедневно, че са толкова малки спрямо космическата власт, че не е нужно да показват фалшива сила, защото в крайна сметка всички сме подвластни на смъртната си биологична природа. Алчността е нещо, което не се измерва само с пари. Тя има и нематериален характер - това е дефицит на вниманието, на чувствата, на същността ти. Ти трябва да си обърнат в себе си и тогава ще видиш, че и всички останали сме свързани в едно. Трябва да оценяваш това, което ти е дадено и отговорно да се отнасяш с него, иначе в някакъв момент ти го вземат.

-2019-та е годината на избори. Очаква се поне два пъти българите да се наредят пред урните. Вероятно вотът за Европарламента ще е на 26 май, а през октомври гражданите на Бургас и на останалите селища в страната ще избират кметове и общински съветници, като изборите през пролетта ще са ключови, защото от тях зависи дали ще има и предсрочни парламентарни. Подходяща ли е датата за вота и каква е вероятността управляващите да го загубят?

-До месец май народът ще стане много по-активен. Онова, което ще ни се струпва на главите като новости от икономически характер, ще повлияе и върху политическата обстановка. Можем да наблюдаваме сформиране на нови партии или обединяване на такива, които не успяха да преминат процентната бариера за влизане в парламента. Ще има все повече пробудени хора и макар елементът на принуда да е главен фактор за „бунт на съзнанието или бунт на робите”, то е очевидно, че много лъжи ще лъснат. Годината е пълна с разкрития, такъв е нейният характер, всичко скрито, неясно, покрито, фалшиво, изфабрикувано, подменено, всичко което не е истината – ще лъсва.

-Ясновидци бълват страшни предсказания – някои твърдят, че ще изригнат вулкани, други – предричат финансово цунами, което може да потопи икономически Европа. Големи ли са наистина рисковете от природни и финансови катаклизми през 2019-та?

-Ще претърпим известни природни катаклизми, които неминуемо ще засегнат на световно ниво – икономическото, социално и политическо статукво, но такова е новото време. То изисква и налага нови правила на живот и всяко едно съзнание трябва да се съобрази с това. Има два начина да се променим–доброволно и доброзорно. Ще са в сила и двата варианта. Принудата е основен елемент (все още) за развитието на човешкото същество и от нас зависи доколко искаме да се развиваме съзнателно и доколко ще ни се наложи доброзорно да го направим. Епохата на егото и индивидуалния път на душата отмина, вече сме в епохата на духа. Той съчетава и егото, и душата, или светата Троица /триединството/ напълно съответстват на годината. Класовото, социалното, икономическото, образователното и религиозното разделение се размиват, за да излезе наяве вътрешното съдържание или духът...

-Каква е вероятността кметът Димитър Николов, който е роден на 21 май 1967 г. в Бургас, да спечели четвърти мандат, ако местните избори са през октомври?

-Информацията е недостатъчна. Нямаме дата. Астрологията е точна наука и не може да се каже какво ще се случи, ако не се знае нито кога ще е самото събитие, нито имената и рождените дати на бъдещите съперници на кмета, защото върху избора на хората влияят планети и аспекти, които се менят понякога с часове и дори минути. Кои са останалите кандидати? Трябват ми и техните данни.

-Не са известни.

-Когато имате повече данни, може да поговорим по темата.

-А какво бихте посъветвала хората, които искат да започнат свой бизнес или пък да сключат брак през 2019-та? Кога е най-подходящото време за такива начинания?

-Всеки, който се припознае в новата епоха, т.е. ако мисли, чувства и действа по новому,  неминуемо ще успее. 2019-та има и регресивно действие - явяват се условия, които си пропуснал, за да престанеш да живееш в миналото. Възможности за новости и ново начало се явяват до средата на годината, като човек трябва да е насочен към онова, което силно го привлича, което обича, което има значение за него във времето. Ако говорим за краткосрочни проекти, то до август е идеален период. Годината е доста показателна относно семейство, деца и родовата памет. Много двойки ще се разделят, но и мнозина ще се оженят през годината. Да се внимава обаче със създаването на деца! До началото на месец май е някак провокативно да се отдаваме свободно на чувствата и страстите си, но от тях ще произлезе и следствие – това са децата. Хората да бъдат по отговорни и добре да размислят, преди да поискат да дадат живот на някоя душа! Бизнесът ще претърпи сериозни трансформации и съветвам хората да се ориентират към земята и дейности, свързани с опазването на природата, с облагородяване, с посредничество, комуникация, туризъм, спорт и забавления, които могат да се осъществяват в много населени места. Хората като цяло трябва да се ориентират към повече природосъобразен начин на живот и да се завърнат към естествената си среда – Земята и природата. Много българи ще бъдат изкушени от хазартни игри и могат сериозно да „изгорят” в желанието си за бързи и лесни печалби или богатство.

В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
*********
20.12.2018 10:39:07
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
неясно Видка
19.12.2018 18:04:05
1
2
Тази "ясновидка" е недоскив
12.
бхахаха
19.12.2018 15:54:05
1
3
да го духат бедните
11.
до 7 и 8 То пък жените
19.12.2018 11:47:39
1
6
всичките КИФЛИ И ЗЛАТОТЪСАЧКИ.""Търкулнала се тенджерата че си намерила похлупак""
10.
до Автора
19.12.2018 11:39:48
7
2
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
9.
до Автора
19.12.2018 11:39:47
7
2
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
8.
До 7
19.12.2018 10:08:45
3
5
А всички чужденци са от гей обществото, женствени, нежни, с меки ластици, отварящи се навътре. И ако някоя българка ги хареса, то е точно заради парите им и да се измъкне от тук.
7.
чужденец
19.12.2018 10:05:23
5
6
българките не разбраха ли ,че мъжете в бг не стават ,нито за работа ,нито за компания ,а за другата работа дума и лаф да не става.Това са едни сметкаджии ,които се интересуват от материалното ви положение и външния ви вид .А самите те са едно ГОЛЯМО НИЩО.Излезте навън и ще срещнете мъже ,които са на тези неща,които искат вас ,а не парите или родителите ви.
6.
6
19.12.2018 09:05:44
2
6
в колиба ,където се смеят е по добре от дворец ,където плачат /я от болести ,я от курвалък ,я от простотия /
5.
И не само
19.12.2018 09:02:53
1
5
ще се разделят и тези с големите къщи и многото пари ,защото пиянството на една жена води до разврат!
4.
Ибрикчия
19.12.2018 09:00:36
1
4
Който не играе хазарт и няма пари няма да се разори! А който има две деца и живее в гарсониера с техните няма да го изоставят, щото жената няма къде да иде
3.
*********
19.12.2018 08:58:31
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
19.12.2018 08:23:06
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Значи
19.12.2018 08:11:45
2
11
А числата от тотото може ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щерката на Балбузанов с диамант на ръката Щерката на Балбузанов с диамант на ръката

Макар Куката още да е в ареста, той не спира да глези съпругата си Стела и дъщеря си, които разполагат със солидни финансови средства

От полицията със зловещи данни за кървавия ужас до "Позитано" 20, случи се най-лошото От полицията със зловещи данни за кървавия ужас до "Позитано" 20, случи се най-лошото

Мъжът е откаран в болница, където е починал

 

Осъдиха непълнолетна, биела сина си и го пускала нощем гол извън дома Осъдиха непълнолетна, биела сина си и го пускала нощем гол извън дома

Присъдата на майката е 8-месечна пробация и 100 часа общественополезен труд

Тодор Байчев е кандидатът на БСП за кмет на Карнобат? Тодор Байчев е кандидатът на БСП за кмет на Карнобат?

Общинският съвет на червените бил обединен, мобилизиран и готов за реализация на предстоящите местни избори

Тежка верижна катастрофа в Пловдив! Тежка верижна катастрофа в Пловдив!

Инцидентът е станал преди минути

Ужасяващо! Мъж си преряза гърлото на площад "Позитано" в София Ужасяващо! Мъж си преряза гърлото на площад "Позитано" в София

На място веднага са изпратени линейка и полиция, има и припандала жена, която е шокирана от гледката.

Генералният директор на КОТРА:  Бургас е в погледа на корейските фирми към Европа Генералният директор на КОТРА: Бургас е в погледа на корейските фирми към Европа

Имате възможност да привлечете инвестиции в Бургас, каза Джънг Йонг-Джонг  

Изложението "С любов към българското" стартира този петък в Бургас Изложението "С любов към българското" стартира този петък в Бургас

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла

Закриват пет районни прокуратури в Бургаска област Закриват пет районни прокуратури в Бургаска област

Звената в Несебър, Поморие, Средец, Царево и Малко Търново да станат териториални отделения, предлага Прокурорската колегия на ВСС

Не пропускайте да разгледате изложбата „Риби и рибарство по Южното Черноморие“ Не пропускайте да разгледате изложбата „Риби и рибарство по Южното Черноморие“

Сред атракциите се откроява виртуалното преживяване "в открито море"

Фейсбук пуска собствена криптовалута Фейсбук пуска собствена криптовалута

Компанията, сега стъпва на пазара на финансовите услуги

Шефът на руското разузнаване: Западът се опитва да скара Русия и Китай Шефът на руското разузнаване: Западът се опитва да скара Русия и Китай

Имаме данни за планирани кибератаки срещу инфраструктурата на Русия, категоричен е Сергей НаришкинИмаме данни за планирани кибератаки срещу инфраструктурата на Русия, категоричен е Сергей Наришкин

Haй-бoгaтaтa жeнa в cвeтa, cпeчeлилa cъcтoяниeтo cи caмa, cпoдeля 3 cъвeтa зa ycпex Haй-бoгaтaтa жeнa в cвeтa, cпeчeлилa cъcтoяниeтo cи caмa, cпoдeля 3 cъвeтa зa ycпex

Tя нaпycĸa гимнaзия нa 16 гoдини и oтивa в Шънджън, ĸъдeтo зaпoчвa дa paбoти във фaбpиĸa зa чacoвници пpeз 1986 гoдинa. Πo-ĸъcнo Kyинфeй e пoвишeнa нa pъĸoвoднa пoзиция

Извънредно: Арестуваха Мишел Платини! Извънредно: Арестуваха Мишел Платини!

Легендата на Франция и бивш шеф на УЕФА закопчан заради разследване за корупция

Заплатите в еврозоната нарастват с най-висок темп от 10 години Заплатите в еврозоната нарастват с най-висок темп от 10 години

Въпреки че заплатите се повишават и заетостта е рекордно висока, потребителските цени многократно са се оказвали под очакванията

Почина известен генерал от КГБ Почина известен генерал от КГБ

Ветеранът от съветската политическа полиция си е отишъл на 94-годишна възраст в Москва

 

Троен самоубийствен атентат взе 30 жертви Троен самоубийствен атентат взе 30 жертви

Според местните власти бомбените атаки са извършени от радикалната ислямистка групировка "Боко Харам" 

 

От "Боинг" с шокиращо признание за авиокатастрофите в Индонезия и Етиопия От "Боинг" с шокиращо признание за авиокатастрофите в Индонезия и Етиопия

Компанията е допуснала грешка с проблемната предупредителна система в кабината на модела "737 Max" 

Кой колко ядрени бойни глави има? Кой колко ядрени бойни глави има?

Глобално ядрените бойни глави са наброявали 13 865 в началото на годината, с 600 по-малко от началото на 2018 г.

В Лондон е истински ад! Вижте какво се случва! В Лондон е истински ад! Вижте какво се случва!

Кметът Садик Хан заяви, че е „изключително обезпокоен“ от ситуацията 

Мартин ДИМИТРОВ, бивш лидер на СДС Мартин ДИМИТРОВ, бивш лидер на СДС За 10 години ГЕРБ не намалиха нито един данък, каква дясна партия е? Виц на деня Виц на деня - Мамо, наистина не мога да разбера, какво ти е толкова сложно в боравенето с компютър!
- Ами и аз не разбирах, сине, защо като беше малък ти беше трудно да ядеш с лъжица, та трябваше да те уча с месеци...
Виц на деня Виц на деня Флирт:
- Знам, че жена не се пита, но на колко години сте?
- Ех, Вие, пък! На 28...
- Еха! Въобще не Ви личат! Изглеждате на 40!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако е писано - ще стане, ако не е - ще го напиша.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори