×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт


През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт
Всеки, които се припознае в новата епоха на духа и действа по новому, ще има успехи през 2019-та, казва астрологът Даниела Ангелова
18 Декември 2018, Сряда, 00:02 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Лъжите на политиците ще лъснат и ще се обостри вниманието към качеството на информацията, прогнозира Даниела Ангелова


Даниела Ангелова е психолог по образование и астролог по призвание. Според нея, животът е като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.
Оказва се, че универсална формула за успеха няма, но има начин да вървим по пътя си щастливи.


-Броени дни остават до началото на 2019-та. С какво тя ще е по-различна от отминаващата 2018-та?

-През Новата година ще имаме втора и последна възможност за съзнателна промяна към прозрение, към изчистване на негативните емоции, обиди, насилие. Нужно е да станем по-градивни. Дава ни се повече разум и шанс за духовно извисяване, изостря се вниманието към качеството на информацията. Променят се условията и разбиранията за търговия, образование, обучение и справяне с вредни навици. Изменя се и отношението към другите форми на живот на планетата, а и към самата нея.
2019-та е по-различна и с това, че ще сме под силното влияние на Луната и Слънцето, на Меркурий и Марс, на Юпитер и в същото време ще обобщим два цикъла от три и седем години. Или казано разбираемо, енергията на планетата ни и животът на нея продължават да се изчистват, да се вдига вибрационното ниво, съзнанието на хората навлиза в по-динамичен период на промяна...

-Това свързано ли е с пророкувания квантов преход, заради който се заговори за край на света, визирайки това, че 2012 г. е последна година според календара на маите?

-Да, тогава навлязоха нови космически енергии на планетата и съответно това влияе върху живота. Имахме съвпадение на космически обекти и числови вибрации, които дадоха ход на един продължителен годишен цикъл, носещ в себе си всички малки – 3 годишен, 7 годишен, 9 годишен и 12 годишен, но още с навлизането в новото хилядолетие, т.е. през 2000 г., се измениха много неща. Едно от тях бе промяна във вибрацията на самите години. Двойката (която съответства на Луната, психичното съзнание и човешките емоции) и единицата (Слънцето и индивидуалното съзнание) имат доста различна психологическа, енергийна и космическа характеристика.
Годината 2019 се явява обобщаваща на два цикъла от три (Меркурий), седем (Сатурн) и от 19 години (считано от 2000 г.), които съдържат в себе си пълната обиколка на Лунните възли (северен и южен)... Оказва се, че се намираме едновременно в края на един огромен епохален преход и сме в началото на друг такъв.

-За този преход има ли някакъв пръст и „планетата“ Нибиру, заради която богаташите зад Океана са луднали и се чудят как да се скрият?

-Не, няма нищо общо, но промените, за които говоря, са неизбежни.

-Първият ден в 2019-та ще посрещнем със съвпад на Слънцето и Сатурн, които ще са в благоприятна комбинация с Луната и Нептун. Венера и Плутон също са в хармоничен аспект, но Юпитер и Нептун са в квадрат. Как ще ни се отразят тези аспекти?

-Всъщност, новата година ще посрещнем в намаляваща Луна в знака Скорпион, което още веднъж потвърждава това, че става въпрос за избор, който всеки от нас ще направи. Колкото по-съзнателен и отговорен е той, толкова ще е по-добре за всички ни. Скорпионът е двойнствен знак и той съдържа двата полюса на електромагнита, или може да съответства на 3 и 7, които дават различен подход, но имат еднакъв резултат и това е пълнота (10), завършеност, резултатност от минали усилия и начало на нещо ново. Още през януари има активност и трансформация, която засяга не само личностното ниво, а и обществото ни като съвкупност. Ще има повече страсти, крайни настроения, разделение в обществото по социален и икономически статус, но и сформиране на нови групи от хора.

-Наричат 2019-та годината на Юпитер – планетата на късмета и на щастието. Какво трябва да направим и от какво да се пазим, за да имаме сполука през следващите 12 месеца?

-Ако кажем, че е само под Юпитер, това би ни дало доста ограничаваща информация, която по принцип ще е вярна, но непълна и това ни лишава от повечето възможности, които на практика имаме. Ще ни влияят силно и Луната, и Слънцето, Меркурий и Марс. А късметът е нещо, за което трябва да си подготвен. Той не е случайност, още повече пък щастието. Хората не могат да разберат, че житейските условия са пряко отражение от мисленето, поведението, вярата и усилията на всеки един от нас. Външните условия абсолютно винаги съответстват на вътрешното съдържание у човека или доколко е развито неговото индивидуално съзнание, доколко е трансформирал животинската си природа и одухотворил себе си.
През годината ще се разрасне и осъзнава информацията относно религия и вяра, лъжепророци и истина. Ще се разбира и дали е подвеждащата на всички нива – от правителствата и в този смисъл всички световни организации – до личностното съзнание на всеки от нас.

-Преди десетина години една бургаска ясновидка предсказа, че през 2019-та Русия може да бъде нападната от НАТО. Тогава думите й звучаха налудничаво, но с всяка следваща година напрежението между Москва и Киев расте. Възможно ли е след анексията на Крим и конфликта в Азовско море да се стигне до война и кога е най-голяма вероятност това да се случи?

-Единствената, която ни заплашва, е войната със себе си и оттам с всеки и всичко.
Не мисля, че ще се стигне до глобален конфликт с използване на оръжия в Европа, макар че, като цяло светът е заплашен от унищожение, което идва от личната деградация на човека и тя се отразява и върху флората, фауната и енергията на планетата. Човек е малък, Духът е голям и там, където има Дух и човек в едно, нещата се развиват и запазват.

-А какво би посъветвала политиците?

-През годините се убедих, че алчността, амбицията и гордостта са болестно състояние. Нормално е в едно болно общество да се залага на болни амбиции и да се утвърждава като норма стремежът към власт и робство. За съжаление при повечето политици са безпредметни съветите, защото по съдържание тези хора не отговорят на духовните критерии. И все пак, понеже няма власт, която да принадлежи само на властимащите, и защото тя е дадена им сега и може да се отнеме по всяко време, ги съветвам да се научат на смирение. Да си повтарят ежедневно, че са толкова малки спрямо космическата власт, че не е нужно да показват фалшива сила, защото в крайна сметка всички сме подвластни на смъртната си биологична природа. Алчността е нещо, което не се измерва само с пари. Тя има и нематериален характер - това е дефицит на вниманието, на чувствата, на същността ти. Ти трябва да си обърнат в себе си и тогава ще видиш, че и всички останали сме свързани в едно. Трябва да оценяваш това, което ти е дадено и отговорно да се отнасяш с него, иначе в някакъв момент ти го вземат.

-2019-та е годината на избори. Очаква се поне два пъти българите да се наредят пред урните. Вероятно вотът за Европарламента ще е на 26 май, а през октомври гражданите на Бургас и на останалите селища в страната ще избират кметове и общински съветници, като изборите през пролетта ще са ключови, защото от тях зависи дали ще има и предсрочни парламентарни. Подходяща ли е датата за вота и каква е вероятността управляващите да го загубят?

-До месец май народът ще стане много по-активен. Онова, което ще ни се струпва на главите като новости от икономически характер, ще повлияе и върху политическата обстановка. Можем да наблюдаваме сформиране на нови партии или обединяване на такива, които не успяха да преминат процентната бариера за влизане в парламента. Ще има все повече пробудени хора и макар елементът на принуда да е главен фактор за „бунт на съзнанието или бунт на робите”, то е очевидно, че много лъжи ще лъснат. Годината е пълна с разкрития, такъв е нейният характер, всичко скрито, неясно, покрито, фалшиво, изфабрикувано, подменено, всичко което не е истината – ще лъсва.

-Ясновидци бълват страшни предсказания – някои твърдят, че ще изригнат вулкани, други – предричат финансово цунами, което може да потопи икономически Европа. Големи ли са наистина рисковете от природни и финансови катаклизми през 2019-та?

-Ще претърпим известни природни катаклизми, които неминуемо ще засегнат на световно ниво – икономическото, социално и политическо статукво, но такова е новото време. То изисква и налага нови правила на живот и всяко едно съзнание трябва да се съобрази с това. Има два начина да се променим–доброволно и доброзорно. Ще са в сила и двата варианта. Принудата е основен елемент (все още) за развитието на човешкото същество и от нас зависи доколко искаме да се развиваме съзнателно и доколко ще ни се наложи доброзорно да го направим. Епохата на егото и индивидуалния път на душата отмина, вече сме в епохата на духа. Той съчетава и егото, и душата, или светата Троица /триединството/ напълно съответстват на годината. Класовото, социалното, икономическото, образователното и религиозното разделение се размиват, за да излезе наяве вътрешното съдържание или духът...

-Каква е вероятността кметът Димитър Николов, който е роден на 21 май 1967 г. в Бургас, да спечели четвърти мандат, ако местните избори са през октомври?

-Информацията е недостатъчна. Нямаме дата. Астрологията е точна наука и не може да се каже какво ще се случи, ако не се знае нито кога ще е самото събитие, нито имената и рождените дати на бъдещите съперници на кмета, защото върху избора на хората влияят планети и аспекти, които се менят понякога с часове и дори минути. Кои са останалите кандидати? Трябват ми и техните данни.

-Не са известни.

-Когато имате повече данни, може да поговорим по темата.

-А какво бихте посъветвала хората, които искат да започнат свой бизнес или пък да сключат брак през 2019-та? Кога е най-подходящото време за такива начинания?

-Всеки, който се припознае в новата епоха, т.е. ако мисли, чувства и действа по новому,  неминуемо ще успее. 2019-та има и регресивно действие - явяват се условия, които си пропуснал, за да престанеш да живееш в миналото. Възможности за новости и ново начало се явяват до средата на годината, като човек трябва да е насочен към онова, което силно го привлича, което обича, което има значение за него във времето. Ако говорим за краткосрочни проекти, то до август е идеален период. Годината е доста показателна относно семейство, деца и родовата памет. Много двойки ще се разделят, но и мнозина ще се оженят през годината. Да се внимава обаче със създаването на деца! До началото на месец май е някак провокативно да се отдаваме свободно на чувствата и страстите си, но от тях ще произлезе и следствие – това са децата. Хората да бъдат по отговорни и добре да размислят, преди да поискат да дадат живот на някоя душа! Бизнесът ще претърпи сериозни трансформации и съветвам хората да се ориентират към земята и дейности, свързани с опазването на природата, с облагородяване, с посредничество, комуникация, туризъм, спорт и забавления, които могат да се осъществяват в много населени места. Хората като цяло трябва да се ориентират към повече природосъобразен начин на живот и да се завърнат към естествената си среда – Земята и природата. Много българи ще бъдат изкушени от хазартни игри и могат сериозно да „изгорят” в желанието си за бързи и лесни печалби или богатство.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
14
Коментара по темата
14.
*********
20.12.2018 10:39:07
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
неясно Видка
19.12.2018 18:04:05
1
2
Тази "ясновидка" е недоскив
12.
бхахаха
19.12.2018 15:54:05
1
3
да го духат бедните
11.
до 7 и 8 То пък жените
19.12.2018 11:47:39
1
6
всичките КИФЛИ И ЗЛАТОТЪСАЧКИ.""Търкулнала се тенджерата че си намерила похлупак""
10.
до Автора
19.12.2018 11:39:48
7
2
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
9.
до Автора
19.12.2018 11:39:47
7
2
Какво внушава с въпроса "ясновидка"била предсказала че 2019 НАТО ще нападне русия.За сега само русия НАПАДА СЪСЕДИТЕ СИ!!!!!!
8.
До 7
19.12.2018 10:08:45
3
5
А всички чужденци са от гей обществото, женствени, нежни, с меки ластици, отварящи се навътре. И ако някоя българка ги хареса, то е точно заради парите им и да се измъкне от тук.
7.
чужденец
19.12.2018 10:05:23
5
6
българките не разбраха ли ,че мъжете в бг не стават ,нито за работа ,нито за компания ,а за другата работа дума и лаф да не става.Това са едни сметкаджии ,които се интересуват от материалното ви положение и външния ви вид .А самите те са едно ГОЛЯМО НИЩО.Излезте навън и ще срещнете мъже ,които са на тези неща,които искат вас ,а не парите или родителите ви.
6.
6
19.12.2018 09:05:44
2
6
в колиба ,където се смеят е по добре от дворец ,където плачат /я от болести ,я от курвалък ,я от простотия /
5.
И не само
19.12.2018 09:02:53
1
5
ще се разделят и тези с големите къщи и многото пари ,защото пиянството на една жена води до разврат!
4.
Ибрикчия
19.12.2018 09:00:36
1
4
Който не играе хазарт и няма пари няма да се разори! А който има две деца и живее в гарсониера с техните няма да го изоставят, щото жената няма къде да иде
3.
*********
19.12.2018 08:58:31
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
19.12.2018 08:23:06
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Значи
19.12.2018 08:11:45
2
11
А числата от тотото може ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори