×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт


През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт
Всеки, които се припознае в новата епоха на духа и действа по новому, ще има успехи през 2019-та, казва астрологът Даниела Ангелова
19 Декември 2018, Сряда, 00:02 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Лъжите на политиците ще лъснат и ще се обостри вниманието към качеството на информацията, прогнозира Даниела Ангелова


Даниела Ангелова е психолог по образование и астролог по призвание. Според нея, животът е като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.
Оказва се, че универсална формула за успеха няма, но има начин да вървим по пътя си щастливи.


-Броени дни остават до началото на 2019-та. С какво тя ще е по-различна от отминаващата 2018-та?

-През Новата година ще имаме втора и последна възможност за съзнателна промяна към прозрение, към изчистване на негативните емоции, обиди, насилие. Нужно е да станем по-градивни. Дава ни се повече разум и шанс за духовно извисяване, изостря се вниманието към качеството на информацията. Променят се условията и разбиранията за търговия, образование, обучение и справяне с вредни навици. Изменя се и отношението към другите форми на живот на планетата, а и към самата нея.
2019-та е по-различна и с това, че ще сме под силното влияние на Луната и Слънцето, на Меркурий и Марс, на Юпитер и в същото време ще обобщим два цикъла от три и седем години. Или казано разбираемо, енергията на планетата ни и животът на нея продължават да се изчистват, да се вдига вибрационното ниво, съзнанието на хората навлиза в по-динамичен период на промяна...

-Това свързано ли е с пророкувания квантов преход, заради който се заговори за край на света, визирайки това, че 2012 г. е последна година според календара на маите?

-Да, тогава навлязоха нови космически енергии на планетата и съответно това влияе върху живота. Имахме съвпадение на космически обекти и числови вибрации, които дадоха ход на един продължителен годишен цикъл, носещ в себе си всички малки – 3 годишен, 7 годишен, 9 годишен и 12 годишен, но още с навлизането в новото хилядолетие, т.е. през 2000 г., се измениха много неща. Едно от тях бе промяна във вибрацията на самите години. Двойката (която съответства на Луната, психичното съзнание и човешките емоции) и единицата (Слънцето и индивидуалното съзнание) имат доста различна психологическа, енергийна и космическа характеристика.
Годината 2019 се явява обобщаваща на два цикъла от три (Меркурий), седем (Сатурн) и от 19 години (считано от 2000 г.), които съдържат в себе си пълната обиколка на Лунните възли (северен и южен)... Оказва се, че се намираме едновременно в края на един огромен епохален преход и сме в началото на друг такъв.

-За този преход има ли някакъв пръст и „планетата“ Нибиру, заради която богаташите зад Океана са луднали и се чудят как да се скрият?

-Не, няма нищо общо, но промените, за които говоря, са неизбежни.

-Първият ден в 2019-та ще посрещнем със съвпад на Слънцето и Сатурн, които ще са в благоприятна комбинация с Луната и Нептун. Венера и Плутон също са в хармоничен аспект, но Юпитер и Нептун са в квадрат. Как ще ни се отразят тези аспекти?

-Всъщност, новата година ще посрещнем в намаляваща Луна в знака Скорпион, което още веднъж потвърждава това, че става въпрос за избор, който всеки от нас ще направи. Колкото по-съзнателен и отговорен е той, толкова ще е по-добре за всички ни. Скорпионът е двойнствен знак и той съдържа двата полюса на електромагнита, или може да съответства на 3 и 7, които дават различен подход, но имат еднакъв резултат и това е пълнота (10), завършеност, резултатност от минали усилия и начало на нещо ново. Още през януари има активност и трансформация, която засяга не само личностното ниво, а и обществото ни като съвкупност. Ще има повече страсти, крайни настроения, разделение в обществото по социален и икономически статус, но и сформиране на нови групи от хора.

-Наричат 2019-та годината на Юпитер – планетата на късмета и на щастието. Какво трябва да направим и от какво да се пазим, за да имаме сполука през следващите 12 месеца?

-Ако кажем, че е само под Юпитер, това би ни дало доста ограничаваща информация, която по принцип ще е вярна, но непълна и това ни лишава от повечето възможности, които на практика имаме. Ще ни влияят силно и Луната, и Слънцето, Меркурий и Марс. А късметът е нещо, за което трябва да си подготвен. Той не е случайност, още повече пък щастието. Хората не могат да разберат, че житейските условия са пряко отражение от мисленето, поведението, вярата и усилията на всеки един от нас. Външните условия абсолютно винаги съответстват на вътрешното съдържание у човека или доколко е развито неговото индивидуално съзнание, доколко е трансформирал животинската си природа и одухотворил себе си.
През годината ще се разрасне и осъзнава информацията относно религия и вяра, лъжепророци и истина. Ще се разбира и дали е подвеждащата на всички нива – от правителствата и в този смисъл всички световни организации – до личностното съзнание на всеки от нас.

-Преди десетина години една бургаска ясновидка предсказа, че през 2019-та Русия може да бъде нападната от НАТО. Тогава думите й звучаха налудничаво, но с всяка следваща година напрежението между Москва и Киев расте. Възможно ли е след анексията на Крим и конфликта в Азовско море да се стигне до война и кога е най-голяма вероятност това да се случи?

-Единствената, която ни заплашва, е войната със себе си и оттам с всеки и всичко.
Не мисля, че ще се стигне до глобален конфликт с използване на оръжия в Европа, макар че, като цяло светът е заплашен от унищожение, което идва от личната деградация на човека и тя се отразява и върху флората, фауната и енергията на планетата. Човек е малък, Духът е голям и там, където има Дух и човек в едно, нещата се развиват и запазват.

-А какво би посъветвала политиците?

-През годините се убедих, че алчността, амбицията и гордостта са болестно състояние. Нормално е в едно болно общество да се залага на болни амбиции и да се утвърждава като норма стремежът към власт и робство. За съжаление при повечето политици са безпредметни съветите, защото по съдържание тези хора не отговорят на духовните критерии. И все пак, понеже няма власт, която да принадлежи само на властимащите, и защото тя е дадена им сега и може да се отнеме по всяко време, ги съветвам да се научат на смирение. Да си повтарят ежедневно, че са толкова малки спрямо космическата власт, че не е нужно да показват фалшива сила, защото в крайна сметка всички сме подвластни на смъртната си биологична природа. Алчността е нещо, което не се измерва само с пари. Тя има и нематериален характер - това е дефицит на вниманието, на чувствата, на същността ти. Ти трябва да си обърнат в себе си и тогава ще видиш, че и всички останали сме свързани в едно. Трябва да оценяваш това, което ти е дадено и отговорно да се отнасяш с него, иначе в някакъв момент ти го вземат.

-2019-та е годината на избори. Очаква се поне два пъти българите да се наредят пред урните. Вероятно вотът за Европарламента ще е на 26 май, а през октомври гражданите на Бургас и на останалите селища в страната ще избират кметове и общински съветници, като изборите през пролетта ще са ключови, защото от тях зависи дали ще има и предсрочни парламентарни. Подходяща ли е датата за вота и каква е вероятността управляващите да го загубят?

-До месец май народът ще стане много по-активен. Онова, което ще ни се струпва на главите като новости от икономически характер, ще повлияе и върху политическата обстановка. Можем да наблюдаваме сформиране на нови партии или обединяване на такива, които не успяха да преминат процентната бариера за влизане в парламента. Ще има все повече пробудени хора и макар елементът на принуда да е главен фактор за „бунт на съзнанието или бунт на робите”, то е очевидно, че много лъжи ще лъснат. Годината е пълна с разкрития, такъв е нейният характер, всичко скрито, неясно, покрито, фалшиво, изфабрикувано, подменено, всичко което не е истината – ще лъсва.

-Ясновидци бълват страшни предсказания – някои твърдят, че ще изригнат вулкани, други – предричат финансово цунами, което може да потопи икономически Европа. Големи ли са наистина рисковете от природни и финансови катаклизми през 2019-та?

-Ще претърпим известни природни катаклизми, които неминуемо ще засегнат на световно ниво – икономическото, социално и политическо статукво, но такова е новото време. То изисква и налага нови правила на живот и всяко едно съзнание трябва да се съобрази с това. Има два начина да се променим–доброволно и доброзорно. Ще са в сила и двата варианта. Принудата е основен елемент (все още) за развитието на човешкото същество и от нас зависи доколко искаме да се развиваме съзнателно и доколко ще ни се наложи доброзорно да го направим. Епохата на егото и индивидуалния път на душата отмина, вече сме в епохата на духа. Той съчетава и егото, и душата, или светата Троица /триединството/ напълно съответстват на годината. Класовото, социалното, икономическото, образователното и религиозното разделение се размиват, за да излезе наяве вътрешното съдържание или духът...

-Каква е вероятността кметът Димитър Николов, който е роден на 21 май 1967 г. в Бургас, да спечели четвърти мандат, ако местните избори са през октомври?

-Информацията е недостатъчна. Нямаме дата. Астрологията е точна наука и не може да се каже какво ще се случи, ако не се знае нито кога ще е самото събитие, нито имената и рождените дати на бъдещите съперници на кмета, защото върху избора на хората влияят планети и аспекти, които се менят понякога с часове и дори минути. Кои са останалите кандидати? Трябват ми и техните данни.

-Не са известни.

-Когато имате повече данни, може да поговорим по темата.

-А какво бихте посъветвала хората, които искат да започнат свой бизнес или пък да сключат брак през 2019-та? Кога е най-подходящото време за такива начинания?

-Всеки, който се припознае в новата епоха, т.е. ако мисли, чувства и действа по новому,  неминуемо ще успее. 2019-та има и регресивно действие - явяват се условия, които си пропуснал, за да престанеш да живееш в миналото. Възможности за новости и ново начало се явяват до средата на годината, като човек трябва да е насочен към онова, което силно го привлича, което обича, което има значение за него във времето. Ако говорим за краткосрочни проекти, то до август е идеален период. Годината е доста показателна относно семейство, деца и родовата памет. Много двойки ще се разделят, но и мнозина ще се оженят през годината. Да се внимава обаче със създаването на деца! До началото на месец май е някак провокативно да се отдаваме свободно на чувствата и страстите си, но от тях ще произлезе и следствие – това са децата. Хората да бъдат по отговорни и добре да размислят, преди да поискат да дадат живот на някоя душа! Бизнесът ще претърпи сериозни трансформации и съветвам хората да се ориентират към земята и дейности, свързани с опазването на природата, с облагородяване, с посредничество, комуникация, туризъм, спорт и забавления, които могат да се осъществяват в много населени места. Хората като цяло трябва да се ориентират към повече природосъобразен начин на живот и да се завърнат към естествената си среда – Земята и природата. Много българи ще бъдат изкушени от хазартни игри и могат сериозно да „изгорят” в желанието си за бързи и лесни печалби или богатство.

В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
*********
20.12.2018 10:39:07
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
неясно Видка
19.12.2018 18:04:05
1
2
Тази "ясновидка" е недоскив
12.
бхахаха
19.12.2018 15:54:05
1
3
да го духат бедните
11.
до 7 и 8 То пък жените
19.12.2018 11:47:39
1
6
всичките КИФЛИ И ЗЛАТОТЪСАЧКИ.""Търкулнала се тенджерата че си намерила похлупак""
10.
до Автора
19.12.2018 11:39:48
7
2
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
9.
до Автора
19.12.2018 11:39:47
7
2
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
8.
До 7
19.12.2018 10:08:45
3
5
А всички чужденци са от гей обществото, женствени, нежни, с меки ластици, отварящи се навътре. И ако някоя българка ги хареса, то е точно заради парите им и да се измъкне от тук.
7.
чужденец
19.12.2018 10:05:23
5
6
българките не разбраха ли ,че мъжете в бг не стават ,нито за работа ,нито за компания ,а за другата работа дума и лаф да не става.Това са едни сметкаджии ,които се интересуват от материалното ви положение и външния ви вид .А самите те са едно ГОЛЯМО НИЩО.Излезте навън и ще срещнете мъже ,които са на тези неща,които искат вас ,а не парите или родителите ви.
6.
6
19.12.2018 09:05:44
2
6
в колиба ,където се смеят е по добре от дворец ,където плачат /я от болести ,я от курвалък ,я от простотия /
5.
И не само
19.12.2018 09:02:53
1
5
ще се разделят и тези с големите къщи и многото пари ,защото пиянството на една жена води до разврат!
4.
Ибрикчия
19.12.2018 09:00:36
1
4
Който не играе хазарт и няма пари няма да се разори! А който има две деца и живее в гарсониера с техните няма да го изоставят, щото жената няма къде да иде
3.
*********
19.12.2018 08:58:31
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
19.12.2018 08:23:06
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Значи
19.12.2018 08:11:45
2
11
А числата от тотото може ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Крими герой буйства в казино в жк. „Славейков”, направи на сол екрана на ротативка Крими герой буйства в казино в жк. „Славейков”, направи на сол екрана на ротативка

Екшън сцената се разиграла навръх Нова година

Рокадите на върха: Шест оставки в кабинета Борисов 3 Рокадите на върха: Шест оставки в кабинета Борисов 3

Първата оставка беше през 2017 г. на здравния министър Николай Петров

Двама цигани разиграха чутовна простотия, ето какво направиха "новите българи" Двама цигани разиграха чутовна простотия, ето какво направиха "новите българи"

На снимките се вижда, че двама мъже излизат от спряла на светофар кола и започват да танцуват

Черноморец си тръгна с 3 точки от Марково Черноморец си тръгна с 3 точки от Марково

Черноморец победи с 2:1 като гост Сокол Марково

Над 500 български шофьори излизат на протест, ако пакет "Мобилност" е в дневния ред на ЕП Над 500 български шофьори излизат на протест, ако пакет "Мобилност" е в дневния ред на ЕП

Ако пакетът мобилност залегне в дневния ред на последната сесия на Европарламента, това ще е явно нарушаване на процедурните правила

Бизнесменът Жорж Башур се обясни в любов за ЧРД на Емилия Бизнесменът Жорж Башур се обясни в любов за ЧРД на Емилия

„Обичам те, каза Жорж Башур на Емилия, която стана на 37 години

Гробарят от Биг Брадър се обезобрази,  ужасни татуси покриват тялото му Гробарят от Биг Брадър се обезобрази, ужасни татуси покриват тялото му

Гробарят Веселин Кузмов, който заедно със съпругата си Ели грабна голямата награда от 200 000 лв. преди 10 години, днес направо плаши с вида си

Конкурс се превърна в парад на красотата, вижте най-очарователните омъжени жени в Бургас Конкурс се превърна в парад на красотата, вижте най-очарователните омъжени жени в Бургас

"Мисис Бургас 2019" бе избрана на бляскава церемония в 5-звездния Гранд хотел и СПА Приморец

Кулагин изригна от Дубай: Не всеки, който идва тук, е проститутка Кулагин изригна от Дубай: Не всеки, който идва тук, е проститутка

Гримьорът живее от няколко месеца в Емирствата, работи на няколко места

На 29 съм, без деца, минах процедура по стерилизация На 29 съм, без деца, минах процедура по стерилизация

Анджали Сарийн е адвокат и блогър. Наскоро The Huffington Post публикува нейна статия, която защитава правото на избор на една жена да няма деца. Позицията й е интересна, честна и би следвало да бъде уважена. Или поне прочетена

След години дълбоко ще съжалявате за тези 6 неща След години дълбоко ще съжалявате за тези 6 неща

Едно от най-ужасните неща в живота е да се обърнеш назад и да осъзнаеш, че си пропуснал невероятни шансове

Под засилени мерки за сигурност: „Жълтите жилетки” отново на протест Под засилени мерки за сигурност: „Жълтите жилетки” отново на протест

Френската полиция съобщават, че до обяд са задържани 51 души

Раждането на ислямския тероризъм. Част I: Вината на Запада Раждането на ислямския тероризъм. Част I: Вината на Запада

Терористичното нападение в Нова Зеландия на 15 март, при което загинаха 50 души отново повдигна въпроса за религиозно мотивираните нападения

Напрежение в Лондон, градът почерня от протестиращи Напрежение в Лондон, градът почерня от протестиращи

Десетки хиляди, които се противопоставят на излизането на Великобритания от ЕС се събраха в централната му част

4 милиона подписаха петицията за отмяна на Брекзит 4 милиона подписаха петицията за отмяна на Брекзит

Очаква се над 700 хиляди души да се съберат пред сградата на Парламента с искане за нов референдум

Автобус избухна в пламъци в Китай, загинаха 26 човека Автобус избухна в пламъци в Китай, загинаха 26 човека

Двамата шофьори са задържани

Спецакция на полицията е Германия! 10 души в ареста, заподозрени са в терористичен акт Спецакция на полицията е Германия! 10 души в ареста, заподозрени са в терористичен акт

Мъжете са били задържани в района на Франкфурт

Най-възрастният бивш президент на САЩ Джими Картър стана на 94 г. Най-възрастният бивш президент на САЩ Джими Картър стана на 94 г.

Картър мина с 1 ден рекорда на Джордж Буш 

32-годишен моторист загина след тежка катастрофа 32-годишен моторист загина след тежка катастрофа

Инцидентът е станал в петък вечерта, рокерът е починал тази сутрин в болница

Лоши новини от синоптиците! Зимата се връща, чакат ни кучи студ Лоши новини от синоптиците! Зимата се връща, чакат ни кучи студ

Изстиналата от зимата морска вода е като притегателен център за разположения над Източноевропейската равнина остатъчен студ от зимата, разбира се, антициклонът е основният фактор, който го тласка

Доналд Туск, председател на Европейския съвет Доналд Туск, председател на Европейския съвет Готови сме за най-лошото, но се надяваме на най-доброто Виц на деня Виц на деня – Жоре, и какво направи сега? Разведе се с жена ти и се ожени за балдъзата!?
– Много се привързах към тъщата...
Виц на деня Виц на деня Мутра решава да си купи златен кръст и отива в църквата. Дълго време се чуди и мае какъв точно да вземе и най-накрая казва на дядо поп:
- Дай ми ей тоя, големия, с гимнастика!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Много жени биха забогатели, ако можеха да продадат като ловни трофеи рогата на мъжете си
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter