През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт


През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт
Всеки, които се припознае в новата епоха на духа и действа по новому, ще има успехи през 2019-та, казва астрологът Даниела Ангелова
19 Декември 2018, Сряда
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Лъжите на политиците ще лъснат и ще се обостри вниманието към качеството на информацията, прогнозира Даниела АнгеловаДаниела Ангелова е психолог по образование и астролог по призвание. Според нея, животът е като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.
Оказва се, че универсална формула за успеха няма, но има начин да вървим по пътя си щастливи.


-Броени дни остават до началото на 2019-та. С какво тя ще е по-различна от отминаващата 2018-та?

-През Новата година ще имаме втора и последна възможност за съзнателна промяна към прозрение, към изчистване на негативните емоции, обиди, насилие. Нужно е да станем по-градивни. Дава ни се повече разум и шанс за духовно извисяване, изостря се вниманието към качеството на информацията. Променят се условията и разбиранията за търговия, образование, обучение и справяне с вредни навици. Изменя се и отношението към другите форми на живот на планетата, а и към самата нея.
2019-та е по-различна и с това, че ще сме под силното влияние на Луната и Слънцето, на Меркурий и Марс, на Юпитер и в същото време ще обобщим два цикъла от три и седем години. Или казано разбираемо, енергията на планетата ни и животът на нея продължават да се изчистват, да се вдига вибрационното ниво, съзнанието на хората навлиза в по-динамичен период на промяна...

-Това свързано ли е с пророкувания квантов преход, заради който се заговори за край на света, визирайки това, че 2012 г. е последна година според календара на маите?

-Да, тогава навлязоха нови космически енергии на планетата и съответно това влияе върху живота. Имахме съвпадение на космически обекти и числови вибрации, които дадоха ход на един продължителен годишен цикъл, носещ в себе си всички малки – 3 годишен, 7 годишен, 9 годишен и 12 годишен, но още с навлизането в новото хилядолетие, т.е. през 2000 г., се измениха много неща. Едно от тях бе промяна във вибрацията на самите години. Двойката (която съответства на Луната, психичното съзнание и човешките емоции) и единицата (Слънцето и индивидуалното съзнание) имат доста различна психологическа, енергийна и космическа характеристика.
Годината 2019 се явява обобщаваща на два цикъла от три (Меркурий), седем (Сатурн) и от 19 години (считано от 2000 г.), които съдържат в себе си пълната обиколка на Лунните възли (северен и южен)... Оказва се, че се намираме едновременно в края на един огромен епохален преход и сме в началото на друг такъв.

-За този преход има ли някакъв пръст и „планетата“ Нибиру, заради която богаташите зад Океана са луднали и се чудят как да се скрият?

-Не, няма нищо общо, но промените, за които говоря, са неизбежни.

-Първият ден в 2019-та ще посрещнем със съвпад на Слънцето и Сатурн, които ще са в благоприятна комбинация с Луната и Нептун. Венера и Плутон също са в хармоничен аспект, но Юпитер и Нептун са в квадрат. Как ще ни се отразят тези аспекти?

-Всъщност, новата година ще посрещнем в намаляваща Луна в знака Скорпион, което още веднъж потвърждава това, че става въпрос за избор, който всеки от нас ще направи. Колкото по-съзнателен и отговорен е той, толкова ще е по-добре за всички ни. Скорпионът е двойнствен знак и той съдържа двата полюса на електромагнита, или може да съответства на 3 и 7, които дават различен подход, но имат еднакъв резултат и това е пълнота (10), завършеност, резултатност от минали усилия и начало на нещо ново. Още през януари има активност и трансформация, която засяга не само личностното ниво, а и обществото ни като съвкупност. Ще има повече страсти, крайни настроения, разделение в обществото по социален и икономически статус, но и сформиране на нови групи от хора.

-Наричат 2019-та годината на Юпитер – планетата на късмета и на щастието. Какво трябва да направим и от какво да се пазим, за да имаме сполука през следващите 12 месеца?

-Ако кажем, че е само под Юпитер, това би ни дало доста ограничаваща информация, която по принцип ще е вярна, но непълна и това ни лишава от повечето възможности, които на практика имаме. Ще ни влияят силно и Луната, и Слънцето, Меркурий и Марс. А късметът е нещо, за което трябва да си подготвен. Той не е случайност, още повече пък щастието. Хората не могат да разберат, че житейските условия са пряко отражение от мисленето, поведението, вярата и усилията на всеки един от нас. Външните условия абсолютно винаги съответстват на вътрешното съдържание у човека или доколко е развито неговото индивидуално съзнание, доколко е трансформирал животинската си природа и одухотворил себе си.
През годината ще се разрасне и осъзнава информацията относно религия и вяра, лъжепророци и истина. Ще се разбира и дали е подвеждащата на всички нива – от правителствата и в този смисъл всички световни организации – до личностното съзнание на всеки от нас.

-Преди десетина години една бургаска ясновидка предсказа, че през 2019-та Русия може да бъде нападната от НАТО. Тогава думите й звучаха налудничаво, но с всяка следваща година напрежението между Москва и Киев расте. Възможно ли е след анексията на Крим и конфликта в Азовско море да се стигне до война и кога е най-голяма вероятност това да се случи?

-Единствената, която ни заплашва, е войната със себе си и оттам с всеки и всичко.
Не мисля, че ще се стигне до глобален конфликт с използване на оръжия в Европа, макар че, като цяло светът е заплашен от унищожение, което идва от личната деградация на човека и тя се отразява и върху флората, фауната и енергията на планетата. Човек е малък, Духът е голям и там, където има Дух и човек в едно, нещата се развиват и запазват.

-А какво би посъветвала политиците?

-През годините се убедих, че алчността, амбицията и гордостта са болестно състояние. Нормално е в едно болно общество да се залага на болни амбиции и да се утвърждава като норма стремежът към власт и робство. За съжаление при повечето политици са безпредметни съветите, защото по съдържание тези хора не отговорят на духовните критерии. И все пак, понеже няма власт, която да принадлежи само на властимащите, и защото тя е дадена им сега и може да се отнеме по всяко време, ги съветвам да се научат на смирение. Да си повтарят ежедневно, че са толкова малки спрямо космическата власт, че не е нужно да показват фалшива сила, защото в крайна сметка всички сме подвластни на смъртната си биологична природа. Алчността е нещо, което не се измерва само с пари. Тя има и нематериален характер - това е дефицит на вниманието, на чувствата, на същността ти. Ти трябва да си обърнат в себе си и тогава ще видиш, че и всички останали сме свързани в едно. Трябва да оценяваш това, което ти е дадено и отговорно да се отнасяш с него, иначе в някакъв момент ти го вземат.

-2019-та е годината на избори. Очаква се поне два пъти българите да се наредят пред урните. Вероятно вотът за Европарламента ще е на 26 май, а през октомври гражданите на Бургас и на останалите селища в страната ще избират кметове и общински съветници, като изборите през пролетта ще са ключови, защото от тях зависи дали ще има и предсрочни парламентарни. Подходяща ли е датата за вота и каква е вероятността управляващите да го загубят?

-До месец май народът ще стане много по-активен. Онова, което ще ни се струпва на главите като новости от икономически характер, ще повлияе и върху политическата обстановка. Можем да наблюдаваме сформиране на нови партии или обединяване на такива, които не успяха да преминат процентната бариера за влизане в парламента. Ще има все повече пробудени хора и макар елементът на принуда да е главен фактор за „бунт на съзнанието или бунт на робите”, то е очевидно, че много лъжи ще лъснат. Годината е пълна с разкрития, такъв е нейният характер, всичко скрито, неясно, покрито, фалшиво, изфабрикувано, подменено, всичко което не е истината – ще лъсва.

-Ясновидци бълват страшни предсказания – някои твърдят, че ще изригнат вулкани, други – предричат финансово цунами, което може да потопи икономически Европа. Големи ли са наистина рисковете от природни и финансови катаклизми през 2019-та?

-Ще претърпим известни природни катаклизми, които неминуемо ще засегнат на световно ниво – икономическото, социално и политическо статукво, но такова е новото време. То изисква и налага нови правила на живот и всяко едно съзнание трябва да се съобрази с това. Има два начина да се променим–доброволно и доброзорно. Ще са в сила и двата варианта. Принудата е основен елемент (все още) за развитието на човешкото същество и от нас зависи доколко искаме да се развиваме съзнателно и доколко ще ни се наложи доброзорно да го направим. Епохата на егото и индивидуалния път на душата отмина, вече сме в епохата на духа. Той съчетава и егото, и душата, или светата Троица /триединството/ напълно съответстват на годината. Класовото, социалното, икономическото, образователното и религиозното разделение се размиват, за да излезе наяве вътрешното съдържание или духът...

-Каква е вероятността кметът Димитър Николов, който е роден на 21 май 1967 г. в Бургас, да спечели четвърти мандат, ако местните избори са през октомври?

-Информацията е недостатъчна. Нямаме дата. Астрологията е точна наука и не може да се каже какво ще се случи, ако не се знае нито кога ще е самото събитие, нито имената и рождените дати на бъдещите съперници на кмета, защото върху избора на хората влияят планети и аспекти, които се менят понякога с часове и дори минути. Кои са останалите кандидати? Трябват ми и техните данни.

-Не са известни.

-Когато имате повече данни, може да поговорим по темата.

-А какво бихте посъветвала хората, които искат да започнат свой бизнес или пък да сключат брак през 2019-та? Кога е най-подходящото време за такива начинания?

-Всеки, който се припознае в новата епоха, т.е. ако мисли, чувства и действа по новому,  неминуемо ще успее. 2019-та има и регресивно действие - явяват се условия, които си пропуснал, за да престанеш да живееш в миналото. Възможности за новости и ново начало се явяват до средата на годината, като човек трябва да е насочен към онова, което силно го привлича, което обича, което има значение за него във времето. Ако говорим за краткосрочни проекти, то до август е идеален период. Годината е доста показателна относно семейство, деца и родовата памет. Много двойки ще се разделят, но и мнозина ще се оженят през годината. Да се внимава обаче със създаването на деца! До началото на месец май е някак провокативно да се отдаваме свободно на чувствата и страстите си, но от тях ще произлезе и следствие – това са децата. Хората да бъдат по отговорни и добре да размислят, преди да поискат да дадат живот на някоя душа! Бизнесът ще претърпи сериозни трансформации и съветвам хората да се ориентират към земята и дейности, свързани с опазването на природата, с облагородяване, с посредничество, комуникация, туризъм, спорт и забавления, които могат да се осъществяват в много населени места. Хората като цяло трябва да се ориентират към повече природосъобразен начин на живот и да се завърнат към естествената си среда – Земята и природата. Много българи ще бъдат изкушени от хазартни игри и могат сериозно да „изгорят” в желанието си за бързи и лесни печалби или богатство.

В категории: Бургас


14
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
14.
*********
20.12.2018 10:39:07
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
неясно Видка
19.12.2018 18:04:05
2
1
Тази "ясновидка" е недоскив
12.
бхахаха
19.12.2018 15:54:05
3
1
да го духат бедните
11.
до 7 и 8 То пък жените
19.12.2018 11:47:39
6
1
всичките КИФЛИ И ЗЛАТОТЪСАЧКИ.""Търкулнала се тенджерата че си намерила похлупак""
10.
до Автора
19.12.2018 11:39:48
2
7
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
9.
до Автора
19.12.2018 11:39:47
2
7
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
8.
До 7
19.12.2018 10:08:45
5
3
А всички чужденци са от гей обществото, женствени, нежни, с меки ластици, отварящи се навътре. И ако някоя българка ги хареса, то е точно заради парите им и да се измъкне от тук.
7.
чужденец
19.12.2018 10:05:23
6
5
българките не разбраха ли ,че мъжете в бг не стават ,нито за работа ,нито за компания ,а за другата работа дума и лаф да не става.Това са едни сметкаджии ,които се интересуват от материалното ви положение и външния ви вид .А самите те са едно ГОЛЯМО НИЩО.Излезте навън и ще срещнете мъже ,които са на тези неща,които искат вас ,а не парите или родителите ви.
6.
6
19.12.2018 09:05:44
6
2
в колиба ,където се смеят е по добре от дворец ,където плачат /я от болести ,я от курвалък ,я от простотия /
5.
И не само
19.12.2018 09:02:53
5
1
ще се разделят и тези с големите къщи и многото пари ,защото пиянството на една жена води до разврат!
4.
Ибрикчия
19.12.2018 09:00:36
4
1
Който не играе хазарт и няма пари няма да се разори! А който има две деца и живее в гарсониера с техните няма да го изоставят, щото жената няма къде да иде
3.
*********
19.12.2018 08:58:31
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
19.12.2018 08:23:06
10
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Значи
19.12.2018 08:11:45
11
2
А числата от тотото може ли?
Михаил ДИМИТРОВ Автор
Михаил ДИМИТРОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
НЛО летя над вулкана Попокатепетъл, извънземните имали тайна база там (ВИДЕО)
НЛО летя над вулкана Попокатепетъл, извънземните имали тайна база там (ВИДЕО) Пришълците от Космоса се интересуват от него от хилядолетия, твърди Скот Уоринг
Всичко в категорията
Правителството на Мей оцеля при вота на недоверие Валери Симеонов: Позорно е решението за F-16, само с ракетите можем да защитим България Депутат проверил охраната на военно поделение - гард го посрещнал чак на излизане с думите „седа и пускам чушмътъ” Каракачанов към Карадайъ след гласуването за F-16: Благодаря Ви, г-н председател! Общинският съветник Диян Димов ще проведе открита приемна в Бургас С мълчаливата подкрепа на ДПС и Марешки: Властта събори ветото на президента - „тайните арести” остават Благодарение само на ГЕРБ, ДПС и ВМРО: Започваме преговори със САЩ за нов изтребител F-16 Путин: ЕС да гарантира, че няма да възпрепятства доставката на руски газ през "Турски поток"! Мей претърпя съкрушително поражение, отхвърлиха й сделката за Брекзит Депутатите гласуват предложението за F-16 Депутат: Информацията за F-16 е тайна, заседанието в парламента трябва да е закрито (ВИДЕО)
Екшън край Стара Загора, полицаи преследват бандит
Екшън край Стара Загора, полицаи преследват бандит Служителите на реда успели да устроят засада и да спрат автомобила, но единият от престъпниците избягал
Всичко в категорията
Инфарктни часове за Анита Мейзер Скандал, секс и съд... Онлайн вендета срещу бившия в Grindr Оправдаха Плешивия и Барбарона за нападението над Стоян Тончев, прокуратурата обжалва Общак от Слънчев бряг нападна свой колега, стиснал го за гърлото и му отмъкнал близо 2 бона Процесът срещу блондинката Йована, убила човек на пътя, се превърна в цирк Румяна Манкова и Павел Ханджиев са новите зам.-председатели на Апелативен съд – Бургас Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови Защо делото за аферата „Емона” срещу Тотко Колев тръгва след 11 години и вярва ли ЧСИ-то в случайностите (ВИДЕО) Справедливо ли е? Циганин потроши бургазлийка в кв. Горно Езерово и получи условна присъда Свидетели заковават Подмола за наркоразпространението След ЧСИ-то Тотко Колев: Ще „горят“ и други за аферата с либийския кораб, намекна окръжният прокурор на Бургас (ВИДЕО)
Porsche разкри най-продаваните си модели
Porsche разкри най-продаваните си модели Челната тройка се оформя от Macan, Cayenne и Panamera
Всичко в категорията
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Творци от Бургас и македонския град Радовиш подписват меморандум за културно сътрудничество Община Бургас организира състезание по английски език за всички второкласници Ето кои нови учебници за 4-ти клас влизат за одобрение в МОН Кое гони младите от училище? Стрес, заплахи, свръх натовареност... На 1 февруари стартира приемът на ръкописи по общинската програма за финансиране на бургаски книги Евростат: Българите харчат повече пари за култура Ще има ли грипна ваканция в Бургас, вижте тук След 35 години чакане: Ремонтират двора на ПМГ/ГРЕ „Раковски“, ще е най-модерният в Бургас (СНИМКИ) "Усещане за любов" с Бойка Велкова и Ивайло Захариев се завръща на бургаска сцена през февруари Създават електронна платформа, която да свързва училищата в Бургас с бизнеса Красимир Вълчев: Матурата след 7 клас ще е в две части (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) 41-годишният Росен Стефанов оттлежда сам 3-годишното си момиченце
Всичко в категорията
Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара!
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля Изтече гратисният период без глоби, а електронната система е вече в изправност


Всичко в категорията
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение По времето на социализма жителите на квартала са се държали изкъсо от органите на властта и не им се е позволявало да мародерстват над българското население

Всичко в категорията
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола!
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола! Сменил съм доста държави, това ме прави по-мъдър и по-силен, смята футболистът на Ботев Враца
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Малко Търново
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас Скръбна вест! Почина известната бургаска пианистка Снежина Гълъбова Важно: Ето каква е диагностиката на грипните вируси Извънредно: Издирват се собственици на две коли заради тежка авария с водопровод в ЦГЧ на Бургас Мария Касимова-Моасе се завръща в Бургас с полезни за всеки обучения Нинова тръгва на „предпремиерна” обиколка из страната, за да бие ГЕРБ на евровота и да събори Борисов Лео Бианки гостува със специална италианска вечер в Средиземноморски ресторант Салини Морска администрация принудила BADR да се върне в Бургаския залив В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уредите, с които олимпийците тренират за рекорди Актрисата Димитрина Тенева: Аз не бях обичана през живота си от мъж. Тежко и тъжно е да го призная Димитрина Тенева с високо отличие за цялостен принос към културата на Бургас
Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ) Вижте къде е "краварката в левия ъгъл" от Меден рудник (ВИДЕО) ТОП 10 на 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" коментират екшън статии и даряват кръв за пострадали ТОП 10 за 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" четат драма и екшън във Флагман.бг
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Реконструкцията ще струва 1,5 млн. лв. Средствата са отпуснати от правителството в края на декември м.г.
Всичко в категорията
Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица Кои са най-четените и коментирани новини в Айтос през 2018 година Кметът Васил Едрев: След ремонта спортната зала "Аетос" ще се превърне в бижуто на града ни! Ето го бъдещето на Айтос – спортистите, прославили родния град в България и по света „Петлите“ с огнено шоу и премиера на айтоска сцена (СНИМКИ) Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист!
Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Автобусите на Юнион Ивкони ще пътуват по линии 1 и 2 в града, билетчето запазва цената си

Всичко в категорията
Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО)
Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Тя се намираше в триъгълника между заведението "Рафаело", спасителния пост и дървената пътека към плажа

Всичко в категорията
Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Созопол започна подготовка с пет нови, чака двама нападатели и централен бранител Екшън като във филм: 21-годишен моторист спретна гонка с униформени, после се оплака от полицейско насилие Министърът на културата: На остров Свети Кирик край Созопол ще има музей със стари кораби (ВИДЕО) Личност на годината 2018: Михаил Заимов за спасяването на Южното Черноморие от екокатастрофа
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци"
25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца Интервю Всички интервюта Мария МАРКОВА, хореограф и режисьор: Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца
Потопете се в духа на балетното изкуство на 22 януари, от 19 часа, в НХК-Бургас със спектакъла "Приказни сезони"


Глас отвътре Всички Веселин ВАСИЛЕВ, Веселин ВАСИЛЕВ Странно! САЩ се изтеглят от Сирия, но вместо да ги аплодират, ги взривяват! Този кървав акт вероятно ще се използва от демократите в САЩ като аргумент срещу решението на Тръмп Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Желателно е днес да си върнете дълговете. Бъдете състрадателни и милостиви! Ако дарявате хората с радост, ще се радвате на успехите си в живота. Ако сте съгрешили, поискайте прошка! Това може да ви помогне да се освободите дори от здравословен проблем. Не започвайте нови дела през този ден! Не градете и планове, защото ужасно ще се объркат! Може обаче да завършите всичко, което сте започнали през последните няколко седмици и да се направи равносметка. Не прекалявайте с алкохола! Храната трябва да е лека. Любовта е като пъзел, който трябва да пренаредите. Под въздействието на Сатурн, може да получите важен житейски урок и това ще ви накара да преосмислите отношенията си. Ще ви помогне да направите избор дали да продължите по същия път. Това е ден за решителни действия. Не отлагайте нищо от това, което може да свършите днес! С величествен размах може да се справите набързо със сложен казус, над който дълго сте умували. Препоръчва се да почистите дома си, да изхвърлите старите и непотребни неща. Време е за равносметки. Помислете какво трябва да промените в себе си, за да имате по-голям успех и в кариерата, и в любовта, какво давате на хората, които обичате и какво получавате! Ако се чувствате самотни и объркани, не се колебайте да се обадите на приятел! В този ден може да получите важен житейски урок или да придобиете дарба, която да преобърне живота ви на 180 градуса. Колкото по-мащабни са плановете ви, толкова повече подкрепа ще получите от колеги, партньори и близки. Дава ви се и шанс за работа в чужбина. Дава ви се шанс да покажете най-доброто от себе си и да реализирате творческия си потенциал. Може да постигнете много както на работното място, така и в любовта. Не пренебрегвайте обаче желанията на вашата муза, за да не ви се наложи да каните после самотата на дуел! В този ден репутацията ви на завоеватели може да пострада. Не се впускайте в любовни авантюри! Дамите да внимават, защото има риск да нагазят в чужда територия! Човекът, който ви сваля звезди, може да се окаже женкар, при това семеен. Пазете се и от джебчии! Склонни сте към смели решения и екстравагантни постъпки. Те ще ви донесат желаният резултат. Не е желателно да поемате нови задължения, а ако решите да инвестирате, се запознайте внимателно с проекта и научете повече за хората, които ви предлагат сътрудничество! В този ден нищо няма да върви по план, но не бързайте да се отчайвате! Ще имате възможност да избирате между няколко варианта. Доверете се на интуицията си и на хората, които искат да ви помогнат! Внимавайте с храната, желателно е да не си претоварвате стомаха! Денят е изпълнен с изненади и неочаквани обрати. Възможно е шефът да ви сюрпризира с повишение на заплатата, но и на задълженията, или пък любимият (любимата) да ви „върже тенекия“, а после да се появи изненадващо с разкошен букет. Денят е идеален за ново начало. Бъдете по-смели! Вече сте готови за промяна. Звездите ще ви дадат дългоочаквания тласък. Ако сте самотни, това е идеалният ден да откриете любовта. Може да срещнете сродната си душа случайно, докато пътувате или виртуално във Фейсбук, докато сърфирате.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип